![]() |
#331 | |
czyli Endżi
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
![]() Dałam mamie do powąchania Lys'a kiedy zajmowała się przygotowywaniem kolacji dla siebie. Psiknęła nadgarstek i powiedziała, że jej przyjemność z jedzenia popsuję, bo teraz to paskudztwo jej będzie pachnieć pod nosem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Alicja Bachleda Curuś jest śliczna ![]() ![]() O tej Czarnej Coco jest ostatnio głośno na Forum. Chyba muszę jednak pewnego pięknego dnia podejśc do Chanelowskiej półki w Sephorze ![]()
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Czym pachnę teraz? Płynem do płukania
![]() Właśnie się pakuję, bo jutro wyjeżdżam i mam serdecznie dość. Jestem jeszcze zupełnie w proszku i już mi się odechciewa wszystkiego. Nie cierpię się pakować. Mam wrażenie, że wzięłam za mało rzeczy, że się nie zmieszczę w walizce i że zapomniałam o mnóstwie potrzebnych rzeczy... O, perfum nie zapakowałam, idę wybierać które próbki jadą ze mną ![]() Więc oficjalnie chciałam się pożegnać, bądźcie grzeczni przez najbliższy tydzień, nie róbcie postów pod postem, nie offtopujcie nadmiernie i pachnijcie pięknie ![]() Pewnie jeszcze wpadnę jutro, bo autokar odjeżdża o 12, ale tylko na chwilkę, żeby się ze wszystkim wyrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
dzis byla Etra. caly dzien ze mna dzis wytrzymala, a ja troche nieznosna bylam
![]() na nadgarstku mam Fleur du Male JPG. rrrrrany. marze o miniaturce tegoz ![]() testowalam rowniez Lalique Amethyste, no i racja, rozgniecione, swieze porzeczki ![]() ![]() ![]() Tulipanko, milego urlopowania ![]()
#334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niejaki "profesor" Bender został uczyniony twarzą kampanii... Ja wiem jedno - jak wygra PiS, to ja robię piss off z tego kraju ![]() ![]() Joasiu - powodzenia życzę ![]() ![]() tulipanko - miłego wypoczynku ![]() W temacie - melancholijny Black K. Cole`a Co do Keiry w reklamie Chanel, to do złudzenia przypomina mi Natalie Portman. Czyżby celowo zrobiono ją "na" Natalie? Natalie jest śliczna, Keirze też się czasem zdarza taką być ![]() Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2007-09-14 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu, szczęśliwej podróży ! ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki,dzięki ![]() ![]() ![]() [quote=Contax;5278192]Burn, zdrowiej szybko i nie daj sie chorobie ![]() ![]() Kasiu,miłego wyjazdu ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2007-09-14 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
czyli Endżi
|
Tulip, baw się dobrze i bądź niegrzeczna
![]() Myszko, ok - obiecuję przetestować ![]() ![]()
#338 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A w temacie - po wieczornej kąpieli zachciało mi się ulepa i przeszukałam szafkę w poszukiwaniu owego właśnie. Znalazłam i pachnę sobie teraz Wish. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joasiu, wszystko bedzie dobrze, jak zawsze ![]() ![]() Cytat:
Aniolku, przetestuj koniecznie i najlepiej EdP - tak jak radzi Myszka ![]() ![]() Cytat:
Tulip, milego i udanego urlopowania ![]()
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
Z próbeczki Femme Hugo Boss
![]()
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
...jesiennie i sentymentalnie Indian Summer...
#343 |
Zakorzenienie
|
pachnę glow after dark jlo które wczoraj kupiłam w czechach
![]()
#345 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wsunęłam sałatkę ziemniaczaną i pieczarki z zapiekanym serem. W domu dopchnęłam płatkami z mlekiem. No, do końca tygodnia powinno starczyć ![]() Pachnę FdB, które mój TŻ najpierw z nieszczególną miną określił jako "no taka maść rozgrzewająca", a potem zaczął się zachwycać drzewem sandałowym w bazie (sam powiedział - drzewo sandałowe, jestem pod wrażeniem!). I sweterek dostałam, czarny.
![]() |
#346 | ||||||||
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za radę, dam jej jeszcze szansę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale jak obiecałam wyżej od testów nie odstąpię ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tulipanko, miłego wyjazdu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |||
Zakorzenienie
|
Przez aktualizację oprogramowania forum wszystko co napisałam trafiło szlag
![]() Cytat:
![]() Zawsze głosowałam na lewicę. Niestety ekipa Millera okazała się kanapową lewicą. Swoją służalczą postawą wobec Kościoła i prawicy w Polsce utorowała drogę takim właśnie zerom jak pan Ziobro. W 2001 roku w wyborach SLD mialo ponad 40% poparcia. Po czterech latach sprawowania władzy ich poparcie spadło do 6%. Zaprzepaścili swoją jedyną i niepowtarzalną szansę, a do Sejmu dostała się ostatnia hołota. Mniej niż zero! Nie mniej jednak tym powiedzonkiem Miller zaskarbił sobie moje uwielbienie. Szkoda tylko, że tak późno przejrzał na oczy z kim naprawdę ma do czynienia. PiS nadal prowadzi, a LiD jest mało popularny wśród społeczeństwa. Idę do wyborów. Cytat:
hihihi, dobrze wiedzieć, ze nie tylko na mnie kisną niektóre perfumy ![]() Zaraz zaraz, czy to nie przypadkiem Rachela pisała,że Maroussia pachnie jak kupka na słońcu ![]() Cytat:
_______________ Tulipanko ![]() Joasiu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
niecnotliwa dziewica
|
Burn, zdrowiej szybciutko, Joasiu, dobrze będzie, Tulipanko, miłego wypoczynku !
Na więcej pisania nie mam siły, skropiłam sie Insolence i chyba jednak pójdę spać.... Rachel, dobrze, że coś zjadłaś, będzie lepiej! A pułapka na misie ma PW
#349 |
|
Przypomniało mi się coś o Kenzo Amour. Katt pisała, że jest też wersja EDT. Rzeczywiście. Jest dostępna na iperfumy.pl
![]()
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki Kattarino
![]() ![]() Demoniku dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Tulipanko udanego wypoczynku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, psze pani! ![]() Udanego wypoczynku Ci życzę Tulipanko. ![]() Wypoczywaj szybko i wracaj. ![]() Cytat:
Tyle, że teraz się po prostu boję. Na razie z racji tego, że nie jestem katoliczką staję się obywatelem drugiej kategorii: przychodzi do mnie do domu kościelny z awanturą o pranie na balkonie, moje dziecko jest dyskryminowane w szkole, bo nie chodzi na religię (bynajmniej nie przez inne dzieci), moja znajoma ma problemy w pracy, bo nie chciała przygotowywać przed szkołą ołtarza na Boże Ciało... Heh... To nie miejsce na takie żale, ale tak, rozumiem Cię i tak, niestety sądzę, że masz rację. Cytat:
![]() Jak mały? ![]()
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
rachelo ciesze sie, ze czujesz sie juz lepiej. gratuluje zaliczenia i nowego sweterka, trzymam kciuki za egzamin!
Eenax ciesz sie, ze FasUlka rosnie i oby tak dalej. Zycze wam duzo zdrowia! kijanko Mialam przeczucie, ze Statkus spodoba ci sie ![]() Czuje sie lepiej, chociaz dzisiaj migreny ciag dalszy. Przydarzyla mi sie dzis niesamowita rzecz- pierwszy raz w zyciu zapomnialam pojsc do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Anuschko ![]() ![]() noseknosek ![]() ![]() Ondine ciesze sie, ze odmarzasz. Zycze mielgo, cieplego weekendu i nie pracuj tak ciezko! demoniku milo, ze do nas zagladasz, mimo wielu obowiazkow i braku czasu ![]() joasiak1 Trzymam kciuki z apowodzenie w nowej pracy! I badz szczesliwa w nowym gniazdku! tulipanko Zycze wspanialego wypoczynku. Rowniez pachnij pieknie i laduj akumulatory! _______________ A w temacie dalej niczym nie pachne.
#353 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Aktualnie pachne Amor,Amor-Chacharel, Carolina Herrerac 212,Miss Dior Cherie Christiana Diora, ale to nie to ![]() Szukam swojego typu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
|
Sabbath, nie będę łakoma. Na dobry początek wystarczy szyja i nadgarstki
![]() mariolu, dziękuję ![]() Ata77, witaj na Perfumach ![]()
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja o Tobie tez pomyślałam jak tu pisałam, ale nie miałam siły na czytanie tych wszystkich zaległości ![]() Na wojażach było aktywnie. To znaczy pierwszy tydzień leniuchowania nad basenem, bo upały były straszne, drugi tydzień była miła pogoda, czasem padało, więc spędziłam ten czas na zwiedzaniu pobliskich miasteczek, miast, oglądaniu zabytków, galerii, muzeów, winnic, sklepów, kościołów itp. Ogólnie to jest tam co zwiedzać, nawet w najmniejszym miasteczku znajdzie się coś ciekawego, a nawet jak nie to można podziwiać piękne toskańskie widoczki ![]() Dwa razy natrafiłam na perfumerie w których można dostać perfumy typu jak w naszym quality. oczywiście natrafiałam wtedy na czas sjesty więc tylko wlepiałam tęskny wzrok na wystawy sklepowe... Udało mi się w dużym mieście znaleźć typowe perfumerie, i dostałam od tatusia w prezencie Le feu light ![]() Jak by ktoś chciał wiedzieć to 30ml jest za 34E a 50ml za 50E, nie najtaniej ale u nas ich nie ma w perfumeriach. A czy ja coś przegapiłam w międzyczasie? ![]() ![]() p.s. specjalnie dla Ciebie parę fotek ![]()
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Ata77
![]() olik04 milo cie znowu widziec. Zdjecia sliczne. Zazdroszcze urlopu ![]()
#357 |
Zakorzenienie
|
Podajcie prosze wiarygodny link do sprzedawcy na allegro.Wiem,wiem,na ten temat było milion razy,wielokrotnie o tym czytałam, nie interesują mnie jednak archiwalne opinie,proszę o aktualne Wasze zdanie w tym temacie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Esemeski będą, obiecuję, zdjęcia też będą (o! muszę spakować aparat! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() dalej mam wrażenie, że zapomniałam o tylu ważnych rzeczach ![]() ![]() Najgorsze jest to, że nie oglądnę wyścigu F1 ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#360 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
To prawda - liczyłam na to, że lewica nie będzie tak uległa wobec kościoła (celowo z małej, bo mam na myśli instytucję, a ta nie zasługuje w mojej opinii na wielką literę)... Mam wrażenie, że zawiedli lewicowy elektorat tą postawą. W ogóle u nas podział na lewicę i prawicę wybitnie pogięty jest. lewica wprowadza podatek liniowy (to także, proszę Państwa zasługa Millera) i nakręca wolną gospodarkę, zaś prawica stosuje socjalistyczne reglamentowane rozdawnictwo środków z kasy państwa, kontrolę obywateli i piętnuje fakt, że ludzie się bogacą. Nic tylko wiać. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak się na Tobie trzymają perfumy? Czy masz na coś alergię? Masz dużo pieprzyków? Skóra sucha, czy normalna? Czy masz dobre geny? Wiek? Nałogi? Grupa krwi? Przebyta choroby?... ![]() ![]() Wiem, że niespecjalnie dla mnie, ale obejrzałam sobie. Super są! Cieszę się, że wróciłaś Oliku. ![]() Cytat:
Jest taki wątek przypięty na górze forum: Wiarygodni sprzedawcy z Allegro. Mateusza tam nie ma.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.