![]() |
#31 | ||
BAN stały
|
Dot.: 8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks
Cytat:
![]() spódnice wtedy miałam ![]() ![]() Miałam spódnicę, nie miałam rajstop, tylko bieliznę raczej dość cienką ![]() ![]() to zależy dokładnie co, bo pocałunki były szybko, a pieszczoty dużo później, też zależy jakie pieszczoty masz na myśli ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Haha ![]() Mam nadzieję, że on uważa, że mam powody ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() Kurde, nie wiem co napisać ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:39 ---------- Piszę z nim smsy i jutro będę nieptrzytomna, a na nieszczęście w środy i czwartki mam praktyki ![]() Głupieję ![]() Napisałam mu że jest mistrzem kuchni i nie tylko... (z tymi trzema kropeczkami ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-09-15 o 22:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
I w ogóle jestem nakręcona na "be sexy"
![]() Umówiłam się na paznokcie i wysmarowałam bronzerem ![]() I znowu mam fazę żeby zrobić sobie jakąś delikatną subtelną dziarę, ale minut taki że mam stracha a na pobieraniu krwi schodzę i rzygam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
Zwłaszcza, że konserwatyzm u niektórych kobiet jest większy niż u zakonnic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Aż sobie z ciekawości zajrzałam a tu taki sympatyczny wątek, aż miło poczytać ![]() Surrykatko - powodzenia! ![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Strasznie zazdroszczę
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
ja też zajrzałam przypadkiem i... zazdroszczę. nawet bardzo zazdroszczę.
tym bardziej że tak mi seksu brakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Łatwo się cieszę, ale też łatwo stresuję. No i szybko wpadam w panikę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale z drugiej strony - łatwo się stresuję, ale i łatwo uspokojam, szybko zapominam i nie trzeba mi dużo do szczęścia ![]() Znaczy kiedyś, jakieś ze 3 lata temu znajomy mi powiedział, że u mnie łatwo wywołać euforię i łatwo wywołać doła (ale tego doła miałam jak mi fajna praca przeszła koło nosa, więc chyba nic dziwnego! i tak mi przeszło po tygodniu ![]() W każdym razie, mocno przeżywam nie tylko jakiś smutek, ale radość też. Od razu po mnie widać co mi w głowie siedzi ![]() Koleżanki nawet piwa nie piły zanim nie skończyły 18 lat ![]() A jak po sesji mówiłam że musze kogoś wyrwać to patrzyły na mnie z dezaprobatą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
Jak miło się czyta takie wątki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
hihihi szalone Wy
![]() ![]() ogólnie chichotałam jak nastolatka jak już zobaczyłam, że nasza droga surrrykatka odpisała, jakoś tak mocno kibicowałam i czekałam na info i proszę proszę widzę działo się! ![]() ![]() ![]() Nie żałuj sobie moja droga, należy Ci się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Jaki słodziak!!!!
A właśnie wykupiłam sobie karnet do zoo, muszę iść i pooglądać surykatki ![]() Tylko mają mały wybieg, chamstwo!!! ![]() W ogóle w moim mieście dzisiaj tygrys zabił pracownika zoo ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale ja się zamykam w domu tylko przed sesją, a one całe życie ![]() Najgorsze jest to, że one generalnie bardzo w porządku dziewczyny są! Tylko się obydwie wkręciły w jakąś oazę (tak się to chyba nazywa) i odwaliło im totalnie. Nawet zaczęły się stosować do tamtejszych wymogów ubioru ![]() Ja z odkrytymi ramionami chodzę i na uczelnię i na praktykę.... i WSZYSCY chodzą, nawet prezes był w sandałach bo był taki upał. Ale ich zdaniem nie wolno ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Jak się biją!!! Gang surykatek ![]() A ja myślałam, że to takie grzeczne stworzonka, których głównym zajęciem jest stawanie słupka i kopanie dołków w piasku ![]() Rozwala mnie jak one stają w szeregu wszystkie na baczność ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-09-16 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
Tak, też je lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
I lamy i aplaki
![]() ![]() ![]() Już mnie kilka razy lama pogoniła (im młodsze, tym wredniejsze ![]() ![]() Ale żeby gonić człowieka z marchewkami to jest chamstwo ![]() W ogóle zawsze na jesień, mniej więcej od 15 roku życia mam chęć na eksperymenty ![]() to znaczy ja generalnie długo nie wytrzymam bez jakichkolwiek zmian (czy to w ubiorze - raz noszę szpilki, raz nie, raz maluję oczy delikatnie, raz wyraziście itd.) ale na jesień chcę radykalnie ![]() i chodzi za mną trwała, bo zawsze mi ładnie w falach było a mam dość cienkie włosy - a fale dodają objętości. I mam DOŚĆ mycia i układania codziennie rano, zwłaszcza że lubię spać rano jak najdłużej ![]() I tak się zastanawiam - poradźcie przy okazji - czy jest duże ryzyko że na najgrubszych wałkach zrobi mi afro? Chciałabym fale, ale jak już zrobi loki, to przeżyję byle nie takie drobniutkie od czubka głowy ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-09-16 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
trochę znam ten temat, miałam podobny okres w życiu, taki bardzo wierzący, nie było dnia żebym nie uczestniczyła w mszy, do tego dochodziło pomaganie na plebanii i pielgrzymki.... Szkoda gadać,dziwny etap to był, na szczęście szybko mi minęło, ogólnie ciężki temat i mega długa historia
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja pochodze z malo religijnej rodziny, znaczy moi rodzice sa bardzo liberalni wrecz lewicowi ![]() ![]() No ale zobaczymy czy ich liberalizm jest prawdziwy jesli coreczka ma faceta 7 i pol roku starszego ![]() Rozwala mnie jedno: powiem kolezankom ze ma 29 to mowia: a to spoko, powiem ze na 30 po jakims czasie: "dlaczego ty sie zadajesz z takim starym facetem?!" Nie rozumiem ![]() W ogole ja sie obudzilam, bo mnie brzuch rozbolal, a nie chce go obudzic. Mam jakies skurcze tak na gorze, to chyba zoladek. Wzielam krople. Moze to po mojej wlasnorecznie robionej pizzy ![]() ![]() ![]() ![]() Eh ![]() W ogole w tym tygodniu moj rozklad snu to 5-5-4- i jesli teraz nie zasne to dzis bedzie 3 :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Się wypowiem odnośnie trwałej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wątku - czytałam z uśmiechem na twarzy. Trzymam kciuki bardzo mocno za was ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#53 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Mój jest ode mnie starszy o lat -naście i nic nikomu do tego, innego nie chcę ![]()
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Dla założycielki wątki powodzenia w związku, super że nocka udana. To pamięta się zawsze. Sama nieraz myślami lubię wrócić do pierwszej nocy z swoim mężem. Eh cudnie. No a surykatki wymiatają są za☠☠☠iste. I ich obserwacje terenu. Zdjęcie które wkleiła kaguya, nie rozpoznałam surykatki dopiero po chwili ale i tak aż nie można się na paczyć na takiego słodziaka. A co do gangu surykatek to mi przychodzi namyśl tylko mafia różowych małych prosiaczków
![]() A to co inni mówią na temat różnicy wieku w związku, olać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Jaki on jest kochany!!!!
Obudzil sie niestety, przestraszyl sie co sie stalo, to mu powiedzialam ze brzuch, kokretnie chyba zoladek mnie boli. A on wstal, ubral sie i poszedl do apteki calodobowej :O i to w dodatku poszedl, bo jechac nie mogl, bo pilismy wino do pozna ![]() I mam w ogole mega stres bo nie obudzilam sie na staz... Niecelowo oczywiscie, mialam zadzwonic o 8 ale przespalam przez ten brzuch i tabletki ![]() ![]() Co do wieku to mnie sie wydaje ze rowiesnicy sa tacy no...niedojrzali strasznie. Niby pracuja, studiuja, maja dziewczyny ale jak zobaczylam jak na korytarzu uczelni kopia plastikowa butelke po wodzie (ze niby graja, az sie jakis wykladowca wkurzyl) to mnie zatkalo ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-09-17 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
surykatko Rozumiem, ja nigdy się nie dogadywałam z rówieśnikami bo właśnie byli tacy niedojrzali, beztroscy, infantylni.... wszystko na nie
![]() A może zadzwoń i powiedz, że z rana źle się czułaś i tabletki no i przysnęłaś. Ja tak kiedyś zrobiłam, bo kłamać nie potrafię a jak kłamię to i tak to wszyscy wiedzą z mojej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Milo sie czyta takie watki. ![]()
![]() |
#58 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#59 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Ja mam cienkie i muszę myć głowę CODZIENNIE rano... więc wydaje się podobnie. Ale końcówki mam suche. Ale nawilżam codziennie Panteene odnowa nawilżenia ![]() Włosy mam niepodatne na układanie ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Jak tak czytam, to faktycznie 8 lat wydaje się niewiele ![]() W sumie co to jest 8 lat ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Zwłaszcza że ludzie tam są życzliwi ![]() To jest urząd, więc nikomu do roboty się nie pali ![]() ![]() ![]() Bo jak byłam w prywatnej firmie, to wracałam zjechana, a tutaj "a usiądź sobie i poprzeglądaj pisma z godzinkę, potem możesz iść" ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.