|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Big Brother 4
a ja sie tak zastanawiam.. bo na tej stronie oficjalnej BB uczestnicy mają swoje konta. no i jest data ostatniego logowania. jak to jest możliwe, ze ktoś z nich się logował np. godzinę temu ?
![]() i z tą pogodą to też jakieś dziwne ![]() coś mi tu śmierdzi ogólnie
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten piękny, słoneczny dzień!
![]() Działają kamerki? ![]() ej co jest, czemu mnie nikt nie chce zacytować Papryczkaa jesteś u pani i mojej mamy, już się z Tobą nie koleguję na wątku, bo masz chody jakieś i jesteś sławna Ps. To pozdrowienie plotkarzy to jest wypowiedź tego 'chłopaka' Adriana
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam pogode mają fajną, bo są otoczeni z każdej strony wysokim ogrodzeniem - co za tym idzie zero wiatru.. jak trochę przygrzeje słońce, to już sauna
![]() troche dziwne za to, że mieszkańcy mają dostęp do komputera? ![]() EDIT: Iwciunia ![]() ![]() A rzeczywiście to wypowiedź Kamila przeczytałam na początku, że to Adrian napisał ![]() Bess Twój av przebija wszystkie pozostałe i nie powiem, z czym mi się kojarzy
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
na śląsku jest ciut cieplej niz w innych regionach.Moze oni chca sie polansowac w swoich kusych ciuchach skoro juz ze soba zabrali
U mnie dzisiaj tez swieci slonce. Ale z tym kontami to nie mam pojecia |
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Może ktoś z przyjaciół albo rodziny dostał hasło żeby się logować i nie_wiem_co sprawdzać
A co do pogody, to tam na zewnątrz jest też silne oświetlenie i pewnie te lampy grzeją Edit.: bess, nie poznałam Cię przez tego ludzika nowego ![]() Edit2.: Jaaaa Papryczkaa nosorożca mi załatwisz? |
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
no z tą pogoda to moze i jest jakies racjonalne wytlumaczenie
![]() ale te konta . sprawdzam Adrian ostatnie logowanie 1 dzien temu, Kaska tak samo.. Tomek 4 dni temu .
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie sie wydaje ze ta Jola to udaje tylko takia glupia i byc moze wygra.
Pobuja tylkiem do muzyki- pogledzi o swoim koniu i nikogo nie obgaduje i nikt jej przez to nie nominuje![]() Mysle ze dziewczyna dlugo zostanie w programie. Chcialabym by z nominowanej 3 odpadla Kasia - nie lubie jej.Lubilam Pauline ale nie ma jej juz a szkoda.
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem taka jestem do siebie niepodobna
![]() Nie wiem jak wy ale ja juz czyham w lazience na marka Dziala wam 1 kamerka?? Co do Jolki to tak myslalam,ze nic nie bedzie robic w domu,podobno nie sprzata i nie gotuje.Jak bedzie mniej osob to jej sie za to oberwie Zauwazylam tez na stronie ,ze nie wpisala ani wykstzalcenia ani zawodu.Ciekawe czemu ![]() Wiek niektorych mnie zszokowal,np Ewelina wyglada starzej a Iza mlodo-w sumie jest mloda ale porownujac z tymi 20latkami naprawde dobrze wyglada |
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
A Marco to chyba na naszą Jolantę leci
Mi działa 1 kamerka ![]() Edit.: A widziałyście to? http://www.youtube.com/watch?v=grDaLB3FU3c |
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
a co widzisz?? bo ja jakis obraz bez sensu ,jakby 2 nalozone na siebie po lewej kamere u góry,na dole nogi stolika,a po prawej czesc kanapy:/ i tak od wczoraj
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam parę śmiesznych filmików z BB4
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ru_aw...elated&search= http://www.youtube.com/watch?v=Jmm8V...elated&search= http://www.youtube.com/watch?v=YVNDH_Nl6hU I filmik z castingu http://www.youtube.com/watch?v=lcBrB...elated&search=Edit.: ups znowu post pod postem
|
|
|
|
#1813 |
|
Wtajemniczenie
|
dziwne rzeczy z tym logowaniem sie:| Może moderatorzy tamtej strony mają dostęp do ich kont hmm Oni nie powinni mieć neta w domu przecież
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Marco niezły.. do Jolki cały czas się podwala, ale nominował ją do odejścia
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
wolalby do Eweliny,ktora jest poza zasiegiem.Jolka troche podobna i wolna ,zreszta tez w takim wloskim stylu .Jednak dziwi mnie bo mowil ze nie lubi pustych dziewczyn.No chyba ze ona nie jawi mu sie jako pusta.A moze chce sie pod nia podczepic,zeby ewentualnie nie odpasc.
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się też Jola nie jawi jako pusta
![]() Jola Rutowicz na prezydenta! |
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iwciunia, następnym razem ja Cię zacytuję, tylko musisz napisać coś w stylu : "Wredna Kaśka, niech wreszcie odejdzie", to wtedy na pewno Cię poprę Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2007-09-14 o 12:01 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1818 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! |
|
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
Tomek pokazuje jezyk i srodkowy palec WB
![]() ![]() http://bb4.tivi.pl/Image/14967.jpg |
|
|
|
#1820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale myślałam, że będzie całkiem inna. Taka 'sucz' co obgaduje wszystkich i się zabawia z wszystkimi kolesiami. A tu niespodzianka. Kasia się taka okazała, a Jola jest ok.
|
|
#1821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chętnie to napisała, ale nasza Katerina zrobiła się taka cichutka, że aż mnie chwiliwo przestała wpieniać, wczoraj na kanapach się słowem nie odezwała ![]() Natomiast durny Tomasz -> OUT! ![]() Cytat:
jak ją zobaczyłam to sobie pomyślałam, że to jakiś korniszon z dyskoteki, który będzie prowokatorem wszystkich kłótni A tu Jola chyba nawet najmniej doświadczona w TYCH sprawach jest ze wszystkich obecnych tam dziewczyn (Ewelina jak miała policzyć partnerów seksualnych to jej rąk zabrakło |
||
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
nawet mam ochote wysła ć sms, żeby Kaśka odpadła
ale pewnie tego nie zrobie
|
#1823 |
|
Wtajemniczenie
|
też mam na to ochote ale szkoda mi kasy wolę poczekać , aż w kamerkach będzie głos i wtedy wykupie sboię tę opcje..chyba
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ona chyba zmieniła taktykę na "cichą, spokojną". Tak jak Ewelina. Może zobaczyła, że Ewelina została w niedzielę jako pierwsza i pomyślała,że to dobra taktyka ![]() Prawdę mówiąc to Jola mnie totalnie zaskoczyła. Jak wchodziła, myślałam o niej z niechęcią , że to będzie taka dyskotekowa lala, która myśli tylko o seksie itd.
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Wtajemniczenie
|
mam taką nadzieje;-) bo na stronie BB ktoś nagrał video , że nie ma głosu a oni płaca i chcą itp. Wiec może się zdecydują na udostępienie głosu;-)
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
mnie zastanawia czy marco z jolą w końcu spali razem czy nie? Bo nie pokazali tego (jeżeli doszło do tego faktycznie) a marco co chwila coś mówi co by świadczyło o tym że spali, np "byłaś wspaniała w nocy" " ona ze mną straciła dziewidztwo" - wiadomo że nie z nim ale skoro tak mówi to chyba spali. Ale dlaczego tego nie pokazali???!! W starym bigbrotherze pokazali sex a teraz ukrywają? Dlaczego?
|
|
|
|
#1828 |
|
Rozeznanie
|
A ile kosztuje wykupienie takich kamerek?
Jak na razie to Ci co wykupili my mamy bez głosu, ale może jak coś zrobią z tym, to dalej nie powstawiają haseł i będziemy mogły oglądać za free A Bartek z Agatą? spali ze sobą? bo coś było pokazane jak tylko weszli...kołderka sie ruszała ale nic więcej nie było widać
Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! |
|
|
|
#1829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1830 |
|
Wtajemniczenie
|
W ogóle ta sytuacja kiedy Ewelina liczyła swoich partnerów była conajmniej żałosna. I jeszcze jaka skupiona była, nawet do kogoś powiedziała "Cicho bo liczę!". Tak jakby to w ogóle obchodziła. Więc teraz nie wiadomo czy było ich tak wielu czy jest aż tak tępa, że musi się baaardzo skupić, żeby kilka osób na palcach policzyć. Raczej to drugie, bo do 6 policzyła.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

Papryczkaa jesteś u pani i mojej mamy, już się z Tobą nie koleguję na wątku, bo masz chody jakieś i jesteś sławna 

przeczytałam na początku, że to Adrian napisał 
- nie lubie jej.

Maniaaa wizazowaniaaa