|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Hej w jakim wieku?
Majka i co lekarz powiedział, że wirus? Nie dał antybiotyku w takim razie? |
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie nam milo jak z nami zoastaniesz na dluzej
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2015-09-19 o 21:31 |
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Osluchal. Gardlo spr. Raczej wirus.
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kufa, gdyby nie to ze impreza zaklepana, bym mu powiedziala zeby sie wypchal i poszla stamtad. Grrrrrrr...
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
MADZIXX mój tz tez najchętniej by to napisał heh
PAVLINECKA co za zacofany burak z tego księdza. Masakra! Ale za to wygladalyscie ślicznie - Ty i mała królewna ![]() KANA - u nas identyczna sytuacja z przybieraniem. Byliśmy 4.09 u pediatry i ważył 8540 a dziś go zwazylam u siebie na wadze i ma 8600... jestem w ciężkim szoku ze tak mało, bo on potrafił przybierać ok 1 kg na miesiąc. Trochę mnie to martwi tez :/ NIEZAWSZE oj kurcze biedna Twoja córcia. Musiało boleć :/ dobrze ze będziecie walczyć o swoje prawa!
|
#3186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz leze obok bo śpi synek że mną i chyba dziś nie żadne i bede pilnować go w nocy z tym katarem. Eh Moje biedne maleństwo...Ale cieszę się że u was lepiej ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
biedactwo 😖 tak mi jej szkoda... szpital rewelacja, sama tam chodziłam i teraz moja sis jak coś się dzieje Zdrówka 😚
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
EVULLKA witaj
![]() Dołączam dziewczyny do chorych. .. bierze mnie przeziębienie jakieś. Leci z nosa, gardło boli i łamie w kościach :/ Nie lubię! Filipa pierwszy raz zaczopowalo. Jak robił po 5 -6 kup na dobę to od wczoraj rana nie było kupki. Dziś tylko troszkę wyszło tyle co nic - ledwie pieluszke pobrudzil. Dziwnie tak! Mam nadzieje ze jutro pójdzie kupa
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co dyrektor przedszkola na ta sytuacje? Ja jak oni maja takie podejscie ze sa niewinni, bym zglosila sprawe, niech odpowiednie organy to ocenia. A jak sie teraz czuje? Od nas pojechali znajomi. Ja siedze po peelingu z platkami nawilzajacymi pod oczami Mlodszy synek znajomych ma 10 miesięcy i taki cudny jest. Chodzi przy meblach, a raczkuje tak szybko ze wooow! I juz niedlugo nasze dzieciaki tez tak beda
|
|
#3190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdrówka! Przejscie z lata w jesień to jakis raj dla wirusów Rosario - Ty chyba lubisz spać z synkiem? ![]() Do mnie starszy przyszedl. Śpi obok
|
|
#3191 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oby noc była spokojna dla Twoich chorowitek Cytat:
Młoda dzis zasypiala godzinę,ale jako że nie miałam dziś siły na jej wrzaski to przy mnie leżąc przy cycku i co chwile go cmokając jak smoczek. kręcąc się i fikajac.zasnela, Tz ją odniósł, to się obudziła i rozwrzeszczala, ale ją znów przenieśliśmy do salonu, polezala przy tatusiu i w koncu usunęła. Na dobre. VIOLKA, Ty swoja odkladasz do snu do jej lozeczka? |
||
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere - od 10 bez leku na gorączkę
Katar ma. Troche obolały jest i osłabiony. Raz wymiotowal ale po tym poczul sie lepiej
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczornie, bylismy u brata tz. Niedawno wrocilismy,
Niezawsze biedna Majeczka 😙 Pavlinecka ja bym mu po wszystkim "podziekowala" odpowiednio.... Dentysta znalazl na mnie sposob, tak mi zrobil zęba ze zereaguje mi na slodkie 😥😰😱😞
|
|
#3194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dzis jedna byla marchewkowa. I smierdziucha taka :-P Widac ze to nie mleczko, bo jadl ok. 12 a ta poszla o 19 dopiero, przy czym po drodze zrobil jeszcze dwie normalne.
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć nie chce go przyzwyczajac ale jakoś tak samo zawsze wynajde powód aby spał że mną. Oj będzie syneczek mamusi.---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- U mnie też dziś kupki nie było ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Ale za to bąki smierdzace są
|
|
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- U nas też marne przybieranie teraz. Skoro u większości dzieciaczków tak to znaczy że to normalne. Julek ma 5,5 mca i wazy ok 8.3kg ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Dobranoc
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Hania, ja dziś rozmawiałam z moja lekarka i mam w tyg pokazać się z Małą to zrobi jej badania (morfologię, crp) i obejrzy. Szczerze to Mała nie wygląda na chorą, zachowuje się jak zawsze poza drobnymi odchylami. Kazala się nie martwić na zapas, bo podobno tak może się zdarzyć... No nic ja i tak się martwię, bo u nas też jest nagłe zatrzymanie wzrostu wagi, do tej pory tez było ok. 1kg/mies.
Niezawsze, biedna Maja... Tak jak piszą dziewczyny, nie ja bym nie popuscila tej babie. Ładnie będzie się Małej kojarzyć początek roku szkolnego ;/ |
|
|
|
#3199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ci fajnie z tymi zabiegami. Mnie się ostatnio nie chce dbać o siebie, jakiś czas taki mam ze się zapuscilam. Musze to zmienić. Cytat:
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52827288]o to widze,ze nie jestem sama z tym martwieniem sie o przybieranie dziecka. Wasze przynajmniej juz mialy konkretna wage,a moja leciutka.[/QUOTE]
Zosia miała najmniejszą wagę urodzeniową z dzieciaczków z wątku i od początku pilnowalam jak oka w głowie tego jak je i jak przybiera. Ważenie zawsze raz w tyg, a w tamtym tyg pomyślałam sobie, że za bardzo schizuje i odpuszczam ważenie, bo ładnie je itd. A jak widać szkoda, bo wcześniej bym zareagowała... No nic, zobaczymy co na to lekarka. Edytowane przez kana158 Czas edycji: 2015-09-19 o 22:46 |
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Wy wizycie dzieciaczki wasze, bo są chude czy jak, bo mi by nie przyszło do głowy ważyć Macka i porównywać wagę, z pełnym brzuszkiem lub dwójką może być roznica |
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Goczek tak, przed snem daje cycka kończy wkładam smoka i do łóżeczka - królik na dzwuęk drugi od góry i pielucha, jak płacze i nie przestaje dłużej włączam suszarkę z aplikacji najgłośniej i głaszcze po główce i smoka przytrzymuje i tak od 3 dni każda drzemka, bo wcześniej w dzień w huśtawce usypiała. W nocy po jedzeniu odkładam do łóżeczka, chyba że mi się przyśnie to nie. Niewiem dokładnie o które odkładanie chodziło, to tak szczegółowo napisałam
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-09-19 o 23:17 |
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Niezawsze-i bardzo dobrze, walczcie !
Biedna Maja ![]() Rosi-u nas chyba pomógł inhalator bo wczorajsza noc masakra a dzis spi spokojnie i ładnie oddycha
|
#3204 |
|
Rozeznanie
|
Ksiadz swinia naprawde. Ja chyba nawet pomimo sali bym nie ochrzcila z nerwow. Zreszta pewnie rodzina by mu nagadala swoje.. Burak skonczony.
NIEZAWSZE jeej boedna Maja masakra jakas... Taka mala a musi tak cierpiec walcz o swoje! Ja bym nie popuscila oj nieeeee Ogolnie to usypialam dziecko od 20, skonczylo sie na tym ze 21.30 z usmiechem od ucha do ucha payrzyla sie na mnie i darowalqm sobie.. Tak poltorej godz przesiedziala przeszczesliwa jakby dopiero co wstala z rana.... Teraz na nowo usypiam buu a mial byc taki fajny wieczor z moim GH (GH bo musi odkupic swe winy a jeszcze tego nie zrobil )
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Nasz pies jest fiśnięty on lubi sękacza prawie tak jak mięso
podchodzi co raz do stolika i prosi żeby mu dać 😜---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Madzixx oglądałam ten film w końcu " Biegnij chłopcze biegnij - już kilka razy się przybierałam wcześniej. Dobry film i taki smutny, kilka razy się popłakałam - biedne dziecko, okropne czasy
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas ciężko. Pobudki co 20 min z mega rykiem ( dziw że jeszcze żaden sasiad nie wezwal policji tak się drze) już nie mam siły, jeszcze że jestem dziś sama Martwie się o niego, czemu ją nie mam tego kataru zamiast niego
Edytowane przez rosarioV Czas edycji: 2015-09-20 o 00:44 |
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeaaa pospalam uwaga uwaga uwaga
30 min !!! Czuje się jak nowo narodzona ![]() Synusia odłożyłam po 2 ze mnie i pilnowała i przysnelam. Przed 4 pobudka znowu z rykiem i obudził się więc posciagalam katarek ryk jakby go do wrzatka wrzucili I tak z niecałą godzinę figlowal i w międzyczasie zwymiotowal chyba katarem zmieszanym z mlekiem. Stracha się najadlam a on nawet nie zaplakal ani.nic przy tym, widać mu ulzylo Teraz kimnal i śpi w półpionie na mnie szajba mi odbija Jutro... A znaczy dziś będę chodzic z.powiekami na taśmę No i w międzyczasie koledze synek się urodził !!! Jeeaaa Szybki poród miała, chyba przed 24 napisał że akcja a o 4 już fota malenstwa Drugie bejbi Przytule mojego zgredka kochanego i może do.następnej pobudki z rykiem za pół godzinki się trochę przespie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:00 ---------- O dziwo już nie czuje takiej hm.. Złości czy jak to.nazwać że noc nie przespana. Mogłabym tak trzy noce nie spać byleby synowi.było dobrze. Majka jak synek ? Niezawsze a córeczka ? Boli ją mocno czy dzielnie to znosi dziewczyna ?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Toc to już 7:30 a tu cisza !!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj lubił tak bardzo skórki od bobu, a sekacza każdy lubi przecież ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

od paru dni bawi się głosem i jak kończy jeść to tak się jakby delektuje przy piersi, mruczy sobie mmmm i zaciąga z cyckiem w buzi co daje takie yyyyyy
i tak kilka razy, ale uznałam, że nie będę dziecka aż tak rozbawiać przed snem . Super to było
Teraz leze obok bo śpi synek że mną i chyba dziś nie żadne i bede pilnować go w nocy z tym katarem. Eh 
Ślubujemy: 21.10.2017 

)