|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 3
to dobranoc
Cytat:
ale to albo nie pomaluję wcale albo odżywką, jakiś jasny kolor ewentualnie eh
|
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 3
Cytat:
Też tak malowałam ostatnio, ech przez x czasu (lat) ale teraz mogę zaszaleć Z tym że jak pomalowałam na różowo + neonki to się baby z pracy zleciały żebym im zrobiła żele i tak jutro będę musiała je skorygować zmywaczem, bo jednak po winku to krzywo się maluje Ale dziś ostatni dzień od jutra ogar i moje tygodniowe postanowienie, do którego pewnie żadna się nie przyłączy tydzień bez %%% ![]() Bo w tym tygodniu poszalałam... cikewe co jutro waga wskaże ![]() Przyznam że moje jedzenie wyglądało tak: Rano jogurt/kefir, później buła pełnoziarnista z wędliną, szynką i sosem (ketchup/majonez/musztarda/sos do hamburgera) jakiś jogurt i FF na obiad: 2x hod-dog, raz frytki, raz kubełek: frytki + nuggetsy) a na "kolację" sery różnorakie lub jajka a i 2 zupki chińskie wpadły, żeby się zasolić na wieczór ![]() Dawno już tak sobie nie pozwoliłam.... do tego niemal codziennie jakieś %% pifko lub winko
|
|
#363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() po alkoholu to różnie się maluje paznokcie, często lubią powstać jakieś odciski wtedy no jedzeniowo to się nie popisałaś no ale będzie lepiej w tym tygodniu![]() a wyzwanie z alko bardzo fajne, normalnie bym dołączyła, ale w sumie pozwalam sobie na alkohol rzadko (ok, w tym tyg 3x a trochę mnie relaksuje, więc nie będę sobie nic zakazywać do egzaminu... eh, już mnie sr.aka bierze na samą myślbtw, nie poazują mi się zadne zdjęcia, które wrzucasz
|
|
|
|
|
#364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie, kochana, tak wygląda życie jak urok to sra.czka i kasa idzie nie wiadomo gdzie Cytat:
![]() Tak akurat chciała bym pójść jeszcze raz Nie to, co Babia
|
|
#365 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to Endo coś nawala muszę chyba jakąś aktualizację zrobić czy co Dzisiaj na bratowym jechałam, mój został w domu ![]() Aż dwa oklaski dla mnie Dziękuję ![]() Cytat:
chociaż mnie to przeraża, bo jeszcze jesieni ni ma Taaa a później proces że się zaatakowało bandziora Cytat:
![]() Marzą mi się góry ostatnio
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś podeszłam pod krzyż.... przy głównej drodze... chciałam ogarnąć gdzie jesteśmy z bracholem... jak przeczytałam tabliczkę, to miałam ciarki przez pół drogi powrotnej... po co ja to czytałam
Całą drogę powrotną sobie w brodę plułam po co ja to czytałam i że się będę bać w nocy w mieszkaniu, sama Póki co, na szczęście się trzymam i nie dorabiam rzeczy których nie ma Cytat:
Ja pamiętam że dostałam takie "półgłowie" św. Mikołaja od babci, był taki demoniczny że jak co roku mama mi Go stawiała na półkę to musiałam odwaracać "plecami" Generalnie jak się nie dawno filmików na ytb naoglądałam o nawiedzonych domach z okolicy to dobre kilka dni się bałam ![]() Goooopi człek.... czuje żeby tego nie oglądać a ciekawość ludzka zwycięża ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Nie wiem czemu ![]() z czego je przeglądasz? ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Kto zajmuje poduszkę TŻ? ![]()
|
|
#367 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tj dzis u mnie ponad 20 stopni, ale ogolnie juz drzewa takie łyse się robią i w ogóle ![]() nie no, az tak źle nie jest Cytat:
![]() ooo taa, z tymi filmikami czy horrorami to w ogóle masakra z komórki i laptopa - i to samo, nie widzę ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- oo a t eraz zdjęcie Muńka widzę wrzucałaś z kompa? ![]() świetna pościel przynajmniej nie będziesz spała sama
|
|||
|
|
|
#368 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
Wygralam w toto i sobie butki zamowilam. Uzywane, ale wydaja sie piekne Siedze w pracy juz. Mam jedzonko pyszne to az sie chce siedziec dzis
|
|
#369 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie widziałam NW
![]() dzień dobry
|
|
|
#370 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() To juz pisze za co trzymaliście przyszła mi naturalna @, praktycznie miesiąc po poprzedniej (ostatnia 8 sierpnia, a dziś 14 września) - mam nadzieje, ze to oznacza, ze zaczyna wszystko sie układać w moim organizmie
|
|
|
|
#371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#372 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączę się w bólu, ja 2 tyg bez %% bo mam tą krioterapię i nie można ponoc pić. Cytat:
u mnie to na bank telefon wariuje ![]() Chyba pora szukać coś nowego Cytat:
na mnie takie miejsca na szczęście nie działają. A horrorów nie oglądam od ładnych paru lat Cytat:
oby już się unormowało na stałe ![]() Ja już po pobieraniu krwi. 2 babeczki ze mną walczyły bo mi żył nie widać
|
|
#373 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak w ogóle to dzień dobry ![]() zrobiłam sobie tak gęstą owsiankę że trudno łyżką ruszyć Waga 54,6. Planuje w tym tyg się też zmierzyć.
Czasami ludzie wokół Ciebie nie będą rozumieć Twojej drogi. Nie muszą, ona nie jest dla nich. Edytowane przez Likable Czas edycji: 2015-09-14 o 09:41 |
||||
|
|
|
#374 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry po intensywnym weekendzie
![]() Dietetycznie to średnio było, ale przynajmniej się nie objadałam do upadłego Chodakowska z rana na rozgrzeszenie zaliczona ![]() Cytat:
mogę nie jesć lodów, czekolady, batonów, hamburgerów i innych syfów, ale jak mam okazję zjeść pizzę... Moja największa słabość. Cytat:
![]() Może na miejscu będzie coś fajnego i wtedy coś kupisz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I przede wszystkim zazdroszczę U nas góry są dosłownie na wyciągnięcie ręki, ale na razie nasza malutka musi trochę podrosnąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wystarczy, że zawieje wiatr w Twoją stronę w momencie psiknięcia i to Ty będziesz ofiarą, a nie ten co Cię napadł ![]() Cytat:
Wychodzi na to, że pełen cykl przeszedł naturalnie
Edytowane przez Veiovis Czas edycji: 2015-09-14 o 09:43 |
|||||||
|
|
|
#375 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja Ci zazdroszczę tych gór Pochodzilabym sobie mimo, że mnie nogi bolą i kolana zaczynają powoli, nieśmiało już też ![]() Cytat:
Ja cały Czas śmigam w moim różowo - czarnych pumach i ani razu nie zalowalam, że tyle kasy za nie dalam Też musiałabym jakieś botki kupić, potem buty i kurtkę na zimę, ale najpierw muszę olej w samochodzie wymienić ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#376 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczeniaa malutką do plecaka i możecie lecieć ![]() Cytat:
uwielbiam! ale trochę mi przykro że wiele weekendów spędziłam na miejscu, zamiast latać po górach, ale po prostu za daleko stąd było na szlaki i bez samochodu byłam
|
|
|
#377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A lalki mnie draznia ![]() Cytat:
W sumie w tygodniu czasami tylko piwko wpadnie , ale się przyłączam ![]() Cytat:
![]() Dzien dobry za aktywności ![]() przez week mnie nie było, bo w sb zakupy okulary, wieczorem impreza a po imprezie od razu do M pojechałam i czas zleciał ![]() Któras z Was prosiła o fotke sweterka to cyknę jak wróce po pracy fotke a do albumu wrzuciłam fotke w okularach sory za mine to dla smiechu robione było dla M jak przymierzałam
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2015-09-14 o 10:23 |
|||
|
|
|
#378 |
|
Wtajemniczenie
|
Lamka- eeee niecale 40zl
i tak sie ciesze. Musze chlodna glowe zachowac by nie wkrecic sie za bardzo ![]() Scarlett- super
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Jestem dzis w drugim miescie, sama z bratem wlascicielki ![]() Scarlet ![]() Egzorcyzmow tez sie balam, na szczescie byl TZ... Waga dzis z rana 63,8 tak ze nie jest zle ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Veiovis za Chodaka
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Chcieliśmy kupić chustę do noszenia, ale ona najtańsza nie jest
A że na wózek trochę wydaliśmy z fotelikiem to już odpuściliśmy. Chociaż dalej mnie kusi, żeby kupić Wtedy można fajnie sobie dziecko do klatki piersiowej przywiązać i chodzić tak naprawdę gdzie tylko się chce ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Mój teściu wczoraj stwierdził, że mam tyle nie ćwiczyć z tą Kozakowską ![]()
|
|
|
|
|
#381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świeże powietrze, ładne widoczki to dziecku więcej do szczęścia nie potrzeba
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://zdzieckiemdo.pl/wp-content/up...48-292x300.jpg Dla naszej to jest jeszcze za wczesnie, ona nawet jeszcze nie siedzi Na razie zostaje nam tylko chusta i w sumie na upartego z nią też by można gdzieś wyruszyć na szlak. Pewnie w przyszłym roku pomyślimy jak wiosna przyjdzie
|
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy się w znajomych, wiec możesz w albumie zobaczyć Nap-isałam w tamtym poscie klub a miałam na myśli album Edit : Sweterek taki wzięłam http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...07-43x/sweater
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2015-09-14 o 10:42 |
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Moi szwagrowie tachali dziecie malutkie po Alpach
w jakims nosidelku z przodu, ale nie chuscie
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Odpuszczam dzisiejsze ważenie, bo od soboty w domu mnie nie było i nie miałam gdzie na wadze stanąć Tz jednak nie pojechał w nocy na delegację, ale w każdej chwili mogą wyjeżdżać Czekają tylko na telefon z Krk, że mogą z powrotem wchodzić na plac Laski od dziś zaczął mi się ten intensywny tydzień Jeśli w niedziele popołudniu wstanę i będę normalnie kontaktować tzn. że dałam radę
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Lam
Sprecyzuj ta intensywnosc w Twoim wykonaniu
|
#387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ChodakowskąJa tak samo, wiele rzeczy moge odmówic, no ale pizza... nie da rady ![]() Włosów pewnie ścinać nie będę skoro przezkilka lat tego nie zrobiłam a nosiłam się z zamiarem ![]() A pająka mam w avku.. w sumie bez powodu. Nie chciałam dawać swojej mordki więc wypadło na pająka ale ja ogólnie lubie robic zdjęcia robalom ![]() A z gazem to ja ryzykować nie będę ![]() Cytat:
Masz już jakiś telefon na oku? Przechodziłam obok sklepu z bielizną i weszłam popatrzeć. Bardzo miła pani namówiła mnie, żebym przymierzyła, mimo że mówiłam że dzisiaj hajsu brak. Mierzyłam 3 staniki i w 2 sie zakochalam. Chyba się ciesze, ze więcej nie sprawdzałam Z zadowoleniem stwierdziłam, że rozmiar ten co zawsze Szkoda tylko, że mama mi ciągle powtarza, że na czas odchudzania mam nie kupować sobie staników bo na pewno biust mi zjedzie ![]() Takie brutalne przywołanie do rzeczywistości U mnie waga dzisiaj 68,2kg. Nie pamiętam ile było tydzień temu ale podobnie. Muszę zacząć zapisywać
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz chce kolejnego S5 albo S6 zastanawiam się jeszcze , musze popatrzeć na necie i porównać co i jak
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

) palce neonowa limonka 
ale to albo nie pomaluję wcale albo odżywką, jakiś jasny kolor ewentualnie eh

tydzień bez %%% 

albo może same macie na oku coś innego?
buty, multisport, wypad nad morze, teraz jeszcze łikend w górach
jak urok to sra.czka i kasa idzie nie wiadomo gdzie
muszę chyba jakąś aktualizację zrobić czy co 
chociaż mnie to przeraża, bo jeszcze jesieni ni ma
tj dzis u mnie ponad 20 stopni, ale ogolnie juz drzewa takie łyse się robią i w ogóle 

przyszła mi naturalna @, praktycznie miesiąc po poprzedniej (ostatnia 8 sierpnia, a dziś 14 września) - mam nadzieje, ze to oznacza, ze zaczyna wszystko sie układać w moim organizmie