|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Używam. Czasem mam z tym problem. Najlepiej aplikowało mi się o.b. pro-comfort, ale za drogie. Myślę teraz o kubeczku menstruacyjnym, ale teraz tyle tego na rynku, że ciężko mi się zdecydować i w końcu coś wybrać. Ktoś coś poleca??
#4652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kubeczek mam używam i nie zamienię na nic innego. Już chyba ok roku. Ja mam Mooncup. Kasiamajo też polecała mooncup. Wybrałam mooncup głównie dlatego że to jedyny dostępny stacjonarnie. Poszłam do sklepu, obejrzałam, pomacałam i kupiłam. I to chyba jest pierwszy wyprodukowany kubeczek. Polecam od razu zakupić również żel/lubrykant. Aplikacja kubeczka na sucho może być uciążliwa. Żelu można używać tez do aplikacji tamponów.
![]() |
#4653 |
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Ja również mam kubek. Nie pamiętam jaka firma. Na początku trzeba nauczyć się zakładać. Ja kilka razy zrobiłam to źle. Nie pomyślałam o zakupie żelu. Kubeczek polecam. Gdy wiem, że wymiana na mieście nie będzie możliwa to tak zakładam, żeby nie musieć tego robić. Ja mam większy rozmiar, także tylko raz było sporo w środku. Polecam. Jak się człowiek nauczy zakładać to zapomina się o okresie na dobre 6-8 godzin, no chyba że boli
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52818259]Biedronka ma tampony? ![]() Ma ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez xxxMikixxx Czas edycji: 2015-09-18 o 23:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
Miki coś Ty
![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() Otako na pewno będzie wszystko dobrze ![]() Co do tamponów - kiedyś używałam, teraz już nie, raz, że mam przy tabsach bardzo skąpe @, a dwa - nie umiem już sobie ich zaaplikować, dziwnie mi ![]() Przyszły moje jesienne nowości ![]() http://www.selfieroom.pl/pl/p/Bezowy...lota-nitka/551 http://www.stradivarius.com/pl/pl/ak...ultColorId=360 mam inny kolor, szaro-czerwony, ale na stronie nie ma. http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0311885002.html Szale są duże, ciepłe, a ten w kratę niczym koc ![]() ![]() ![]() ![]() Pięknie dzisiaj ![]() ![]() Miki mogłabyś mi raz jeszcze napisać dokładny model spacerówki ? Niebawem musimy kupić już nową, bo mamy jeszcze tę z wózka 3w1 ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2015-09-19 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Świetne zakupy ![]() ![]() U mnie dziś pochmurno, siedzimy w domu, mała niedawno usnęła. Rano ogarnęłam chałupę, poodkurzałam. Wózek to Baby Design Enjoy ![]() Asia co masz na podłodze w przedpokoju, kuchni i łazience? Bardzo podoba mi się gres polerowany, ale obawiam się że się zamęczę przy nim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szalik w kratę mega ![]() ![]() U mnie jesiennie,pada i jest chłodno,w nocy lało i byla burza ![]() Znowu "czuje" nerkę,jak tylko zrobi sie zimno to mnie pobolewa. Ja tez juz zrobiłam pranie,posprzatałam,ugoto walam obiad,chłopcy sie zajmuja soba a ja ma w kocnu chwile dla siebie i musze zrobie odrosty ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na weekend mam 20 diagnoz do sprawdzenia ![]() Cytat:
To w biedrze są olejki? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
Maryha ktorą masz klasę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już w ciągu nocy nie je ? Dziękuję ![]() ![]() ![]() Długo nad nim myślałam, bo miałam upatrzonych kilka innych i ![]() Dzięki Astro ![]() Otako kurczę niedobrze... Mam nadzieję, że będzie w porządku. Dan znać ![]() Mąż z małą u teściowej, ale dziwnie samej w domu, cicho.. i nic nie fruwa ![]() ![]()
![]() |
#4664 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To była placówka francyzowa. ![]() Jak wam mija sobota? Ja od rana składam CV. Zrobiłam obiad i kombinuje co by tutaj porobić wieczorem. ![]() Testowałam wczoraj nowy szampon i nową odżywkę. Dzisiaj mam tak przyklapnięte włosy, że nadawały się tylko do upięcia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wymieniam 2 razy dziennie. Rano i wieczorem. Nie mam potrzeby częściej. Cytat:
![]() Więcej mniejszych dzieciaków widzę grubych. Siostrzenica nie jest gruba ale jest na granicy bycia pulchną. Jest taka powiedzmy masywna. + 4 kg i byłaby już grubiutka. Ale większość moich znajomych ma otyłe dzieci. Takie ośmiolatki wyglądające na dwunastolatki z wielkimi brzuchami.
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia.
![]() Mam już wyniki krwi, wskaźnik ALT powyżej normy, czyli coś się z tą wątrobą dzieje. ![]() Przy okazji zrobiłam też badanie na D dimery, bo miałam skierowanie od gina. No i tu niestety też jest wyżej niż powinno. ![]() ![]() W poniedziałek z samego rana uderzam do lekarza. Zobaczymy.
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzymam ![]() Ja nigdy tabletek anty nie brałam. Tyle się naczytałam o skutkach ubocznych, że nawet na sobie mi się nie chce testować. Co prawda kuszą z pewnych względów ale chyba jednak nigdy się nie zdecyduję. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | |||
Zakorzenienie
|
Wychowawstwo w czwartej, a uczę w czwartej i piątej.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakie? Poka ![]() Cytat:
Poszaleliśmy dziś z TŻ na zakupach. W Lidlu rzucili automaty do pieczenia chleba, w końcu stałam się posiadaczką jednego ![]() ![]() Kupiłam sobie też futrzaną kamizelkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2015-09-19 o 19:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52825933]Trzymam
![]() Ja nigdy tabletek anty nie brałam. Tyle się naczytałam o skutkach ubocznych, że nawet na sobie mi się nie chce testować. Co prawda kuszą z pewnych względów ale chyba jednak nigdy się nie zdecyduję.[/QUOTE] nie kazdy przecież ma skutki uboczne ![]() ![]() Co do olejków to nie pokaze teraz bo siedzę na telefonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
Haha, powodzenia, pamiętam jak.moi.rodzice się stresowali przed pierwszym oficjalnym spotkaniem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
Aha. Miki. My tu wprowadzając się zostawiliśmy to, co było w korytarzu, łazience i kuchni - płytki. Ciemne, jedynie jasne w kuchni. Mam nadzieję, że jak Hania skończy trzy lata wyniesiemy się stąd i nad podłogą taką dobrą, dopiero będę myśleć. Też się zastanawiam, czy się nie namęczysz przy tym
![]() Maryha jaki ciepły miesiek ![]() ![]() Otako kurczę niedobrze, mam nadzieję, że to nic poważnego. Nie martw się ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52825933]Trzymam ![]() Ja nigdy tabletek anty nie brałam. Tyle się naczytałam o skutkach ubocznych, że nawet na sobie mi się nie chce testować. Co prawda kuszą z pewnych względów ale chyba jednak nigdy się nie zdecyduję.[/QUOTE] Łee tam. Bez przesady ![]() ![]() ![]()
#4675 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie. Ja raczej juz sie nie zdecyduje, bo 8-9 opakowaniach tez sie pogorszyly mi wyniki badan krzepliwosci, poza tym mialam jakies "depresyjne" nastroje, bole glowy, seks moglby nie istniec. No i jak teraz patrze na zdjecia, jednak bylam w tym okresie jakas taka nabita, taka tez spuchnieta sie czulam. Najgorzej bylo 4-5 miesiecy po odstawieniu. Szkoda, bezbolesne i regularne "okresy" + piekna cera bardzo kusza
![]() Sorry, ze bez polskich znakow- moj laptop zrezygnowal z klawisza ALT. ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Zrobilismy sobie leniwy dzien dzis z Tz, wyskoczymy tylko do kosciola, obiad przyjechal do domu, niedawno dopiero wstalam z lozka, ale i tak przenieslismy sie do salonu na kanape ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-09-20 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
Bell a po czym stwierdziłaś, że badania się pogorszyły ?
#4677 |
Zakorzenienie
|
Po wynikach badan.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52831214]A gdzie powyżej napisałam, że każdy?
![]() Dzisiaj pierwsze spotkanie rodziców Tż-ta z moim tata i jego małżonką ![]() ![]() Napisałaś ze naczytalas się tylw o skutkach ubocznych a przeciez nie kazdy je ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Konto usunięte
|
Hej, hej!
![]() Byłam w Rossmannie i kupiłam kilka nowości do paznokci. ![]() Serum do paznokci z keratyną i miodem z wibo ![]() ![]() Isana balsam do rąk i paznokci z Aloe Vera z keratyną i alantoiną Oliwka bambino i odżywkę do paznokci Sally Hansen Diamond Strenght Insant Nail Hardener W zeszłym tygodniu w weekend zrobiłam sobie hybrydę 3w1 na urodziny TŻ i tak mi osłabiła paznokcie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Zakorzenienie
|
Co do płytek: ja mam w kuchni i na korytarzu w wynajmowanym takie chropowate wykończenie i to jest masakra, bo jak chce żeby to bylo naprawdę czyste to muszę upaść na kolana ze szczotka ryżowa. W rodzinnym coś w stylu tego gresu polerowanego, jasne i tez widać wszelki brud, zamiatamy tam kilka razy dziennie w weekend. Na korytarzu w rodzinnym mamy świetne, nie widać w ogole brudu. Niestety, nie mam zdjęcia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.