Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-15, 15:47   #3601
andriuszka77
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
To faktycznie masz jazdy z tym telefonem.. moj ma niecałe 2 lata i w sumie marzy mi się nowszy model.
Może spróbuj jakiegos antywirusa i cleanera.. moj program juz mi kilka gb śmieci usunął od kiedy go zainstalowalam.
Nom, mam antywirus i program do czyszczenia śmieci, na bieżąco dbam o czyszczenie, ale coś ostatnio po 3 tygodnie muszę go przywracać do fabrycznego stanu to wtedy chwile jest dobrze. Pewnie dziś mąż znowu zerknie co się z nim dzieje i go przywróci. Trochę mnie to męczy, bo po tym trzeba od nowa te podstawowe apki instalować znowu, jak total comander, antywirus, notatnik czy przeglądarka. No nic, popsioczę to może go się wymieni, ten sprzedam a kupię inny.

Edytowane przez andriuszka77
Czas edycji: 2015-09-15 o 15:48
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 15:47   #3602
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Aniqa będziemy Cię maltretowac z piciem rygor wprowadzimy

Ja już wszystko pozalatwialam .. jedynie co mi zostało dodzwonić się do diabetologa i umówić na wizytę bo skierowanie juz mam a oczywiście nikt ram tel nie odbiera .. z rana ich trochę ponombarduje telefonami
Haha Będziecie pytać ile wypiłam

Czasem dodzwonić się do lekarza graniczy z cudem

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
gratulacje

ja właśnie po akcji z moim szpitalem kupiłam wszystko na all co miałam i poza fotelikiem, laktatorem i ew. podrzewaczem(ale go kupie jak faktycznie mnie najdzie na kp. bo tak to nie potrzebne) i misiem szumisiem to mam wszystko...

chyba panikuję co???
Wcale nie panikujesz Ja też już prawie wszystko mam

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
hehe wprowadzimy wstawkę na forum: ROZMOWA KONTROLOWANA, A TERAZ POPIJAMY PÓŁ SZKLANECZKI WODY hehe
i tak co godzinkę :P

Wszystkie się nawodnimy Aniqa pij pij, nerki niech działają, ja ciągle właśnie coś piję i dlatego latam na sikundę co chwilę hehe

Ten obrazek co Fionka wstawiła tak mi przypadł do gustu, że jak tylko spojrzę od razu humor mi się poprawia hehehehehe
To Ty też patrz na niego i pamiętaj o pićku coby pęcherz był pelny! Mały musi mieć po czym skakać hehehe

Może Moja córa specjalnie mi uciska pęcherz, żebym wiedziała, że mam go napełnić? kochane dziecko

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Dziewczyny a do czego ta krew pepowinowa jest?

Jakoś dzisiaj słabo się czuje, chyba niewyspalam sie, taka noc miałam byle jaką, a teraz zasypiam, jest tyle rzeczy do zrobienia a ja nie dam rady ;/ też przydałoby mi się szafę z ubraniami posortowac, w salonie sprzątać, popatrzeć jeszcze na allegro za resztą rzeczy, a leżę na kanapie i zasypiam, czemu w nocy tak mnie nie lamie? ;/
Krew pępowinowa jest bardzo przydatna do przeszczepu. Można nią leczyć różne choroby. Poczytaj w Google

Może po prostu się położ i nie przejmuj tym, że coś musisz zrobić. Lepiej odpocznij

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Ty panikujesz? Ja zrobiłam to samo. Właśnie przyszły mi koszule

http://allegro.pl/show_item.php?item=5304910560

bardzo fajne Wyglądają jak na zdjęciu, ta gumka przy dekolcie ładnie wygląda i spokojnie można ją rozciągnąć tyle ile trzeba. I zaraz wam pokażę jaka jest różnica między M a L (bardzo mała)

Bardzo ładna! Mierzyłaś? Dokąd sięga?

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Przyszedł dzisiaj kurier i przyniósł tak:
Dla Dziecia: wanienkę, przewijak, pieluchy tetrowe, pieluchy flanelowe, patyczki kosmetyczne, gaziki nasączone alkoholem, nożyczki do paznokci, szczoteczkę do włosów, butelkę, sól fizjologiczną, gruszkę, podkład na łóżeczko, smoczek, prześcieradła do łóżeczka, rożek, czapeczkę
Dla mnie: majtki siateczkowe, podkłady na łóżko, podkłady Bella, wkładki laktacyjne

A jak byliśmy w Biedronce to wzięliśmy dwie paczki małych Dada i chusteczki nawilżane.

Jeszcze zostaje wózek, fotelik, łóżeczko i kosmetyki I może być grudzień
Ooo super! Ja czekam na swoje paczki z all, ale może dopiero jutro coś przyjdzie

Cytat:
ok nie panikuję widzę że wy też bynajmniej część macie wszystko ogarnięte...

ja jestem obecnie też na etapie planowania prezentów dla rodziny na święta bo wiadomo może być różnie więc chce wszystko też mieć.

lepiej się czuję. piję hektolitry wody - spokojnie 2-3 butelki po 1,5l.... ale kazali to piję no i jem ten magnez no spa itd... a młody szaleje i to ostro.... ale brzuch tylko mi się wczoraj 2 razy postawił tak boleśnie więc jest lepiej...
Muszę brać z Ciebie przykład z tym piciem wody

I ja też planuję w tym roku mieć wcześniej gotowe prezenty

Cytat:
Sweet Zadowolona jesteś ze wszystkiego?
andriuszka szukałam takich, żeby jakoś tam "wyglądać", oczywiście je skrócę, bo ja to lubię koszule przed kolano. Byłam dzisiaj też w Textil Market, jak zobaczyłam ciuszki to oszalałam, ale dopóki nie dostanę paczki nic już nie kupuję. I widziałam, ze mają tam nawet fajne koszule rozpinane i to za 30-40zł, szlafroki też całkiem spoko
Ja ostatnio oglądałam w Textil Markecie i właśnie w takiej cenie były jak piszesz. Fajne były za 30 zł, więc możliwe, że coś tam kupię

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
rudaska bardzo ładna koszula, wygląda jak sukienka

po ile kupowałyście octenisept? i jak duży?

Gryzelda gratuluje długiej zamkniętej szyjki i dużego chłopaka

wpisałam Julkę na pierwszą stronę. mam teraz chwilę,
ktoś wizytuje a nie ma go na 1 Str? jakieś imiona doszły/ zmieniły się? poprawić coś?

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

ja latem piłam samej wody 2-2,5 l
a teraz ok. 1 l czystej wody (1,5l jak trenuję) + wciąż wpada arbuz+herbata+magnez więc myślę, że do 2 l płynów dziennie spokojnie dobijam
Ja poproszę o wpisanie mnie na 12 października na USG III trym. Przed chwilę się umówiłam

Cytat:
u nas też imię pod znakiem zapytania, niby Tosia jest, ale kurde....
Tosia mi się bardzo podoba
Stary 2015-09-15, 15:47   #3603
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, kupiłam go przez Allegro, właśnie gwarancję muszę dopaść, bo chyba jest 2 letnia, to bym go odesłała niech coś zrobią z nim.
Pewnie, że tak niestety HTC ma w Polsce tylko jeden serwis
Stary 2015-09-15, 15:51   #3604
sylwoha
Zakorzenienie

Lobo to madre podejscie jesges gotowa na kazda ewentualnosc i masz tez z glowy

Co fo telefonow, mialam chyba kazdy albo prawie kazdy typ. Htc, sony, nokie, samsunga i iphone
I ten ostatni bije na glowe
wszystkie poprzednie. Jest szybki, nie wiesza sie- bardzo intuicyjny. Prsoty w obsludze
Jedynym jego minusem jest to ze nie moge spbie wlozyc karty o miec miecej mca. Ale jakos daje rade.

Moje dzisiejsze zakupy

ImageUploadedByTapatalk1442325044.381203.jpgImageUploadedByTapatalk1442325068.487640.jpgImageUploadedByTapatalk1442325075.250302.jpg

Dodaje zawsze na 2 sposoby zeby kazdy mogl zobaczyc
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 15:52   #3605
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:

To znaczy?
na liście na pierwszej stronie

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

mi też, ale nad Antoniną intensywnie myślę

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 15:53   #3606
andriuszka77
Zadomowienie

OOOOOOOOOOOOOOOO właśnie kurier przyniósł paczkę z zamówieniem z Allegro, no wiecie majtasy, podpaski, wkładki laktacyjne i takie tam bajery młodej mamy heheh hehe idę obczajać
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 15:54   #3607
Ani_qa
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52775039]
Jest aplikacja, która przypomina o piciu wody [/QUOTE]O, to coś dla mnie

Miałam w szafce paczkę piernika do zrobienia (gotowa mieszanka), kupiłam kiedyś, żeby mieć w razie 'W' jak ktoś się niespodziewanie zapowie
Więc rośnie sobie w piekarniku (nie, gości się nie spodziewam ) zobaczymy co to warte
Stary 2015-09-15, 15:54   #3608
dorosea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze zakupy

aaaaaaa boski! gdzie kupilas?
dorosea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 15:55   #3609
Ani_qa
Zakorzenienie

Mój Whisbear już w drodze!
Stary 2015-09-15, 15:59   #3610
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
ok nie panikuję widzę że wy też bynajmniej część macie wszystko ogarnięte...

ja jestem obecnie też na etapie planowania prezentów dla rodziny na święta bo wiadomo może być różnie więc chce wszystko też mieć.

lepiej się czuję. piję hektolitry wody - spokojnie 2-3 butelki po 1,5l.... ale kazali to piję no i jem ten magnez no spa itd... a młody szaleje i to ostro.... ale brzuch tylko mi się wczoraj 2 razy postawił tak boleśnie więc jest lepiej...
To super wiadomości Lobo czyli z dnia na dzień jest lepiej, oby tak dalej odpoczywaj ile tylko możesz

Cytat:
Ty panikujesz? Ja zrobiłam to samo. Właśnie przyszły mi koszule

http://allegro.pl/show_item.php?item=5304910560

bardzo fajne Wyglądają jak na zdjęciu, ta gumka przy dekolcie ładnie wygląda i spokojnie można ją rozciągnąć tyle ile trzeba. I zaraz wam pokażę jaka jest różnica między M a L (bardzo mała)

A te koszule to na przed porodem czy do karmienia? wyglądają ładnie a różnica znikoma

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 16:00   #3611
sylwoha
Zakorzenienie

Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Aniqa moj tez dorosea w ciuchlandzie
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 16:01   #3612
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Co fo telefonow, mialam chyba kazdy albo prawie kazdy typ. Htc, sony, nokie, samsunga i iphone
wszystkie poprzednie. Jest szybki, nie wiesza sie- bardzo intuicyjny. Prsoty w obsludze
Jedynym jego minusem jest to ze nie moge spbie wlozyc karty o miec miecej mca. Ale jakos daje rade.

Moje dzisiejsze zakupy

Załącznik 6052754Załącznik 6052755Załącznik 6052756

Śliczne!

Cytat:
mi też, ale nad Antoniną intensywnie myślę
Masz jeszcze trochę czasu Może się przekonasz
Albo spodoba Ci się całkiem inne

Cytat:
OOOOOOOOOOOOOOOO właśnie kurier przyniósł paczkę z zamówieniem z Allegro, no wiecie majtasy, podpaski, wkładki laktacyjne i takie tam bajery młodej mamy heheh hehe idę obczajać
Ja czekam na podobne rzeczy
Stary 2015-09-15, 16:06   #3613
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Co do kp i chudniecia- siostra tz w kazdej ciazy tyla 22-25 kg
Dzieci mialy kolki wiec ona jadla tylko buly w zasadzie. Schudla wszystko w 3 mce, nawet wiecej
a jak kończyła karmić to waga nie szła jej w górę?

Cytat:
A kiedy masz w planach L4?
No ja się właśnie zastanawiam, bo moja koleżanka urodziła rok temu, chwali sobie, że dziecko w nocy ani razu jej nie płakało, więc wyspana chodzi, karmiła piersią chyba 10 miesięcy, a grubsza jest niż w ciąży :/. Więc ani sen ani kp jej nie pomogło. Chyba każda ma inaczej.
mi dziś wypchnęło pępek na dobre, śmieszne to
siedzenie z dzieckiem w domu jest bardzo zdradliwe niby cały czas trzeba się dzieckiem zajmować ale to nie przeszkadza coś tam po drodze skubnąć

Cytat:
A co do chudnięcia po ciaży, ciągle uważam że najlepsze efekty odchudzania daje dieta mniej żreć, przy tym zdrowo + ruch, aktywność systematycznie.
no właśnie RUCH. U mnie tylko w tym nadzieja. Ograniczenia same bez ruchu to u mnie nawet waga nie drgnie ale co gorsze potrafi iść w górę dalej! Oczywiście ruch plus zdrowe odżywianie bo jak w drodze z siłki będzie postój w fast foodzie to też nic nie da
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 16:06   #3614
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Evcia co kupiłaś w aptece?

Oglądam ten dokument 600 gram szczęścia
Ogolnie zamówiłam termometr bezdotykowy, smoczki, opakowanie na smoczek, łańcuszek do smoczka, octenisept, bepanthen, linomag, krem na sutki z fllosleku, te podkłady poporodowe x2, podkłady na łóżko, majtki poporodowe, osłonki na sutki, fridę i wkłady do niej, nożyczki, dla siebie pas ciążowy (chciałam ten poprodowy, ale mi się pomyliło ), sół fizjologiczną i witaminy. Mam nadzieję, że już będę miała wszystko

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 16:06   #3615
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Haha Będziecie pytać ile wypiłam

Czasem dodzwonić się do lekarza graniczy z cudem

Wcale nie panikujesz Ja też już prawie wszystko mam

Może Moja córa specjalnie mi uciska pęcherz, żebym wiedziała, że mam go napełnić? kochane dziecko

Krew pępowinowa jest bardzo przydatna do przeszczepu. Można nią leczyć różne choroby. Poczytaj w Google

Może po prostu się położ i nie przejmuj tym, że coś musisz zrobić. Lepiej odpocznij

Bardzo ładna! Mierzyłaś? Dokąd sięga?

Ooo super! Ja czekam na swoje paczki z all, ale może dopiero jutro coś przyjdzie

Muszę brać z Ciebie przykład z tym piciem wody

I ja też planuję w tym roku mieć wcześniej gotowe prezenty

Ja ostatnio oglądałam w Textil Markecie i właśnie w takiej cenie były jak piszesz. Fajne były za 30 zł, więc możliwe, że coś tam kupię

Ja poproszę o wpisanie mnie na 12 października na USG III trym. Przed chwilę się umówiłam

Przespałam się godzinkę, tylko głowa mi jeszcze dokucza, ale trochę już lepiej, dzięki ;* po prostu jakoś nie mam na nic weny ;/

Cytat:

Moje dzisiejsze zakupy

Te mialam kupić iPhone ale cena przeraża, bo w tej samej kupiłam z lepszymi parametrami ale najważniejsza wada w tym LG co mam to też jest właśnie brak możliwości wyłożenia karty pamięci i już mi się ona kończy ;/

Slicznosci, jaka swietna ta żaba!!! Gdzieś Ty wynalazla takie cuda??
Cytat:
Mój Whisbear już w drodze!
Hehe Mój tez! Jutro pewnie będzie

Stary 2015-09-15, 16:08   #3616
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniqa moj tez dorosea w ciuchlandzie
Będziemy razem rozpakowywać
Stary 2015-09-15, 16:08   #3617
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Ogolnie zamówiłam termometr bezdotykowy, smoczki, opakowanie na smoczek, łańcuszek do smoczka, octenisept, bepanthen, linomag, krem na sutki z fllosleku, te podkłady poporodowe x2, podkłady na łóżko, majtki poporodowe, osłonki na sutki, fridę i wkłady do niej, nożyczki, dla siebie pas ciążowy (chciałam ten poprodowy, ale mi się pomyliło ), sół fizjologiczną i witaminy. Mam nadzieję, że już będę miała wszystko
A termometr jakiej firmy kupilas?

Stary 2015-09-15, 16:11   #3618
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
ktoś wizytuje a nie ma go na 1 Str? jakieś imiona doszły/ zmieniły się? poprawić coś?
Fionka ja bym poprosiła o wizytę 25 września i przy Igorze już ten znak zapytania niepotrzebny (jeśli jest)

Cytat:
O, to coś dla mnie

Miałam w szafce paczkę piernika do zrobienia (gotowa mieszanka), kupiłam kiedyś, żeby mieć w razie 'W' jak ktoś się niespodziewanie zapowie
Więc rośnie sobie w piekarniku (nie, gości się nie spodziewam ) zobaczymy co to warte
Ja złamałam zakaz, też miałam w szafce galaretkę, poszłam po borówki, serek i robię mini sernik na zimno, będzie na jutro do kawy. A koszule sięgają mi do kolana, ta L to nawet odrobinkę za, a ja takich nie lubię

Cytat:
T
A te koszule to na przed porodem czy do karmienia? wyglądają ładnie a różnica znikoma
Koszule są na po porodzie do szpitala, chyba by mi było ich szkoda do porodu. nawet potem je wykorzystam coś czuję
Widzę że niejedna czeka już na paczki. piszcie dziewczyny co wam się podoba a co nie bardzo
Sylwoha skąd dorwałaś taki śpiworek :O ja chce taką żabcię też
Gryzelda super że u tż wszystko poszło po jego myśli. Niech mu sie wiedzie w nowej pracy
Stary 2015-09-15, 16:14   #3619
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
rudaska bardzo ładna koszula, wygląda jak sukienka

po ile kupowałyście octenisept? i jak duży?

Gryzelda gratuluje długiej zamkniętej szyjki i dużego chłopaka

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

ja latem piłam samej wody 2-2,5 l
a teraz ok. 1 l czystej wody (1,5l jak trenuję) + wciąż wpada arbuz+herbata+magnez więc myślę, że do 2 l płynów dziennie spokojnie dobijam
Fionka możesz napisać, że mam wizytę 07.10

Właśnie dostałam smsa, że moje koszule czekają na poczcie, jutro je odbiorę

Cytat:

Moje dzisiejsze zakupy

Śliczne

Ja też mam iphone i już nigdy nie zmienię na inną firmę

Cytat:
A termometr jakiej firmy kupilas?

Rossmax bezdotykowy

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 16:14   #3620
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Fionka ja bym poprosiła o wizytę 25 września i przy Igorze już ten znak zapytania niepotrzebny (jeśli jest)

Ja złamałam zakaz, też miałam w szafce galaretkę, poszłam po borówki, serek i robię mini sernik na zimno, będzie na jutro do kawy. A koszule sięgają mi do kolana, ta L to nawet odrobinkę za, a ja takich nie lubię

Koszule są na po porodzie do szpitala, chyba by mi było ich szkoda do porodu. nawet potem je wykorzystam coś czuję
Widzę że niejedna czeka już na paczki. piszcie dziewczyny co wam się podoba a co nie bardzo
Sylwoha skąd dorwałaś taki śpiworek :O ja chce taką żabcię też
Gryzelda super że u tż wszystko poszło po jego myśli. Niech mu sie wiedzie w nowej pracy
A ona nie jest rozpinana? W sensie ze do karmienia będziesz ją uzywala? Wygodnie będzie cycka wyciagac?

Stary 2015-09-15, 16:15   #3621
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Pysznie
O to fajnie, bo akurat do szpitala chciałabym mieć taką koszulę żeby do kolan była, bo mam okropne uda (cellulitis) i nie chciałabym ich pokazywać
Zapisałam sobie link do aukcji
Stary 2015-09-15, 16:20   #3622
benita84
Zadomowienie

Cytat:
:
Ja już po wizycie w przychodni. Dostałam leki rozkurczowe do łykania. Gin chciała mnie położyć do szpitala na 3 dni, ale ją uprosiłam, żeby tego nie robiła. Chciała mi podłączyć kroplówki nawadniające, ale obiecałam jej, że leżeć i się nawadniać będę w domu.
Mówiła, że raczej i tak mnie to nie minie, ale póki co może się zgodzić na takie coś. Ja osobiście mam nadzieję, że mnie to minie
Poza tym wszystko ok
trzymam mocno kciuki żeby udało się bez szpitala!

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52771130]Meldujemy się: szyjka długa (4.87cm) zamknięta, ujście prawidłowe, ważymy 951g. Jak zawitam do domu to wrzucę fotkę, bo synuś pokazał buźkę
[/QUOTE] super że wszystko dobrze i jaki synek już duży

Cytat:
Dziewczyny czy z chłopcem macie brzuch taki bardziej szpiczasty?
Takie określenie wczoraj usłyszałam jak małżeństwo pewne napotkane oceniało mój brzuch hehe, mówię że dziewczynka ma być, a oni na to: ,, a tak, to i po brzuchu widać".
Ale jak widać? No mam taką piłeczkę okrągłą, nie szpiczastą, ale nie rozumiem tych określeń Wy też czytacie z kształtu brzucha? hehe .
no ja mam taki klasyczny na chłopaka jak w tych porzekadłach także wszystkie starsze ciotki/babcie mówią że widać ze chłopak będzie ja te wszystkie "wróżby" traktuję jako pozostałość po czasach gdy nie było usg a człowiek był ciekawy co tam w tym brzuszku rośnie i tak wymyślał sposoby żeby zgadnąć, naukowego podłoża raczej w nich nie ma
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 16:21   #3623
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
A ona nie jest rozpinana? W sensie ze do karmienia będziesz ją uzywala? Wygodnie będzie cycka wyciagac?

Ta gumka przy dekolcie tak się rozciąga, że mogę ją ściągnąć bez problemu, nawet obie piersi można odkryć. I możesz sobie tylko dekolt rozciągnąć albo cały rękawek opuścić
Stary 2015-09-15, 16:26   #3624
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ta gumka przy dekolcie tak się rozciąga, że mogę ją ściągnąć bez problemu, nawet obie piersi można odkryć. I możesz sobie tylko dekolt rozciągnąć albo cały rękawek opuścić
A rozumiem, to spoko wygląda jakby była bardzo miła w dotyku, to bawelna?

Stary 2015-09-15, 16:26   #3625
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
trzymam mocno kciuki żeby udało się bez szpitala!
Dziękuję

Sylwuska chciałaś zdjęcie szafy jak będzie gotowa
Jest bardzo pojemna, czego nie widać na zdjęciach. Maksymalnie wykorzystaliśmy miejsce, które zostało w garderobie W górnej części będzie jeszcze półka- dziś mąż przywiezie

Teraz czekam na proszek i biorę się za pranie i układanie

A w ogóle coś czuję, że górna szafka mi wolna zostanie póki co
Więc będę mogła wykorzystać na coś innego
Stary 2015-09-15, 16:28   #3626
ogolnie
Zakorzenienie

Evcia to fajne zamówienie,przynajmiej naraz wszystko ja niestety na raty kupuje jak jest przypływ pieniędzy
Sylwoha świetne zakupy!

Wiecie co,prałam pieluchy tetrowe i zrobiły się z nich szmaty. Czyli za mała gramatura była:-( Muszę kupić inne a te wezmę do sprzątania.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 16:28   #3627
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
A rozumiem, to spoko wygląda jakby była bardzo miła w dotyku, to bawelna?

Tak bawełna 100%
Aniqa ładna i praktyczna szafa, fajnie wykorzystane miejsce
Ogólnie a co konkretnie się z nimi stało? ja dziś będę prasować, zobaczymy

Edytowane przez rudaska
Czas edycji: 2015-09-15 o 16:30
rudaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 16:31   #3628
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co,prałam pieluchy tetrowe i zrobiły się z nich szmaty. Czyli za mała gramatura była:-( Muszę kupić inne a te wezmę do sprzątania.
Szkoda :/
Ja mogę Ci polecić te o gramaturze 140. Mam takie do sprzątania, kilka razy już prałam i się dobrze trzymają
Dla Małej też takie kupiłam. Są droższe, ale warto.

Mała mi przed chwilą tak nóżkę wypchnęła, że aż się za brzuch złapałam W ogóle od wczoraj się tak wierci, że nadziwić się nie mogę

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Tak bawełna 100%
Aniqa ładna i praktyczna szafa, fajnie wykorzystane miejsce
Ogólnie a co konkretnie się z nimi stało? ja dziś będę prasować, zobaczymy
Dziękuję
Stary 2015-09-15, 16:36   #3629
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Sylwuska chciałaś zdjęcie szafy jak będzie gotowa
Jest bardzo pojemna, czego nie widać na zdjęciach. Maksymalnie wykorzystaliśmy miejsce, które zostało w garderobie W górnej części będzie jeszcze półka- dziś mąż przywiezie

Teraz czekam na proszek i biorę się za pranie i układanie

A w ogóle coś czuję, że górna szafka mi wolna zostanie póki co
Więc będę mogła wykorzystać na coś innego
Jaka fajna, widać właśnie że dużo tam macie miejsca, oo zeby ją zapełnić to jeszcZe ciuszkow a ciuszkow możesz kupić

Na proszek jaki się zdecydowalas? Dzidzius?
Cytat:
Evcia to fajne zamówienie,przynajmiej naraz wszystko ja niestety na raty kupuje jak jest przypływ pieniędzy
Sylwoha świetne zakupy!

Szkoda, ja też kupiłam takie o gramaturze 140 to chyba najwięcej, bo nie widzialam innych.

Cytat:
Szkoda :/
Ja mogę Ci polecić te o gramaturze 140. Mam takie do sprzątania, kilka razy już prałam i się dobrze trzymają
Dla Małej też takie kupiłam. Są droższe, ale warto.

Mała mi przed chwilą tak nóżkę wypchnęła, że aż się za brzuch złapałam W ogóle od wczoraj się tak wierci, że nadziwić się nie mogę

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Dziękuję
:Love: Moja tez tak mialam kilka dni temu, a dziś jakaś utajona siedzi

Stary 2015-09-15, 16:38   #3630
Koritsi_a
Zadomowienie

Gryzelda same dobre wiadomości dzisiaj u Ciebie
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości