|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
W ogóle dla mnie to nie do pomyślenia
Bo faceci się nie zmieniają. Dostosowują się czasem, ale nie zmieniają |
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie wychodzi 35 zł za obiad i nie wiem co tam będzie.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olka też ma takich 4. Z owocami, warzywami, pojazdami i zwierzętami. Ja mam książkę kupioną po angielsku Kubusia Puchatka A tak to stare książki ma moja mama na półce jeszcze nasze ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- e to jak tak to spoko
|
|
|
|
|
#3844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To nie Ty Magdusia pisałaś że on mieszka u Ciebie? Skoro zarabiasz i masz swoje mieszkanie/dom to łatwiej będzie powiedzieć do widzenia. Z urzędu jakieś zasiłki tez pewnie będą Ci się należeć. Ratuj się póki możesz, zasługujesz na coś lepszego. Magda pewnie źle szukam, bo dla mnie te książki nie są specjalnie atrakcyjne Jak coś to patrzę za takimi starszymi ![]() Malwi jak dla mnie spoko cena. O ile to coś zjadliwego będzie. W Zakopcu jest niestety dosyć drogo.
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-09-12 o 21:37 |
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie dla jednej, wydaje mi się trochę dużo, ale nie wiem jakie są ceny w Zakopcu
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy warto brać obiad, wtedy będziecie musieli na daną godzinę wrócić do hotelu. I już taki dzień zorganizowany do jedzenia, na mieście za tą sumę tez dobrze zjecie. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-09-12 o 22:33 |
|
|
|
|
#3847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie dużo. 65 zł za jeden obiad to za dużo... Nie wiem ile teraz kosztują obiady w Zakopcu, ma krupówkach pewnie drogo, ale gdzieś dalej pewnie taniej
![]() A mówiłam? Poduszka sprawuje się bosko ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3849 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, ale to w końcu 65 za 1 obiad czy 65 za 2? Za jeden spokojnie znajdziecie coś dobrego i taniej, za te 32,5 może być różnie, choć ja bym pewnie ryzykowała, tym bardziej jeśli nie wiecie jaki hotel karmi.
|
#3850 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie nie, nie jestesmy.
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Pisała że 130 za dwa obiady na jedną osobę. Więc wychodzi jeden obiad za 65 zł.
Jeśli byłoby za te 32.5 to faktycznie tanio, no ale 65 to na mieście pstrąga zjecie ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- To ty się nawet nie zastanawiaj! W worki jego rzeczy, przed drzwi i jak wróci z pracy to się zdziwi. Jak mieszkasz u rodziców to z mieszkaniem nie masz problemów, wypłata przychodzi na spokojnie więc dasz radę sobie sama! Jak on się tak teraz zachowuje, gdzie nic was nie zobowiązuje, to on się nie zmieni. On pokazuje już jaki jest. Po urodzeniu dziecka nie będziesz miała siły na walczenie z nim, a teraz trochę łez, krzyku i kłótni, a jaki spokój później
|
|
|
|
#3852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musze wybyc z domu i odetchnac przemyslec wszystko...
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za mądrą decyzję
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
I pamiętaj Ty jesteś najważniejsza! Ty i dziecko! To Wam ma być dobrze, a nie jakiemuś tam gościowy, który przez chwilę chciał zaistnieć w Twoim życiu.
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
W zakopcu jest drogie jedzenie i basta. Ale ja bym nie brała w hotelu czy tam, gdzie się nocuje, bo lubię jeść w różnych miejscach i mieć możliwość spróbowania tego, co akurat wpadnie mi w oko.
MAGDUSIA, współczuję, to strasznie przykre usłyszeć coś takiego od osoby, dla której tak bardzo sie człowiek stara... jeśli on tak naprawdę myśli, to powinien wrócić do mamy, bo na partnera i ojca się nie nadaje. Co hak co, Ale potem dziecko będzie bardzo tatę naśladować i dopiero przykro Ci będzie, że poza tż jeszcze druga kochana osoba ma Cię w nosie
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Magda dokładnie, jak tylko masz możliwość to spakuj się i wyjdź nawet dziś. Albo faktycznie spakuj go i powiedz, żeby wrócił jak sobie wszystko przemyśli czy on potrzebuje służącej czy partnerki bo Ty jego służącą nigdy nie będziesz, w końcu to Twój dom.
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie, że on mieszka w JEJ domu. I straszy ją brakiem wypłaty.. |
|
|
|
|
#3859 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Musze podjac jakas madra decyzje przede wszystkim najlepsza dla dziecka. I przepraszam ze znow zaczelam ten temat i tak wyskakuje z problemami. Ale chyba lepiej wygadac sie i poradzic obcych kto spojrzy obiektywnie a nie rodziny.
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-09-12 o 22:08 |
||||
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Pisz, jak masz taka potrzebe, ja tez zawsze jak mam problem dzwonie do przyjaciolki, zeby sie wygadac, bo wiem, ze patrzy na to z boku. Czasami trzeba sie zapytac ludzi z zewnatrz, jak one to widza
Aaa Ty juz sie nie zadreczaj, odpocznij.
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana od tego jesteśmy tutaj
I może czasem zbyt ostre w krytyce ( ) ale szczere ![]() Z rodzicami możesz porozmawiać, czy jeśli wyprowadziłby się, to pomogli by Ci później przy dzieciątku.. Myślę, że nie będą się sprzeczać
|
|
|
|
#3862 |
|
Wtajemniczenie
|
Biorac pod uwage ze swoj dom i mamusie ma 400 km stad.
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia nie wierze w to co czytam ...
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia pisz śmiało i nie przepraszaj. My doradzimy, pomożemy przedstawimy sytuację z innego punktu widzenia, a tą najważniejszą decyzję musisz podjąć sama. I tak jak mówisz, myśl przede wszystkim o dziecku i o sobie. Wierzę, że podejmiesz dobrą decyzję i najlepsza dla was
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-09-12 o 22:34 |
|
|
|
#3865 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlatego tym bardziej Wam dziekuje kochane jestescie dziewczyny:-* No wlasnie powinnam. Czas najwyzszy to chyba zmienic bo takim sposobem to nie chce myslec co mogloby byc dalej...
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia, ja napisze tylko tyle, ze trzymam kciuki by Twoje zycie sie ulozylo i by bylo jak najlepiej dla Ciebie i dla szkraba
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przeczytałam, że od 24 tygodnia, brzuszek rośnie ok 1 cm na tydzień.
Czy to znaczy, że brzuch mi jeszcze 16 cm urośnie Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-09-12 o 23:02 |
|
|
|
#3868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie polozna ma tylko dopplera a to żadna atrakcja bo mam i w domu :-D i w sumie tylko wage sprawdza i o niczym konkretnym mi nie opowiada,a ciaze tylko polozna i internista Prowadza. Cytat:
Dotka-Zuza,26 lat,termin na 27.01,dziewczynka Oliwka
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#3869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Dziekuje Ci bardzo :-*
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co, to ja jestem nie dobra dla tżta. Chyba źle go oceniam. Miałam dzisiaj mnóstwo czasu na stękanie, że nie mam się w co ubrać itp., chyba tego nie wytrzymał. Wiecie co zrobił? Pojechał do galerii i (SAM) kupił mi jeansy ciążowe i śliczny cieniutki sweterek ciążowy za dupkę.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

Bo faceci się nie zmieniają. Dostosowują się czasem, ale nie zmieniają

Olka też ma takich 4. Z owocami, warzywami, pojazdami i zwierzętami.