|
|
#3001 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie na studiach tez był basen, ale ja miałam lęki i fobie i nie poszłam, wybrałam siłownię, bo też była taka opcja a teraz żałuję bo pływam jak sierota i nie umiem się zebrać żeby zapisać się na jakieś lekcje i nauczyć się poprawnie ![]() moim głównym problemem jest to że nienawidzę zanurzać głowy pod wodę Cytat:
Cytat:
Kicham i smarkam
|
|||||
|
|
|
#3002 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale im dłuzej to przerabialismy tym szybciej obawy sie rozwiały A najwięcej funu miałam, jak robilismy "piłeczki" w wodzie Czyli obroty i tu oddychanie było mega wazne,bo jeden zły chaust w trakcie piłęczki i zatoki rozrywało Do tej pory lubie się tak bawic, jak jestem na basenie I uwielbialam tez nurkowanie pod "mostkiem" z nóg kolezanek
|
|
#3003 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3004 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
z greckliego duże oliwki, halloumi Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2015-09-14 o 21:52 |
|
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jutro dentystę, kochane (gdzie Gryxio?)
Bardziej boję się wydatków, niż bólu, a boleć może, bo w najgorszym wypadku czeka mnie leczenie obu kanałów. Przed uzupełnieniem, a właściwie dosztukowaniem. Jeszcze nigdy mnie u dentysty nie bolało... dlatego w sumie taka jestem beztroska Co to będzie, co to będzie ![]() Poproszę o kule, brokuły i co tam macie Spałam 3,5 godziny, na odrosty nie mam siły, za to malowałam Stazję ![]() Wiecie, że jak wciskam "wyślij odpowiedź, to się włączają reklamy w oknie obok? A ja chcę napisac, że za 2 tyg, 26go i w weekend, będę w Katowicach. Rejcz, Roz, Ewusiu, Corii, widzimy się?
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-09-14 o 23:00 |
|
|
|
#3006 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Gryx na banicji obrażony chyba
|
#3007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trener własnie dzwonił, czy możemy przełozyc lekcje na dziś na 19.30. No oczywiście! Zapomniałam, że nogi niewydepilowane pójde z czerwonymi kropami po depilacji ![]() I zy ja w ogóle czepek z domu przywiozłam?... najwyżej będe biegła do decathlonaCytat:
![]() bedzie dobrze
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-15 o 09:07 |
||
|
|
|
#3008 | |||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() Cytat:
zwłaszcza jak lekko przypakowani i do tego porcelanowo biały uśmiech niezależnie od reklamowanego tematu ![]() 2. Cytat:
Cytat:
![]() :k ciuki:właśnie się zorientowałam że w niedzielę jak mi płytki pieprzły był trzynasty
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3009 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
U mnie w niedzielę minął miesiąc na nowym lokum ![]() (a jak dobrze pójdzie to w przyszły weekend przetransportuję resztę gratów)
|
|
#3010 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() A grecki od przyszłego tygodnia - uwielbiam ichniejsze oliwki ![]() Margota ![]() Miłego dnia Baru
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2015-09-15 o 10:08 |
|
|
|
|
#3011 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Uśmiech bywa w porządku o ile jest to półuśmiech spod oka ![]() Macham znad niezobowiązującego szukania butów na wiosnę (!). |
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz dentystę cudotwórcę! ![]() 2. O rany byłoby cuuuudownie!!!!!! Jaki jest plan podróży? Ja bardzo chętnie. |
|
|
|
|
#3013 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jesli mi nic nie wypadnie i nie będę miała dnia paszteta znowu, to jestem chętna
|
|
#3014 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w dzieciństwie lubiłam tak sie bawić, nie pamiętam już dlaczego mi przeszło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a jaki dokładnie masz plan? bo ja ju,z jakieś tam plany na ten weekend mam, ale mam nadzieję ze uda się pogodzić Cytat:
![]() Znad totalnego nieogarnięcia jest prawie 12.30 a ja dopiero zjadłam śniadanie i poklikałam |
||||
|
|
|
#3015 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Poza tym przy prawidłowym nabraniu oddechu nie ma prawa nic sie dostać do nosa i zatok
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
brr... oprócz strachu przed zanurzeniem głowy mam jeszcze jeden problem: wpadam w panikę, kiedy nie czuję stóp na czyms twardym. Obojętnie, czy to basen, czy ślizgawka czy jakiś idiota mnie bierze na ręce - no panikuję, dre się i wierzgam ratując życie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-15 o 12:35 |
|
|
|
#3017 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tez mam cos takiego,dlatego pływam rylko w płytkiej wodzie
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3019 |
|
Wtajemniczenie
|
Ju :kula:
Miłego dnia całemu Baru
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
o, widze, ze jest nas więcej
![]() z tego samego powodu unikam nart, łyżew (brak przyczepności z podłożem = palpitacje i smierc w oczach) i atak paniki miałam też, jak wsiadłam na konia, bo nogi dryndają nad ziemią (strzemiona nie daja żadnego sztywnego podparcia) i nie ma kierownicy, żeby się rękami trzymac ![]() za to w kajaku w kapoku było mi dobrze - bo doopsko siedziało na twardym i się nie zamoczyłam ![]() zawsze byłam oferma, tłusta i niezgrabna, a w szkole zawsze byłam ostatnia we wszystkim na wf i mam traume co do sportów. W biegach ostatnia, w skokach ostatnia, do kosza trafic nie umiałam, w siatkówce refleks za słaby... dlatego unikam sportu i rywalizacji ile się da, nie chce znowu byc ostatni ani żeby cała druzyna darła na mnie japę, bo przez moją pierdołowatośc przegrali
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-15 o 14:03 |
|
|
|
#3021 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
jezdze na nich od 5 klasy podstawówki
|
|
#3022 |
|
Nindżopesz
|
Maja, ja to samo
|
|
|
|
#3023 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom ja kiedys powiedzialam ze mogę uprawiax kazdy sport byleby nie był zespołowy i zebym miala glebe pod nogami
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
masakra.... kret zaczął kopać i od wczoraj 3 zaproszenia na rozmowy... ad nauki pływania, to tz jest po szkole sportowej w tej specjalności, poza tym ratownik, a teraz trenuje innych do zawodów. wg niego przy słabej determinacji nawet 20 lekcji potrzeba. didki od przedszkola pływają - ex nauczył, a w szkole mają obowiązkowy. nawet ja skorzystałam, bo w soboty są wejścia rodzinne od szkoły. ![]() ale mnie zniechęcają plecy i zatoki pływaków ![]() tzn u faceta takie plecy to atut a przy mojej budowie, głosie, męskich rysach, to by było za wiele
|
#3025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nawet do kosza trafiałam, ale dla mnie gry zespołowe to po prostu beznadzieja. Podkreślam, dla mnie Nie lubię. Za to tenis |
||
|
|
|
#3026 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tenis tak
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3028 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
amksakreska ![]() 2.słusznie , trzeba wiedzieć co wróg knuje , tfu , znaczy co w trawie piszczy ![]() Cytat:
na pociechę Ci powiem , że im jestem starsza , tym lepiej mi ze sportem idzie zatem gdzieś koło osiemdziesiątki oczekuję złota olimpijskiego Cytat:
za gadanie goopot , a po drugie - czy jesteś facetem i masz testosteron , żeby Ci męskie mięśnie wyrosły ? i po trzecie - jakbyś pływała zawodowo , to ewentualnie masa by Ci wzrosła przy odpowiednim dopakowaniu dietą i odżywkami , ale jak sobie pójdziesz godzinkę popływać dwa razy w tygodniu , to poza poprawą formy i wyzgrabnieniem ogólnym nic Ci sie nie stanie ja przez dwa lata regularnie dwa razy w tygodniu chodziłam na basen i nic mi nie urosło a pływałam solennie od deski do deski równiutką godzinę od wejścia do wyjścia z wody non stop . I jak nie miałam mięśni tak nie miałam dalej . Mięśnie nie zrobią się od samego pływania tylko od pływania i siłowni .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planu nie mam - wiem tylko, że jest facebukowe spotkanie 26go w jakiejś Silesii, no i że ja nocuję z soboty na niedzielę w Katowicach. I że Truskawa będzie Cytat:
Cytat:
NIC nie bolało, mój dentysta to artysta - bo z piątki został tylko front, reszta odpadła (przy chrupaniu migdałowych landrynek), leczenie kanałowe okazało się niepotrzebne, za to znieczulenie owszem sobie zażyczyłam (jak się na końcu napiłam wody, to ku mojemu zdumieniu 3/4 wyleciały mi drętwą połową gęby) i wział za wszystko 200zl, a pracował 45 minut UFFF kule działajo
|
|
#3030 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. i nawet znalazłam! Teraz czekam na przecenę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

Były do wyboru: siatkowa, koszykówa, basen. Piłek nienaiwdziłam, wiec pozostał mi basen i skorzystałam 
Moja telefonofobia zniknęła na ten moment jak ręką odjął. Juz widziałąm siebie na sali sądowej kontra InPost

I uwielbialam tez nurkowanie pod "mostkiem" z nóg kolezanek 
pójde z czerwonymi kropami po depilacji 

Masz dentystę cudotwórcę!
za gadanie goopot , a po drugie - czy jesteś facetem i masz testosteron , żeby Ci męskie mięśnie wyrosły