![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
![]() ![]() Mi również miło jest Ciebie widzieć ![]()
![]() |
#362 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie pachnę (jeszcze), lecę się uczyć. Jestem ledwo żywa, marzę żeby położyć się spać o przyzwoitej porze i śnić, jak ja kocham snić! Szczególnie, kiedy latam albo śnią mi się takie przyjemne, ale i tak odległe od rzeczywistości rzeczy. Ale już za dwa dni egzamin, nie mogę, nie mogę spać!! Czy jednak powinnam? Cholera, świruję. A w głośnikach :wumpscut:, moja nowa obsesja...
![]() |
#363 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Nie mam szczególnego doświadczenia w powtarzaniu egzaminów. Zdarzyło mi się raz tylko, że kobieta odesłała mnie (bez wpisu), pomimo iż odpowiedziałam na wszystkie pytania. Potem dowiedziałam się, że chodziło o to, że przyszłam w trampkach. Na poprawkę przyszłam więc w sukience pożyczonej od sześćdziesięcioletniej koleżanki i ze spiętymi włosami (co mi się zdarza sporadycznie) i od razu dowiedziałam się, jaką to miłą i zdolną osobą jestem... ![]() Za to moja matka była bardzo twórcza. Ty piszesz, że każą Cię za oblanie egzaminu. Mnie matka po którejś tam sesji ze średnią 5.0 powiedziała krzywiąc się: Mogłabyś wreszcie coś oblać, te twoje piątki są nudne. (szóstek jeszcze wówczas nie było) ![]() Mieszkałam już wówczas poza domem, więc potraktowałam to jak żart. Powinnam tłumaczyć, a tak mi się nie chce... Powinnam iść spać, bo wstaję przed siódmą i... też mi się nie chce. Cieszę się, że w końcu jesz. Jesteś dzielna i mądra. I miła, ale to nie ma nic do rzeczy. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-09-15 o 01:56 Powód: literówka, i to głupia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Sabbath
![]() Uciekam do łóżka, z notatkami w ręku dobrze się śpi.
#365 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Pachnę resztkami czerwonej D&G (w tym zapachu nie da się pozostać niezauważoną! Co w nim jest?!). Pachniałabym jeszcze Chance Eau Fraiche - gdyby było trwalsze... W klubach poza papierosami dominuje wciąż Coco Mademoiselle/Miss Dior Cherie - mniej i bardziej oryginalne
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj iglasty poranek z "Zagorsk'iem". A za chwilę zmykam na dżoging - również wśród sosen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia życzę.
Na dziś przeznaczono Sander for men ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
Brit edt (oj, chyba się na miniaturce nie skończy
![]() wczoraj u mnie była taka piękna pogoda - słońce, lekki wiatr, ciepło. mycie i sprzątanie samochodu taty było czystą przyjemnością. myślałam, że dziś z rozpędu umyję też mojego brudasa, ale niestety pogoda się zmieniła, jest zimno i co chwilę pada. mam więc usprawiedliwienie do lenienia się przed komputerem ![]() ![]() byle do 13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Wiedźma
|
Tharoon - znam ten kawałek Vadera. Świetny jest!
![]() Dziś, jako surowa pani profesor Mc Gonaggal będę pachniała Zagorskiem. Hmmm. Ona jest Szkotką... ![]()
#370 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Gloria - trzeba chyba zrobić zapas bo moja 30 powoli zbliża się do połowy
![]()
![]() |
#371 |
czyli Endżi
|
Olik, zdjęcia przepiękne
![]() ![]() ![]() Le Feu Light to świetny nabytek ![]() ![]() Co do kolejnego trendu na Forum to zauważam duże zainteresowanie Glorią ![]() ![]() Córko, ja wiem o tym, że kamera i aparat optycznie poszerza ludzi ![]() ![]() ![]() ![]() Ale to jej sprawa. Sabbath, skąd wiedziałaś że ulubionym pokarmem mojej rodzicielki są pieczone ziemniaczki z boczkiem i cebulką ![]() ![]()
#372 | |
Zakorzenienie
|
Demoniku, fajnie, ze znajdujesz chwilke i do nas wpadasz
![]() ![]() Olik, witaj z powrotem ![]() ![]() Sliczne fotki, az zatesknilam za wakacjami ![]() [B]Mariolasi[/B, serdecznie wspolczuje ![]() Mam nadzieje, ze z dnia na dzien bol jest mniej dokuczliwy. ![]() Cytat:
![]() ----------------------------------- Jak na razie u mnie swieci piekne sloneczko, choc okraszone zimnym i porywistym wiatrem. No, ale nie narzekam ![]() Zaraz idziemy z TZ robic fotki - piekne chmury blakaja sie po niebie. ![]() Pachne dzisiaj Gaiac. Coz to za cudowny zapach ![]()
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze niczym nie pachnę ale w taki wietrzny i zimny dzień jak dziś będzie to pewnie jakiś ocieplacz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
dopadła mnie migrena a już prawie o niej zapomniałam, kiedyś mnie męczyła strasznie często
muszę ją dziś pokonać, bo wieczorem spotykamy się ze znajomymi i bardzo bym chciała być w formie moja córka wczoraj wróciła z imprezy szczęśliwie , nie piła i okazało się, że nie ona jedna, dobrze się bawiła Olik pięknie na tych Twoich wakacjach było Tulianko, odpoczywaj i baw się dobrze nie pachnę |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Wczoraj miałam zły dzień, przejrzałam kolekcję i stwierdziłam, że czas na porządki, a co za tym idzie Allegro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Czekam na Ragnarok
|
Wczorajszy wieczór spędziłam z Glorią i masą ginu z tonikiem (i niestety wychodzi, że im droższy tym lepszy we Wrocławiu). Dzisiaj szykuję się na długo wyczekiwaną zoo-botanicę i miałam wypachnić się różą (Masaki), ale jeszcze mam czas do namysłu
![]() Demoniku, zazdroszę bycia "świeżą" matką ![]() PS. Politycznie jestem za prawicą, ale bez katolicyzmu - a narazie nie da się tego oddzielić. |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na razie buteleczka leż wśród innych, nie spieszy mi się z wydaniem jej na świat, podoba mi się ten rozpłaszczony flakonik ![]() A ja Tobie muszę porobić jakieś próbeczki, tylko sporządzę listę tego co mam ciekawego u siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie też słoneczko, ale w porównaniu z Włochami to tu jest straszna zimnica! Pewnie niedługo się przyzwyczaję ![]() Cytat:
![]() czemu nie pachniesz? Ja dziś pachnę guerlain insolence
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
Wieje, szaro i buro......... a ja wybieram się na dwa tygodnie nad morze........ tam dopiero mnie wygwiżdże
![]() Prada Intense trochę mnie wspiera w tym szaleństwie przed wyjazdowym ![]() No i problem mam .......... co ze sobą wziąć pachnącego ![]() Tymczasem ściskam wszystkie Was i w marę możliwości będę zaglądać ![]() ![]()
#379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
życzę Ci pięknej polskiej jesieni nad morzem |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Bjeata udanego wypoczynku
![]() Najważniejsze nadmorskie powietrze i dobry humor, ja uwielbiam je wdychać niezależnie od pogody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
Bjeato i Tulipanko - udanego i pogodnego wypoczynku
![]() Olik - świetne zdjęcia, jak jak lubię takie klimaty ![]() Ata ![]() A ja dziś wypachniłam się Gucci II ![]()
#383 |
Zadomowienie
|
Ambre Extreme L'Artisana z próbki. Mimo pierwszych zachwytów (aż nie wierzę, że powiem to) wydaje mi się zbyt przytłaczająca. Więc szukam dalej swojej ambry doskonałej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Rozeznanie
|
Wczoraj było cieplutko u mnie (w porównaniu z poprzednimi dniami), więc pachniałam Herba Frescą. Dzisiaj jeszcze niczym nie pachnę, na wieczór będzie Słonik albo Ralph Hot.
Mogę się pochwalić?? Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj w rytmie Sur le pont d'Avignon, czyli Avignon
...tańczą panowie, tańczą panie na moście w Avignon... Słonecznie i wietrznie dzisiaj. Czaszka mi eksploduje. Gotycka katedra chyba nie da rady. Tu potrzebna jest kroplówka z Gris Clair... |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zadomowienie
|
Dziś Flower Oriental.
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Mix Avignon i Ouarzazate
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Dziś pachnę mieszanką wszystkiego.
![]() ![]() Miłej soboty wszystkim. ![]() Beatko - miłego wypoczynku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.