|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
![]() Trzeba sie obkupic. Jakbym wiedziala ze w Turcji jest taka duza bezclowka to bym wziela wiecej kasy.
|
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo dzisiaj znow namierzylam sie jak glupia i kupilam 1 chociaz nie przepadam za tym colorem ale przynajmniej jako tako pasuje (rozmiar polski 70H- wiekszych 70tek nie bylo ) - we wszystlich innych piersi mam pod pachami tzn jak zaloze bluzke to w piersiach jestem szersza niz pod - wszystko gdzies na boki ucieka a ja jestem jakas z tych wezej rozstawionych. Poszukiwania beda trwaly dalej ![]() A co wy dzisjiak tak cienko - Bea pewnie sie pakuje, Pingwinek jak zwykle ciezko pracuje a reszta ???? |
|
|
|
|
#1893 | ||
|
sophisticated
|
małż wyjechał, to Brewka swawoli
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no i witaj gnomo
|
||
|
|
|
#1894 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja kupuje namietnie Mille z Freya jestem z niej bardzo zadowolona tam mam rozmiar 70GG, a do biegania mam grand prix (mam nadzieje ze nie pomylilam nazwy) z avocado o rozmiarze (prosze sie nie smiac) 70HH , ale cos mi sie wydaje ze bede musiala sie przerzucic na mniejszy obwod bo niestety po pewnym czasie staniki podjerzdzaja mi do gory na plecach jednak jak pomysle o poszukiwaniach czegos w rozmiarze 65H to odwlekam te decyzje jak najbardziej moge.Cytat:
|
||
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko raczej o parę dni
![]() Na warsztacie to najwcześniejszy termin na wtorek ![]() Ja sie nie pakuję, tylko ciężko pracuję
|
#1896 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki Wam wszystkim za zyczenia wakacyjne.
Lot samolotem nie byl taki straszny ale oczywiscie trafily mi sie turbulencje i rzad numer 13. ![]() Kolezanka, ktora lata czesto mowila ze ten lot byl nieciekawy. Ja nie mam skali porownawczej wiec sie nie wypowiadam. Powrotny juz byl spoko ale dla odmiany mi sie nudzilo bo nic sobie nie wzielam do roboty a za wczesnie bylo zebym zasnela. Z nudow obserwowalam laske w tym samym rzedzie i sie zastawialam co ona ma w glowie. Wyobrazcie sobie ze CZYTALA przepisy z Claudii przez jakies 20 min. Uczyla sie ich na pamiec czy co?!?! Poza tym koles ktory byl z nia slodzil i mieszal jej herbate i wiazal buty (w zaawansowanej ciazy nie byla). ![]()
|
|
|
|
#1897 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
, ale lepiej żeby doprowadzili auto do ładu niż miałoby szwankować po drodze |
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie tam za bardzo nie martwię bo akurat jestem zawolona robotą i trochę czasu mi sie przyda, zeby pewne rzeczy pokończyć ![]() No, może troszke sie jednak sie martwię, że bedziemy tak odwlekać, az w koncu nie pojedziemy ![]() Gnomo mnie bardziej chodziło o komfort jazdy
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2007-09-14 o 16:12 |
|
|
|
|
#1899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Brewko-a gdzie harcujesz jak małża nie ma?
![]() Beatko-szkoda,że tak daleko te Katowice,bo teściunio by Wam zrobił w 1 dzień .No,ale 3mam kciuki,żeby jak najszybciej stanął na nogi a Ty przynajmniej będziesz dłużej z nami ![]() Cytat:
![]() ja myślałam o szkole Folaron-ona chyba rok trwa ,1weekend w m-cu. Ma też różne kursy,ale ja jako,że mam blisko to wolę szkołę a Ty o czym myślałaś? Cytat:
fajne samolotki a jaki to aparat? i jak ten nowy się sprawdza? Beatko-co tu podziwiać?
|
||
|
|
|
#1900 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I foootyyy dawaj!!! Cytat:
W celach poglądowych: jak powinien leżeć idealnie dobrany stanik. Czy może jeszcze co innego? Cytat:
![]() I baaaardzo dzięki za tłumaczenie pavlovej. Lide, czy ja dobrze myślę? cup - filiżanka, ale jaka to pojemność w mililitrach (ml)? 250 to duzo jak na filiżankę. tsp - łyżeczka do herbaty - 5 ml - to jest płaska łyżeczka passionfriut - owoce męczennicy lekarskie? w Polsce raczej nie do zdobycia. Brewka, a gdzie ty tak swawolisz??? Hę??
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzisiaj byłam na maxa zabiegana i nie poszłam zmierzyć do lekarza muszę iść jeszcze raz 19, bo wtedy mi się l4 kończy, ale lekarka coś wspomniała że jak się uprę to na 2 tygodnie mogę liczyć a tak po za tym to już jestem 4 tyg po operacji i mogę wrócić do normalnego życia czyli od poniedziałku znowu ruszam z salsą i basenem a dzisiaj idę na urodzinki do kolegi ![]() witaj Gnomo mam nadzieję że będą fotki z wyjazdu
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko-śmigaj w miniówach póki czas
daj znać co lekarz powiedział miłej imprezki a tego palanta,którego miałaś nieprzyjemność spotkać na rozmowie nie skomentuję... dobrze,że nie musisz mieć z nim do czynienia na codzień
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ta usterka w aucie to taka cholera złośliwa- autko już było na warsztacie, a nawet dwóch , no bo trzeba było posprawdzać czy wszytko ok przed podróżą. Usterkę niby usunęli i było parę dni fajnie a ta cholera znowu się wczoraj wieczorem objawiła. No i tak w zasadzie ni wiadomo gdzie tkwi przyczyna![]() Ale pocieszająca jest ta strona http://www.wunderground.com/global/stations/13116.html bo by mi tam lało
|
#1904 |
|
sophisticated
|
a gdzie może swawolić słomiana wdowa z trójką dzieci?
po przedszkolach, szkołach i urzędach latałam ale dowodu znowu nie zdążyłam wyrobić EDIT faktycznie Beatko, mokro jakoś wygląda ta pogoda, ale przystanki dłuższe gdzieś po drodze planujecie? |
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko planowaliśmy wynająć apartament w okolicach Opatiji i tak sobie jeździć po okolicy
![]() A jeżeli chodzi Ci o drogę tam: to planowaliśmy zwiedzić po drodze Wiedeń i zatrzymać się na noc w Bratysławie. Ale co z tego wyjdzie to już naprawdę nie wiem ![]() Zaczęłam już dziś szukać jakiejś oferty z biura podróży - na to obiecane polecenie gdzieś Ale wcale nie mam koncepcji gdzie by tu lecieć
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
a już miałam pytać czy macie coś zaklepane,ale chyba nie
ja też lubię takie objazdówki Wiedeń pięęęękny jest i Chorwację też planowaliśmy w tym roku machnąć,no ale... ![]() może w przyszłym albo za 2lata z małą już a gdzie lecieć to nie wiem ![]() Grecja czy Turcja jeszcze ciepłe Brewko-no to prawdziwa swawola ![]() daj no jakieś fotki swoich śliczności-dawno ich nie widziałam
|
|
|
|
#1907 |
|
sophisticated
|
ni ma fot
![]() Beatko, a Europa czy dalej? myśl, gdzie nie byłaś i gdzie ciepło
|
|
|
|
#1908 |
|
Rzabbocop
|
Brewko dzięki
klawiatura mi wysiiadła i nie mogłam pisać Ann ja też o tej ale o kursach Aparat mam canon eos 350D Jesli chodzi o staniki to lobby jest kopalnią wiedzy Panache mam czarny, tamte dwa też panache ale jeszcze nie doszły bo musiałam troche na piechotę zapłacić (chwilowo nie mam PayPala) |
|
|
|
#1909 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
aparat masz
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Rzabbocop
|
Chciałam życzyć Navi udanego weekendu
I miałam jeszcze trochę powklejać |
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Maglisa
cup to 240 mililitrów 1 tso 5 ml passion fruit to marakuja dostępna w Polsce, ale ciężko Cześć Gnomo Beata życze miłego urlopu i zazdroszczę chyba znaleźliśmy działkę pod lasem i bardzo tanią ![]() ![]() ![]() Brewka ale szalejesz ![]() a ja dzisiaj zamiast pracować cały dzień się obijam po fryzjerch i kosmetyczkach - wstyd, tzreba będzie kilka nocy zarwać ale jestem blondi ![]() ![]() ![]() E rozmawiałam o pudrach i w testach Kanebo okazał sie najlepszy potestowałąm go na sobie i muszę go mieć
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1912 |
|
sophisticated
|
matko to trzecie zdjęcie
![]() niesamowite, jak blisko się mijająPingi a ta działka to też do przetargu czy normalnie do kupienia? |
|
|
|
#1913 |
|
Rzabbocop
|
I jeszcze
|
|
|
|
#1914 |
|
Rzabbocop
|
i ostatnie
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
noooooooooo
![]() piękne te zdjęcia i piękne maszyny to jakaś królewska brygada,tak? Iwonka będzie wniebowzięta ![]() no a aparacik fajny ![]() jednak co lustrzanka to lustrzanka i 8megapiksli Pingi-kcem zobaczyć blondi!!! tania tzn.po ile za metr? z ciekawości pytam-temat u mnie też się ciągle przewija ![]() i podejrzewam,że jak się już spróbuje Kanebo to innego się nie chce dlatego narazie nie próbuję
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko jakby mnie kasa nie ograniczała to doskonale wiem gdzie bym chciała być
np. Antarktyda, Chiny, Malediwy, Brazylia![]() ![]() No ale niestety narazie sobie nie możemy na to pozwolić ![]() Tak sobie o Portugalii myślę, Podrzutek coś o Egipcie wspominał, ale jakoś mnie nie bierze ![]() Zresztą narazie nie będę sobie głowy zawracać - jak obiecał to niech coś znajdzie ![]() Pinguś czy ty mi popsutego auta zazdrościsz ![]() Daj foty Blondyneczko Rzabbko piękne zdjęcia
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko-Antarktyda?
![]() Egipt chyba w miarę tani,choć Portugalia piękna ciężki wybór ![]() ja wiem,że mój małż lubi planować takie rzeczy,więc przeważnie w tej kwestii się spuszczam na niego ![]() Rzabbko-ale niesamowite te zdjęcia! te nad domem i te czerwone( )no i piękny pokaz na tle takiego nieba! a te kursy to teraz jakoś chciałaś czy tak w ogóle? i o jakich myślałaś? |
|
|
|
#1918 |
|
sophisticated
|
no właśnie
chcemy blond Pinga ![]() EDIT niesamowite te fotki są EDIT2 Beatko, może zajrzyj na forum podróże, może coś ci wpadnie w oko
|
|
|
|
#1919 |
|
Rzabbocop
|
Ann myślałam o jakimś kursie wizażu bo te co mam to o kant tyłka potłuc.
Rozważałam Folaron, jakąs w W-wie i u tej pieprzniętej baby chyba z Gorzowa Luiza coś tam ![]() Koleżanka z którą kiedys malowałam u niej robiła kurs. No ale w końcu staneło, ze wolę żeby mi mleko nie skisło ![]() Myślałam o czymć co trwa max 2 m-ce bo dłużej w PL nie wytrzymam
|
|
|
|
#1920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jednak intuicja mnie nie zawiodła, w kwestii łyżeczki: trza liczyć płaską, znaczy 5 ml. Pingi a łyżkę do zupy to oni maja 10ml czy 15 ml. Bo polska do zupy to ma 15 ml, ta 10 ml to niby deserowa jest nazywana. A działka to tam, gdzie Ci się marzyło?
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

) - we wszystlich innych piersi mam pod pachami tzn jak zaloze bluzke to w piersiach jestem szersza niz pod - wszystko gdzies na boki ucieka a ja jestem jakas z tych wezej rozstawionych. Poszukiwania beda trwaly dalej 
ja kupuje namietnie Mille z Freya jestem z niej bardzo zadowolona tam mam rozmiar 70GG, a do biegania mam grand prix (mam nadzieje ze nie pomylilam nazwy) z avocado o rozmiarze (prosze sie nie smiac) 70HH
jednak jak pomysle o poszukiwaniach czegos w rozmiarze 65H to odwlekam te decyzje jak najbardziej moge.

kobieta w Twoim wieku 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

chcemy blond Pinga