|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() 2. Truskawa!!!! 3. Dla dentysty
|
|
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie też Pola Pola najprawdopodobniej, no i VI4, czyli Emilia Karnecka - pomysłodawczyni spotkania.
|
|
#3033 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ha! a ja nawet nie wiem ze jest jakas tajemna facebookawa kilika perfumeryjna, oprocz mojej osobistej
co do mojego rozwoju czy tez zwoju w nowym domniemanym fachu to mala prosba na moim profilku, jesli ktos moze chce i fogle...i załosny konkurs, jak ktos chce to zapraszam,nagroda do odbioru w krk -bedzie okazja do spotkania , ,no coż rzutem na taśme co moge to robie...a jak nie wypali to za miesiac do piwnicy wiec jestem zdesperowana i troche zniechęcona, bo cóż z tego ze otrzymałam kilka entuzjastycznych komentarzy skoro nikt nie chce za to płacic buuu ,to sie wyzaliłam wieczorową pora ide sobie wpadac w depresje
|
|
#3034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie udało mi się poznać sześć cztery - czyli właścicielki psa Jurka Tak ją kojarzę wirtualnie, ale tyle razy minęły mnie lokalne zloty, np z Murszafką Pola ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-16 o 00:54 |
||
|
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Cię ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Przy blogu pomagała mi Sabbath, a Emilia zrobiła mi stronę www. Na podstawie moich wskazówek. ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Pozwólcie, że zadam jedno głupie pytanie : gdybyście miały mi dobrać / wybrać spośród zapach, ktory najlepiej pasuje do mnie tak ogólnie, to który z następujących : Rien ELDO Fat Electrician ELDO Jewel Micallef 19 Chanel edt Eau du Soir Sisley L"Ombre Indigo Olfactive Studio
|
|
#3036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Żyje i się nie utopiłam ![]() Najważniejsze, że trener spoko: wszystko powoli, spokojnie i nie na siłę, więc bedzie dobrze na razie z makaronikiem popitałam na grzbiecie i na brzuchu z zanurzaniem głowy i było ok, strach powoli mija ![]() Za to przypomniało mi się, czemu nie znosze kostiumów do pływania - zero podtrzymania na cycki ![]() ![]() http://4gift.pl/torba-z-kreskowki.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-16 o 10:26 |
||
|
|
|
#3037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie mogę oddać głosu, bo ani nie znam zapachów ELDO ani Indigo. Masz to szczęście jednak, że jesteś kapitalnym nośnikiem dla perfum, nigdy nie zapomnę jak one na Tobie pachną! Te Perły i wiele innych, które testowałaś. Zapamiętałam, że zapach na Tobie rozkwita i pulsuje, jakkolwiek banalnie to nie brzmi. Zapewne zasługa suchej skóry, gdyż zauważyłam, że na tłustej skórze, perfumy się "psują" a przynajmniej dają taki efekt dla nosa Jakby się kisiły (to o mnie ) Właśnie spojrząłam na nuty Elektryka Cytat:
|
||
|
|
|
#3038 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj :/ W przypadku powrotu do piwnicy całkiem zwijasz fotkowy interes czy dwuliniowo? Szkoda zwijać... Może dorzuciłabyś jakąś przyziemną opcję jak np. fotografowanie ślubów? Narzeczonych? Na to chyba jest większy popyt? |
||
|
|
|
#3039 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A wiecie, nie będę się wcinać na spotkanie na Slasku miedzy obiad a zakąskę. Bo fakt, nie mam fb, nie udziełam sie wiec tam, nie znam nikogo na zywo, to bez sensu się pchać
|
#3040 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teorię znam,a le w praktyce jest panika i nic nie wychodzi Cytat:
do zespołowych też się nie nadaję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() będziesz przekazywać tutaj info na temat bieżących ustaleń? ![]() Jeśli to ma byc sobota to postaram sie przybyć chociaż na chwilę Cytat:
![]() Mnie do Krakowa jakoś nie po drodze, ale udostępniłam, może ktoś ze znajomych się skusi początki są zawsze ciężkie... Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dłuuuuugie godziny pracy (nie wiem czy Polly to pasuje?) Narzeczeńskie sesje luz bluz, ale najczęściej potem chcą śluba obfocić No i jednak, jakby nie było, dzieci są takim obiektem do fotografowania dosyć same w sobie powiedzmy wdzięcznym, plastycznym, fotogenicznym niemal zawsze. Z parami już jest więcej zachodu. Dlatego myślałam, że Polly właśnie chce się specjalizować only w swej niszy, nie interesują ją ślubo-narzeczeńskie. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-16 o 13:09 |
||
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po to są spotkania żeby się poznać, każda z nas kiedyś była pierwszy raz na spotkaniu ![]() a co do FB to ja mam, ale też nie wiem gdzie tam się dziewczyny umawiają, mam nadzieję ze szczegóły będą na Wizażu
|
|
|
|
|
#3043 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
fajnie wiedzieć, ze nie jestem osamotniona w sowim dziwacznym odczuciu
|
#3044 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3045 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Baru, helpunku!
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
fajne
al faktycznie jeśli połowa to zamsz to niet, mi się zawsze zamsz błyskawicznie wyciera ![]() Plecy mnie bolą na środku, albo przewiało po niedokładnym wytarciu albo zakwasy po pływaniu mam, bo grzbiet słaby ![]() edit: raczej to drugie bo napierdziela jak się prostuję i poruszam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-16 o 13:41 |
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Stabilniejsze od litów, a w nich sylwestra przetanczylam.
Wygodne mam trampki, bilety, trekkingi, kozaki... Te dla urody, ale mam pociag do tandety, to pytam. ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
No wlasnie tył pseudozamszowy ![]() Dlatego grzecznie na półkę odłożyłam.
|
|
#3052 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie gwarantuje, ze w desperacji po nie nie wrócę...
|
#3054 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Betty - jak połowa jest zamszem to odpusć, bo sie będzie wycierać, a obcas to jzu w ogóle
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA będę, fejs tu nie ma nic do rzeczy - parę osób zainteresowanych perfumami, ja nie znam nikogo poza Emilką i Dziką Truskawą i Polą. A może odwołam ten przyjazd? Bo jak się okaże, że więcej osób ma takie podejście, to po co się pchać? Czy ja z Katowic jestem? Czy co? Sory, telepneło mną. To dla mnie nie jest takie hop siup ta wyprawa - Gucia i Pepę muszę odstawić do babci (Wojtka nie będzie), Gustaw będzie pierwszy raz nocował u niej, a nie jest to osoba skora do takich akcji, potem dojechać muszę, nocleg załatwiłam, w Kat. byłam raz w życiu, 3 godziny. No, to tak.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-09-16 o 14:05 |
|
|
|
|
#3056 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No dobra, w/w obiekcje obiekcjami, ale ja mam jeszcze jeden prywatny powód, który mnie nieco stopuje...
|
|
#3057 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Czy jest na sali prawnik? Albo tłumacz?
Albo ktokolwiek, kto wie, jak brzmi po angielsku sformułowanie "w trybie ustępu poprzedzającego"? Zatłam się
|
#3058 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3059 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3060 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

Dla dentysty

wiec jestem zdesperowana i troche zniechęcona, bo cóż z tego ze otrzymałam kilka entuzjastycznych komentarzy skoro nikt nie chce za to płacic buuu
,
Tak ją kojarzę wirtualnie, ale tyle razy minęły mnie lokalne zloty, np z Murszafką 

i wiele innych, które testowałaś. Zapamiętałam, że zapach na Tobie rozkwita i pulsuje, jakkolwiek banalnie to nie brzmi. Zapewne zasługa suchej skóry, gdyż zauważyłam, że na tłustej skórze, perfumy się "psują" a przynajmniej dają taki efekt dla nosa