|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II
Treść usunięta
|
|
|
|
#2102 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? część LX
a kojarzycie moze gdzie teraz mozna w najlepiszej cenie dostac dior dune? dopiero niedawno okdkyłam ten za[ach i bardzo mi sie spodobał, ale nie chę przepłacać.
|
|
|
|
#2103 |
|
Przyczajenie
|
oglądałam kiedyś rózne perfumerie by z nich nie skorzystac i chyba w kncu kiedys to zrobie
ja np, ogolnie zamawiam z iperfumy .pl ale wezme i zamwoie sobie ktores z tych ktore so tu wymieniane
|
|
|
|
#2104 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2105 |
|
Raczkowanie
|
cieszę się, bo juz myslalam, ze ktos się tak nie zna.. w rossmannie i super pharmie jest super kupować. żałuję, ze rebelle rihanny nie kupilam tam bo wolalam zaplacic 100 zł z kurierme i próbką rogue (jak dobrze, zek pilam próbkę rogue a nie całą butlę
) i się wkopałam. porównywałam wiele razy już ten moj tester i psiknęłam w SP i rossku no i niestety, moze to wina tego, że w pudełeczku był zalany paragon tymi perfumami i stężenie się zmieniło?.. wątpię, że tak. ja mam dobry nos :/
|
|
|
|
#2106 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
czy ktoś ostatnio zamawiał coś z inperfumy?
masakra, przesyłka od tygodnia jest wprowadzona do systemu ale nie przekazana kurierowi dobrze, że wybrałam za pobraniem oczywiście telefonu nikt nie odbiera i na maile też nie ma odpowiedzi
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
a kojarzycie moze gdzie teraz mozna w najlepiszej cenie dostac dior dune? dopiero niedawno okdkyłam ten za[ach i bardzo mi sie spodobał, ale nie chę przepłacać.
|
|
|
|
#2109 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
#2110 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Ewentualnie od razu isc do naszej listy i na piechote sprawdzac kazda z nich, czy jest ten zapach, a potem recznie sobie wynotowac gdzie bylo taniej.
|
|
#2111 |
|
Przyczajenie
|
hellokatie apropo felerności oryginałów - miałam przypadek z alienami z D, że atomizer się zaciął i przestały psikać... (chłopak coś tam pogrzebał i "odskoczyło"), także nie ma reguły, jak to ze wszystkimi produktami od butów po agd/rtv może trafić się gorsza sztuka/partia.
|
|
|
|
#2112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny i chłopaki - gandalf.com.pl to w sumie księgarnia... tak czy inaczej nie ma na liście, zero wyników wyszukiwania. Ktoś, coś? Są solidni? Kartoniki i folie na nich ładne, niewymemłane? No i o ile nie podejrzewam, ale spytać muszę: oryginały?
|
|
|
|
|
#2113 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Druga czesc. Nic tam nie kupowalam, wiec nie wiem w jakim stanie bedzie kartonik Natomiast, jesli brac pod uwage owa ksiegarnie jako sklep, ktory dziala podobnie do empik (nie wiem jak odmienic ) czy merlina to i perfumy musza miec oryginalne
|
|
#2114 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie kurcze teraz musi być pięknie i spod igły bo szukam na prezent... a różnie się zdarza - już kiedyś pisałam, że jedna z wiodących perfumerii upodobała sobie wysyłanie mi flakoników w poszarpanych czy pogniecionych opakowaniach. Mam uraz. ![]() A ostatnio z kolei Tż zamawiał w pachnidełku (on zawsze tam) - u nich zawsze wszystko idealnie, a jak wyciągał z paczkomatu to się okazało, że paczka była trochę zgnieciona (tak z centymetr?), spłaszczona minimalnie, bo się do przegródki nie mieściła... no ja pitolę, przecież mogła być lipa. Na szczęście w środku ok. Jakby ktoś coś wiedział to proszę o info, nie pali się.
|
|
|
|
|
#2115 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Jesli koszty nie graja roli to moze kup na pedet.pl (perfumeria.pl) Chyba nie przewinela sie nam, tu na forum, w kontekscie jakis problemow, a jest sprawdzona
|
|
#2116 |
|
Rozeznanie
|
Hej to znowu ja
odesłali mi pieniądze z adiora HP edt z zepsutym atomizerem, przeglądam oferty i na amour.pl polecanej przez was są za 200 zł ? Za te pieniądze można kupić oryginał ? pytam bo pewnie już nuejdan z Was kupywała ten zapach ? Chodzi o HP edt Diora
|
|
|
|
#2117 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To raczej ułamek tego wszystkiego, zdecydowana większość jest wporząsiu, ale jak mogę to wolę się upewnić. ![]() A perfumeria.pl jest spoko Ej, może jeszcze ktoś mi powie czemu wczoraj tego gandalfa ceneo wypluwało mi przy wielu różnych wyszukiwaniach, a dzisiaj przy żadnym (nawet jeśli wiem, że coś mają)??? Ja piórkuję. Idę szukać na piechotę po perfumeriach... i przestaję już zrzędzić i robić offtopy.---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Pewnie można. Choćby TU, u sprawdzonego i polecanego sprzedawcy (co prawda 209,99 ale dostawa gratis), to i na amour pewnie też skoro sklep jest polecany. |
||
|
|
|
#2118 |
|
Rozeznanie
|
Śmiesznie bo testery 100 ml chodzą prawie wszędzie po 255zł ale ja nie cierpie takich butli duzych potem sie tylko męczy człowiek
|
|
|
|
#2119 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
), za swoją dałam 274zł... a tu masz połowę płynu raptem 74zł taniej. Testery to w ogóle inna bajka. Czasem są też "flakony" czy "unboxy" za śmiesznie małe pieniądze. To nie jest niemożliwe. Tej perfumerii osobiście nie znam, oprócz tego że jest na liście zaufanych nie spotkałam się z nią. A Indizio - tego z alle - to polecają wszędzie, nie tylko na wizażu, także na innych forach. Ale zrobisz jak uważasz.
|
|
|
|
|
#2120 |
|
Rozeznanie
|
Niewiem ja o nim w sumie nie słyszałam ;/
Chyba kupie tester za 255 zł skoro 50tki chodzą po 231 to 20 drożej ale przynajmniej w pewniejszych perfumeriach najwyżej będe ich uzywać kilka dobrych lat ;p Edytowane przez hellokatie Czas edycji: 2015-09-25 o 13:54 |
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
No to już słyszysz i mówimy Ci, że jest w porządku.
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają oryginały, nie ma się czego bać
|
|
#2123 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam właśnie flaszke 50 ml u indizio
Ufam Wam żeby zrobić rozbiórke musiałabym wziąźc udział w 3 rozbiórkach , a nigdy nie bralam a że tak powiem zalezy mi na czasie a zanim wziełabym udział troche by minęło ( ostatnimi czasy nic mi się nie podoba na rozbiórkach -chociaż zaglądam tam dopiero od tygodnia ). Wolę 50tki niewiem czemu po prostu tak mam
|
|
|
|
#2124 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Cytat:
Indizio to pewniak
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy jakaś perfumeria internetowa ma w sprzedaży Mod Noir Marc Jacobs? Bo odwiedziłam kilka stron i nic
|
|
|
|
#2126 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Perełki z Allegro, część IX
A widziała któraś z Was może gdzieś takie perfumy Spirit of shadow? Kupowałam je w Anglii i nigdzie nie mogę odnaleźć, a to był idealnie zrobiony, klasyczny Ghost.
|
|
|
|
#2127 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
KLIK Ale nie wiem czy ta perfumeria cie interesuje, czy mialas moze na mysli te tansze
|
|
#2128 |
|
Guerlain Lover
|
Co powiecie o perfumerii perfumymax.pl oraz izapachy.pl?
Szukałam w wyszukiwarce, ale nigdy nie widziałam odpowiedzi na te posty, a na dodatek nie ma jej w polecanych... Kupował ktoś? Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2015-09-28 o 15:26 |
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Raczkowanie
|
Botega Venetta - gdzie poza Sephorą?
Jeśli łamię jakieś reguły forum, to przepraszam z góry.
Ale mam pytanie - czy i gdzie można kupić Botega Venetta poza Sephorą, skoro deklarują, że to zapach na wyłączność? Cena jest dość wysoka. Czy w takim razie w innych perfumeriach to podróbki? Poradzccie doświadczone!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

ja np, ogolnie zamawiam z iperfumy .pl ale wezme i zamwoie sobie ktores z tych ktore so tu wymieniane

) i się wkopałam. porównywałam wiele razy już ten moj tester i psiknęłam w SP i rossku no i niestety, moze to wina tego, że w pudełeczku był zalany paragon tymi perfumami i stężenie się zmieniło?.. wątpię, że tak. ja mam dobry nos :/

Chodzi o HP edt Diora