|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Cytat:
Co do karmienia, zgadzam się z Tobą |
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Magda przy teście fotelika spójrz tez na rok w którym był test robiony.
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz zobaczyłam misia, śliczny jest to mama może Ci spokojnie karuzelę zrobić.
|
|
|
|
#3635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ️Cytat:
Dla mnie czynność jak czynność, poza tym tak jak już dziewczyny pisały na pewno czymś się kobieta przysłoniła więc nie widzę problemu. Cytat:
A jaki to fotelik? |
|||
|
|
|
#3636 |
|
Zadomowienie
|
Zamówiłam sobie spodnie z allegro używane z h&m mama
25 złoty z przesyłką, to lubię
|
#3637 |
|
Zadomowienie
|
Dzidzia się rusza
|
|
|
|
#3638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ze Wy kurcze potraficie wyszukiwac takie perelki ja jakos nie mam szczescia...
|
|
#3639 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;52732989]Ciekawe ile do stycznia nowych mam się tutaj u Mas pojawi jeszcze
oby jak najwięcej![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Cytat:
Pojawi się sporo, ale zniknie jeszcze wiecej. Na poprzednim wątku bardzo sporadycznie teraz ktoś sie odzywa. Jeszcze chyba tak do pól roku-roku po urodzeniu cos sie działo a teraz trochę sie pusto zrobiło. Cytat:
Ja patyczków nie używałam. Do uszu odradzają, innych zastosowań nie znalazłam za bardzo. Ja na razie nie mam nic przygotowane dla malucha. Musze przejrzeć rzeczy po Kindze i sprawdzić czego mi brakuje. |
||
|
|
|
#3641 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny chcę tż do prezentu na dzień chłopaka dokupić pasek z naturalnej skóry, czarny, do jeansów, ew. bojówek. Myślicie że coś takiego będzie ok? Kompletnie się na tym nie znam, z opisu wydaje się być ok
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Pasek moim zdaniem spoko opcja
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Podoba mi się jeszcze maxi cosi citi i cena też mnie przekonuje za 200 zł to już kupię porządny wózek z pompowanymi kółkami
|
|
|
|
#3644 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Pasek, dobry pomysł, tylko zwróć uwagę jakie ma inne paski, np mój nie lubi bez obszyć, a ten co pokazałaś nie ma. |
||
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-09-11 o 20:43 |
|
|
|
#3646 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super Moja nie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
spoko moje też śpi mimo że zjadłam kanapkę z dżemem i jabłko
ale nigdy nie czułam ruchów o tej porze
|
|
|
|
#3648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli fotelik wybrany
Teraz przyjdzie kolejna wypłata i kupię O ja! Pranie miałam zrobić ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- zapomniałam |
|
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za potwierdzenie
No to zamawiamy!Wybrałam coś praktycznego bo on paska już potrzebuje, ale sobie nie kupi, albo przy okazji kupimy jakiś sztuczny za tę samą kwotę, ale długo nie wytrzyma
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak już tak myślicie w sprawie prezentów, to może coś poradzicie. Za tydzień idę na ślub koleżanki, zaprosiła mnie na wesele (robi taka impreze w klubie dla znajomych), ale niestety nie idę, nie wysiedzę tam, poza tym mojego tżta brak w Pl iii tak myślę, że pasowałoby coś jej kupić. Może macie pomysł, co mogłoby to być.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3653 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm.. z moich prezentów ślubnych nietrafionych - para filiżanek, zestaw kieliszków do martini (ja piję z mirindą i się nie mieściło mi
) i toster Zależy też na jakim etapie są z mieszkaniem. Jeśli mają wszystko to może 2 kubki - mąż i żona? albo jakieś śmieszne typu ubranko na jego sprzęt i dla niej jakieś kokardki albo jakąś zboczoną grę z dopiskiem że na noc poślubną albo takie pudełko, że stringi z kartką że na noc poślubną, smoka z kartką, że na przyszłość itd. No nie wiem ![]() Z praktycznych ja chciałam dostać czajnik, pościel, suszarkę na ubrania także zależy kto jakie ma potrzeby
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
MALWI, my jako państwo młodzi robiliśmy listę prezentów o sporym zakresie cenowym, która była dostępna u świadkowej. Myślę, że najlepiej byłoby popytać jej świadkowej czy czegoś młodzi nie potrzebują.
Co do karmienia piersią, jestem przeciwna wywalaniu cyca przy znajomych i obcych. Tak samo jak nie podoba mi się golizna na każdym billboardzie, gazecie itp. To dla mnie zbyt prywatne i krępujące.
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Podmienili mi faceta
No i na fotelik też się zgodził |
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Z prezentem do domu takim praktycznym to bym nie ryzykowała, chyba że znacie się bardzo dobrze, często odwiedzacie i wiesz co mają i w czym gustują.
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dobrze znasz gust koleżanki bądź jej sposób urządzania mieszania to może być coś przydatnego, my z takich rzeczy dostaliśmy 2 komplety ręczników, akurat w kolorach naszych łazienek i używamy ich cały czas. Przyznam, że zamiast zastawy stołowej, której nie wiem komu wcisnąć wolałabym dostać 20 zł, byłoby na kilka słoiczków Nutelli U nas najfajniejszym prezentem okazało się zaproszenie z Grupon na obiad. Fajne zamiast kasy jak się nie idzie na ślub, a nie wiadomo co dać.
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą moja znajoma odciągała pokarm przy mnie.. i no nie byłam zachwycona.. ja wiem, że też jestem kobietą i też będę karmić, ale... No i karmienie dzidziusia to myślę, że bedzie chwila dla nas a nie dla otoczenia... w końcu niech się naje w spokoju a nie pod obserwacją
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

druga rzecz, że raczej bym się krępowała

️

za 200 zł to już kupię porządny wózek z pompowanymi kółkami

Teraz przyjdzie kolejna wypłata i kupię 
No i na fotelik też się zgodził