![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
![]() ide spac dziewczyny, trzeba nabrac sil bo jutro do pracy. co prawda tylko na 4h ale jednak. pozniej spotkanie ze znajomymi w knajpie z placem zabaw, pozniej pakowanie, w sobote rano do rodzicow zostawić córe i ruszamy na wesele i wracamy w niedziele. takze nie wiem ile uda mi sie Was nadrobic chociaz ja maniak jestem internetowy wiec pewnie bede przynajmniej czytac ![]() jakby co to trzymajcie kciuki jutro, ale jeszcze rano z pracy sie przypomne, nic sie nie martwcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- mowa o tym serialu tvp? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
wchodzę tutaj codziennie wieczorami i nie nadążam tyle piszecie
![]() na początku gratuluję udanych wizyt ![]() również oglądam ten serial na tvp i powiem szczerze, że mnie czasem też zdarza się popłakać |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja taki oddział widziałam na żywo, tego się nie da opisać a serial pokazuje tylko malutką część tego. Edytowane przez figa84 Czas edycji: 2015-09-17 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() Mam już badania połówkowe za sobą ![]() ![]() Tym dziewczynom które są z Krakowa i okolic polecam Panią Dr Nocuń, badanie robi bardzooo dokładnie, wszystko omawia, pokazuje, dostałam 10 zdj +1 3d i do tego płytkę. Warunki super i sama Pani Dr bardzo miła. Sprawdzone jest wszystko: serduszko, nerki, twarz, wargi (brak zajęczej), żuchwa, pęcherzyk moczowy, policzone paluszki itd. i wszystko jest w najlepszym porządku ![]() Termin mam na 10 lutego i zaczęty 20 tydzień ![]() Dziewczyny każdej z Was życzę takiego miłego badania połówkowego ![]() Edytowane przez Magdzinska85 Czas edycji: 2015-09-18 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Rozeznanie
|
Wykalacka płaciłam 300 zł, ale wydaje mi się że na te badania nie można żałować pieniędzy bo są bardzo ważne
![]() ![]() Edytowane przez Magdzinska85 Czas edycji: 2015-09-18 o 06:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#849 | ||||
Zakorzenienie
|
U mnie i u męża nasi rodzice i rodzeńśtwo mają niebieskie, my też, więc nie ma opcji,żeby nasze dzieci miały inaczej
![]() Cytat:
![]() U nas Natalka/Tusia było powiedziane jeszcze zanim poznaliśmy płeć, także jak tylko się dowiedziałam to mówiłam do brzucha Tusia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję! Cytat:
Ale jednak połówkowe to coś innego, bo to dokłądne badanie. Moja gin zawsze tak patrzy na chwilę czy wszystko ok, nie ma takiego stricte oglądania dla oglądania no i w sumie to popieram, bo niewiadomo jak z tym usg jest i jego szkodliwością. No ale, raz za czas by się chciało pooglądać ![]()
![]() |
#850 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja robiłam te pierwsze w Arce na Salwatorze i też jestem super zadowolona ![]() 19 dni do połówkowego!!!! Popatrzyłam na kalendarz a to już 18 września. A dopiero był czerwiec!!!! Ani się obejrzymy a tu będzie już luty i zaczniemy się rozsypywać jedna po drugiej ![]() U nas kombinacja kolorków dosyć zbliżona. Ja mam oczy niebieskie, a mój M zielono-niebieskie, oboje jasna karnacja i takie nijakie szarobure włosy. Michał to z wyglądu cały tatuś- tylko oczy ma moje. Za to charakterek cała mamusia ![]() Edytowane przez lamia12344 Czas edycji: 2015-09-18 o 07:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż moje czasem tak mnie kopnie,że aż podskoczę. Dziwi mnie to strasznie, bo poprzednio na tym etapie to było takie bardziej głaskanie. Co najlepsze- wczoraj oglądałam to 600 gram szczęścia, Tusia była obok i gadała ciągle,żedzidziusie, potem,że mamy w brzuszku dzidziusia i całowała i głaskała brzuch i dzieć wtedy kopnął. A ona to musiała poczuć, bo powiedziała,że kopnął. Także ja nie wiem co z tym moim łożyskiem na przodzie, ale w niczym nie przeszkadza ![]() To normalnie będzie mały piłkarz/ piłkara. Cytat:
Cytat:
![]() To samo u mojego małża. A z kolei Tusia urodziła się z ciemnymi i teraz jej jaśnieją. Cytat:
Gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
Cytat:
To akurat jest w Ujastku. Cytat:
To mamy ten sam tp ![]() Wiesz to taki standard,że to się sprawdza na tym badaniu ![]() ![]() Ja mam na nfz i za płytkę tylko płacę, 30 zl. Teraz będę u miała u gina, kolegi moich Teściów, który prowadził obie ciąże mojej szwagierki ![]() No i jest mega specjalistą, szkoli na ten certyfikat FMF wielu lekarzy u nas w mieście, ale jest dość...mrukliwy. Także zobaczymy jaki będzie na wizycie ![]() Cieszę się,że wizyta udana ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Rozeznanie
|
Ja jak byłam malutka miałam mega kręcone, prawie białe włosy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam na nfz, zarówno poprzednio jak i teraz mam robione w nowoczesnych klinikach, m.in leczą tam niepłodność. Zawsze badanie trwa kilkanaście minut, jest szczegółowe, dostaję zdjęcia. Jedynie za płytkę z filmem trzeba zapłacić ![]() Poprzednio usg połówkowe miałam nawet jeszcze dłużej, bo po kilkunastu minutach walki musiałam wyjść na korytarz i się poruszać i coś zjeść,żeby mała chciała się ułożyć do badania ![]()
![]() |
#854 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciesze sie ze dzidziuś ok ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() ale niebieski to piekny kolor. Pola ma brazowe, ale my z mezem oboje brazowe wiec tez ciezko o inny kolor. Tyle ze maz ma piwne, ja ciemniejsze, a Pola ma dwa węgle błyszczące ![]() Nie no, wiadomo ze co innego, ale wiesz - zawsze to jakies zaspokojenie zamrtwien i taki spokoj wewnetrzny nawet po zwyklej wizycie ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Rozeznanie
|
Ja
![]() ![]() Tak znam płeć , będzie dziewczynka ![]() ![]() ![]() Trzymam za Ciebie mocno kciuki i daj znać jak po badaniach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pisałam na marcowych, ale może też się przyda, jutro chcę się wybrać, może uda się na usg dostać ![]() http://szczesliwemacierzynstwo.pl/st...czesliwa-mama/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Rozeznanie
|
Ja
![]() ![]() ![]() Edytowane przez lamia12344 Czas edycji: 2015-09-18 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za kciuki! Na pewno dam znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
wykalacka gratki za córeczkę
![]() Widzę,że tak jak na poprzednim wąciu mamy tu sporo mamuś z Krk i okolic ![]()
#860 | ||||
Rozeznanie
|
Cześć!!
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No i wspaniale ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#862 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
aa pardon
![]() ![]() ![]()
#864 |
Rozeznanie
|
Dziewczynka
![]() ![]() My na początku ustaliliśmy że jak będzie dziewczynka to mąż ustala imię a jak chłopiec to ja ![]() Imiona które mąż wybrał podobają mi się więc nie protestuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój mąż chce Ninę, w ogóle nie jestem przekonana. Podoba mi się Nela, ale nie jestem na tyle odważna, bo to nie jest standardowe imię ![]()
![]() |
#866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
O Kornelii też myślałam,ale chyba też za dziwne.
No i nie wiem, Natalia i Kornelia pasują? Dobrze,że chociaż dla chłopaka mam już wybrane, bo w ogóle bym sobie w łeb strzeliła ![]()
#868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kciuki za dzisiejsze połówkowe
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny
![]() ![]() Dzis wrocil tz i ocenil ze zrobilam sie okragla na twarzy haha znaczy cos sie dzieje. Ruchow dalej nie czije wizyta za tydzień ale pocieszam sie tym ze moze mam lozyslo na przedniej scianie. Zimno dzis sie zrobilo i ☠☠☠☠zi :-( A co do imion to ja wybralam Antosia lub Jan i tż juz zaakceptowal tylko nad Antosia kreci nosem :-D Aha i kciukam zza wszystkie wizyty, usg!!!💜
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.