![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
te ☠☠☠☠y mnie wyśledziły na wizażu
![]() ![]()
#302 |
Zadomowienie
|
Ojej Kejti, Szuuu trzymajcie sie dziewczyny
![]() ![]() Do mnie też położna środowiska nie przychodzila, ale pamiętam ze przy pierwszej wizycie w przychodni położna spisywała ile mamy pokoi w mieszkaniu, ile okien itp powiedziala ze zrobimy to teraz żeby nie musiała przychodzić, ale po co to nie mówiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie w☠☠☠☠il dzisiaj. Nie spie od 3 nocy a dzisiaj maly nawet w dzien nie spal, plakal jak go odkladalam. Musialam byc przy nim ciagle. A tz sie wyspal wczoraj w dzien, w nocy.. wrocil z pracy i z ta swoja mina meczennika, zeby czasem nikt nie mial watpliwosci jaki on mial ciezki dzien, snuje sie po domu i marudzi. Ale jak siedzi przed kompem to już nie jest zmeczony. A jak wchodzi do mnie do sypialni to znowu ta biedna mina. Jak ja jej k.wa nienawidze, taka pokazówa. Szukamy parasolki dla małego, bo spacerówka jest duuza. I tz chce chicco bo najtańsza, ja mam trochę droższy typ. Wkurza mnie, bo na innych wiecznie by oszczędzał, a na sobie nie. Piwko, papierosy, czipsy, kawka poza domem (bo w domu mu sie nie chce.robic)... tyle kasy leci ze aż żal. Ale dziecku to byle tanio. Grrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże mam ochotę wyjść z domu i nie wrócić. Blanka przechodzi ludzkie pojęcie dzisiejszego wieczoru. Szuu to tz dał popis :/ nie ma co. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zadomowienie
|
A właśnie zapomniałam napisać, zadzwonił do mnie gościu z Urzędu Celnego... Wypytywal o ta paletke cieni... Musiałam mu podać nr i serie dowodu osobistego i wysłać na maila potwierdzenie zakupu... Ja ☠☠☠ie.. już zygam ta paletka o_O i co najlepsze status dalej jest ze zatrzymana...
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mareia nie możesz ty raz zrobić takiej miny jak on wróci i Chodzić gadać jak ci źle,niedobrze i jakaś jesteś zmęczona?? Chociaż w.sumie faceci to mało domyślne stworzenia... Coraz ciekawiej między tż i tesciowa się robi (o braciszku nie wspomnę) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Kaczuszka o matko ale masz przejścia z ta paletka
![]() Coś ojej i Blaneczka pokazuje dzisiaj? Co te nasze dzieci dzisiaj, zmowily sie czy co? |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ejjj mnie mój tez zawsze tymi puszeczkami wâ☠â☠â☠â☠ia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Hahaha racja Pierozku, dres z Lidla niech włoży
Alkamor chodzi o ta sprawę co w klubie opisywała? |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Idę spać, nie odkładam Leny do jej lozeczka, nie opłaca mi się, obudzi się,pewnie zaraz :p przecież już jadła całe 1,5 godz temu. ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Z lidla to wyjściowy! Toż to niemiecki! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ty!? Pierogiem dawno nie dostalas??? ![]() ![]() Ja chcę moja paletke!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
industria Ajerkoniaczek,piffko... Sexy i wyjścia..rozpustna jesteś Jak w tym skeczu "chrzciny " widziałyście??? "ty żuluuuu " Sporo tam fajnych cytatów np" ja nie mam problemu z alkoholem..to moje hobby" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
Ja pierdziele, jak TZ chrapie!!!!!! On nigdy nie Chrapal.. Ale mówili... Zobaczysz ze sie wszystko zmieni po ślubie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie mają, robią z sierści jednorożca oprószonej złotem za pisiont dolców ![]() Mi też wyłażą kłaki, kiedyś mi fryzjer kerastase polecał, ale dla mnie są strasznie chemiczne te szampony
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Taka luksusowa i oh i ah marka kosmetyków do pielęgnacji włosów
![]() http://estyl.pl/kerastase-stimuliste...rs8aAoAh8P8HAQ
![]() ![]() |
![]() |
#322 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No jak on chrapie!!! Zwariował ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 | |||
celebriti
|
Cytat:
![]() Moja wczoraj skończyła i jakby nowe dziecko. Cytat:
Eeeee chemia. Hipp i jantar lepsze ![]() Kaczka co to za paletka ???!!!! Pojawiło sie mleko na dodomku.pl kliknęłam paletę cała a mój Tz mówi ze pewnie jakieś dosypki odsypki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Wysypka nie minie z dnia na dzień a alergeny utrzymują się długo. Wszystko możliwe... Ale zgadzam się z tym co wcześniej padło, zawsze pierwszy trop to mleko, jakoś tak pediatrom najłatwiej..
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
AAA pierozku to twoj braciszek taki dowcipny?? Moja mala caly dzuen byla grzeczna I spala od 19 do 22 mi na klacie,obudzilam ja, wykapalam z tz I przed 23 zasnela.. mielismy z moim powaznie pogadac ale on spi..I take go to nie ominie.. kejti,szuuu duzo sily wam zycze... kurde patola I kretacze... ale sie usmialam
![]()
#327 |
Zakorzenienie
|
Szuuu - mi też się wydaje że coś zjadlas jak i ulewa Konrad. A co do 8, to ja po chirurgicznym usuwaniu dwóch jednocześnie, w sensie wydlubywania ich że środka dziąsła, odpilowywaniu od 7, dostałam receptę na ketonal forte i brałam go.. Nie dałabym rady na zwykłych proszkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Obudziłam małą bo już powódź mlekowa miałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Konto usunięte
|
Cos współczuje przeżyć z Blanka...
Widze dzien narzekania na tz... Pierożku ale miałam ochote mu cos napisać, dobrze, ze sie powstrzymałam jak to rodzinka ![]() Monika juz sie dowiedziałam ze mozna ketonal przy kp ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szuuu i kejti bardzo Wam współczuję ..oby szybko dzieci poczuł się lepiej ![]() Zauważyłam że na bieżąco jestem tylko w nocy jak nadrabiam przy karmieniu. Także musicie mi wybaczyć ze się nie udzielam, ale ciężko w ciągu dnia przy wymagającym uwagi dzieciaczku Albo wy macie mega spokojne dzieci albo ja nie mam aż tak podzielnej uwagi ![]()
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy : - cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajęty i domagać się ze wszystkich sił, tego czego pragnie ![]() Edytowane przez kika1989wroc Czas edycji: 2015-09-15 o 07:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.