|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.31
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3632 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
I jeszcze Zalando. Ja ostatnio tam kupiłam sandałki i klapki na wyprzedaży. |
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm spr dokładnie u w tej mieście co gościa szukam jest 9 tys ludzi. Moje szanse drastycznie spadły, by znaleźć tego gościa? Zwatpilam czy warto dzwonić do gminy. Jednak bardzo mi zależy, by wyjaśnić te sprawę
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może poszukaj na Facebooku strony typu spotted z tej miejscowości czy okolic?
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam wcześniej. On nie ma Facebooka. Szukałam w necie. Jakby mi zdrowie pozwoliło to bym pojechała osobiście nawet spotkać się z kimś z gminy. Jednak jestem na wózku elektrycznym i taka podróż nie wchodzi w grę. Jestem zalamana
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, ale chodziło mi o stronę typu spotted, gdzie mozna napisać, ze spotkało sie taką i taką osobę i chciałoby sie z nią skontaktować. Ale z tego co widzę to z tej miejscowości nie ma podobnych stron. Mozesz że też poszukać grupy na Facebooku z tej miejscowości, czy jakiejś pobliskiej(Chybie to chyba niedaleko Cieszyna?) w stylu "Cieszyn i okolice kupie, sprzedam" itp. I tam napisać, ze szukasz takiej osoby, w takim i takim wieku i żeby ktos się z Tobą skontaktował na priv jeśli ją zna.
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
BUTY ALLEGRO
Słuchajcie kupiłam buty na all oryginalne adidasy i płace przy odbiorze, czy mogę przy karierze otworzyć paczkę i zobaczyć czy buty itp się zgadzają?
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie otwierałam przy karierze i trochę mi głupio ale wolę zobaczyć niż zapłacić za cos co będzie inne xd
|
#3641 | |
|
Konto usunięte
|
Mieszka może tutaj ktoś w kamienicy i ma ogrzewanie elektryczne? Ile to może kosztować (oczywiście interesuje mnie metraż plus koszty w sezonie grzewczym)? Czy to ma sens, jeśli jestem ogromnym zmarźlakiem? Z drugiej strony bardzo często mnie nie ma w domu, a chodzi o mikro-kawalerkę. Info od właściciela dostanę za kilka godzin.
Ulgi na komunikację miejską z Gdyni - bilety ulgowe są m. in. dla rencistów, rozumiem, że nie ma tutaj znaczenia miejsce zamieszkania owego rencisty? W sumie chodzi mi o bilet na wszystko (skm + autobusy). ---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:59 ---------- Cytat:
Mi jeden fantastyczny sklep wysłał telefon powystawowy i przez brak odbioru paczki przeze mnie musiałam czekać niemal 3 tyg. na zwrot hajsu
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Moj 3 miesieczny pies polknal tabletke na tarczycy a dokładnie letrox 100 co robic?
|
|
|
|
#3643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3644 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wysłane z telefonu |
|||
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieliśmy takie: https://www.google.pl/imgres?imgurl=...FUZeFAod4D0P6A wisiał na ścianie i w ogóle nie było czuć, że grzeje i takie: https://www.google.pl/imgres?imgurl=...FUO0FAodoHMEsw buczenie straszne! ten: https://www.google.pl/imgres?imgurl=...IVQlgUCh0WjQkL sprawdzał się najlepiej, ale nadal ciężko było nim nagrzać do pożądanej temperatury. w łazience wisiał taki: https://www.google.pl/imgres?imgurl=...FUZeFAod4D0P6A i był całkiem spoko do maleńkiego pomieszczenia. W każdym razie nie zdecydowałabym się drugi raz na coś takiego. Za prąd nie płaciliśmy ogromnej kwoty, bo się bardzo ograniczaliśmy, ale nadal dużo, a ciepło było tak naprawdę godzinę, czy dwie (tańsze taryfy prądowe mieliśmy w określonych godzinach). Zakładam, że każdy rencista ma taką zniżkę
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz ale dopiero po zapłaceniu. Jak nie będą się zgadzać spisujesz protokół z kurierem
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa pytania :
Do użytkowników Vectry : Czy wam również nie działa Internet i tv? Drugie : Jak sprac plame z oleju z bluzki? Jest wielka
|
|
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Może ktoś ma oprawki w takiej cenie, kupowane w internecie i powie mi czy warto czy to bubel o niskiej jakości?
https://kodano.pl/santino-rp-0357.html#.VfaEGhHtmko |
|
|
|
#3652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3653 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Zasypać grubą warstwą skrobi ziemniaczanej, wetrzeć i zostawić na jakiś czas, żeby wchłonęła tłuszcz. Po kilku h wtrzepać, potem zaprać plamę płynem do mycia naczyń i potem normalnie wyprać.
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Zioła Kozłowskiego & Ojca Klimuszko
Pytanie nr 1: Picie ziół na choroby
Czy któraś z Was pije? Jak tak - jak wrażenia, pomagają? Macie jakieś opinie? Mój Dziadek ma 2 nowotwory i byl u zielarza i obiecywał ze pomogą, pacjenci żyją i po 15 lat u niego dzięki ziołom (dziadek odmówił chemii). Narazie jest to 3 miesiąc i jest tak jak zielarz obiecywał - Dziadek czuje się kiepsko ale nie wolno przerywac i potem ma być poprawa. Sama myślę nad sobą, bo mam nieuleczalnie chory pęcherz - codziennie biorę 1 tabletkę. I widzę zioła: 1. Zapalenie pęcherza moczowego - mieszanka wg O. Klimuszko Mieszanka wykazuje działanie przeciwzapalne, przeciwbakteryjne, moczopędne i wzmacniające. Ponadto poprawia przemianę materii, ułatwia wydalanie z organizmu toksycznych produktów przemiany materii, działa rozkurczowo i przeciwbólowo. Liść jeżyny, Liść mięty, Liść pokrzywy, Kwiat bzu, Koszyczek rumianku, Ziele krwawnika, Ziele skrzypu, Liść podbiału, Kłącze perzu http://mojazielarnia.pl/2168-zapalen...limuszko-.html 2. Eligiusz Kozłowski - Zestaw 66 â Stosujemy przy zapaleniu pęcherza moczowego. Dodatkowo należy stosować kąpiele w mieszance XIV. Skład: liść jeżyny, liść mącznicy, liść pokrzywy, kwiat bzu czarnego, koszyczek rumianku, ziele krwawnika, ziele skrzypu polnego, liść podbiału, kłącze perzu. http://sklepzielarza.pl/?id=13 Pytanie nr 2: czy któryś z tego składu Kozłowskiego wpływa na przyjmowanie pigułek antykoncepcyjnych? .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2015-09-14 o 11:26 |
|
|
|
#3655 |
|
Rozeznanie
|
wybieram sie na poczatku pazdziernika na wesele.
ktora z sukienek wybrac? |
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem ta niebieska bardziej na lato pasuje niż na jesień
|
|
#3657 | |
|
Pani Pech
|
Dot.: Zioła Kozłowskiego & Ojca Klimuszko
Cytat:
![]() mogą pomóc,ale nigdy nie wylecza. Mogą tylko niwelowac niektóre objawy.. A jak się gorzej czuje to niech idzie do lekarza zanim będzie za późno. Na pecherz zioła warto pić dodatkowo Edytowane przez xxxescapismxxx Czas edycji: 2015-09-14 o 11:55 |
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zioła Kozłowskiego & Ojca Klimuszko
Cytat:
ja czesto, srednio z 5xmiesiacu mam tak ze mimo brania lekow mam problem z pecherzem mimo to wiec chcialabym stosowac cos jeszcze by tych problemow nie bylo a wiem ze leki i tak musze brac
|
|
#3659 | |
|
now or never
|
na plamę leję płyn do mycia naczyć i wrzucam do pralki - zazwyczaj nie ma plamy
Cytat:
i tak bedzie gorąco i tak
|
|
#3660 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

tp