![]() |
#91 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Do Jelonka
No to jeszcze raz. Blondwamp podeszła do tematu tzw. "floodem", czyli w krótkim czasie napisała wiele postów szkalujących moderatora.
A co robi admin z floodem - nie kasuje, bo mu się nie chce. Wpisuje usera na listę super czarną, która ukrywa wszystkie posty trollowatej przed wszystkimi normalnymi. Wystarczą do tego jakieś 3-4 ruchy myszki i raz klepnięty enter. I proszę o wybaczenie, że nie miałem czasu na wydłubywanie każdego posta z osobna. Co do innych "ginących" wątków w sprawie Targowisk niczego sobie nie przypominam, a po lekturze działalności Jelonka nawet nie widzę śladów usuwania. Sądzę więc, że reguła usuwania dotyczy jednostkowego schowania postów blondwampa. No, ale jeśli coś nie istnieje, wystarczy o tym napisać dostatecznie wiele razy, żeby reguła podniosła się z niebytu, prawda? <-- to był cynizm, prosze NIE ODPOWIADAĆ. Natomiast do dzisiaj banuję użytkowników sam i po zapoznaniu się ze sprawą oraz korespondencją. Również nie pamiętam przypadku, w którym zadrżałaby mi ręka. Czasem korespondencja nieoficjalna (PW, maile, GG) wyglądały jakby prowadzone z więziennej celi, podczas gdy oficjalnie na forum - po prostu wzór kultury osobistej. To również wystarczy na banana, ponieważ nie banujemy nicków, ale konkretne osoby. ![]() p.s. ostateczny EOT. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Zachowanie raczej nie jest normalne dla dziewczyn, którym zamknięto wątek, po kilkukrotnym proszeniu o wycofanie czegoś, bo obie panie, o których mowa miały problem z respektowaniem moich próśb. Po zamknięciu wątku, napyskowały, dostały bana, wróciły, odgryzły się po raz kolejny i miejmy nadzieję, że nigdy więcej tu nie zajrzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
Regulamin Targowiska może się podobać lub nie, ale ustaliła go właścicielka portalu (takie jej zbójeckie prawo ![]() ![]() Poza tym ciągle nie rozumiem dlaczego akurat Targowisko budzi takie emocje? Do agresji włącznie! Przecież to tylko zabawa - wmiana kosmetyków lub sprzedaż za niewielkie, żeby nie powiedzieć symboliczne, pieniądze. Tu się nie robi życiowych interesów. Zakaz sprzedaży tuszu, czy cienia nie jest nieszczęściem całego życia i niepowetowaną stratą grożącą bankructwem wielopokoleniowej rodziny. ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
czary-mary rodem z Pottera
![]() Awio nie usuwaj swoich postów, takie watki traca sens. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Madlaine- skoro jest opcja usun post, to znaczy ze mozna z niego skorzystac.
Ten watek sensu nie ma, i rowniez sesnu nie mial moj udzial w nim dostalam, jak zwykle, po glowie za poglady, mimo ze nie nalezalam do zadnych stron zegnam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Jelonek naprawdę jest SUPER moderatorem (mimo naszego niegdysiejszego spięcia
![]() Chyba rzeczywiście zakaz sprzedaży byłby jakimś wyjściem z sytuacji.Dla mnie w wymianach na Targowisku ważniejsza jest atmosfera,dostawanie przesyłek,skomplikowane pertraktacje ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich.Jelon ,jesteś babka z klasą co po raz kolejny pokazał ten wątek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
A ja się nie zgadzam że powinien byc zakaz sprzedaży, ile to razy miałam na coś ochotę od którejś z wizażanek, a ona niestety nic ode mnie nie wybrała. Kosmetyk używany i co? Na aukcji go nie sprzeda, a mnie się tez opłaca kupić go po symbolicznej cenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Przecież nie ma zakazu sprzedaży (jak na razie
![]() ![]() Wszystko po staremu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.