Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-14, 19:41   #331
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
A czym zajmowały się wcześniej i dlaczego nie umyły po tym rączek?

Dałam mamie do powąchania Lys'a kiedy zajmowała się przygotowywaniem kolacji dla siebie. Psiknęła nadgarstek i powiedziała, że jej przyjemność z jedzenia popsuję, bo teraz to paskudztwo jej będzie pachnieć pod nosem

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
No, tak! i wszytko jasne

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Również nie przepadam za kompozycjami Chanel (chociaż o wiele bardziej nie znoszę Guerlain ) wyjątkiem jest Czarna Coco, a Keira w ogóle mi się nie podoba, nie dość, że obecnie przypomina mi anorektyczkę, to jeszcze na dodatek w filmie "Doktor Zhivago" jest bardzo podobna do Alicji Bachledy - Curuś
A reklamę Medemoiselle wolałam z Kate Moss.
Wdg mnie Keira ma jakieś zaburzenia odżywiania. Tak nie wygląda dziewczyna, która ma z natury szybką przemianę materii albo genetycznie szczupłą sylwetkę Ale chyba może się podobać

Alicja Bachleda Curuś jest śliczna I Kate Moss też

O tej Czarnej Coco jest ostatnio głośno na Forum. Chyba muszę jednak pewnego pięknego dnia podejśc do Chanelowskiej półki w Sephorze
Stary 2007-09-14, 19:48   #332
tulipanka
Zakorzenienie

Czym pachnę teraz? Płynem do płukania
Właśnie się pakuję, bo jutro wyjeżdżam i mam serdecznie dość. Jestem jeszcze zupełnie w proszku i już mi się odechciewa wszystkiego. Nie cierpię się pakować. Mam wrażenie, że wzięłam za mało rzeczy, że się nie zmieszczę w walizce i że zapomniałam o mnóstwie potrzebnych rzeczy...
O, perfum nie zapakowałam, idę wybierać które próbki jadą ze mną

Więc oficjalnie chciałam się pożegnać, bądźcie grzeczni przez najbliższy tydzień, nie róbcie postów pod postem, nie offtopujcie nadmiernie i pachnijcie pięknie
Pewnie jeszcze wpadnę jutro, bo autokar odjeżdża o 12, ale tylko na chwilkę, żeby się ze wszystkim wyrobić

tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 19:52   #333
kokakola
Zakorzenienie

dzis byla Etra. caly dzien ze mna dzis wytrzymala, a ja troche nieznosna bylam
na nadgarstku mam Fleur du Male JPG. rrrrrany. marze o miniaturce tegoz
testowalam rowniez Lalique Amethyste, no i racja, rozgniecione, swieze porzeczki ale podobaja mi sie (uwielbiam porzeczki w zapachach)

Tulipanko, milego urlopowania
http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho
kokakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 19:53   #334
Anuschka
Wtajemniczenie

Cytat:
Śmieszno i straszno jest już dawno. To, co możemy zrobić, to wziąć udział w wyborach. I namawiać do tego innych. Poprzednie przegrali Ci, którzy nie poszli.
Teraz PiS zastopował wzrost gospodarczy, przepieprzył na bzdury (zamiast zainwestować) wypracowane (nota bene przez SLD ) zyski, zruinował naszą pozycję na rynku międzynarodowym, zaostrzył konflikty społeczne, upolitycznił z zasady apolityczne instytucje - ktokolwiek w to bagno wejdzie, będzie miał ciężko. Ale jeśli PiS wygra kolejne wybory (a taki ma zamiar i szanse, bo nawet ludzie poza krajem zdają sobie sprawę z tego, że przy ich obecnej władzy nie będą to wolne wybory i dlatego Havel postuluje przysłanie do Polski zagranicznych obserwatorów na czas kampanii) - czeka nas propagandowe bagno w rodzaju tego, na które zgodzili się Niemcy w latach 30 ubiegłego wieku.

Niejaki "profesor" Bender został uczyniony twarzą kampanii... Ja wiem jedno - jak wygra PiS, to ja robię piss off z tego kraju I chyba nic mnie już nie zatrzyma. No chyba, że mnie zamkną wcześniej. Już nic mnie tutaj nie zdziwi

Joasiu - powodzenia życzę Będzie dobrze, zobaczysz
tulipanko - miłego wypoczynku
W temacie - melancholijny Black K. Cole`a
Co do Keiry w reklamie Chanel, to do złudzenia przypomina mi Natalie Portman. Czyżby celowo zrobiono ją "na" Natalie? Natalie jest śliczna, Keirze też się czasem zdarza taką być To oczywiście tylko moje zdanie.

Edytowane przez Anuschka
Czas edycji: 2007-09-14 o 20:29
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 19:54   #335
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
O tej Czarnej Coco jest ostatnio głośno na Forum. Chyba muszę jednak pewnego pięknego dnia podejśc do Chanelowskiej półki w Sephorze
Aniołku idź koniecznie ! Przetestuj najlepiej wersję EdP. Jestem ciekawa Twojej opinii, w sumie obie lubimy słodziaki, dlatego interesuje mnie co powiesz na temat Coco

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Właśnie się pakuję, bo jutro wyjeżdżam i mam serdecznie dość.
Kasiu, szczęśliwej podróży !

Cytat:
Więc oficjalnie chciałam się pożegnać, bądźcie grzeczni przez najbliższy tydzień, nie róbcie postów pod postem, nie offtopujcie nadmiernie i pachnijcie pięknie
Jak to słodko brzmi
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 19:57   #336
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
burn mam to samo prawie nic nie czuję a testuję moje nowe nabytki:

Glorię i Brita
W takim razie również życzę zdrowia Nosku.Obyślmy się nie dały chorobie(chociaż ja już widzę,że się poddałam.Ale zaparzyłam sobie rumianek,zaraz wskoczę do ciepłej kąpieli a potem seans z ksiażką.Może jutro będzie lepiej)

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
burn - swietny av

pachne sensi
czytam musierowicz
Dzięki,dzięki
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

Burn zdrowiej szybciutko
[quote=Contax;5278192]Burn, zdrowiej szybko i nie daj sie chorobie

Kasiu,miłego wyjazdu

Edytowane przez burn-it-up
Czas edycji: 2007-09-14 o 20:23
burn-it-up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 20:01   #337
your Angel
czyli Endżi

Tulip, baw się dobrze i bądź niegrzeczna

Myszko, ok - obiecuję przetestować Może zaraz se kliknę jakąś próbeczkę na A. co by globalnie potestować ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-14, 20:09   #338
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
...Keira w ogóle mi się nie podoba, nie dość, że obecnie przypomina mi anorektyczkę, to jeszcze na dodatek w filmie "Doktor Zhivago" jest bardzo podobna do Alicji Bachledy - Curuś
A reklamę Medemoiselle wolałam z Kate Moss.
A ja, z dwojga złego, wolę już Keirę. Choć przyznam, że lekko mnie przygniotło do ziemi gdy ją na tej reklamie zobaczyłam.

Cytat:

Ja do 8 miesiąca włącznie zapinałam się w obcisłych dżinsach (takich elastycznych, ale jednak) i pogowałam na koncertach. Na uczelni nikt nie wiedział, że jestem w ciąży - kiedy urodziłam, nie wierzyli, że to moje.
- Ale fajne, skąd masz?
- Urodziłam sobie.
- Nie pier...l! Skąd masz?

A w temacie - po wieczornej kąpieli zachciało mi się ulepa i przeszukałam szafkę w poszukiwaniu owego właśnie. Znalazłam i pachnę sobie teraz Wish.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 20:15   #339
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Po raz pierwszy od kilku dni - delikatnie, żeby nie dać się powalić mdłościom - Cologne Mugler, które świetnie komponowało się w dzisiejszym rześkim powietrzem i ostrym słońcem.

Chyba już mi trochę lepiej.
Dziś byłam po raz ostatni w mojej dotychczasowej pracy - mimo wszystko ciężko było mi wyjść z oddziału i zostawić za sobą te ostatnie półtora roku. I jakoś dziwnie się czuję na myśl, że w poniedziałek tam nie wrócę...

Jutro ostatecznie wyprowadzam się z domu - część rzeczy jeszcze zostanie, bo wynajmujemy tylko niedużą kawalerkę, ale to już tak na stałe.
A od środy idę do nowej pracy.
I cieszę się bardzo i boję się bardzo, ale wreszcie w moich uczuciach zaczęła dominować radość - już chyba przerobiłam wszystkie możliwe lęki.

Ale pewnie i tak będę płakać wyjeżdżając - ach, ta pępowina

Joasiu, wszystko bedzie dobrze, jak zawsze trzymam kciuki

Cytat:

Aniolku, przetestuj koniecznie i najlepiej EdP - tak jak radzi Myszka Cos mi sie wydaje, ze moze Ci sie spodobac

Cytat:
Czym pachnę teraz? Płynem do płukania
Właśnie się pakuję, bo jutro wyjeżdżam i mam serdecznie dość. Jestem jeszcze zupełnie w proszku i już mi się odechciewa wszystkiego. Nie cierpię się pakować. Mam wrażenie, że wzięłam za mało rzeczy, że się nie zmieszczę w walizce i że zapomniałam o mnóstwie potrzebnych rzeczy...
O, perfum nie zapakowałam, idę wybierać które próbki jadą ze mną

Pewnie jeszcze wpadnę jutro, bo autokar odjeżdża o 12, ale tylko na chwilkę, żeby się ze wszystkim wyrobić

Tulip, milego i udanego urlopowania

Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 20:23   #340
your Angel
czyli Endżi

Contax, Myszko więc przetestuję Waszą intuicję

Stary 2007-09-14, 20:25   #341
ida74
Raczkowanie

Z próbeczki Femme Hugo Boss
Stary 2007-09-14, 20:55   #342
dark01
Zakorzenienie

GG do dark01 Send a message via Skype™ to dark01

...jesiennie i sentymentalnie Indian Summer...

wizażowo&pazurkowo
dark01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 20:56   #343
olik04
Zakorzenienie

pachnę glow after dark jlo które wczoraj kupiłam w czechach
Stary 2007-09-14, 21:13   #344
your Angel
czyli Endżi

Olik, dokładnie jakieś 5minut temu o Tobie myślałam Jak było na wojażach ?
Stary 2007-09-14, 22:29   #345
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro ostatecznie wyprowadzam się z domu - część rzeczy jeszcze zostanie, bo wynajmujemy tylko niedużą kawalerkę, ale to już tak na stałe.
I cieszę się bardzo i boję się bardzo, ale wreszcie w moich uczuciach zaczęła dominować radość - już chyba przerobiłam wszystkie możliwe lęki.
Trzymam kciuki!
Cytat:
Ale chyba może się podobać
Może ;]
Cytat:
Ejże, przecież same nie zostają, czuwam na straży. Tuliiip, ale skrobnij czasem esemeska... I zrób dużo zdjęć, i kup sobie coś pachnącego

Wsunęłam sałatkę ziemniaczaną i pieczarki z zapiekanym serem. W domu dopchnęłam płatkami z mlekiem. No, do końca tygodnia powinno starczyć
Pachnę FdB, które mój TŻ najpierw z nieszczególną miną określił jako "no taka maść rozgrzewająca", a potem zaczął się zachwycać drzewem sandałowym w bazie (sam powiedział - drzewo sandałowe, jestem pod wrażeniem!). I sweterek dostałam, czarny.

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 22:32   #346
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Nosku- mam podobne doswiadczenia z Pink Sugar i Gloria.
Na mnie ujawnia sie w nich nuta aromatu do "lodow kreconych", z czasow dziecinstwa w epoce PRL- tak slodka, ze az gorzka.
Na szczescie, przy odpowiedniej aurze i samopoczuciu, Gloria rozkwita.
Mam nadzieje, ze na Twojej skorze tez sie rozgosci- jesli dasz jej szanse
Katt, jakby mi Gloria chociaż przez moment przypominała lody to ja bym ją z wielką chęcią pod mój dach przyjęła Ale niestety zapędów na leśniczego nie mam i nie zniosę tego co czuję.
Dziękuję za radę, dam jej jeszcze szansę.

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość

Nosku, daj Glorii jeszcze jedną szansę, czasem trzeba czasu żeby się dotrzeć z jakimś zapachem. Sama czasem robię po kilka prób, czasem coś mnie wbrew rozsądkowi i nosowi do jakiegoś zapachu bardzo ciągnie... I potem, buch, miłość, flaszka na półce.
Szansa szansą, ale ta ściółka nie wiem czy zdoła mnie do siebie przekonać. Będę próbować

Cytat:
Nosku - powtórzę za Rachel - daj Glorii jeszcze szansę . Może jeszcze ułoży się inaczej. Podobne przejścia miałam z The Parfum i jakoś dogadaliśmy się ze sobą
dzięki kto wie?

Cytat:

Właśnie zostałam załamana kilkoma komentarzami. Moja mama stwierdziła, że Liliowy Aniołek pachnie jak "tanie ruskie perfumy", natomiast moja siostra skomplementowała moją Glorię jako "antymolowe kulki do szafy" Załamują mnie te dziewczyny...
bezpośrednie! prawie jak uwagi mojego TŻ

Cytat:

Twoje ciało lubi... pieprzyć.

Taki efekt jest moim wymarzonym.
Na mnie najstraszliwsze killery tracą charakter i robi się z nich ulep jakiś. Jak mówi mój synek - pachnę miodkiem. A co ja, kurka, pułapka na misie?!
Sabbath! Ja z chęcią wymieniłabym się z Tobą na skórę? Może jakiś mały przeszczepik?

Cytat:
Napisane przez Sabbath

Wiele zależy od dnia. Spróbuj raz jeszcze, bo Gloria warta jest zachodu.
To, co przydarzyło się jej (Glorii) dziś daje Ci gwarancję, że nie rozwinie się na Tobie jak mdły ulep. To w sumie dobrze.
Lepszy pieprz, niż gęsty, lepki, wygrzany syrop, w który zmieniają się na mnie słodkie zapachy.

Napisz, jak Wam się układa dalsze "pożycie".
Czy to lepiej nie wiem. Bo ja mam jednak ciągoty w stronę tych wygrzanych syropów, plastrów miodu i ciasteczek na skórze

Ale jak obiecałam wyżej od testów nie odstąpię

Cytat:

Ale pewnie i tak będę płakać wyjeżdżając - ach, ta pępowina
Trzymam kciuki za nowy etap

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
W takim razie również życzę zdrowia Nosku.Obyślmy się nie dały chorobie(chociaż ja już widzę,że się poddałam.Ale zaparzyłam sobie rumianek,zaraz wskoczę do ciepłej kąpieli a potem seans z ksiażką.Może jutro będzie lepiej)

Kuruj się burn, nie można dać się chorobie, bo najgorsze co może nas spotkać, nie czuć czym się pachnie

tulipanko, miłego wyjazdu

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 22:42   #347
Córka D'artagnana
Zakorzenienie

Przez aktualizację oprogramowania forum wszystko co napisałam trafiło szlag W wielkim skrócie...

Cytat:
...

Śmieszno i straszno jest już dawno. To, co możemy zrobić, to wziąć udział w wyborach. I namawiać do tego innych. Poprzednie przegrali Ci, którzy nie poszli.
Teraz PiS zastopował wzrost gospodarczy, przepieprzył na bzdury (zamiast zainwestować) wypracowane (nota bene przez SLD ) zyski, zruinował naszą pozycję na rynku międzynarodowym, zaostrzył konflikty społeczne, upolitycznił z zasady apolityczne instytucje - ktokolwiek w to bagno wejdzie, będzie miał ciężko. Ale jeśli PiS wygra kolejne wybory (a taki ma zamiar i szanse, bo nawet ludzie poza krajem zdają sobie sprawę z tego, że przy ich obecnej władzy nie będą to wolne wybory i dlatego Havel postuluje przysłanie do Polski zagranicznych obserwatorów na czas kampanii) - czeka nas propagandowe bagno w rodzaju tego, na które zgodzili się Niemcy w latach 30 ubiegłego wieku.

....

To był Miller. Ten sam lewicowy premier, który podczas sprawowania tej funkcji powiedział, że z rynkiem nie należy się kłócić. Wcześniej nie bardzo go lubiłam, ale tym stwierdzeniem zdobył moje liberalne serce.
Ze stwierdzenia, które przytoczyłaś Córko D'artagniana Miller ostatnio oficjalnie się wycofał (po aferze z akcją Mengele). Powiedział, że był to nieuzasadniony komplement pod adresem Ziobry.
Sabbath popieram, nie wolno nam siedzieć spokojnie w domu. Trzeba, wręcz należy wziąć udział w wyborach, bowiem nad Polską zawisły czarne chmury. Po wygranej PiS-u już na dobre zadomowi się faszyzm.
Zawsze głosowałam na lewicę. Niestety ekipa Millera okazała się kanapową lewicą. Swoją służalczą postawą wobec Kościoła i prawicy w Polsce utorowała drogę takim właśnie zerom jak pan Ziobro.
W 2001 roku w wyborach SLD mialo ponad 40% poparcia. Po czterech latach sprawowania władzy ich poparcie spadło do 6%. Zaprzepaścili swoją jedyną i niepowtarzalną szansę, a do Sejmu dostała się ostatnia hołota.
Mniej niż zero!
Nie mniej jednak tym powiedzonkiem Miller zaskarbił sobie moje uwielbienie. Szkoda tylko, że tak późno przejrzał na oczy z kim naprawdę ma do czynienia.
PiS nadal prowadzi, a LiD jest mało popularny wśród społeczeństwa. Idę do wyborów.

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
wróciłam z biegania, pachniałam Maroussią, paskudnie skisła na mnie, często zdarza mi się pachnieć czymś mocnym podczas ćwiczeń i nic jeszcze na mnie tak nie skisło, fee
odechciało mi się Maroussi...

hihihi, dobrze wiedzieć, ze nie tylko na mnie kisną niektóre perfumy

Zaraz zaraz, czy to nie przypadkiem Rachela pisała,że Maroussia pachnie jak kupka na słońcu
Cytat:
...

Wdg mnie Keira ma jakieś zaburzenia odżywiania. Tak nie wygląda dziewczyna, która ma z natury szybką przemianę materii albo genetycznie szczupłą sylwetkę Ale chyba może się podobać

Alicja Bachleda Curuś jest śliczna I Kate Moss też

teraz taki trynd panuje na świecie wśród aktorek. Podobno kamera poszerza je o pare kilogramów i dlatego tak sie odchudzają.

Tulipanko udanego wypoczynku.

Joasiu
Córka D'artagnana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 22:47   #348
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Burn, zdrowiej szybciutko, Joasiu, dobrze będzie, Tulipanko, miłego wypoczynku !
Na więcej pisania nie mam siły, skropiłam sie Insolence i chyba jednak pójdę spać....
Rachel, dobrze, że coś zjadłaś, będzie lepiej!

A pułapka na misie ma PW
Stary 2007-09-14, 22:51   #349
noseknosek

Przypomniało mi się coś o Kenzo Amour. Katt pisała, że jest też wersja EDT. Rzeczywiście. Jest dostępna na iperfumy.pl

biegam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-14, 22:56   #350
tharoon
Zakorzenienie

Cytat:
Tharoon- jak zwykle; skoro swit
Rowniez zycze Ci milego dnia
Dzięki Kattarino dzionek minął przyjemnie

Cytat:
Napisane przez demonik Pokaż wiadomość

.... Wzajemnie, Tharoon .
Demoniku dziękuję

Cytat:
Napisane przez demonik Pokaż wiadomość
Do niedawna miałeś w podpisie linkę do piosenki Angeli McCluskey . Jej głos zaintrygował mnie parę lat temu, na festiwalu Opener (który wówczas nazywał się inaczej, ale nie pamiętam jak ), w Sopocie, wystąpiła wtedy z grupą Telepopmusic. Tak mi się spodobali, że po powrocie do W-wy kupiłam (nie bez trudu) ich płytę. Solową płytę Angeli też mam . ...
Angelę odkryłem dopiero rok temu (też ze względu na wokal) i na razie zasłuchuję się jej solową płytą (jedna z niewielu płyt z której mogę posłuchać wszystkich utworów bez wyjątku). zasłuchuję się również Joss Stone (też boski wokal).

Tulipanko udanego wypoczynku
tharoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 22:57   #351
Sabbath
Wiedźma

Cytat:

Dałam mamie do powąchania Lys'a kiedy zajmowała się przygotowywaniem kolacji dla siebie. Psiknęła nadgarstek i powiedziała, że jej przyjemność z jedzenia popsuję, bo teraz to paskudztwo jej będzie pachnieć pod nosem
Nooo, z aromatem świeżego czosneczku, czy cebulki jakieś tam lilijki równać się nie mogą! A co dopiero mówić o kiełbasce...

Cytat:

Niestety muszę się zgodzić. Sama należę do tych osób, które w ramach pocieszających komplementów od życzliwych (najszczerzej życzliwych) ludzi słyszały, że wyglądają chudo, ale zdrowo, zaś w ramach złośliwości dowiadują się, że koszulki z wymalowanymi na niej żebrami kupować nie muszą, bo ten sam efekt będzie, jeśli po prostu koszulki nie założą. Ale Keira, także w tej reklamie, robi na mnie wrażenie mocno przygnębiająca. Była ładna. Nie jest już.

Cytat:
Hihihi!
Dobrze, psze pani!

Udanego wypoczynku Ci życzę Tulipanko.
Wypoczywaj szybko i wracaj.
Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość

Niejaki "profesor" Bender został uczyniony twarzą kampanii... Ja wiem jedno - jak wygra PiS, to ja robię piss off z tego kraju I chyba nic mnie już nie zatrzyma. No chyba, że mnie zamkną wcześniej. Już nic mnie tutaj nie zdziwi
Anuschko - z wielką przykrością przyznaję się, że myślę podobnie. Z przykrością, bo to przecież mój kraj i nie chcę go opuszczać.
Tyle, że teraz się po prostu boję. Na razie z racji tego, że nie jestem katoliczką staję się obywatelem drugiej kategorii: przychodzi do mnie do domu kościelny z awanturą o pranie na balkonie, moje dziecko jest dyskryminowane w szkole, bo nie chodzi na religię (bynajmniej nie przez inne dzieci), moja znajoma ma problemy w pracy, bo nie chciała przygotowywać przed szkołą ołtarza na Boże Ciało...

Heh... To nie miejsce na takie żale, ale tak, rozumiem Cię i tak, niestety sądzę, że masz rację.

Cytat:
Sabbath! Ja z chęcią wymieniłabym się z Tobą na skórę? Może jakiś mały przeszczepik?

Jak mały?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 23:11   #352
mariolasl
Zakorzenienie

rachelo ciesze sie, ze czujesz sie juz lepiej. gratuluje zaliczenia i nowego sweterka, trzymam kciuki za egzamin!

Eenax ciesz sie, ze FasUlka rosnie i oby tak dalej. Zycze wam duzo zdrowia!

kijanko Mialam przeczucie, ze Statkus spodoba ci sie
Czuje sie lepiej, chociaz dzisiaj migreny ciag dalszy.
Przydarzyla mi sie dzis niesamowita rzecz- pierwszy raz w zyciu zapomnialam pojsc do pracy Teraz sie smieje, ale rano nie bylo mi do smiechu, kiedy o 8.00 rano moja komorka wyla, a szefowa szefowych pytala co sie stalo, ze mnie nie ma w pracy. Byli pewni, ze cos mi sie stalo, bo zawsze jestem na czas, a raczej przed czasem Przez wczorajsza migrene pomylilam dni i bylam przekonana, ze zaczynam dzis nieco pozniej i spalam sobie w najlepsze. Z tego wszystkiego nawet nie pachnialam Przez caly dzien sluchalam zartow i komentarzy, czy aby na pewno dobrze spalam dzis rano

Anuschko Milo mi, ze ktos o mnie mysli

noseknosek Mam nadzieje, ze to tylko zly dzien dla Glorii i wkrotce odkryjesz jaka ona piekna

Ondine ciesze sie, ze odmarzasz. Zycze mielgo, cieplego weekendu i nie pracuj tak ciezko!

demoniku milo, ze do nas zagladasz, mimo wielu obowiazkow i braku czasu

joasiak1 Trzymam kciuki z apowodzenie w nowej pracy! I badz szczesliwa w nowym gniazdku!

tulipanko Zycze wspanialego wypoczynku. Rowniez pachnij pieknie i laduj akumulatory!
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 23:13   #353
Ata77
Zakorzenienie

Witam Ja dzis pierwszy raz w roli "pisarza"-dotychczas jedynie jako obserwator zdecydowałam sie jednak zalogować. Nie miałam pojęcia jak wielką można miec wiedze na temat perfum, dzięki Waszym wypowiedziom dowiedziałam sie znacznie wiecej na ten temat.
Aktualnie pachne Amor,Amor-Chacharel, Carolina Herrerac 212,Miss Dior Cherie Christiana Diora, ale to nie to
Szukam swojego typu.
Ata77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 23:20   #354
noseknosek

Sabbath, nie będę łakoma. Na dobry początek wystarczy szyja i nadgarstki
mariolu, dziękuję
Ata77, witaj na Perfumach

biegam
Stary 2007-09-14, 23:30   #355
olik04
Zakorzenienie

Cytat:
Olik, dokładnie jakieś 5minut temu o Tobie myślałam Jak było na wojażach ?
o jak miło że ktoś o mnie pomyślał
ja o Tobie tez pomyślałam jak tu pisałam, ale nie miałam siły na czytanie tych wszystkich zaległości

Na wojażach było aktywnie. To znaczy pierwszy tydzień leniuchowania nad basenem, bo upały były straszne, drugi tydzień była miła pogoda, czasem padało, więc spędziłam ten czas na zwiedzaniu pobliskich miasteczek, miast, oglądaniu zabytków, galerii, muzeów, winnic, sklepów, kościołów itp. Ogólnie to jest tam co zwiedzać, nawet w najmniejszym miasteczku znajdzie się coś ciekawego, a nawet jak nie to można podziwiać piękne toskańskie widoczki

Dwa razy natrafiłam na perfumerie w których można dostać perfumy typu jak w naszym quality. oczywiście natrafiałam wtedy na czas sjesty więc tylko wlepiałam tęskny wzrok na wystawy sklepowe...

Udało mi się w dużym mieście znaleźć typowe perfumerie, i dostałam od tatusia w prezencie Le feu light Cudowny zapach.
Jak by ktoś chciał wiedzieć to 30ml jest za 34E a 50ml za 50E, nie najtaniej ale u nas ich nie ma w perfumeriach.

A czy ja coś przegapiłam w międzyczasie? jakieś nowe perfumeryjne odkrycia?

p.s. specjalnie dla Ciebie parę fotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pienza.JPG (106,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg siena.JPG (113,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg toskania kościół.JPG (70,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wenecja.JPG (112,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wenecja 2.JPG (107,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg winnica montepulciano.JPG (81,0 KB, 22 załadowań)
Stary 2007-09-14, 23:36   #356
mariolasl
Zakorzenienie

Ata77 witam serdecznie!

olik04 milo cie znowu widziec. Zdjecia sliczne. Zazdroszcze urlopu
Stary 2007-09-14, 23:49   #357
Ata77
Zakorzenienie

Podajcie prosze wiarygodny link do sprzedawcy na allegro.Wiem,wiem,na ten temat było milion razy,wielokrotnie o tym czytałam, nie interesują mnie jednak archiwalne opinie,proszę o aktualne Wasze zdanie w tym temacie P. Czytałam coś o "Mateuszu" 126 albo 124 Czy ktoś potwierdzi jego wiarygodność? Zamawiałam od niego 4 lata temu właśnie przez allegro Coco Mademoisell Chanel - i miałam duże watpliwości.Ale to było kiedyś.....Ostatnio dokonałam zakupu w www.pedet.pl I w zasadzie ok-zamawialam wiecej jak jeden perfum, tzn ok poza moją Miss dior Cherie...sama nie wiem Flakon ok, zafoliowana etc ,ale jak patrzylam w Dogulasie byl napis na kartoniku: "Skład perfum z boku na oryginalnym flakonie" . Być moze nieco inaczej brzmiało to merytotycznie,ale sens zachowałąm.I chodzi o to,ze na moim oryginalnym (?) flakonie nie ma zadnego składu perfum (strawwberry itp). Poza tym jesli chodzi o pedet to zauważyłam- nie pierwszy raz- że negatywną opinię,która kiedyś wystawiłam-nie samemu sklepowi tylko perfumom-nie zamieścili (to było raz),albo wisiała niedługo (trzy razy).
Ata77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-14, 23:50   #358
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kokakola Pokaż wiadomość
Tulipanko, milego urlopowania
Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość

tulipanko - miłego wypoczynku
W temacie - melancholijny Black K. Cole`a
Cytat:
Kasiu, szczęśliwej podróży !

Jak to słodko brzmi
Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Kasiu,miłego wyjazdu
Cytat:
Tulip, baw się dobrze i bądź niegrzeczna
No tego, to mi jeszcze nikt nie życzył od babci usłyszałam tradycyjne "i się nie zgub"
Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Tulip, milego i udanego urlopowania
Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki! Może ;]Ejże, przecież same nie zostają, czuwam na straży. Tuliiip, ale skrobnij czasem esemeska... I zrób dużo zdjęć, i kup sobie coś pachnącego
Zostają pod świetną opieką, w to nie wątpię
Esemeski będą, obiecuję, zdjęcia też będą (o! muszę spakować aparat! ). Na kupienie czegoś pachnącego mam ogromną nadzieję, już oczami wyobraźni widzę te wszystkie Lutki i inne niedostępne u nas cuda oby tylko starczyło czasu na zwiedzanie perfumerii (to znaczy mnie starczy zawsze, ale nie wiem jak reszta wycieczki się na to będzie zapatrywać)
Cytat:
tulipanko, miłego wyjazdu
Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana Pokaż wiadomość
Tulipanko udanego wypoczynku.
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Tulipanko, miłego wypoczynku !
Cytat:
Napisane przez tharoon Pokaż wiadomość
Tulipanko udanego wypoczynku
Cytat:
Hihihi!
Dobrze, psze pani!

Udanego wypoczynku Ci życzę Tulipanko.
Wypoczywaj szybko i wracaj.
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
tulipanko Zycze wspanialego wypoczynku. Rowniez pachnij pieknie i laduj akumulatory!
Dziewczyny i chłopaki, dziękuję za takie miłe pożegnanie aż żal wyjeżdżać (się wzruszyłam )
dalej mam wrażenie, że zapomniałam o tylu ważnych rzeczach ale w sumie zawsze takie mam
Najgorsze jest to, że nie oglądnę wyścigu F1 ale mam obiecane relacje smsem od kumpla i od taty (z dwóch źródeł zawsze pewniej )
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 00:02   #359
olik04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Ata77 witam serdecznie!

olik04 milo cie znowu widziec. Zdjecia sliczne. Zazdroszcze urlopu
mi również miło Cię widzieć

Cytat:
Dziewczyny i chłopaki, dziękuję za takie miłe pożegnanie aż żal wyjeżdżać (się wzruszyłam )
dalej mam wrażenie, że zapomniałam o tylu ważnych rzeczach ale w sumie zawsze takie mam
Najgorsze jest to, że nie oglądnę wyścigu F1 ale mam obiecane relacje smsem od kumpla i od taty (z dwóch źródeł zawsze pewniej )
Dopiero co wróciłam i od razu muszę się żegnać. Miłego urlopu
Stary 2007-09-15, 00:09   #360
Sabbath
Wiedźma

Cytat:

Sabbath
popieram, nie wolno nam siedzieć spokojnie w domu. Trzeba, wręcz należy wziąć udział w wyborach, bowiem nad Polską zawisły czarne chmury. Po wygranej PiS-u już na dobre zadomowi się faszyzm.
Zawsze głosowałam na lewicę. Niestety ekipa Millera okazała się kanapową lewicą. Swoją służalczą postawą wobec Kościoła i prawicy w Polsce utorowała drogę takim właśnie zerom jak pan Ziobro.
W 2001 roku w wyborach SLD mialo ponad 40% poparcia. Po czterech latach sprawowania władzy ich poparcie spadło do 6%. Zaprzepaścili swoją jedyną i niepowtarzalną szansę, a do Sejmu dostała się ostatnia hołota.
Mniej niż zero!
Nie mniej jednak tym powiedzonkiem Miller zaskarbił sobie moje uwielbienie. Szkoda tylko, że tak późno przejrzał na oczy z kim naprawdę ma do czynienia.
PiS nadal prowadzi, a LiD jest mało popularny wśród społeczeństwa. Idę do wyborów.
Bo Miller mimo, ostrego języka, jest politykiem. Nie chorym z nienawiści warchołem.
To prawda - liczyłam na to, że lewica nie będzie tak uległa wobec kościoła (celowo z małej, bo mam na myśli instytucję, a ta nie zasługuje w mojej opinii na wielką literę)... Mam wrażenie, że zawiedli lewicowy elektorat tą postawą.
W ogóle u nas podział na lewicę i prawicę wybitnie pogięty jest. lewica wprowadza podatek liniowy (to także, proszę Państwa zasługa Millera) i nakręca wolną gospodarkę, zaś prawica stosuje socjalistyczne reglamentowane rozdawnictwo środków z kasy państwa, kontrolę obywateli i piętnuje fakt, że ludzie się bogacą.

Nic tylko wiać.

Cytat:
teraz taki trynd panuje na świecie wśród aktorek. Podobno kamera poszerza je o pare kilogramów i dlatego tak sie odchudzają.
Coś w tym jest. Sąsiad mi powiedział ostatnio, że w telewizji wyglądam na grubszą, niż na żywo.

Cytat:
Sabbath, nie będę łakoma. Na dobry początek wystarczy szyja i nadgarstki
Ponegocjujmy więc...
Jak się na Tobie trzymają perfumy? Czy masz na coś alergię? Masz dużo pieprzyków? Skóra sucha, czy normalna? Czy masz dobre geny? Wiek? Nałogi? Grupa krwi? Przebyta choroby?...

Cytat:
Napisane przez olik04 Pokaż wiadomość
p.s. specjalnie dla Ciebie parę fotek
Wiem, że niespecjalnie dla mnie, ale obejrzałam sobie. Super są!

Cieszę się, że wróciłaś Oliku.

Cytat:
Napisane przez Ata77 Pokaż wiadomość
Podajcie prosze wiarygodny link do sprzedawcy na allegro.Wiem,wiem,na ten temat było milion razy,wielokrotnie o tym czytałam, nie interesują mnie jednak archiwalne opinie,proszę o aktualne Wasze zdanie w tym temacie P. Czytałam coś o "Mateuszu" 126 albo 124 Czy ktoś potwierdzi jego wiarygodność? Zamawiałam od niego 4 lata temu właśnie przez allegro Coco Mademoisell Chanel - i miałam duże watpliwości.Ale to było kiedyś.....Ostatnio dokonałam zakupu w www.pedet.pl I w zasadzie ok-zamawialam wiecej jak jeden perfum, tzn ok poza moją Miss dior Cherie...sama nie wiem Flakon ok, zafoliowana etc ,ale jak patrzylam w Dogulasie byl napis na kartoniku: "Skład perfum z boku na oryginalnym flakonie" . Być moze nieco inaczej brzmiało to merytotycznie,ale sens zachowałąm.I chodzi o to,ze na moim oryginalnym (?) flakonie nie ma zadnego składu perfum (strawwberry itp). Poza tym jesli chodzi o pedet to zauważyłam- nie pierwszy raz- że negatywną opinię,która kiedyś wystawiłam-nie samemu sklepowi tylko perfumom-nie zamieścili (to było raz),albo wisiała niedługo (trzy razy).
Witaj Ato.

Jest taki wątek przypięty na górze forum: Wiarygodni sprzedawcy z Allegro. Mateusza tam nie ma.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości