|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Rzabbocop
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Ann a jak brzuszek? urósł już?
Ivuś to jest rówieśnicze Helenki http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25033 |
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wyrzuciłam wszystko z szafy
biorę się za porządki ann
|
|
#1953 |
|
sophisticated
|
Oreganko nie wiem, czy powinnam to pisać, bo może ci sprawię przykrość, czy coś, a nie o to mi chodzi
1.ale wysyłając mail "wabiący" do kogoś innego, a będąc związana z ktośkiem zachowujesz się nieuczciwie ![]() 2. przeżywanie zawirowań jak 15latka, a zachowywanie się jak 15latka to dwie różne sprawy , czujesz co czujesz, niewiele na to poradzisz, ale musisz zdefiniować to co czujesz i dlaczego, bo za chwilę możesz skrzywdzić nie tylko siebie(żeby zdefiniować możesz zacząć od zastanowienia czego chcesz od związku z mężczyzną) 3. istnieje możliwość, że nie wyszło ci z tym odgrzebanym, bo on się po prostu za mało postarał, jak facetowi zależy i jest zdecydowany to raczej nie odpuści, a że taką wersję usłyszałaś od ktośka, to zupełnie inna sprawa to są tylko moje przemyślenia, wszystkie mogą być nie przystające do twojej sytuacji, bo tylko ty wiesz, jak to rzeczywiście wygląda mam nadzieję, że cię nie uraziłam niczym
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam,że Brewka przyjdzie i postawi nas do pionu
![]() z tym,że Oreganka chyba sama jeszcze nie wie czego chce i jakiego faceta potrzebuje i niby do ktoska tęskniła i cos drgnęło to myśl o tym drugim też ją rozgrzewa i chyba musi się najpierw skonfrontować z tym drugim,żeby coś jej się wyjaśniło ![]() tak mi się wydaje,ale może się mylę a to nie był mail wabiący tylko odnawiający znajomość ![]() przeciez jeszcze z nikim nawet nie flirtuje i ktosiek też wie jakie są jej uczucia względem jego ![]() urósł to mało powiedziane-jest ogromny! do porodu będę wyglądała jak wielka kula śniegowa powodująca lawinę i wcale nie żartuję dzisiaj albo jutro zrobię fotki to zobaczysz trochę mnie to przeraża,bo jeszcze 3 m-ce -no może niecałe-zostały a mała tak się wierci,wypycha i fikołki robi,że wieczorem jestem cała poobijana ![]() moze ona ma jakieś płodowe ADHD czy cóś
|
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
hej kobietki,(może któs mnie jeszcze pamięta
) wiem że nie udzielam się tutaj za często wręcz wogóle ale mam prośbę a tu takie doświadczone kobity ![]() ma może któraś na kompie jakieś króciutkie piosenki w języku angielskim, takie bardzo łatwe do nauki dla małych dzieci??albo jakiekolwiek materiały do nauki dla najmłodszych wręcz przedszkolaków?? albo jakieś pomysły na krótkie lekcje takie po 10-15 min dla malusińskich?? 3,4,5 latki będę bardzo wdzięczna za pomoc i przepraszam że tak wypaliłam do Was odrazu z prośbą mam nadzieję że się nie obrazicie edit: mój meil bamsia@o2.pl, odwdzięczę się jakoś |
|
|
|
#1956 |
|
sophisticated
|
Ann niby to wszystko prawda co piszesz, i tak wygląda z zewnątrz, ale przecież wiadomo, że mail Oreganki nie miał intencji niewinnych jak lilija
mi chodzi o to, że Oreganka musi się dogrzebać do swoich prawdziwych uczuć, bo inaczej całkiem się pogubiBamsia aniołku, ja tam łatwo o ślimakach nie zapominam, codziennie prawie spotykam i cię wspominam ![]() nie mam nic takiego, ale kiedyś szukałam w necie różnych pomocy do angielskiego, może mam gdzieś zakładkach, zaraz poszukam i jakby co to podeślę |
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Bamsia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oreganka walcz o swoje szczęście ![]() tylko jeśli ci ktosiek nie lezy to go nie zwodź tylko lepiej rozstań sie z nim moim zdaneim tzreba być w porządku wobec innych i kupuj kieckę
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Bamsia-miło cię znowu widzieć
jak dietka? niestety w tej materii nie pomogę,może za jakieś 3 lata będę też czegoś takiego poszukiwała ![]() ale obecnie nic takiego nie posiadam Brewko-oczywiście,że masz rację,ale jak to zrobić,zeby się dogrzebała? ![]() bo moim zdaniem konfrontując i porównując można doznać jakiegoś tam olśnienia czy choćby dojść do jakiś wniosków ja przecież też jestem za tym,żeby ktośka nie zwodzić czy cokolwiek ukrywać.tylko,że za te 2 tyg.może się okazać,że tamten to jednak nie jest taki jak się wydawał a ktosiek zyska w oczach i nie warto wszystkiego przekreślać tylko dlatego,że ktosiek powiedział,iż tamtemu zależało,bo jakby naprawdę chciał to by dalej drążył temat ![]() ale to oczywiście moje tylko smętne wywody
|
|
|
|
#1959 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NA dietetyce faktycznie ładnie zebrane. Ale jeszce nie całe i brakuje wzorów do wyliczania PPM i tych wszystkich wskaźników. A Ty to w tym linku wszystko miałaś. Cytat:
Głupio tak flirtować, jak ktosiek pod bokiem. Nie mam pomysłu. Pogadać, w zasadzie, bedzie można. Cytat:
Cytat:
Ja za Ann. Cytat:
Przybyłam w ciązy 18 kilo, z czego zostało 5 w postaci sadła.Zdjęcia byś dała, to ocenimy grubość. ![]() płodowe ADHD
|
|
#1960 |
|
sophisticated
|
Annuś, jeszcze troszkę i przystopuje, bo jej się masa zwiększy i miejsce skurczy
wtedy się rozpierać zacznie![]() można ściemniać innym, sobie lepiej nie, bo z tego tylko potężne kłopoty wychodzą, czasem takie, że całe życie wywracają do góry nogami |
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Magliso-się nie śmiej,bo często tak to właśnie wygląda
![]() Brewko-ściemniać to nie warto ani sobie ani innym wszystko ma krótkie nogi ja teraz też inaczej na wszystko patrzę i lubię jasne sytuacje ale ja wiem czego i kogo chcę i oczekuję od danej osoby czy życia w ogóle ale co zrobić,kiedy się tego jeszcze nie wie? a mała to właśnie cały czas się wypycha tak,że muszę ją wpychać z powrotem i pewnie przez to jeszcze więcej miejsca sobie robi-może wie-co ją czeka?
|
|
|
|
#1962 |
|
sophisticated
|
trzeba się dowiedzieć
gdyby nie wiedziała nie napisałaby, że bez mrugnięcia okiem.. itd. oby do parapetówki, jakoś się to rozwinie, będziemy kibicować, żeby jak najlepiej EDIT no gdzie ta Bamsia, bo się spod PW nie wygrzebie
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
Zeżarło mi posta Pingwinku - a ja o 3 poszłam spać ![]() Skoro Ecco nie bardzo to co Ci szkodzi zajrzeć do Gabora i Camel active, może coś Ci wpadnie w oko z ich kolekcji?? Jak kupimy mieszkanie to domu się nam odechce z pewnością ale co ja się będę martwiła, niech podrzutek mysli.Staniki fakt pogodziłam się już z tym i w październiku idę na zakupy, teraz mam jeszcze inne wydatki, ale w następnym m-cu kupię sobie stanik idealny ![]() Brewko - ja czytałam często przepisy i skaczący franek był ![]() Oreganko - może powinnas poznać bliżje tamtego i czar prysnie albo i nie? Co Ci szkodzi spróbować? dobrze, że napisałaś maila, w końcu kiedys pisaliście do siebie. Ktośkowi to chyba jeszcze nic nie obiecywałas, nie? więc jak dla mnie sytuacja na razie jest ok. Dziewczyna szuka, uczciwie powiedziała ktośkowi, że go nie kocha i nie wiadomo, czy to w ogóle nastąpi, więc ja problemu nie widzę. Może się okazać, ze tamten nie jest tak fajny i zakochasz się w ktośku ![]() Sukienkę kupuj i czekamy na fotki!!! ![]() Ciebie w niej też żebysmy obejrzały te Twoje straszne ![]() Ann - zapytam dokładnie o wszystko siostry tylko napisz mi, na czym polega czyszczenie tym parowarem albo linka daj, żebym wiedziała i umiała siostrze to wytłumaczyć te roletki Twoje na pewno Słońce czyści się w domu, tylko dowiem się jak, bo w pralni tylko te pionowe pasy się pierze w specjalnych bębnach ![]() A tusze, fakt mało kupowane to mogą być starawe, dziękuję Ann i nie przemęczaj się za bardzo dużo odpoczywaj a mała po prostu to przyszła Tina Turner, więc energia ją roznosi ![]() Rzabciu - fajne jest to, że teraz tyle for jest. Kiepsko było w czasach przed netem ![]() I widzę, że s-f czasem się przydaje Ale, ale czy Ty aby na gazecie nie przebywasz więcej niż z nami? ![]() Bamsia - cześć Niestety nie posiadam nic dla maluchów, o co pytasz ![]() |
|
|
|
#1965 |
|
Rzabbocop
|
Ivuś a co to s-f?
i na co sie przydaje?Na gazecie mało bywam średnio raz na parę tygodni ![]() no chyba ze szukam jakiegoś konkretnego info |
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Pingi-mnie się jeszcze Geoxy podobały,ale nie wiem czy na jesień mają coś fajnego
http://www.geox.com/ Iwonko-ja się dokładnie tym czyści to tylko chyba Lide i Beatka wiedzą ![]() ale Beatka ma to urządzonko http://www.ariete.pl/produkt.asp?idproduktu=8 i jakby się czasem do tego nadawało to może bym się skusiła na zakup
|
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
s-f to science-fiction, fantasy przydaje się czasem ![]() Rzabciu, ja żartowałam z tym bywaniem ja też czasem wejdę na coś i spędzam tam troszkę czasu aAle dziś u mnie wiatrzysko!!! ![]() EDIT: Ann ja myślałam, że już je masz i chcesz wyczyścic ok, spytam się siostry wszystko napiszę Ci w poniedziałek
|
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ale się stęskniłam za WAMI!!!
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam internetu na mieszkanku
![]() Ale mamy w planach założyc ... jednak dopiero po remoncie bo teraz ciagle siedzimy w kurzu i bałaganie ... Juz lada dzień będzie miesięcznica ![]() Ale czas szybko leci. Los w końcu się uśmiechnął do mnie i od 3 dni nie jestem już osoba bez pracy ![]() Dojeżdżam 60 km ... ale praca jest super
|
|
#1970 |
|
sophisticated
|
![]() dzisiaj się nie zmyjesz bez szczegółowych zeznań co? ![]() idę po kawę i zamieniam się w oczy ![]() Agawka wszystko po kolei, jak na spowiedzi, najlepiej ilustrowane fotami ![]() na razie dzień ślubu poprosimy
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz nadrobię zaległości ...
Ale musze przyzna że fajnie jest by mężatką ![]() Jestem u rodziców i musiałam koniecznie zerkną co tutaj nowego się dzieje. Napiszcie mi co u Was! A ja zaraz napiszę wszystko co u mnie.
|
|
#1973 | ||
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() pisz pisz, w odcinkach może, żeby za długo nie czekać potem Rzabbka poskleja ![]() EDIT no nie mogę tego zostawić Cytat:
|
||
|
|
|
#1974 |
|
Rzabbocop
|
Ivuś chodzi ci o nick?
ja sie nie ukrywam ![]() Brewka pewnie mnie też rozpozna ![]() Agawa poprosze choć jedna fotkę bo zaraz jedziemy do miasta |
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
cze Agawko!
nic czasem nie czytaj tylko pisz co u Ciebie i dawaj jakieś fotki,bo my już tu klawiaturę obgryzamy z nerw ![]() a wiesz,ze stres na ciężarówki dobrze nie wpływa ![]() gratuluję pracy! a mieszkanko pewnie do zimy ogarniecie pewnie,że fajnie jest być mężatką ![]() Iwonko-u nas też hula wiater ![]() no urządzonka jeszcze nie mam ale ciągle myślę co z tymi brudasami-roletami począć i mam zagwozdkę |
|
|
|
#1976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aniu tym "parowcem" to dywanow ani blinds to raczej nie - najlepszy do twardych powierzchni - kafelki, szafki, zlewy, toalety (na zewnatrz),lodowka, piekarnik, mikrowave chcesz jeszcze ?.(jest rowniesz przystawka do okien ale nie probowalam).Agus no w koncu
|
|
|
|
|
#1977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I na zdjęcia też czekamy ![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się, że za daleko od razu myśli błądzą ![]() No poznawanie to np. pójscie na kawę, rozmowy sa kolegami, z ktoskiem chyba też są kolegami, nie? osobiście bo to moje zdanie nie widze problemu, by poznać dobrze dwóch panów. Dość szybko człowiek się orientuje, że z jednym się czuje lepiej niz z innym. Nie wiem może ja mam inne podejście, ale nie widze w tym sprzeczności. Oczywiście jeśli się coś obiecuje, deklaruje, czy jest już się ze sobą tzw. parą to sprawa wygląda zupełnie inaczej i to jest nielojalne. Nie rozumiem czemu Oreganka ma się z ktoskiem rozstawać?? jak sie ma faceta to nie mozna mieć kolegów?? EDIT: moi rodzice dziś pojechali na grzyby i mi przywioza pstragi świezutkie ze stawów hodowlanych i będę miała pyszny obiadek
|
||
|
|
|
#1978 |
|
sophisticated
|
nie wiem jak to jaśniej wytłumaczyć
1.Oreganka z ktośkiem jest parą 2.spotykanie się z innym facetem, "bo może da się odkręcić," nie jest spotykaniem się z kolegą 3.stosunki koleżeńskie dość trudno jest przerobić na te drugie, potrzebny jest do tego akt woli kiedy ten akt woli występuje na początku, wracamy do punktu pierwszego, to jest nielojalnemi chodzi cały czas o, sorry za patos "stanięcie w prawdzie", dojście do prawdy we własnych uczuciach, oczywiście , że nie ma nic złego w pójściu na kawę z kolegą, ale jeśli ta kawa jest podszyta innymi emocjami niż koleżeńskie to trzeba koniecznie wiedzieć dlaczego, co jest nie tak w związku, że ma się ochotę na kogoś innego, może być milion niewinnych przyczyn, może być jedna bardzo poważna, ale lepiej w to nie brnąć, nie wiedząc co jest grane we własnej głowie i sercu
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć wydawało mi się, że ktosiek jest bliskim kolegą, a nie parą. Skoro sa parą to rzeczywiście nie za fajnie by to wyglądało, ale jeśli są kolegami, ja nie widzę problemu. Zresztą takie dywagacje sensu nie mają, bo każdy jest inny i dla jednego brakiem lojalności jest zwykła kawa, a dla innego dopiero pocałunek itd. Oreganka zrobi to, co będzie uważała za słuszne i jak będzie czuła, nawet jeśli to będzie mniej lub bardziej lojalne. Życie to zycie i jak widać w koło z lojalnością mamy do czynienia mało kiedy ![]() EDIT: Agawko czemu milczysz??? |
|
|
|
|
#1980 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
no co z tą Agawką bo mi dzieci zaczynają tu burczeć, że ich kolej do kompa ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

, czujesz co czujesz, niewiele na to poradzisz, ale musisz zdefiniować to co czujesz i dlaczego, bo za chwilę możesz skrzywdzić nie tylko siebie

Przybyłam w ciązy 18 kilo, z czego zostało 5 w postaci sadła.