|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Ja kupilam stroj ciazowy w decathlonie
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4143 | |
|
Konto usunięte
|
Kurde w tamtym tygodniu była premiera a dzisiaj liczyłqm na kolejny odcinek, a tu powtórka ;p wiesz kiedy następny odcinek, jutro?
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4144 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzis umierałam z bólu plecow i nóg po ibupromie przeszło i kąpieli.
Zamówiłam piłke ![]() taką: http://allegro.pl/p16-pilka-do-cwicz...664337787.html |
|
|
|
#4145 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ze wszystko ok ![]() super ja nie mam jeszcze żadnych półśpiochów, a tez planuje ubierać body + półśpiochy lub body + pajac jakby było chłodniej. Jakąś nieogarniętą mam tę wyprawkę na razie ![]() Cytat:
![]() jaki rozmiar wanienki wzięłaś? wszystkiego najlepszego Cytat:
![]() Cytat:
![]() a glukozę już powinnaś robić przecież, najwyższy czas.... do 28 tygodnia musisz zrobić, a chyba im szybciej tym lepiej ja robię w tym tygodniu, a tp mamy podobny Co do ćwiczeń to ja chodzę na ten pilates, planuję raz lub 2 razy w tygodniu. Zajęcia kosztują 20 zł, dla mnie to jest kwota ok z karnetem nieco taniej wychodzi, ale karnet jest na miesiąc, a co jeśli się okaże ze się źle czuję i nie będę chodzić.... szkoda by mi było, wolę płacić za pojedyncze wejścia i się nie stresować
|
||||
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
O ile dałaś?
![]() Dla mnie 20 zł za godzinę pluskania to dużo ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Decathlon w Rzeszowie eh.. |
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Joanna, nie mam pojecia kiedy nastepny odcinek. Ja tego nie ogladam zeby nie nakrecac sie przed tv
![]() Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-09-14 o 21:05 |
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
poważnie?
nie przypuszczałam, że coś takiego gdzieś jest ewusia dziękuję
|
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, Czatnula w Lodzi tez na jednym z basenow byly takie imprezy organizowane i ponoc cieszyly sie popularnoscia ;-) zreszta, masa jest saun gdzie panuje strefa nagosci i duzo ludzi z tego korzysta
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Magda,80zl. Zerknij na strone bo z tel Ci nie podam linka. Jest granatowy w nibieskie paski i fioletowy z rozowymi paskami.
P.s. kurcze, serio Ci tak malo placa? Hariett a nie mozesz sama zrobic tego badania prywatnie? ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Joanna a co ma anemia do magnezu? |
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam, tą większa na 102 cm
Poważnie, dla każdego coś dobrego w środy rano tez jest tylko dla kobiet, żeby i Turczynki mogły chodzić bo przecież im nie wolno się rozbierać.---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Nie wiedziałam, że takie coś istnieje http://allegro.pl/rurka-na-kolki-kol...996559302.html |
|
|
|
#4152 | |
|
Rozeznanie
|
Ja też w Decathlonie dwuczęściowy taki zwykły za jakieś 20 zł
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płacą normalnie takie jakie są stawki Nie zgodziłabym się gdybym miała mniej godzin. Robię 45-50 godzin tygodniowo więc wychodzi w porządku |
|
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny orientujecie się może czy Snuza hero i halo to jest to samo , jest jeszcze ta go, ale ona jest pomarańczowa i bez wibracji.
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Czytalam, ze hero i halo sa te same.
Odezwala sie ta dziewczyna w grudniowkach, ktora urodzila w 27tc. Mala wazy 1030g, jest podlaczona do respiratora i niedlugo maja podjac probe odlaczenia by oddychala samodzielnie. Oby sie udalo! Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, będę trzymać kciuki!
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie. Pisala tez o łódzkiej matce polce, ze fabryka no ja sie z tym zgadzam, tam jest strasznie i dlatego ja wybieram prywatna klinike... Nawe TZ mowil zebym tam nawet nie probowala. No chyba, ze cos sie bedzie z dzieciem dzialo, to wiadomo oni maja najlepsza neonatologie. Ehhh lepiej nie rozwazac takich mozliwosci. Czas powoli sie szykowac do spania, jutro polowkowe
|
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4160 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
coś mnie zaćmiło z tym magnezem i anemia Całe szczęście że dzieciątko z grudniowych mam trzyma się dobrze, mam nadzieję że z dnia na dzień będzie coraz lepiej ![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie. Ciekawe czy moj gin jutro cos bedzie o tym mowil, bo tam pracuje.... |
|
|
|
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
Dotka, mam taki zamiar
Ale wydaje mi się że powinien to przepisać albo ustanie zlecić, prawda? A ani słowem się o tym nie zająknął...
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Luna nie wiem czy ibuprom wolno w ciazy, czytalas ulotke?
Jak dobrze, ze z mala Julka lepiej, oby bylo wszystko dobrze ![]() Dotka ja Ty sie czujesz? Jak dzieciaczek? Wyszlas juz ze szpitala? Dziewczyny remontu ciag dalszy, kregoslupa nie czule, tzn czuje jak boli :-( ale przynajmniej pokoj Malego zaczyna nabierac ksztaltow
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej jaka kruszynka. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze!
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o ja głupia w nocy mnie 3 razy twardnienie brzucha obudziło ale mały już szaleje takze jestem spokojniejsza. |
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
1000g! Takie malutkie i drobne.. Na pewno będzie wszystko dobrze
Malwi - odpocznij serio ![]() Ale miałam nie przespana noc.. Ciągle się budzilam.. A ok 3 w nocy pociąg jechał i musiał być mocno zaladowany bo aż mi szyby podskakiwaly w moim pięknym 40 letnim kredensie a rano oczywiście podnieść się nie mogłam.. Eh.
|
|
|
|
#4167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Lune - dlatego ja wywalilam ibupromy itp a kupiłam w razie wu paracetamol zwykły
też przeciwbólowe. Ale maluszek Się rusza to dobrze
|
|
|
|
#4169 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Musi tak być! ![]() Harriet - no to dziwne, że nie dostałaś skierowania Szkoda, że go nie podpytałaś. Tym słabo słyszalnym tętnem nie ma się co przejmować. Może dziecko inaczej się ułożyło akurat? U mnie na ostatniej wizycie jak położna mierzyła to przejechała za bardzo głowicą w lewą stronę i w ogóle nie było nic słychać. A po prawej waliło jak nie wiem co. Magda1706 - nawet jeśli miesięcznie wychodzi Ci spoko, to ja i tak uważam że 5 zł to mało. Taką stawkę to miałam 10 lat temu - co prawda przychodziłam codziennie tylko na 5 godzin. Miłego dnia Edytowane przez candyyfloss Czas edycji: 2015-09-15 o 07:16 |
||
|
|
|
#4170 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co z tymi kregoslupami ale ja wczoraj wrocilam z miasta i myslalam ze z bolu nie wytrzymam. Polozylam sie i doslownie nie moglam sie ruszyc. Ani reka ani noga nic... Ale dzis sie obudzilam i jest ok. Czuje lekkie klucie ale da sie zyc.
Czarnula pewnie nie chcialo sie wracac z wyjazdu co? ![]() Ale super ze z ta malutka powoli jest coraz lepiej! ![]() No wlasnie Dotka jak tam z Wami?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

:P

Później położna posłuchała tętna, było ale mało słyszalne i też mówili, że to norma na tym etapie (cóż za "normalna" ekipa!) i tyle. Usg nie robili, no "przecież miałam usg" - miesiąc temu
Spadła mi hemoglobina, tż powiedział że będzie mnie karmił burakami (sam to sobie jedz!), mocz norma, ciąża fizjologiczna więc się zbytnio mną nie przejmują i tyle. Dostałam pozwolenie na szkołę rodzenia. Nawet mi nie przepisał badania glukozy

coś mnie zaćmiło z tym magnezem i anemia
o ja głupia 
Musi tak być!
Szkoda, że go nie podpytałaś.