|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja- zdrówka życzę!
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
TZ właśnie mi napisal że jedzie juz do domu, ale jutro jedzie do lekarza bo przeziebiony i oby to nie była grypa. No ja pierdziele tego mi jeszcze trzeba :/
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kaczuszka ja ☠☠☠☠☠☠☠e to ile Cie w końcu ta paletka wyniesie?? ☠☠☠☠a tak mi dał popalić ten ząb od nocy ze normalnie aż się boję iść spać ![]() dziecko mam Dzisiaj jakieś takie...nad wyraz spokojne miała leciutko temp podwyższona dzisiaj...pewnie po wczorajszym szczepieniu dopiero teraz odreagowuje... Ale o dziwo przy tym humor dobry.
|
|
|
|
|
#485 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To faktycznie się nad nią zastanowię. Cytat:
Moja Laura też kręci zegar na macie ;-) A dziś tak się przewracała, że z pleców na brzuszek jej się udało Cytat:
A jaką macie ? Cytat:
Faktycznie dobre rozwiązanie Cytat:
|
||||||
|
|
|
#486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O dżizas.... Żeby cienie do powiek oclić no serio? Cytat:
Kciuki za Wojtusia ![]() Jezu znowu jak wyszłam z domu o 13 tak wróciłam po 20.... Masakra padam na ryjka, byliśmy dziś u ortopedy z Małym wszystko ok następna kontrola jak skończy 9 miesięcy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
A jaką podajesz? kurdę chcę zacząć podawać ze względu na szczepienie, ale trochę się boję bo słyszałam że bóle brzuszka mogą być. Jak było u Was?
|
|
#491 | |||||
|
celebriti
|
Cytat:
I tak jak dziewczyny piszą szczepić na NFZ avwrazie co to wizyta prywatna zwłaszcza ze dobry lekarz, U nas to wrogów nie dzwonią w kwestii szczepień ,,,,, dziś byłam ze starsza na bilansie to sie okazało ze rok temu miałam szczepić ! Cytat:
Śpi na brzuchu wiec nie mam tego " problemu " w nocy czy w czasie drzemki. W ogóle piszecie ze Wasze dzieci sie kręcą i przekręcają moja to leży i leży . Ostatnio tylko jest Ewa Kopacz i tak mnie kopie ️Cytat:
Cytat:
Ja będę podawać juvit lub cenion przed szczepieniem. Mycha ja mam taka jakby turystyczna tony love. Mała mało pod nią leży wiec nam wystarcza. Wieczorem łatwo ja oprzeć na przewijaj i włożyć dziecko do łóżeczka. Można tez odczepić i zawiesić w wózku czy foteliku. Baterie od lipca te same ️
|
|
|
#492 |
|
Konto usunięte
|
Mehja chyba po to bym nie czulasie samotna
Alkamor 200 l. Ciagle próbuje sie pozbyć ryb ale były tu przede mną ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zaczynaliśmy od kuli ze "złotą Rybka", Kuba od moich Rodziców dostał na 3 urodziny bo chciał ale nam padały to kupiliśmy akwarium 60 l a t mnie namawia na 120l |
|
|
|
|
#494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#495 | ||
|
celebriti
|
Cytat:
Ja sie raz pozbyłam na sylwestrze. Poczestowalam je drinkiem albo czystą
|
|
|
#496 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My tez nie mamy szumisia :p Cytat:
![]() Cytat:
Oo no to dobrze ze obyło się bez rwania!! Cytat:
Moja się tak obraca, czasami ja daje na boczek jak przegina Cytat:
Ja nie daje wit C Też muszę kupić akumulatorki, masakra z tymi bateriami Cytat:
Moja wciąż tylko z pleckow na bok się przewraca. Raki spoko Pojechaliśmy dziś z tż na basen i sauny, Adelka u babci została. Jeju ale potrzebowalismy takiego relaksu... Super było ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- My mieliśmy 60l ale sprzedalismy bo się przeprowadziliśmy |
||||||
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
masija my też nie mamy szumisia. Moja siostra tyłek tormentiolem smarowala
Aaaa...w ogole to ten motylek czy co to tam było.. Od Ciebie stało się ulubiona zabawka Majki ![]() W ogóle to na moje dziecko ani Dźwięk suszarki nie działał ani inne takie Rzeczy... A ostatnio to się zaczęła odkurzacza bać
|
|
|
|
#498 |
|
Zadomowienie
|
Siedze sama w domu, jest burza i jak juz nagusienka chcialam wejsc pod prysznic zgasło światło w mieszkaniu i na ulicy
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- A moja się nie przekreca.. Czasem tylko na jeden bok ale rzadko. Ogólnie rzadko leży.. Dziś polezala chwilę na macie ale nie kręcila się wcale. |
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Na czerwone rowki w pupie malucha polecam mąkę ziemniaczaną. Zasypałam wczoraj Franiowi dwa razy i już po zaczerwienieniu😊
|
#501 |
|
Konto usunięte
|
Myślałam ze pediatra prywatny bierze mniej... Ale jakby cos sie poważnego działo to tez bym poszła
Selis o jaaa ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast tormentiolu można smarować tormentalum, nie zawiera tej substancji.
|
|
#503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem juz co mam robic zeby to moje dziecko nr 1 spalo w nocy budzi sie co chwila albo co dwie lub trzy godziny :/ |
||
|
|
|
#504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co do klubu to ja też wolę tutaj nie pisać o tym..
![]() A co do ubrań to chodziło mi o dorosłych ![]() Ale dzięki Cos-dla małej też mi się przyda ![]() Cytat:
![]() Nie.A na co?? Na co ten Cebion jest? ![]() Cytat:
![]() Czemu przed szczepieniem? Cytat:
Ooo, ale mi miło ![]() Btw. sorry, że ten motylek bez żadnej metki ale musiałam oderwać bo była cena.. I tak głupio wygląda jakby nie było nowy ALE NOWY JEST!![]() Cytat:
|
|
#505 |
|
Zadomowienie
|
Dziendobry !
Ale jestem niewyspana, bez kawy nie da rady. Oleczek zasypia o 22 na cztery godziny a potem pobudki co godzine-dwie do siodmej. Jakby mi sie chcialo klasc z nim o 22 to pewnie by bylo lepiej ale tz wraca zwykle ok 21.30... My tez nie mamy szumisia. |
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Wojtek też się tak często budzi. Wczoraj zasnął o 19.30, to o 22 już jadł znowu, potem o 1 jedzenie, o 2 noszenie, o 4 znowu jedzenie i ani myśli o spaniu, wszystko źle, o 5 wypił znowu butle, o 6 już wstał i kolejna butla i tak już jesteśmy na nogach.
|
#507 |
|
Wtajemniczenie
|
Heej
![]() U nas nocka spoko, zasnela ok 21, pierwsza pobudka o 2:30 później o 4, ale o 4 nie wiedziałam o co chodzi ze to znowu już jeść chce. No i tetaz szamie. Kurcze skończyła mi się wit K, za tydz kończymy 3 miesiące, nie opłaca mi się brać dużego opakowania, są jakieś mniejsze?? Selis jak mieszkałam z rodzicami to u nich często sytuacje z brakiem prądu, jak ja tego nie lubiłam!! Kejti wiesz w ogóle ile czasu plus minus spędzicie w szpitalu?? |
|
|
|
#508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwka nie wiem, nie mówią tego. Jutro o 7 będą mu robić usg brzucha, więc pewnie jutro nie wyjdziemy. Był przed chwilą ordynator i mówi, że dobrze ze jesteśmy w szpitalu bo na wizycie u niego oboje z Tzem byliśmy aż rozstrzesieni.
Aha i w badaniu kału nie wyszły żadne bakterie, tak że super Ja też nie wiedziałam dziś, że o 4 chce jeszcze jeść! Bo zjadł trochę i nie mógł zasnąć, kręcił się i stekal a ja go nosiłam ciągle. W końcu o 5 dałam mu butle to od razu po niej zasnął szkoda, że te nasze dzieci jeszcze mówić nie potrafią
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Kejti i jak Wojtus? Dlugo jeszcze w szpitalu bedziecie?
Hej, wczoraj mialam masakre z mala.. z mojej winy bo byla glodna a ja jej pazurki obcinalam. Pol godziny wiszczala.. jak juz sie uspokoila to zjadla,postekala i zasnela.Spala od 21 dO 4. I od 4:15 do teraz, powoli sie budzi.. dzis ide z Lilly do okulisty...troche sie martwie...
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

miała leciutko temp podwyższona dzisiaj...pewnie po wczorajszym szczepieniu dopiero teraz odreagowuje... Ale o dziwo przy tym humor dobry.

rzygam już tymi cieniami
️