|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Mój miał 9 mcy... |
|
|
|
|
#4652 | ||||
|
celebriti
|
Cytat:
Pppp fajne Cytat:
Cytat:
Może poproś jednak. Świadkiem chrztu może być innowierca bo jak mi nie pozwolili to chciałam być właśnie świadkiem ale nie mogłam bo jestem ochrzczona hahagagaga tak wiec chrzestna nie mogę być bo nie praktykuje o świadkiem tez nie bo mimo tego jestem we wspólnocie . Czubki i tyle
|
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kikalistwa nie z ikei jakaś inna firma ale nie pamietam ![]() Coś miałam pisac ale nie pamietam. ![]() Kaja wy budujecie dom? Czy mieszkanie kupujecie? My może kiedyś się wybudujemy.. jak kiedyś skończę szkołe i dostanę pracę w zawodzie i tż wskoczy stanowisko wyżej czyli za 20 lat co do chusteczek to tylko chusteczki. Wg opinii sroki najlepsze są tillybilly czy jakoś tak z netto tylko tych uzywamahaaa, no i pochwaliłam tż. Jechaliśmy do sklepu... pod sklepem okazało się, że nie zabraliśmy adapterow do fotelika. Zczeła awantura na cały parking kogo to wina
|
|
|
#4655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4656 |
|
Konto usunięte
|
Ja rzadko waciki i woda, tylko jak kupsko zaschnięte albo jak akurat mam wodę przygotowana
Cos chciałam komuś odpisać i zapomniałam, ryj mi odpada, bynajmniej nie od loda Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja wstawiłam w klubie zdjęcia mojej łazienki
|
|
|
|
#4658 |
|
Konto usunięte
|
Ale mnie tz w☠☠☠☠ia, nic złego w sumie nie zrobił a mnie w☠☠☠☠ia, siedzi tylko przed telefonem i napierdala w gierki. I włączył tv. Nienawidzę tv.
I sąsiad znowu napierdala muzyka. Za godzinę wyczaję który i pójdę z☠☠☠ac. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Zostawiłam syna na chwilę bo grzecznie stał przy stole a on wziął jabłko i obral je paznokciami
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
No to mamy nowego chrzestnego! udało się ufff.
Także chrzestnymi będą dzieci mojego brata ![]() Teściowa pewnie będzie skrzywiona, że oboje z mojej strony ale cóż, nie moja wina
|
|
|
|
#4661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jak swojego zostawiłam kiedyś przy stole.jak miał.prawie 2 lata a na stole były ciastka to Później jechaliśmy na pogotowie
|
||
|
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nas teraz tez oboje chrzestni z mojej rodziny ale co poradzę... Rodzima tż zupełnie się nie sprawdziła.. Chrzestny totalnie olewa syna, ani życzeń na urodziny, żadnego kontaktu, jak się przypadkiem gdzieś spotkamy to udaje ze nie widzi, ani słowem się nie odezwie. Strasznie żałuję że jest chrzestnym... Za to chrzestna syn ma super. |
|
|
|
|
#4663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jutro wlize na kompa, dziękuję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Tesciowa powinna miec pretensje tylko do ksiedza jakby co ![]() U mnie chrzestni tez tylko ode mnie i faktycznie T bardzo niezadowoleni ![]() Ja tez tylko chusteczki, jakos tak nigdy się nie sklada zebym miała naszykowana wodę pod reka
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Konto usunięte
|
Mehja no i git!
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas ani chrzestny ani chrzestna nie będą z rodziny. Ale u nas nikt nic nie powie bo wiedzą że my i tak mamy to w :Upa: i zrobimy po swojemu
|
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że masz jeszcze bratanka. Jakby nam odmówił kolega, to nie mielibyśmy nikogo. Sami niepraktykujacy albo w wolnych związkach.
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Liczy się kontakt z dzieckiem, a nie stopien pokrewieństwa. Moja chrzestna jest siostra mojego ojca, a nigdy jakoś specjalnie się nie poczuwala. Nie pamiętam, żeby mnie gdzieś zabrała czy coś kupiła, zadzwoniła itp.
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojego chrzestnego widziałam 3 razy w życiu, na xhrzcinach, komunii i ślubie. Chociaż tyle się spoczywał
Monika syn ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Miało być ,,poczuwal,, |
|
|
|
#4670 |
|
Zadomowienie
|
Pocytowalam i dupa...
Co do mycia pupy.. kiedyś poloznej zapytałam, co lepsze woda czy chusteczki, a ona do mnie ,, niech pani się myje cały czas chusteczkami, będzie miała pani odpowiedź" no i od początku myjemy wscikami i woda, ciepła z kranu jest ok ale wiadomo na zewnątrz chusteczki ![]() Fajne te kuchnie i łazienki ![]() Aaa kejti, pociesze cię.. ja 2msc na lodziku jak krwawilam a teraz.... Idę spać
|
|
|
|
#4671 |
|
Konto usunięte
|
Ja mojego chrzestnego nie zaprosiłam na wesele i sie mega gruba afera z tego zrobiła. Nie miałam ochoty oglądać jego zapijaczonej mordy na weselu ale potem żałowałam bo najbardziej oberwał moj tata od połowy rodziny, ze nie wywarł na mnie wpływu i oboszszsz jak mozna było własnego chrzestnego nie zaprosić?!!!!!1oneone
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze mówię do tż, co on zrobił z tym jabłkiem, a z tyłu słyszę: "objal japko"....
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Bez przesady też...nikt nie kąpię dzieci w chusteczkach..
Ja swoją chrzestną widziałam ostatnio jakieś 17 lat temu a chrzestnego 21 lat temu wiec bez komentarza... Tzta chrzestna jest siostra matki która bardziej się interesuje jego bratem niż nim. Takzee ten... |
|
|
|
#4674 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Mehja dobrze ze udało się załatwić chrzestnego i nie trzeba nic odwoływać
![]() Cytat:
waciki i woda, chusteczki w ostateczności na wyjście chociaż i tak zależy, bo jak do t jadę albo do rodziców to też waciki Cytat:
ojeju tyle godzin ja to bym się już niepokoiła tyle godzin spokoju Cytat:
A jakich olejków używasz? Cytat:
Mam tak samo! W ogóle odnoszę wrażenie że one są strasznie chemią nasączone Cytat:
Cytat:
to tak sie da? Moje dziecko dziś bardzo marudne, przed spacerem ryk, wyszliśmy zasnela po minucie w wózku, ale się obudziła po 15 min i juz nie spała. Przyszlismy do domu to kąpiel, masaż cyc i miał być sen, a ta znów ryk... Tż ją usypial z pół godziny. W ogóle ostatnio tak ma ze je je i na koniec się zaczyna rzucać...
|
||||||
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dziecko jest normalnie kąpane codziennie więc nie leżakuje w kupie przetarte chemią przez tydzień ![]() Mija 6 tydzień jak ćwiczę, przestaje mi się chcieć
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie waciki i woda są bardzo wygodne, to nie tak ze poświęcam się żeby dziecko nie leżało w chemii. Nie lubię chusteczek i już. Córka też nie lubi bo zimne.
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Co do gryzakow/grzechotek drewnianych miałam z Haba, nie mam im nic do zarzucenia. Coś jeszcze miałam ale nie pamiętam.. |
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokladnie. W końcu sama też nie myję się po każdym skorzystaniu z toalety tylko używam papieru toaletowego 😉
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ba wyjscia mam chusteczki ale nie obrabiasz sie po pas |
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha. Taka malutka różnica
Ok, mniejsza o to. Wierzę że każde dziecko jest zadbane, czyste i pachnące niezależnie od sposobu pielęgnacji. Różnice muszą być a z czasem będzie ich coraz więcej.nie ma jedynego słusznego sposobu pielęgnacji, żywienia, wychowania itd. |
|
|
|
#4680 |
|
Konto usunięte
|
Sąsiad wrocil z imprezy i dalej napierdala muzyka
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Najbardziej podoba mi się ten, który mam.
tylko tych uzywam
musiałabym zdjęcia przejrzeć. Pamiętam tylko ze miał 10mcy jak zaczął chodzić

06.09.2014
ja to bym się już niepokoiła