|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Ups pisałam tego posta juz dawno a dokończyłam przed chwila i sie akurat wstrzeliłam w dyskusje o coreczkach jeczkach ehh sorki nie chciałam sie chwalić czy cos takiego
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
A deserki? Tez juz cale 125sajecie?
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. 😉 dzieki zainfo
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- @ ma przyjść i zjadlabym wszystko ale sana nie wiem co... 😏
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że Alicja taka spokojna i uśmiechnięta ![]() Ja z tych co to wola nie chwalić i nie pisać jak jest dobrze żeby nie zapeszyc ![]() Tak. Jesli chce tyle
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2015-09-14 o 17:00 |
|
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Hej 😚
Violka współczuję marudki 😚 Madzixx zazdroszczę Wam tego domu 😍 i suoer że weekend udany i Ala taka kochana, nic tylko się cieszyć 😊 Majka to czekamy na Twoje zakupy 😁 na pewno wózek będzie super Domima to fajny miałaś weekend, mi brakuje trochę takiego zabiegania w pozytywnym słowa znaczeniu 😉 a syt z mężem współczuję 😞 mam nadzieję że dogadacie się jakoś no ✊😚 Sonia co u Cb? Czytałam Was wcześniej i już nie pamiętam czy miałam się odnieść jeszcze do kogoś... Przyszły moje zakupy z all, wstawię na fejsa, jestem super zadowolona 😃
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jednak poszłam po południu do lekarza i uwaga - to nie katar, to refluks. A ja jej ciagalam ten nosek ;p bo rzeczywiscie od jakis 2-3 tygodni zaczela ulewac, wczesniej tak nie miała, no i popłakiwać przy jedzeniu. Mamy jakis lek na L i debridad. I skierowanie do okulisty z oczkiem. Czyli tak - jutro lekarz i rehabilitacja, w środę szczepienie, sobota chrzciny, poniedziałek neurolog - usg, 7.10 neurolog i w międzyczasie okulista ... Hehe dzizas, biedne dziecię. Ogółem ma nowa umiejetność - wyciąga raczki w moja strone i jeczy, zeby ja nosić... I dzis nosiłam pol dnia, płakse. Dopiero teraz po lekarzu pierwsza dzis dłuższa drzemka. Tez mi daje czadu ostatnio laska
a dzis w przychodni tak sie śmiała do wszystkich, taka grzeczniutka.
|
|
|
|
#2139 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
domek piękna sprawa my się dalej zastanawiamy i szukamy mieszkanka ..bo wiem że domek wymaga ciągłej pracy i dbania o niego a Tż ma taką pracę że nie było by kiedy tego robić..A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Weszłam sobie na wizaż żeby z Wami coś popisać bo mały usnął i nawet nie mogę skończyć pisać bo już się obudził taka tam drzemka 5 minutowa... dłużej zasypiał z rykiem niż spał...Tak walcze żeby zasnął o 19 i nie wychodzi mi to za nic Kapięl ,jemy i przytulam go na łóżku do siebie...i zazwyczaj "wije" się po łóżku do 1,5h czasem z płaczem a czasem po prostu się kokosi![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
No to chociaż tyle że w końcu wiesz co jej "dolega" a i kataru przez to Panna nie będzie miała![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
teraz u Niego z tym różnie... teraz lezy na brzuchu patrzy na mnie i się śmieje a za chwilę pewnie bedzie ryk bo znudzony zechce na ręce...i też nie może zająć się dłużej niż 5-10 min czymś Po dzisiejszym spacerze postanowiłam od jutra uruchomić spacerówkę ..bo jest tak ciekawy świata że będziemy spacerować na pól leżąco ![]()
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Mojej sie cos chyba przysnilo i obudzila sie z płaczem.... Bidocek...
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Intensywne dni Was czekają. Dacie radę
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak czuje pod palcem cos i jest biala plamka to ile zajmie czasu az zabek wyjdzie?
|
|
#2144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiedziałam jej o ulewaniu, tym zatkanym nosku- ze ściągam katar i dalej zatkany, ze charczy czasem hehe i ona ja badała, uciskała brzuszek, kazała mi na ręce wziac i wtedy słuchała i pytała czy nie płacze pod koniec jedzenia i wszystko sie zgadzało. Tez to było dla mnie dziwne no ale ... ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Tak, to wlasnie ja tez sie zastanawiam, czy nie dlatego sie budzi... A teraz spi i spi ... Chyba juz na noc poszła spac hehe
|
||
|
|
|
#2145 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdrówka kochana! cos Cie ostatno kładzie co jakis czasCytat:
Cytat:
Cytat:
do oporu daje Cytat:
![]() Fajnie urządzanie domu, zwłaszcza jak się ma kase na to:P Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Kana Ty masz duże pokłady cierpliwości- zazdraszczam
![]() Madzixx spoko chwal do woli, bo co masz innego pisać albo narzekaj że się za dużo uśmiecha hehe ![]() Pavlinecka zdrowia dla Zuz - to niezły maraton Was czeka. Agniechaa dzięki. Ja z tych skręcających nie jestem raczej, ale się tak zastanawiam już no jak mam gorszą chwilę W Twoim przypadku jeszcze gorzej by mibyło się pogodzić jak wcześniej miałaś aniołka, oby to wróciło✊🏻✊🏻---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- A wiecie że po tym narzekaniu mała wstała i przez półtorej godziny była aniołem ❤️ Ona wszystko rozumie diabliczka jedna- tylko kiedy ona ma czas na czytanie forum hmm 😜
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-09-14 o 18:17 |
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Moja chyba o blw czytała, bo jak daje marchew to łapie za łyżkę i rączkami ładuje do paszczy
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
aha i jeszcze jedno pytanie mam, czy podgrzewacie owoce w sloiczkach? czy dajecie w temp. pokojowej?
|
|
#2149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie wiem co miałam jeszcze wcześniej napisać, Gosiak chyba masz jakiś spadek formy ostatnio, pewnie przemęczony organizm... 😖 trzymaj się.
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
KOPERCO u mnie w koszach bylo a nad koszami oferta normalnie wisiala. Na lovele na chustki te 4plus chlebak, sloiczki, plyny dady..
BOLUS u kazdego dziecka inaczej to idzie Moja wstala i zjadla 70ml zupy malo jej bylo bo sie dalej ogladala kolejny ulubiony sloik to marchew-ziemniak-kalarepa Mi juz lepiej i walcze z praniem i skladaniem. O 19 sie kapiemy
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Na lęk separacyjny chyba za wcześnie nie? Po prostu nuda?
|
|
#2153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hehe chwal się chwal. Byle nie przesadnie bo faktycznie jak mój tak miał kolki a boleczka pisala ze jej corcia spi cala noc to sie zastanawialam dlaczego mi sie takie dziecię mo trafiło 😉 W temperaturze pokojowej.
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
W temp.pokojowej
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
No i pięknie, bierze mnie przeziębienie
![]() Przekopałam neta i wszędzie trąbią zeby karmić dalej ale starać sie ograniczyć kontakty z dzieckiem, tzn nie całować itd a najlepiej by było przebywać z daleka jasne ![]() Lipa z malinami poszła w ruch, płukanka z szałwii bo gardło mnie cos pobolewa ehh Napije sie moze nalewki na noc, rozgrzewająco
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2015-09-14 o 19:28 |
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie w nocy strasznie gardlo boli. Kataru trochę mam. Uroki jesiennej pogody :/
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam przescieradlo na przewijak bo stwierdziłam że w zimę na tej ceratce kłaść to niemilo. Flanelowe wzięłam.
Do tego parę drobiazgów i się uzbierało ponad 60zł. Jutro idę na hybryde bo przy sprzątaniu mi odprysnelo w kilku mscach. Z tym podatkiem jakoś obejdziemy na szczęście.
|
#2158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny Wy ubranka na allegro to kup teraz czy licytację ale z cena minimalną robicie?? |
|||
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
DOMIMA fajnie ze jesteś
szkoda ze tak z mężem nieciekawie się układa, powiem Ci ze u nas tez nie jest tak kolorowo, jak przed urodzeniem Filipka. Mam jednak nadzieję że sytuacja się poprawi i będzie znów jak dawniej. My też już mamy niezły staż bo 8 lat w tym roku nam stuknelo razem, wiec jak stare małżeństwo juz. A co do słów Twojego męża ze to jest dziecko i takie jego prawo - to jakbym mojego słyszała hehe. Choć ostatnio jak byłam jakiś czas temu taka już zmęczona i wkurzona tym kp, kupkami i marudzeniem Filipka to mi powiedział ze mnie podziwia bo ja mam jednak więcej cierpliwości od niego i jestem wielka! W szoku byłam ![]() VIOLKA współczuję małej krzykaczki, mój też miewa takie godziny w ciągu dnia ze nic nie mogę zrobić tylko trzeba cały czas mu uwagę poświęcać, inaczej zaraz marudzi. Przejdzie jej - kiedyś musi
|
#2160 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czasem sie zdarza,ze rozpoznaje zwykle wieczorami tak myślę . Dzis zamiast do lozeczka jaodnosic na zadypianie to lezy kolo mniena łóżku bez zabawek,ogląda sufitmnie i komorke,szarloe za rekaw i macha nogami jak wsciekla, nie ryczy! Chociaz juz cos niezadowolona jojczy.i dyszy jak pies. Cytat:
O.juz ryczy.. chyba zasypiac zaczyna. Babole nocne atakują!?! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

rodzinka przy pożegnaniu stwierdziła, ze az przyjemnie nas zapraszać, bo mamy takie pogodne i uśmiechnięte dziecko, wychwalali Alcie strasznie i sie śmiali, ze jak noce przesypia to możemy im ja zostawić na troche
taka tam drzemka 5 minutowa... dłużej zasypiał z rykiem niż spał...
czasem z płaczem a czasem po prostu się kokosi
i się zastanawiam co ja ciągle robię źle. Jedyny cały cudowny dzień to były moje urodziny, a tak ciągle jej coś dolega... Śpiewaczka będzie z niej jak nic he
a to refluks jest tak widoczny dla lekarza "golym okiem" tak?