|
|
#2341 |
|
BAN stały
|
Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część II.
OOO! Lady
Dawno Cię nie było No to ogromne brawa i podziw za takie podejście do Exa Ja niedugo wracam na studia, gdzie będzie też ten mój Exio. Ehhh, zbytnio nie mam ochoty na spotkania. Już nie chodzi o to rozstanie, ale o zachowanie ''po''.Chciałabym, żeby zniknął i zadzwonił po 10 latach, żebyśmy poszli na kawę powspominać stare czasy ![]() A z tym Wolontkiem... Hmmm, może czas na inny obiekt? Ty teraz będziesz kochana autobusy okupować i tam polować na facetów Pieniędzy ostatnio żadnych nie znalazłaś? I co Ty porabiałaś jak Cię nie było? Pewnie szkoła Cię pochłania... |
|
|
|
#2342 |
|
BAN stały
|
No właśnie Lejdi,gdzie byłaś jak Cię nie było
?A ten kumpel Wolontka to czasem coś do Ciebie nie teges ?
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madź jutro przyjeżdza A. i nie wiem co teraz
|
|
#2344 |
|
BAN stały
|
A co ma być?Będzie u nas nocował.Się znaczy u nas w mieszkaniu,ale u Ciebie w pokoju
.Mam kupować korki do uszu |
|
|
|
#2345 |
|
BAN stały
|
Zboczuchy
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chyba nie będzie ![]() może jeszcze z jednym kolegą przyjedzie ale to nie wiadomo
|
|
#2347 |
|
BAN stały
|
Eeee
I obaj będą u Ciebie w pokoju spać ?Dasz rade ?
|
|
|
|
#2348 |
|
BAN stały
|
Zuzia jest twarda
![]() Albo jednego Tobie podeśle
|
|
|
|
#2349 |
|
BAN stały
|
Ja już zapomniałam jak i co
Zuz da rade .Jeden na polówce,drugi na moim rozgraconym tapczanie i sprawa załatwiona |
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nie wiem
jednak A. sam przyjedzie bedę informować na bierząco a nie ja tam z drugim to nie bo moja kuzynka jest w nim zakochana
|
#2351 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No tak właśnie by się nowy obiekt przydał, ale brak czasu na poznanie takowego.. ![]() A szkoła mnie nie pochłania wcale. Ale lenistwo za to bardzo ![]() Cytat:
![]() No każdy mi to mówi. I sama zaczynam tak myśleć, bo to naprawde dziwna sytuacja. Chociaż z drugiej strony to ten kolega nie chcąc dopuścić do mojego spotkania z wolontkiem, powoduje że z nim też się nie spotakam, więc raczej stawiałabym na to że mnie jednak nie lubi.. ![]() Postaram wam się to wytłumaczyć ale pewnie tylko bardziej zakręce. ![]() Z Grzesiem (bo tak ma na imię ten kolega) gadam najwięcej z całej trójki (bo to jest trójka przyjaciół-wolontariuszy, w tym "mój" Wolo). Rozmów jest naprawdę bardzo dużo. Dużo esków, dużo na gg. Na początku to nawet i miałam wrażenie że się jemu podobam, ale dałam mu do zrozumienia że na nic więcej niż przyjaźń ma nie liczyć. I powiedziałam mu że mi się Wolo podoba.:p No i przez jakiś czas potem było git. Jak wyjeżdzałam nad morze to Grześ planował spotkanie już dzień po moim powrocie do Bydgoszczy. Kiedy wróciłam czekałam aż coś o spotkaniu wspomni, ale nie wpominał, więc wspomniałam ja. Powiedział chyba że nie ma czasu i może kiedyś się spotkamy (nie pamiętam dokładnie).. Dziwny jakiś?? ![]() Następna sytuacja. W moim mieście były hity na czasie. W rozmowie z Grzesiem sugerowałam że nie mam z kim iść i chętnie bym poszła z nimi. On mnie namawiał żebym poszła.. ale... z KIMKOLWIEK byle NIE Z NIM!! Tak to wyglądało. Spytał się mnie czy idę, ja powiedziałam że nie mam z kim i że chyba nie pójdę, to mnie namawiał żebym poszła koniecznie, żebym się umówiła z jakimiś koleżankami albo poszła z mama o tym żebym poszła z nim oczywiście nie wspomniał..![]() Przy kolejnej sytuacji wzięłam sprawy w swoje ręce, bo myślałam że może wstydzi mi się zaproponować żebym się z nimi spotkała czy co.. Wyglądało to tak. Był u nas na starym rynku koncert Dżemu. Oczywiście rozmowa z Grzesiem, typu "idziesz czy nie?" Pytałam czy oni idą i o której, bo może mi się uda gdzieś tam ich dorwać. Kiedy juz byłam na miejscu chwilę się pokręciłam, potem wysłałam mu sms z pytaniem gdzie jest. Odpisał że w pewnym pubie więc tam poszłam. Kiedy przysżłam siedział przy stole z czterema dziewczynami i bez dwóch pozostałych wolontariuszy (A miał tam być tylko z nimi no ale cóż.. ), okazało się że koleżanki a chłopacy się gdzieś po starym kręcą. Posiedziałam z nimi, z dziewczynami złapałam naprawdę super kontakt (bo ja w ogóle kontaktowa osóbką jestem )Ze strony dziewczyn wyszła propozycja spotkania kilka dni później(w środę). Powiedziałam żeby kontaktowały się przez Grzesia, albo wzieły od niego mój numer. Wszystko ok, fajnie, fajnie. Jest poniedziałek, widze opis Grzecha: "Plany na środę cegielnia od 20". No ale ja sobie myślę "poczekam aż sam mi poda szczegóły, no bo już chyba wystarczy że się wbiłam na chama na ten koncert. ![]() Się nie doczekałam.. Wieczorem napisał mi eska o treści mniej więcej takiej "Hej co porabiasz? Ja właśnie siedzę ze znajomymi w pubie"Tak jakby w ogóle nie było nigdy propozycji żebym poszła tam z nimi.. (A wiedział o tym że dziewczyny mi to proponowały, bo przy tym był..)No to macie co czytac..:p Powiedzcie co sądzicie..
|
||
|
|
|
#2352 |
|
BAN stały
|
Lady,ja sądze,że albo on myśli,ze Ty do niego startujesz i sie tak niezręcznie miga,albo Ty mu się podobasz i nie chce żeby Ci wyszło z Wolo.
|
|
|
|
#2353 |
|
BAN stały
|
Grzesiek to głupol. Krótko, ale treściwie
![]() Dobranoc, już padam... |
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego taki zdystansowany jest ![]() idę jutro do pracy i mata trzymać kciuki za mnie ![]() boję się ![]() lecę spać Dobranoc
|
|
#2355 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli spod domu wyjadę o 7.31 zdążę
|
|
#2357 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja mu nie daję żadnych podstaw do tego żeby tak myślał.. chyba... Kurde blaszka...![]() No i w większości przypadków to on zaczyna rozmowę.. ![]() Dobranoc ja też się powoli zmywam. ![]() Cytat:
Grr no to znów wszystko wyszło nie tak jak miało.. ![]() Naprawdę muszę znaleźć inny obiekt.. To co teraz wynikło z tej znajomości jest moim zdaniem chore..![]() To już nawet żaden mógłby nie zwracać na mnie uwagi, bym miała fajnych kolegów.. Miałam nadzieję właśnie na to że będe miała takich za***istych kolegów jak oni... ![]() Teraz jestem zła. A najgorsza jest ta niepewność że nie wiem o co chodzi.. Kilka osób mówiło że mam sie wprost spytać.. Ale ja się boję.. Jak w ogóle miałabym taką rozmowę zacząć??..
|
||
|
|
|
#2358 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczeta
Zaliczyłam dzis poprawke egzaminu Ale sie ciesze
|
#2360 |
|
Rozeznanie
|
Megi gratulacje
|
|
|
|
#2361 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2362 |
|
BAN stały
|
Megi gratuluję
A ja kochana politologię studiuję, a nie administację. Chciałam, ale nie wyszło ![]() Lawinko dawno Cię nie było
|
|
|
|
#2363 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje
![]() A juz byłam pewna , ze bede miała warunek Tym bardziej moja mama stwierdziła , ze to dzięki niej zdałam , bo ona poprosiła naszą siostre cioteczną która ma ponoc jakies zdolności bioenergoterapełtyczne, żeby jakies moce w moja strone przesłała hahah moja mama w to wierzy i sie teraz cieszy , że to niby dzieki temu![]() ![]() :dziekuje :
|
#2364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Politologia ciekawsza od Administracji
|
|
#2365 |
|
Zadomowienie
|
|
#2366 |
|
Rozeznanie
|
Izaluko
U Ciebie wszystko w porzadku?
|
|
|
|
#2367 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem po slubie i mam dzieciaczka, mimo mojego mlodego wieku wszystko bylo zaplanowne ale teraz czesto zastanawiam sie czy dobrze na tym wyszlam. niby jest ok, nadal kocham ale ogien wygasl, on po pracy twierdzi ze nia ma sily mni pocalowac, sama nie wiem juz co myslec
|
#2368 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma siły Cię pocałować?
Cos chyba nie tak.. jako żona chyba potrzebujesz miłości od niego..
|
|
#2369 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2370 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co, strasznie się boję porównywania....
i do nie tak, że on coś mi powie, bo to raczej nie taki typ człowieka, ale tego co pomyśli. jego eks należy do grona ludzi, którzy mają wszechstronną wiedzę, na wielu płaszczyznach błyszczy i wyróżnia się... boję się, tego, że mi czasem brakuje wiadomości na różne tematy. przykład? studiuję medycynę i nie to, że mam klapki na oczach, ale nigdy nie pasjonowałam się historią i w tej dziedzinie nie ukrywam, że nigdy nie byłam mocna. ale głupio mi, że ograniczam się do podstawowych dat, że patrzę na to tak 'sucho', i że mam wiedzę na poziomie podstawówki itd. że czasem nie mam kompletnie pojęcia o czym gada. że w wolnym czasie wolę pomalować sobie paznokcie, nasmarować się kremami, poczytać o odżywkach niż patrzeć na książki... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

Dawno Cię nie było
Ja niedugo wracam na studia, gdzie będzie też ten mój Exio. Ehhh, zbytnio nie mam ochoty na spotkania. Już nie chodzi o to rozstanie, ale o zachowanie ''po''.

I obaj będą u Ciebie w pokoju spać

Tak to wyglądało. Spytał się mnie czy idę, ja powiedziałam że nie mam z kim i że chyba nie pójdę, to mnie namawiał żebym poszła koniecznie, żebym się umówiła z jakimiś koleżankami albo poszła z mama o tym żebym poszła z nim oczywiście nie wspomniał..

A juz byłam pewna , ze bede miała warunek
:dziekuje :