Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-19, 20:49   #4921
rudaska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Mujer mam tak samo, wszystko się w środku gniecie
Dziewczyny jaki rozmiar śpiworka na sam początek kupujecie?
Stary 2015-09-19, 22:20   #4922
limonka_86
Zadomowienie

Ja zakładam ze na samym początku mała będzie w rozku spać a śpiworek mam rozmiar 68 ale tak szczerze to między 62 a 68 jakiejś wielkiej różnicy nie ma

Dziewczyny co do tego gniecenia to mam to samo zwłaszcza właśnie tak pod wieczór mi się zaczyna i później jest tylko gorzej u mnie w polacxeniu Z twardiejacym brzuchem albo to nie jest twardniejacy brzuch tylko mała się tak rozpycha sama nie wiem:/
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 22:22   #4923
sylwoha
Zakorzenienie

dziewczyny tez tak mam z brzuchem juz sie nawet nie przejmuje.
I w sumie malo czuje w dzien malego
Ale jak sie tylko klade naprawym boku to sie rozpycha i kopie

Co do spiworka- tez na poczatek rozki
Potem spiworki- tez mam 68 raczej

I teraz znow pytanie- krem na zime, krem przeciw odparzeniom i co jeszcze jako niezbedne minimum?
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 22:35   #4924
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
dziewczyny tez tak mam z brzuchem juz sie nawet nie przejmuje.
I w sumie malo czuje w dzien malego
Ale jak sie tylko klade naprawym boku to sie rozpycha i kopie

Co do spiworka- tez na poczatek rozki
Potem spiworki- tez mam 68 raczej

I teraz znow pytanie- krem na zime, krem przeciw odparzeniom i co jeszcze jako niezbedne minimum?
Mam też zwykly krem pielegnacyjny
Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Z tego co pamietam to mam 68, ale musialabym sprawdzic, bo glowy nie dam

Oglądaliśmy VoP i ta 16-latka na końcu mnie rozwalila... wzruszyłam sie i mąż też...

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-09-19, 22:36   #4925
sylwoha
Zakorzenienie

Aniqa a ten zwykly pielgnacyjny to na dupsko czy buzie? :p
Stary 2015-09-19, 22:45   #4926
halwaya
Zakorzenienie

Nadrobilam po łebkach.. ale za to się pochwalę. Ogarnelam "pokój-pie.rdol.nik" i jest super. Póki co tam wsrawilismy łóżeczko, bo w sypialni nam zawadzalo.. nie wiem jak to będzie jak dziecko się urodzi.. nasza sypialnia mało ustawna jest. Po dwóch ścianach szafa wbudowana a dwie kolejne łóżko nasze pokrywa.. ale zobaczymy.

Dzis troche debatowalismy nad imieniem i przybyła nam kolejna propozycja: Nina krótko, uniwersalnie i z nikim nam sie nie kojarzy

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 22:46   #4927
cienwiatru
Wtajemniczenie

Dziewczyny jeżeli chodzi o mm w szpitalach to oni owszem mają ale przynajmniej u mnie tak jest że raz dokarmia jednym raz drugim a raz jeszcze innym. Przynajmniej tak mi mówiła koleżanka która miała po cc dziecko dokarmiane mm. Jak jest w innych szpitalach tego nie wiem ale wydaje mi się że jeżeli któraś z Was planuje mm na wszelki wypadek to lepiej mieć i swoją butelkę (bo w szpitalach mają takie zwykłe przez które dziecko łapie dużo powietrza przy okazji) i małą puszkę mleka modyfikowanego. U mnie co prawda niby nie wolno mieć swojego mm ale szczerze - jeśli musiałabym dokarmiac to sama wolę wybrać co to by miało być niż zdawać się na totalny przypadek.

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 22:46   #4928
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
nie mogę zrozumieć odczuwania ruchów
niby dziecię jest główką w dół to dlaczego czuję ruchy tylko poniżej pępka? tak jakby kopniaków mi nie sprzedawała, albo jakby stopy były przy główce, nic nie odczuwam powyżej pępka
Ja czuję w całym brzuchu. I na samym dole i na żołądku i na żebrach, no wszędzie. Czasami wszędzie na raz (a niby jedno dziecko tam siedzi ) Ale czasami jest tak, że czuję tylko poniżej linii majtek, albo po obu stronach brzucha A jak zacznie świrować, to nie wiem czy fikołki fika czy co, ale jest najpierw z lewej na górze, potem z prawej na dole, potem po obu stronach, potem na środku. I to wszystko w baaaardzo krótkim czasie.

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 22:51   #4929
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeżeli chodzi o mm w szpitalach to oni owszem mają ale przynajmniej u mnie tak jest że raz dokarmia jednym raz drugim a raz jeszcze innym. Przynajmniej tak mi mówiła koleżanka która miała po cc dziecko dokarmiane mm. Jak jest w innych szpitalach tego nie wiem ale wydaje mi się że jeżeli któraś z Was planuje mm na wszelki wypadek to lepiej mieć i swoją butelkę (bo w szpitalach mają takie zwykłe przez które dziecko łapie dużo powietrza przy okazji) i małą puszkę mleka modyfikowanego. U mnie co prawda niby nie wolno mieć swojego mm ale szczerze - jeśli musiałabym dokarmiac to sama wolę wybrać co to by miało być niż zdawać się na totalny przypadek.
W naszym też tak jest z mm, że dają jak leci. Ale jest też problem z czajnikiem na salach więc jak rozrobić? Chyba prosić kogoś kto by przywoził wodę w termosie
Szukam tych śpiworków i już mam dość, bo albo mi się nie podobają, albo ceny są z kosmosu jak dla mnie. chyba będę sama szyć
Stary 2015-09-19, 22:53   #4930
halwaya
Zakorzenienie

U nas w szpitalu dają jednorazowe butelki z mm. Nie wiem jakbym tam miala myć czy dezynfekowac wlasne butelki i smoczki (laktator tym bardziej). A mycie pod kranem mnie nie przekonuje.. Dziecko moje dokarmialam tymi jednorazowkami i bylo ok.

Czubasek - też w szpitalu zasnelam przy karmieniu piersią dziecko mi się na rękach obsunelo. Dobrze, że polozna zajrzala i mi dziecko do akwarium przełożyła. Co prawda ocknelam się, gdy ja podnosiła.. ale co by bylo, gdyby jej tam nie bylo?

Edytowane przez halwaya
Czas edycji: 2015-09-19 o 22:54
Stary 2015-09-19, 23:03   #4931
sylwoha
Zakorzenienie

O mamo jak mnie caignie na linii majtek.
Ja wstaje to musze na bok, potem spuscic nogi i dopiero do gory.
Boze czuje sie jak kaleka.
Halwaya a Ciebie nic nie boli? Kurcze ty jeszcze tak intensywnie pracujesz? Ja bym chyba wyladowala w szpitalu jakbym nie mogla coraz sie polozyc

I wezcie mi napiszcie co z tym kremem

Bo dobra- zaparzy soe to mam krem pat rub
Na mroz bede miala hipp albo pat rub

Ale cos bedziecie dawac pod pieluche tak po prostu? Bo ja nie Amierzalam ale pytam

I do kapieli w koncu cos bierzecie?

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Co do mm serio licze ze bede mogla piersia karmic
Stary 2015-09-19, 23:17   #4932
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Halwaya a Ciebie nic nie boli? Kurcze ty jeszcze tak intensywnie pracujesz? Ja bym chyba wyladowala w szpitalu jakbym nie mogla coraz sie polozyc

Ale cos bedziecie dawac pod pieluche tak po prostu? Bo ja nie Amierzalam ale pytam

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

ja kupiłam płyn hipp do ciała i włosków, krem babydream na mróz i jeszcze hipp sensitive na odparzenia. Ewentualnie oliwkę jeszcze dokupię i to wszystko. Nie kupuję żadnych płynów do kąpieli
Stary 2015-09-19, 23:29   #4933
Fionka_31
Zakorzenienie

Ja mam krem na wiatr i zimno, dzis przypadkowo kupiłam pielęgnacyjny przeciw oparzeniom to albo go siostrze oddam albo będę stosowala sporadycznie, kupie krem na odparzenia i plyn do kąpieli, który będę stosowala po jakimś czasie

Mysle caly czas nad olejkiem z migdalow, bo u nas strasznie twarda woda jest i nie wiem czy mala nie będzie miała przesuszonej skóry

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 23:33   #4934
halwaya
Zakorzenienie

Sylwoha - no właśnie weekend a ja jak głupia zasuwam.. ale naprawdę jest duzo do robienia.. tz pranie, obiad, trawę kosił.. a ja się zajelam sprzątaniem jednego pokoju.. tam wszystko bylo.. wczoraj mnie pierwszy raz plecy bolały, ale dzis juz bylo spoko

Stary 2015-09-19, 23:34   #4935
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Ja czuję w całym brzuchu. I na samym dole i na żołądku i na żebrach, no wszędzie. Czasami wszędzie na raz (a niby jedno dziecko tam siedzi ) Ale czasami jest tak, że czuję tylko poniżej linii majtek, albo po obu stronach brzucha A jak zacznie świrować, to nie wiem czy fikołki fika czy co, ale jest najpierw z lewej na górze, potem z prawej na dole, potem po obu stronach, potem na środku. I to wszystko w baaaardzo krótkim czasie.

No to masz niezla wiercipiętę

Moja jest spokojna.

Mysle o tych ruchach bo w 30 tyg macica jest juz niby 10cm nad pępkiem i zastanawia mnie czemu jeszcze nie poczułam na tej wysokości żadnego kopniaka

Stary 2015-09-19, 23:38   #4936
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
nie mogę zrozumieć odczuwania ruchów
niby dziecię jest główką w dół to dlaczego czuję ruchy tylko poniżej pępka? tak jakby kopniaków mi nie sprzedawała, albo jakby stopy były przy główce, nic nie odczuwam powyżej pępka

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

babydream krem ochronny przeciw odparzeniom z pantenolem, taki różowy

udanej randki
A czemu ten krem niby zly? Gdzieś przeczytałas? Sroka polecala właśnie babydream i hippa.

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Sylwuska ja dziś ze wzgledu na brzuch nic w sumie nie robilam. Tylko odkurzylam zeby sie nie nosilo i bkat w kuchni przetarlam. Musialam wziac nospe ale i tak twardnieje :/

Udanej randki

Musze zapamiętać

No i dobrze, wczoraj się nasprzatalas i może dzisiaj były tego skutki ;/

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Zboża to wysokie węgle, nabiał też wysoko stoi, chyba, że jest długo fermentowany Możliwe, że w krokietach czy barszczu tłuszcz trochę poskromił skok cukru. A mleko pewnie jeszcze niskotłuszczowe, więc skok był duży.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Hm, ja żadnych w okolicy pępka nie czuję... Mam nadzieję, że jak u Ciebie jest efekt

Ale jużżżż?

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Kurcze, byłam dziś na kursie pierwszej pomocy i tak mnie to zmęczyło, jakbym w polu orała Zaczynam się martwić swoją kondycją ogólną
Jestem nieżywa, idę spać

Czy też macie mało miejsca na wszystko w brzuchu? Bo dla mnie nie ma opcji, żeby pomieścić jedzonko, piciu, młodego i jakąś zawartość pęcherza czy jelit Muszę coś usunąć natychmiast
Myślałam, ze dobrz, może mniej będę żreć, ale kiszka, bo mi się nie mieści, a czuję głoda. Masakra.

I jakoś nie widzę siebie siedzącej po kilka godz na zajęciach. Brzucho mi się wbija wszędzie.
Z brzuchem mam to samo, jestem jeszcze głodna a już nic nie mogę więcej zjeść, bo mi się nic nie miesci, szczególnie wieczorem, najczęściej wtedy muszę się położyć, bo pozycja siedząca jest do niczego ;/
Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Ja na początku chciałabym różek, a spiworek juz mam, ale ja mam spory, bo od 6-12 miesiecy, jak się trafi to może kupie mniejszy jeszcze

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Nadrobilam po łebkach.. ale za to się pochwalę. Ogarnelam "pokój-pie.rdol.nik" i jest super. Póki co tam wsrawilismy łóżeczko, bo w sypialni nam zawadzalo.. nie wiem jak to będzie jak dziecko się urodzi.. nasza sypialnia mało ustawna jest. Po dwóch ścianach szafa wbudowana a dwie kolejne łóżko nasze pokrywa.. ale zobaczymy.

Dzis troche debatowalismy nad imieniem i przybyła nam kolejna propozycja: Nina krótko, uniwersalnie i z nikim nam sie nie kojarzy
Fajnie, ze trochę miejsca się zwolnilo

A Nina mi się też podoba proste, ale niezbyt popularne

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
No właśnie o tym myślałam, ją planuje kp, ale różnie to może być, w ogóle myslalam, że ja laktator kupię później, ale co jeśli np na początku bedzie mało pokarmu? Jak pobudzić laktacje? Do tego chyba ten laktator potrzebny, więc może dobrze jakby jednak na początku już byl?

Butelkę wezmę swoją, ale jak ja myc to też nie wiem, wyparze w domu, a w szpitalu?

A któraś z Was myslala o jakimś konkretnym mleku?

Cytat:

Ją kupuje hippa pielęgnacyjny, na mroz nivea albo babydream, do kąpieli płyn hipp albo babydream, a na pupę zamierzam kupić Linomag, ale nie będę go stosowala przy każdej zmianie pieluszki, tylko raz na jakiś czas

My już wróciliśmy z randki, dzieki, udana i już kładę sie spac, bo Mąż rano do pracy ;/

Film fajny, trochę sporo strzelaniny, ale taka fabuła, podobało mi sie to, ze w końcu nie było watka miłosnego wplecionego, że tu strzelają a tu się caluja

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-09-19 o 23:39
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 23:43   #4937
Fionka_31
Zakorzenienie

Sylwuska nie jest zły. Tylko wzięłam nie ten co trzeba. Tak myślę

Stary 2015-09-19, 23:45   #4938
rudaska
Zakorzenienie

Halwaya Nina bardzo mi się podoba. A z tym mm to jeszcze w Sr dopytam jak będą o tym zajęcia. Idę spać, dobranoc i pewnie przywitam się w nowym wątku
Stary 2015-09-19, 23:56   #4939
sylwoha
Zakorzenienie

Nina bardzooo ladnie

Fionka- ja tez nie poczulM kopania wyzej niz pepek takze spokojnoty te nasze dzieci

Hm, to ze niby zmieniam pieluche, myje i nie smaruje? Kurcze pamietam ze sis tz smarowala obficie sudocremem :p potem czyms innym
Nie to ze ja chce sudocrem ale myslalam ze trzeba jak no sie obsika i cos tam podrazni
Stary 2015-09-20, 00:31   #4940
halwaya
Zakorzenienie

Sylwuha - zależy jak bardzo 'przesikana' pielucha - jak często zmieniasz to szybko wszystko wsiąka i nie ma problemu.. Ja dziecku chyba tylko po kupce smarowałam, gdy dokładnie dupkę wymyłam (ale już i tak nie pamiętam - byćmoże i po siuśkach też mi się zdarzało)

Stary 2015-09-20, 06:02   #4941
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kupilam krem pielegnacyjny do buzi Hipp i Hipp na niepogode. Do pupy Bepanthen, do kąpieli zel Babydream i oliwke tez wzielam Hipp.

Stary 2015-09-20, 06:53   #4942
czubasek20
Zakorzenienie

Hej
Widze ze tu ostre wieczorne zycie bylo
My wrocilismy z tz z koncertow po polnocy, bo juz nie dawalam rady..zreszta zrobilo sie nieprzyjemnie bo zaraz przy nas policja rozpedzala fanatykow widzewa.

Ciekawe co moja szyjka na wczorajsze rewelacje.
Dzis przyjezdza do nas kuzynka z malym Szymkiem, chyba ponosze go troche zeby sie poprzyzwyczajac.
Udanej niedzieli

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 07:43   #4943
kalwinka
Zadomowienie

Dzień dobry, wstałam po 6 na siku i już nie mogła zasnąć, bo mała się zaczęła rozpychać.

Dziasij szanowny małżonek wraca Nie lubię jak wyjeżdża, zwłaszcza na tak długo
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 08:01   #4944
0enedue
Zadomowienie

Dzień dobry ! Wróciłam do świata żywych chyba zwykła 3dniowka mnie dopadła wczoraj prawie cały dzień przelezalam.. wieczorem wyskoczylismy na pokazy pirotechniczne i dzisiaj po grypsku ani śladu

Idę nadrabiać
I witam się w 29 tyg

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 08:05   #4945
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Dzień dobry ! Wróciłam do świata żywych chyba zwykła 3dniowka mnie dopadła wczoraj prawie cały dzień przelezalam.. wieczorem wyskoczylismy na pokazy pirotechniczne i dzisiaj po grypsku ani śladu

Idę nadrabiać
I witam się w 29 tyg
Jak dobrze, że tak szybko Ci przeszło

Dzień dobry
Ja dziś też spać nie mogłam :/
Znowu mnie obudziła burza. Na dodatek rozbolal mnie brzuch.

Stary 2015-09-20, 08:35   #4946
0enedue
Zadomowienie

Sylwoha jak miło że nie tylko ja czuję się jak kaleka

Halwaya u nas tez Nina jest na liście imion

Tez byłam pewna że przy każdej zmianę pieluszki powinno się pupę kremowac:×

Jaki rozmiar podkładów zamawialyscie i ile ??

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Aniqa mnie obudziło chrapanie psa :/ myślałam że ktoś w niedziele wierci hahahaha a to on ..

Mam nadzieje ze bol brzucha szybko minie

Mnie Napieprza kręgosłup .. nie wiem czy jakoś źle spałam czy co .. ale boli mnie dosłownie od karku po tyłek

Iga 14.12.2015

Stary 2015-09-20, 08:37   #4947
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
A czemu ten krem niby zly? Gdzieś przeczytałas? Sroka polecala właśnie babydream i hippa.

No i dobrze, wczoraj się nasprzatalas i może dzisiaj były tego skutki ;/

Z brzuchem mam to samo, jestem jeszcze głodna a już nic nie mogę więcej zjeść, bo mi się nic nie miesci, szczególnie wieczorem, najczęściej wtedy muszę się położyć, bo pozycja siedząca jest do niczego ;/

Ja na początku chciałabym różek, a spiworek juz mam, ale ja mam spory, bo od 6-12 miesiecy, jak się trafi to może kupie mniejszy jeszcze

Fajnie, ze trochę miejsca się zwolnilo

A Nina mi się też podoba proste, ale niezbyt popularne

No właśnie o tym myślałam, ją planuje kp, ale różnie to może być, w ogóle myslalam, że ja laktator kupię później, ale co jeśli np na początku bedzie mało pokarmu? Jak pobudzić laktacje? Do tego chyba ten laktator potrzebny, więc może dobrze jakby jednak na początku już byl?

Butelkę wezmę swoją, ale jak ja myc to też nie wiem, wyparze w domu, a w szpitalu?

A któraś z Was myslala o jakimś konkretnym mleku?

Ją kupuje hippa pielęgnacyjny, na mroz nivea albo babydream, do kąpieli płyn hipp albo babydream, a na pupę zamierzam kupić Linomag, ale nie będę go stosowala przy każdej zmianie pieluszki, tylko raz na jakiś czas

My już wróciliśmy z randki, dzieki, udana i już kładę sie spac, bo Mąż rano do pracy ;/

Film fajny, trochę sporo strzelaniny, ale taka fabuła, podobało mi sie to, ze w końcu nie było watka miłosnego wplecionego, że tu strzelają a tu się caluja

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Ja nie wyparzalam butelek. Co prawda kp ale jak zaczęłam wprowadzać mm to nie sterylizowalam tylko przelewalam wrzątkiem. A w szpitalu czajnik można mieć ja mm będę kupować Bebilon - starszy je bardzo dobrze tolerowal więc liczę że i mlodszemu podpasuje. Tyle że do szpitala optymistycznie zabiorę tylko biust Jakby co to wybiorę wcześniej jaki Bebilon chcę i najwyżej mąż mi kupi i dowiezie. Taki mam chytry plan
No i przepraszam że na koniec dopiero ale Dzień Dobry kochane

Moje serca dwa:
Stary 2015-09-20, 08:39   #4948
0enedue
Zadomowienie

Cień dobry pomysł z tym wyborem mleka i wysłaniem wrazie wu tz

Iga 14.12.2015

Stary 2015-09-20, 08:41   #4949
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Nina bardzooo ladnie

Fionka- ja tez nie poczulM kopania wyzej niz pepek takze spokojnoty te nasze dzieci

Hm, to ze niby zmieniam pieluche, myje i nie smaruje? Kurcze pamietam ze sis tz smarowala obficie sudocremem :p potem czyms innym
Nie to ze ja chce sudocrem ale myslalam ze trzeba jak no sie obsika i cos tam podrazni
Niektórzy zasypuja zasypka ja np. mialam puder Alantan ale jak sobie przypominam to na początku niczym nie smarowalam (bo nawet mi to do niedoswiadczonej głowy nie wpadło ) i było ok u noworodka pieluchy się zmienia bardzo często a jak dziecko nie ma uczulenia to nie powinno nic się dziać.

Moje serca dwa:
Stary 2015-09-20, 08:54   #4950
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Sylwoha jak miło że nie tylko ja czuję się jak kaleka

Halwaya u nas tez Nina jest na liście imion

Tez byłam pewna że przy każdej zmianę pieluszki powinno się pupę kremowac:×

Jaki rozmiar podkładów zamawialyscie i ile ??

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Aniqa mnie obudziło chrapanie psa :/ myślałam że ktoś w niedziele wierci hahahaha a to on ..

Mam nadzieje ze bol brzucha szybko minie

Mnie Napieprza kręgosłup .. nie wiem czy jakoś źle spałam czy co .. ale boli mnie dosłownie od karku po tyłek
Ja musze sprawdzic jakie podklady zamawialam, ale dla siebie te duze (chyba 90x60), a dla Malej te mniejsze - obydwa rozmiary po 6 szt.
Wczoraj w Bierdonce wypatrzylam tez podklady Dada (chyba Ogolnie o nich pisala wczesniej) i one sa 60x60 wiec tez wzielam, bo stwierdzilam, ze jak noe w szpitalu to w domu zuzyje. Ich jest 10 w opakowaniu za 12-13 zl.

Haha rozbawilas mnie tym psem

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości