|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XV
Jeżeli to Monte to do piątku ci się zepsuje :P
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Wypełniłam ankietę o żelach Palmolive, ale trzeba jeszcze napisać opinię na kwc. Przyjdzie to mail z linkiem, był już czy trzeba samemu wystawić?
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was jest zarejestrowana na GlobalTestMarket?
|
|
|
|
#4864 |
|
Moderator
|
Hmm jakoś ze 2 tygodnie chyba. A te 3zł to nic takiego, trzeba wyjąć doczepioną karteczkę i podpisać kurierowi, że przekazujesz organizatorom niby z nagrody 3zł na podatek.
|
#4865 |
|
Konto usunięte
|
Wpadł zestaw produktów SONKO z fb
|
|
|
|
#4866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie jest to miłe, tym bardziej, że teraz na tyle paczek czekam i nic nie przychodzi. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarły słuchawki z Douglasa z konkursu Gucci
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#4868 |
|
Wtajemniczenie
|
sprawdzajcie maile jeśli brałyście udział w konkursie MAYBELLINE Jesteś Zjawiskowa.
|
#4869 |
|
Zadomowienie
|
Nie jestem zjawiskowa, nie mam maila
|
#4870 |
|
Konto usunięte
|
U mnie tylko potwierdzenie adresu do kampanii Finuu na Streetc*m.
|
|
|
|
#4871 |
|
Zadomowienie
|
Wyniki "wakacyjne uśmiechy" na babyonline - wpadła zniżka 20 zł na fotoalbum.
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie
![]() Nowy konkurs Pharmaceris http://www.pharmaceris .pl/pl/moj-pharmaceris na fotkę z ich produktem, dużo nagród...
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#4873 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Heleny Rubinstein i cieni Elizabeth Arden (wciąż je mam i używam,choć są chyba z 10 lat po terminie ) ale to dostałam.Nie stać mnie na luksus i niestety w konkursach o tego typu rzeczy też mam ewidentnego pecha Wysłać wyślę zgłoszenie,żeby sobie potem nie pluć w brodę,ale zapewne gratulować będę innym cała zielona z zazdrości ![]() Wczoraj wieczorem wchodzę do kuchni a tam na stole myszka sobie siedzi...Malutka i śliczna...Chciałam ją złapać,a ze do ręki nie dam rady to wzięłam reklamówkę...Ona tym czasem zeskoczyła na krzesło a potem na podłogę i myk myk za lodówkę.Nie chciałam się już tłuc i przesuwać mebli,bo godzina była późna,więc zamknęłam na noc drzwi do kuchni.W nocy wstawałam do młodego i zajrzałam do kuchni.Cisza.Dziś też jej nie widziałam i nie słyszałam...Kuchnia cały czas zamknięta,bo nie wiem czy sama się ewakuowała (mogła wejść jedynie przez uchylone okno,mieszkam na parterze) czy też wciąż gdzieś się czai...Nie mogę dopuścić,żeby stamtąd wyszła bo gdyby tak w nocy łaziła po mnie,to mimo że myszy się nie boję to narobiłabym wrzasku Albo jakby weszła młodemu do łóżka,a on przecież się nie obroni...Kurczę,czeka mnie chyba polowanie...
|
|
|
|
|
#4874 |
|
Wtajemniczenie
|
uuu wiedziałm ze nie jestem zjawiskowa
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, czyli żadnej z nas się nie udało?
Coś to podejrzane..
|
|
#4876 |
|
Wtajemniczenie
|
na fb jedyną osobą, która się pochwaliła, że ma maila jest M. Gawrońska, co dla nikogo szokiem być nie powinno, szczęściara.
|
#4877 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
idę grzebać w szafkach, może gdzieś z tyłu zapodział się jakiś kosmetyk tej marki
|
|
|
|
|
#4878 |
|
Zadomowienie
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;52785201]
Wczoraj wieczorem wchodzę do kuchni a tam na stole myszka sobie siedzi...Malutka i śliczna...Chciałam ją złapać,a ze do ręki nie dam rady to wzięłam reklamówkę...Ona tym czasem zeskoczyła na krzesło a potem na podłogę i myk myk za lodówkę.Nie chciałam się już tłuc i przesuwać mebli,bo godzina była późna,więc zamknęłam na noc drzwi do kuchni.W nocy wstawałam do młodego i zajrzałam do kuchni.Cisza.Dziś też jej nie widziałam i nie słyszałam...Kuchnia cały czas zamknięta,bo nie wiem czy sama się ewakuowała (mogła wejść jedynie przez uchylone okno,mieszkam na parterze) czy też wciąż gdzieś się czai...Nie mogę dopuścić,żeby stamtąd wyszła bo gdyby tak w nocy łaziła po mnie,to mimo że myszy się nie boję to narobiłabym wrzasku Albo jakby weszła młodemu do łóżka,a on przecież się nie obroni...Kurczę,czeka mnie chyba polowanie... [/QUOTE]Ja mam w biurze mysz. Nazwaliśmy ja Grażyna. Ostatnio pałaszowała kanapki, które kolega zostawił w reklamówce obok biurka. Nie lubię myszy i nie tyle, że się ich boję, co brzydzę, więc co rano jak wchodzę do Biura to informuję Grażynę głośnym tupaniem,że jestem, żeby miała czas się gdzieś ulotnić ![]() Tyle,że u nas o myszy nietrudno. Biuro w podpiwniczeniu, okna na poziomie chodnika, jak są otwarte to i szczurek mógłby wejść... Ale w domu z myszą toczyłabym wojnę. Albo ona albo ja. Edytowane przez aknelam Czas edycji: 2015-09-16 o 13:08 |
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;52785201]Ehhh...Nigdy nie miałam kosmetyku z wysokiej półki,poza podkładem
Heleny Rubinstein i cieni Elizabeth Arden (wciąż je mam i używam,choć są chyba z 10 lat po terminie ) ale to dostałam.Nie stać mnie na luksus i niestety w konkursach o tego typu rzeczy też mam ewidentnego pecha Wysłać wyślę zgłoszenie,żeby sobie potem nie pluć w brodę,ale zapewne gratulować będę innym cała zielona z zazdrości ![]() Wczoraj wieczorem wchodzę do kuchni a tam na stole myszka sobie siedzi...Malutka i śliczna...Chciałam ją złapać,a ze do ręki nie dam rady to wzięłam reklamówkę...Ona tym czasem zeskoczyła na krzesło a potem na podłogę i myk myk za lodówkę.Nie chciałam się już tłuc i przesuwać mebli,bo godzina była późna,więc zamknęłam na noc drzwi do kuchni.W nocy wstawałam do młodego i zajrzałam do kuchni.Cisza.Dziś też jej nie widziałam i nie słyszałam...Kuchnia cały czas zamknięta,bo nie wiem czy sama się ewakuowała (mogła wejść jedynie przez uchylone okno,mieszkam na parterze) czy też wciąż gdzieś się czai...Nie mogę dopuścić,żeby stamtąd wyszła bo gdyby tak w nocy łaziła po mnie,to mimo że myszy się nie boję to narobiłabym wrzasku Albo jakby weszła młodemu do łóżka,a on przecież się nie obroni...Kurczę,czeka mnie chyba polowanie... [/QUOTE]Umarlabym ze strachu
|
#4880 |
|
Zadomowienie
|
[1=90cc386d624738111e594c6 ec0f7fc13c0b15966_66a57bf 1e3c88;52785398]Chyba zrobię zdjęcie w sklepie
idę grzebać w szafkach, może gdzieś z tyłu zapodział się jakiś kosmetyk tej marki [/QUOTE]Szukaj , szukaj ja znalazłam kilka próbek i z nimi zrobiłam zdjęcie
|
|
#4881 |
|
Zadomowienie
|
A strona "dołącz do zjawiskowych Polek" przestała dzialać?
![]()
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
[1=90cc386d624738111e594c6 ec0f7fc13c0b15966_66a57bf 1e3c88;52785398]Chyba zrobię zdjęcie w sklepie
idę grzebać w szafkach, może gdzieś z tyłu zapodział się jakiś kosmetyk tej marki [/QUOTE]Ja mam na stanie tylko kremy z filtrem ale coś się wymyśli .---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- [1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;52785201] Wczoraj wieczorem wchodzę do kuchni a tam na stole myszka sobie siedzi...Malutka i śliczna...Chciałam ją złapać,a ze do ręki nie dam rady to wzięłam reklamówkę...Ona tym czasem zeskoczyła na krzesło a potem na podłogę i myk myk za lodówkę.Nie chciałam się już tłuc i przesuwać mebli,bo godzina była późna,więc zamknęłam na noc drzwi do kuchni.W nocy wstawałam do młodego i zajrzałam do kuchni.Cisza.Dziś też jej nie widziałam i nie słyszałam...Kuchnia cały czas zamknięta,bo nie wiem czy sama się ewakuowała (mogła wejść jedynie przez uchylone okno,mieszkam na parterze) czy też wciąż gdzieś się czai...Nie mogę dopuścić,żeby stamtąd wyszła bo gdyby tak w nocy łaziła po mnie,to mimo że myszy się nie boję to narobiłabym wrzasku Albo jakby weszła młodemu do łóżka,a on przecież się nie obroni...Kurczę,czeka mnie chyba polowanie... [/QUOTE]Boże, nawet nie przypominaj Dawno temu, całe lata, budzę się w nocy a coś ciężkiego i włochatego łazi mi po głowie, schodzi na szyję ... Narobiłam takiego wrzasku, że cały dom postawiłam na nogi. Myślałam, że szczur, bo na mysz za duże to to.Okazało się, że chomik siostry postanowił pozwiedzać, zdarzyło mu się pierwszy raz więc nawet przez sekundę nie miałam nadziei, że to on.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Połowa miesiąca a jeszcze nic nie wpadło
Nie chcę tuszu z wizażu, nie chcę tuszu z wizażu, nie chcę tuszu...
|
|
|
|
#4885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Zarejestrowałam paragon w konkursie Biedronki, choć na wiele nie liczę. Pralka by mi się bardzo przydała, obecna ma 7 lat i jest już po dwóch naprawach, a ostatnio znowu zaczyna coś spod niej ciec, na szczęście bardzo mało, więc nie ma ryzyka zalania, wystarczy raz mopem przetrzeć.
U mnie w Biedronce nie ma żadnych "konkursowych" braków, Persilu jest pełno, i do kolorowego i do białego, coli pełno, Lipton pełno, nie wiem jak z chipsami bo kupuję bardzo rzadko. |
|
|
|
#4887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pisze ,że ma być co najmniej jeden dermokosmetyk, ale nie ma zastrzeżenia,że próbki nie są akceptowane. Zobaczymy, wysłałam zdjęcie i czekam
Edytowane przez beatrix_76 Czas edycji: 2015-09-16 o 13:38 |
|
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
I przyszło potwierdzenie do kampanii Finuu, ale celowo nie odesłałam adresu, nie chcę tej kampanii, nie wiem czemu akurat mnie wybrali bo w ankietach zgodnie z prawdą i z tym co mam w lodówce odpowiadałam w stylu, że jemy głównie zwykłe masło, bez żadnych miksów czy innych tego rodzaju smarowideł i nie jesteśmy ich ciekawi. Nie wyobrażam sobie wciskania znajomym czegoś czego sama nie stosuję i sama nie jestem przekonana, nie lubię miksów, tylko naturalne najzwyklejsze masło.
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
http://kobiecosc.info/zostan-testerka-provag-zel/
może któraś chętna
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wtedy dostałam
ale najważniejsze, że Steward przeżył spotkanie pierwszego stopnia ze mną, bo jak się zamachnęłam to tylko usłyszałam plaśnięcie o podłogę. Biedak, pewnie miał już dość nocnych przygód, dlatego więcej nie uciekał .gdyby kogoś interesowało to fota słuchawek. Fajne są
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

Wysłać wyślę zgłoszenie,żeby sobie potem nie pluć w brodę,ale zapewne gratulować będę innym cała zielona z zazdrości
Dawno temu, całe lata, budzę się w nocy a coś ciężkiego i włochatego łazi mi po głowie, schodzi na szyję ... Narobiłam takiego wrzasku, że cały dom postawiłam na nogi. Myślałam, że szczur, bo na mysz za duże to to.