![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam lovele ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, wpadłam na genialny pomysł ![]() ![]() Gratuluję nowych tygodni i fajnych zakupów ![]() ![]()
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Hariett, mysle ze to dobry pomysl
![]() Kinga, ja chyba bobini bede brala bo zapachem byl calkiem ok Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz mala sie rozszalala po jedzeniu. O ile bita smietane z owocami mozna nazwac jedzeniem :-D
Bedziecie kupowac takie maty edukacyjne z zabawkami wiszacymi? Siostra od godziny próbuje mi wmowic ze macierzynstwo bez tego jest niepelne a dziecko nieszczesliwe
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy macierzynstwo bez tego jest niepelne ;-) ja juz jedna mam od kolezanki, a druga podaruje mi w grudniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taka mate
![]() ![]() ale z tym zakupem spokojnie mozna.poczekac, dla noworodka sie raczej nie przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję dostać taką matę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
ZUKEN, potwierdzasz moje przypuszczenia
![]()
#190 |
Zakorzenienie
|
Taka mata to gdzies tak od 3 miesiąca, tak ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Ja używałam juz od jakiegoś miesiąca skończonego. Dopiero w 2-3 zaczęła cokolwiek zauważać. Czuje się jakby mnie autobus przejechał. Co dziwne nie mam gorączki. Młoda w nocy sporo kaszlala. Pojedziemy dzis rodzinnie do lekarza ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
Ale dzisiaj rzeski poranek. U nas jest tylko 9 st
![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- To Was bidulki porozkladalo:-*
#193 |
Zakorzenienie
|
Wiecie zw mi maz nigdy sniadania do łóżka nie zrobił? Zawsze wstaje przed nim :-(
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Moj pierworodny totalnie olewał matę, był nią zainteresowany puki nad nim stałam i ruszałam zabawkami, jak znikałem to sie darł. Drugi uwielbiał na niej sie bawić... Ale to dopiero Ok 3 mies
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mojego nakarminłam tostami z Nutellą i kakao ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny ile płaciłyście za glukozę? I czy rodzinny moze wystawić skierowanie?
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2015-09-20 o 08:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Ja też dostałam śniadanie do łóżka - grahamki wydrążone, w środku szynka + ser + jajka + szczypiorek i to zapieczone w piekarniku. Pychota, spróbujcie!
Mojakaren, ja widzę na stronie jednego labu, że krzywa cukrowa (3 punktowa, bo taka ma być?) kosztuje 24zł. Ja będę 30.09 robić badania, bo i tak idę wtedy do poradni patologii, to podjadę rano do diagnostyki. Mam jeszcze zrobić mocz, morfologię, CRP, toxo i coś tam jeszcze. Ostatnie dwa dni znowu się drapię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
No to jak od 3mies to nie kupuję w ramach wyprawki już na pewno.
MAGDUSIA, gratulacje ![]() ![]() Mi mąż czasem przynosił śniadanie do łóżka (wstaje zawsze wcześniej), ale jem je W tym miejscu tylko wtedy, gdy nie mogę normalnie. Jakoś nie lubię, łóżko jest do spania ![]()
#199 |
Zakorzenienie
|
Moj tez nigdy sniadania do lozka nie zorganizowal :P co innego wieczorna przekaska do filmu
![]() U nas zaczelo teraz padac i jest 12 st ![]() Mlody obudzil mnie kopniakami o 4, pierwszy raz sie to zdarzylo ![]() U mnie glukoza kosztuje 9zl za kazde pobranie + zakup w aptece samej glukozy. Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Ja też biorę leki na tarczycę, ale to nie problem, po prostu TŻ mnie obudził jak wsadzał bułki do piekarnika, zażyłam tabletkę i jeszcze podrzemałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie robiłam ale płaci się chyba około 25 zł i też mnie to zastanawia czy lekarz rodzinny może wystawić takie skierowanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy rodzinny wystawi. Moj rodzinny jakis czas temu powiedzial, ze nie da mi skierowania na morfo, mocz bo skoro chodze do gina prywatnie to wszystkie badania tez prywatnie.... To jest moj wybor lekarza. Poklocilam sie z nim i troche nawrzucalam ;-) nie wiedzial, ze ze mna zadzierac sie nie powinno :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde ja nawet nie mam co marzyc o takich zarobkach, baa nawet nie mam co marzyc o pracy w zawodzie, ale tu nie o tym dyskusja.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam znajomego anestezjologa to oprocz tej podstawy za dyzury sa dodatkowo oplacani i sa to kwoty rzedu 500-1200 za dyzur.... Robia po 3 etaty i marudza, a mysle, ze spokojnie 15000 miesiecznie maja. Nie ma co sie nakrecac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Niestety jest tajność wynagrodzeń w miejscu pracy to Wam nie opadną szczęki ile u nas w szpitalu wyciągają na dyżurach. Ale ich jeden dyżur to mój jeden kurs z dożywotnio ważnymi uprawnieniami, na który oczywiście już szpitala nie stać
![]() ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-09-20 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Denerwuje mnie tylko takie ich biadolenie, bo ja nie uwazam, zebym skonczyla łatwe studia, bo jak to sama okreslila, jej studia sa ciezkie. Fakt moze w moich rekach nie lezy odpowiedzialnosc za drugiego czlowiek, tak jak u lekarzy, ale jesli pracowalabym w zawodzie, to mialabym pod opieka ok 25-30 uczniow.
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
MALWI, w dodatku końcowo pewnie poniosłabyś większą odpowiedzialność zawodową, gdyby coś się stało podopiecznemu, prawda?
#208 |
Zakorzenienie
|
Med ale oczywiscie. Jak sobie dziecko zrobi krzywde na przerwie, to czyja wina? Oczywiscie nauczyciela. Jedzie sie z klasa na wycieczke i sie modl, zeby cos sie nie stalo, coby ktores nie zaszlo w ciaze, bo jeszcze Cie o alimenty posadza
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Ja wiem, ze to sa ekstramalne przyklady, ale sie zdarzaja. Pomine juz fakt, ze trzeba sie uzerac z rodzicami, ktorzy uwazaja, ze ich dzieci to male Einstieny
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No raczej, przeciez ZNP az tak tlumnie by sie nie wstawil.... Ja mam odpowoedzialnosc za pacjenta, dlatego konieczne jest wykupienie OC ale gdyby tfu tfu doszlo do mojego bledu mialabym przeciw sobie rzesze lekarzy, a i fizjo paru tez by sie znalazlo bo konkurencja w zawodzie jest duza... Dziewczyny, nie psujmy sobie niedzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyn, chwile mnie nie bylo a tu juz nowy watek.
Ja jestem po ostatnim weselu, wreszcie bo mam juz dość tego maratonu. Jeszcze na zakonczenie wesela okazalo sie ze wujek męża mial wypadek i reszte nocy spędziliśmy na sorze ![]() Cytat:
Dla mnie ta stawka nie jest kosmiczna, ale to moze dlatego ze w moim regionie taka stawka to nie jest szał, inżynier bez szczególnego doświadczenia zarabia więcej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.