|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
też się przymierzam do zakupu palety, moja kuzynka ma taką wielką marki Pupa, ale dużo za nią dała ale jest rewelacyjna
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie planuje planuje i te znalazlam, na probowanie jest calkiem fajna
![]() patrzcie co znalazlam ![]() http://www.allegro.pl/item239906761_...ic_nails_.html
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka szkoda, że nie mogę malować paznokci, jak pomaluję to się zaczynają łamać i rozdwajać, a jak nie maluję to mogę mieć piękne, długie pazurki
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie na odwrot
![]() nie, na naturalne tez fajne
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Nudzi mi się
piatek, to nie będę nic zaczynać w pracy, zwłaszcza, że to mój ostatni dzień przed szpitalem. Jeszcze 1,5h nie wiem jak to przetrwam, już prawie zasypiam na biurku ...
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie wytrzymasz...tez sie nudze...jeszcze 1 h
|
#1117 |
|
Rozeznanie
|
A ja za 50 minut zaczynam mój dłuuuugi weekend
Wyjeżdżamy z TŻ o 22 i od jutra odpoczywam na Mazurach Już się doczekać nie mogę
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
jej ale mi się nudzi, koszmar!do domciu chcę
|
#1119 |
|
Rozeznanie
|
Ja też
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam paletke chyba Golden Rose i jak dla mnie jest do kitu... Tzn. jakościowo, chociaż z bazą to nawet da się wytrzymać. Ale ogolnie uważam że wywalilam kase w błoto bo nie korzystam z tych wszystkich tęczowych kolorów
![]() Ja też chcę do domu Głowa mi zaraz eksploduje. Teraz ja się nie mogłam na wizaż zalogować, wykorzystałam wszystkie 5 prób i zablokowali mi dostęp na 15 minut . Nie wiem co się stało.
|
#1121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też niedawo malowałam ![]() Fajna zabawa Cytat:
Na mojej powiece wszystkie trzymają się super ![]() Więc nie będę chyba obiektywna w ocenie ale powiem że za tą cenę możesz śmiało kupowac, ja tych cieni używam codziennie a te z loreala, burżuja i inglota leżą ![]() No to na co czekasz, kup sobie coś
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie to strasznie korci
![]() Vibeska dzieki za info ![]() u mnie na powiece tez nigdy nie mialam problemow by jakies sie nie trzymaly. ale do wyplaty (czyli do poniedzialku- jak dobrze pojdzie ) mam czas na przemyslenie![]() jeszcze 23 min i weekend... nie wiem czy isc na impreze-domowke wieczorem..ni to mi sie chce ni to nie...
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam od rose jeden lakier -bardzo fajny-masa mieniących się drobinek. Wygląda ok, tylko szybko złazi. A poza tym mój tata kupił sobie 2 lakiery golden rose XD....do poprawienia kolorków na spławikach, bo niewiele firmma tak żarówiaste kolory
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogę
Ja będę się żegnać
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze 2 godziny, koszmarnie mi się dłuży
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj pracowałam do 13.00
![]() Strasznie śpiąca chodzę już trochę się położyłam, ale niedługo idę dalej spać. Ten weekend musi być odpoczynkowy. Miałam ciężki tydzień, mało snu i musze to wreszcie odrobić ![]() Milego weekendu
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie po powrocie do domu zaskoczyły rusztowania za moim oknem... Tzn. wiedziałam, ze kiedys i do mnie ten remont bloku dojdzie, ale czy musiał akurat w weekend? Nie pośpię
. I jeszcze mi tu będa łazić za oknem ![]() Chociaż w sumie jutro jade na Ecco Walkathon a pozniej ide z TŻ na siłownie. To może nie bede miala tak wiele do czynienia z tymi "uroczymi panami"
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
lekarka mi dziś powiedziała że mogę wrócić do normalności więc od poniedziałku wracam na tańce i basen a dziś szykuje się fajny wieczór kumpel robi wielką imprezę urodzinową ![]() ![]() w środę jeszcze raz muszę iść do chirurga (a czekałam tam dziś 4 h!!!!) to może dostanę jeszcze 2 tygodnie L4
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko miłej zabawy
![]() A ja się znowu obżarłam owocami ![]() Jak tak dalej pójdzie zamienię się w tłustą świnkę
|
|
#1130 |
|
Wtajemniczenie
|
pozaznaczałam cycaty, napisałam posta .. i co i mnie wywaliło, beszczelnie i z premedytacją ![]() no cóz. dzień jak co dzień, dziś sie na maxa obijałam , w pracy byłam na 11, wprowadziłam FV i wyszłam o 15.50 hiii ale jutro all day od 9-21. własnie z TŻ-tem wypożyczyliśmy sobie film "w stronę słońca" i mamy zamiar się rozkoszować widokiem nowego pokoju pod kwiatkiem przypominającym palmę prawie jak nad morzem, tylko szumu fal brak.mam okropnie straszne zakwasy po wczorajszym callanie brzuch mnie boli, ale jakoś "spłaszczał" wiedziałam, że callan działa cuda ale że az tak hehehe ... nie no to efekt, tego że od dwóch dni troche malo jem, niby 5 posiłków, ale bardzo ubogich - bo czasu brak, remont w mieszkaniu i inwentara w pracy.ok zmyakm i lece oglądać film. będę później ..
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam na chwilkę pochwalić się, że zakończyliśmy malować pokój, zobaczymy jutro jak wygląda w świetle dziennym. Życzę udanego weekendu
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
witaski
ale mam humora...
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Bea-tko, ja też naburmuszona.
Co u ciebie?? Ktoś ci popuł czy tak samo z siebie ??
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja sie przyłączę z tym zwalonym humorem
. Zaczął się weekend a ja musze myśleć o pracy... Jedna dziewczyna zrezygnowała nam z pracy "już od teraz" i nie mam pojęcia jak w jeden dzień mogę zorganizowac całe zastępstwo... Bede próbować, mam nadzieje, że reszta mnie nie zawiedzie . Jednocześnie przykro mi, bo ta dziewczyna miała naprawdę ważny powód
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Ines.... musisz nauczyć się że wychodząc z pracy - zapominasz o niej.
Musisz tak postępować bo inaczej: -nie odpoczniesz -nie zrelaksujesz się -będziesz chodzić podenerwowana, zła, sfrustrowana -ucierpią na tym twoje kontakty z bliskimi ![]() Łatwo mi mówić? Wiem co czujesz ![]() Ja o pracy też myślę nn stop ![]() Do tego stopnia, że nawt we śnie juz pracuję, wciąż myslami jestem w robocie. Postanowiłam że od tego weekendu będzie inaczej, to jest czas dla mnie, na mój wypoczynek.
|
#1136 |
|
Wtajemniczenie
|
to tak na poprawe humoru.
http://say.expressivo.com/rhatcq9h ![]() ![]() ![]() ![]() I cos dla NAVI http://say.expressivo.com/7lvqiyuo ![]() ![]() ![]()
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Ka.si, ale rewelka, nie miałam pojęcia o takiej stronie
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Jestem odpowiedzialna za sklepy i za personel. Dziewczyny ze wszystkim dzwonią do mnie bo albo nie mają dobrego kontaktu z naszym "guru-szefem" albo nie chce im się tłumaczyć mu czegoś po angielsku. Gdybym w wyżej wymienionej sytuacji się wypieła, w niedziele wydzwanialiby do mnie z centrum handlowego "że dlaczego sklep jest zamkniety". Mogłabym nie odbierać i dalej mieć wszystko w nosie, ale narobiłabym firmie strasznej "kaszany"... Pracuję na takim stanowisku, że nie mogę pozwolić na takie sytuacje Dlatego teraz musze stanąć na głowie, żeby nie dopuścić do tej nieszczęsnej "kaszany" . Fakt, ja nie wychodze na tym najlepiej... W końcu pokłóciłam się nawet z TŻ, bo już miałam nabitą głowe tym problemem i nie miałam nastroju na jego idiotyczne "żarty"... ![]() Ale takie życie .
|
|
#1139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no coż sytuacja, bez wyjścia, więc trzeba pozytywnie popatrzeć na tę sprawę, pomyśl sobie w inny sposób! jesteś jedyną osobą która sie do tego nadaje! dzięki Tobie wszystko się kreci, jestes odpowiedzialna i wszyscy Cie cenia, a jak nie to dla mnie jesteś najcenniejsza! spac mi się nie chce, a jutro caaały dzień w pracy ehh
|
|
|
#1140 |
|
Wtajemniczenie
|
żebyś wiedziała co ja tam sobie za gupoty wypisywalam hihihihiii ![]() a gdzie sie Navi podziała?
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

moje wypocinki 

piatek, to nie będę nic zaczynać w pracy, zwłaszcza, że to mój ostatni dzień przed szpitalem. Jeszcze 1,5h nie wiem jak to przetrwam, już prawie zasypiam na biurku ...

) mam czas na przemyslenie
brzuch mnie boli, ale jakoś "spłaszczał" wiedziałam, że callan działa cuda ale że az tak 
no coż sytuacja, bez wyjścia, więc trzeba pozytywnie popatrzeć na tę sprawę, pomyśl sobie w inny sposób! jesteś jedyną osobą która sie do tego nadaje! dzięki Tobie wszystko się kreci, jestes odpowiedzialna i wszyscy Cie cenia, a jak nie to dla mnie jesteś najcenniejsza!