|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
zmiana koloru z blondu na br±z kto pomoze???
Witam
![]() Chcia³bym poprosiæ o radê co do moich w³osków. Jestem blondynk± o niebieskich oczkach i mam cere nie jasn± i nie ciemn± lecz brzoskwiniow± nawet ciemniejsz± Jest em nauraln± jasn± taka bardziej popielato-siw± blondynk±,lecz chcia³abym pomalowac w³oski na braz nie za ciemny i nie wiem czy bedzie mi pasowaæ...Hmm wszyscy mowia,ze bede staro wygl±da³a i juz sama nie wiem co mam robic,poniewaz moje w³osy sa bardzo delikatne i ¿adkie a d³ugosæ do po³owy pleców...![]() Pomó¿cie mi dobrac kolorek!!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 486
|
Dot.: zmiana koloru z blondu na br±z kto pomoze???
jak by¶ zamie¶ci³a swoje zdjêcie byloby ³atwiej Ci co¶ doradziæ! a wiêc czekamy na zdj±tko
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie bez zdj±tka ciêzko bêdzie
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiec dodaje swoje zdjecie moze wtedy uda wam sie cos mi doradzic by³abym bardzooooo wdzieczna![]() ![]() tylko nie wiem jak mozna dodac zdjecie jako za³acznik bo prubuje dodac i nic nie widac![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 275
|
Klikasz zaawansowane opcje, i w tym bardziej rozbudowanym oknie jest taki spinacz klikasz go, potem wybierasz zdjecie z komputera, klikasz za³aduj, wy¶lij post i gotowe!
No to teraz dodawaj foteczke ^^ |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
KURCZE NIE DAM RADY ZA£ADOWAC INNYCH ZDJEC BO SA ZA DUZE
((A TE ZDJECIE JEST JUZ STARE![]() EHHH TERAZ JUZ TROSZKE ZBLAD£AM...I WYGLADAM TROSZKE INACZEJ...WIECIE MOZE JAK MOZNA ZA£ADOWAC WIEKSZE ZDJECIE PONA 140GB???
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 559
|
Moja qmpela jest blondynk±
ale na wakacjach przefarbowa³a siê na br±z i wygl±da super dok³adnie nie pamiêtam co to za kolor ale co¶ z szatynem .. musia³abym siê jej zapytaæ pozdrawiam
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
hej !!!
![]() Mi³o by by³o jakbys napisa³a mi jaka to farba??I jaki kolorek oczek ma Twoja kumpelka bo ja mam niebieski i nie wiem czy bedzie dosc mi pasowac bo mam jasne brwi jak widac na zdjeciu pozdrawiam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ona ma zielona .. a na brwi i rzêsy po³o¿y³a sobie hennê .. a o kolorek siê zapytam i potem napiszê
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Nie no uwazam ze mozesz sprobowac ten kolor dobierajac dobry odcien ...
pamietaj o pielegnacji wlosow ..... |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Hej!!
![]() Widze,ze chyba jestes fryzjerk± wiec mozesz mi doradzic jaka¶ dobra farbe z odcieniem brazu tylko nie za ciemnego bo mam jasne brwi i zadkie w³oski...a jakie odzywki do w³osow bys mog³a polecic gdy czesto musze myc w³oski codziennie w dodatku musze je prostowac bo mi sie kreca troszke ![]() ![]() i strasznie koncówki juz zaczynaja mi sie rozdwajac![]()
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Kochana z 2 tygodnie temu pofarbowa³am moje ja¶niutkie w³oski pierwszy raz na co¶ ciemniejszego. Jestem do¶æ blada, oczka mam niebieskie a wszyscy s± zdziwieni, bo mówi±, ¿e nie spodziewali siê, ¿e bêdzie mi du¿o ³adniej.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 909
|
Ja mam naturalne blond wlosy i zielone oczy, pare miesiecy temy zaczelam farbowac na ciemny braz i mi sie podoba. Ponoc wygladam w nim bardziej wyraziscie
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze pójdzie to dzisiaj wieczorem napiszê jakiej farby u¿y³a moja kole¿anka
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Hej !!
![]() By³abym bardzo wdzieczna jakbys do³oczy³a swoje foteczki przed pofarbowanie i po farbowaniu ![]() ![]() to ja czekam z niecierpliwo¶ci±![]() ![]()
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
hej!!
![]() ![]() ![]() Na twoje tez czekam fotki jak wygladasz z ciemnymi w³oskami ![]()
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 361
|
Hmmm my¶lê ,¿e bêdzie Ci bardzo ³adnie w takim ciep³ym br±zie
ale ostrzegam, zrudziej±.
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
No mam nareszcie nazwê tej farby
D By³ to "garnier 100% color" - g³êboki mahoniowy szatyn DProsze bardzo
![]() |
Nowe w±tki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

Jest em nauraln± jasn± taka bardziej popielato-siw± blondynk±,lecz chcia³abym pomalowac w³oski na braz nie za ciemny i nie wiem czy bedzie mi pasowaæ...Hmm wszyscy mowia,ze bede staro wygl±da³a i juz sama nie wiem co mam robic,poniewaz moje w³osy sa bardzo delikatne i ¿adkie a d³ugosæ do po³owy pleców...

moze wtedy uda wam sie cos mi doradzic by³abym bardzooooo wdzieczna
ale na wakacjach przefarbowa³a siê na br±z