Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II (lista w pierwszym poście) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-21, 07:58   #2101
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-23, 10:26   #2102
Betty213
Raczkowanie

Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? część LX

a kojarzycie moze gdzie teraz mozna w najlepiszej cenie dostac dior dune? dopiero niedawno okdkyłam ten za[ach i bardzo mi sie spodobał, ale nie chę przepłacać.
Betty213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-23, 13:29   #2103
Freja88
Przyczajenie

oglądałam kiedyś rózne perfumerie by z nich nie skorzystac i chyba w kncu kiedys to zrobie ja np, ogolnie zamawiam z iperfumy .pl ale wezme i zamwoie sobie ktores z tych ktore so tu wymieniane
Freja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-23, 20:21   #2104
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-23, 21:14   #2105
youmynothing
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
cieszę się, bo juz myslalam, ze ktos się tak nie zna.. w rossmannie i super pharmie jest super kupować. żałuję, ze rebelle rihanny nie kupilam tam bo wolalam zaplacic 100 zł z kurierme i próbką rogue (jak dobrze, zek pilam próbkę rogue a nie całą butlę ) i się wkopałam. porównywałam wiele razy już ten moj tester i psiknęłam w SP i rossku no i niestety, moze to wina tego, że w pudełeczku był zalany paragon tymi perfumami i stężenie się zmieniło?.. wątpię, że tak. ja mam dobry nos :/
youmynothing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 10:20   #2106
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

czy ktoś ostatnio zamawiał coś z inperfumy?
masakra, przesyłka od tygodnia jest wprowadzona do systemu ale nie przekazana kurierowi
dobrze, że wybrałam za pobraniem
oczywiście telefonu nikt nie odbiera i na maile też nie ma odpowiedzi

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 12:04   #2107
wgn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
czy ktoś ostatnio zamawiał coś z inperfumy?
masakra, przesyłka od tygodnia jest wprowadzona do systemu ale nie przekazana kurierowi
dobrze, że wybrałam za pobraniem
oczywiście telefonu nikt nie odbiera i na maile też nie ma odpowiedzi
Ja zamawiałam, trzy tygodnie bez żadnego odzewu (nawet potwierdzenia nie dostałam, że złożyłam zamówienie) i nagle, również bez zapowiedzi, zjawił się kurier z paką (zamawiałam oczywiście za pobraniem)
Stary 2015-09-24, 12:06   #2108
Betty213
Raczkowanie

a kojarzycie moze gdzie teraz mozna w najlepiszej cenie dostac dior dune? dopiero niedawno okdkyłam ten za[ach i bardzo mi sie spodobał, ale nie chę przepłacać.
Betty213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 13:17   #2109
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez wgn Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam, trzy tygodnie bez żadnego odzewu (nawet potwierdzenia nie dostałam, że złożyłam zamówienie) i nagle, również bez zapowiedzi, zjawił się kurier z paką (zamawiałam oczywiście za pobraniem)
OMG jak tak można działać

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 16:10   #2110
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez Betty213 Pokaż wiadomość
No coz, najlepiej to wyszukac zapach np na ceneo, zobaczyc jakie perfumerie wyswietli, sprawdzic, ktora perfumeria oferuje ten zapach w najlepszej cenie, potem sprawdzic czy owa perfumeria jest na naszej liscie, a potem kupic
Ewentualnie od razu isc do naszej listy i na piechote sprawdzac kazda z nich, czy jest ten zapach, a potem recznie sobie wynotowac gdzie bylo taniej.
Stary 2015-09-25, 03:03   #2111
patana
Przyczajenie

hellokatie apropo felerności oryginałów - miałam przypadek z alienami z D, że atomizer się zaciął i przestały psikać... (chłopak coś tam pogrzebał i "odskoczyło"), także nie ma reguły, jak to ze wszystkimi produktami od butów po agd/rtv może trafić się gorsza sztuka/partia.
patana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 09:12   #2112
201701121500
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patana Pokaż wiadomość
hellokatie apropo felerności oryginałów - miałam przypadek z alienami z D, że atomizer się zaciął i przestały psikać... (chłopak coś tam pogrzebał i "odskoczyło"), także nie ma reguły, jak to ze wszystkimi produktami od butów po agd/rtv może trafić się gorsza sztuka/partia.
Oczywiście. Smartfon czy telewizor też się może zbuntować i nikt pleja czy tam innego sklepu dla idiotów nie podejrzewa od razu o sprzedaż podrób samsunga. Shit hapens.

Dziewczyny i chłopaki - gandalf.com.pl to w sumie księgarnia... tak czy inaczej nie ma na liście, zero wyników wyszukiwania. Ktoś, coś? Są solidni? Kartoniki i folie na nich ładne, niewymemłane? No i o ile nie podejrzewam, ale spytać muszę: oryginały?
201701121500 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 10:46   #2113
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez Inachis Pokaż wiadomość
Oczywiście. Smartfon czy telewizor też się może zbuntować i nikt pleja czy tam innego sklepu dla idiotów nie podejrzewa od razu o sprzedaż podrób samsunga. Shit hapens.

Dziewczyny i chłopaki - gandalf.com.pl to w sumie księgarnia... tak czy inaczej nie ma na liście, zero wyników wyszukiwania. Ktoś, coś? Są solidni? Kartoniki i folie na nich ładne, niewymemłane? No i o ile nie podejrzewam, ale spytać muszę: oryginały?
Pierwsza czesc, bardzo dobrze powiedziane

Druga czesc. Nic tam nie kupowalam, wiec nie wiem w jakim stanie bedzie kartonik Natomiast, jesli brac pod uwage owa ksiegarnie jako sklep, ktory dziala podobnie do empik (nie wiem jak odmienic ) czy merlina to i perfumy musza miec oryginalne
Stary 2015-09-25, 11:18   #2114
201701121500
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Pierwsza czesc, bardzo dobrze powiedziane

Druga czesc. Nic tam nie kupowalam, wiec nie wiem w jakim stanie bedzie kartonik Natomiast, jesli brac pod uwage owa ksiegarnie jako sklep, ktory dziala podobnie do empik (nie wiem jak odmienic ) czy merlina to i perfumy musza miec oryginalne

No właśnie kurcze teraz musi być pięknie i spod igły bo szukam na prezent... a różnie się zdarza - już kiedyś pisałam, że jedna z wiodących perfumerii upodobała sobie wysyłanie mi flakoników w poszarpanych czy pogniecionych opakowaniach. Mam uraz.

A ostatnio z kolei Tż zamawiał w pachnidełku (on zawsze tam) - u nich zawsze wszystko idealnie, a jak wyciągał z paczkomatu to się okazało, że paczka była trochę zgnieciona (tak z centymetr?), spłaszczona minimalnie, bo się do przegródki nie mieściła... no ja pitolę, przecież mogła być lipa. Na szczęście w środku ok.

Jakby ktoś coś wiedział to proszę o info, nie pali się.
Stary 2015-09-25, 12:44   #2115
zania
Matka buldoga

Cytat:

No właśnie kurcze teraz musi być pięknie i spod igły bo szukam na prezent... a różnie się zdarza - już kiedyś pisałam, że jedna z wiodących perfumerii upodobała sobie wysyłanie mi flakoników w poszarpanych czy pogniecionych opakowaniach. Mam uraz.

A ostatnio z kolei Tż zamawiał w pachnidełku (on zawsze tam) - u nich zawsze wszystko idealnie, a jak wyciągał z paczkomatu to się okazało, że paczka była trochę zgnieciona (tak z centymetr?), spłaszczona minimalnie, bo się do przegródki nie mieściła... no ja pitolę, przecież mogła być lipa. Na szczęście w środku ok.

Jakby ktoś coś wiedział to proszę o info, nie pali się.
To macie jakiegos pecha
Jesli koszty nie graja roli to moze kup na pedet.pl (perfumeria.pl) Chyba nie przewinela sie nam, tu na forum, w kontekscie jakis problemow, a jest sprawdzona
Stary 2015-09-25, 12:49   #2116
hellokatie
Rozeznanie

Hej to znowu ja odesłali mi pieniądze z adiora HP edt z zepsutym atomizerem, przeglądam oferty i na amour.pl polecanej przez was są za 200 zł ? Za te pieniądze można kupić oryginał ? pytam bo pewnie już nuejdan z Was kupywała ten zapach ? Chodzi o HP edt Diora
hellokatie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 13:29   #2117
201701121500
Konto usunięte

Cytat:
To macie jakiegos pecha
Jesli koszty nie graja roli to moze kup na pedet.pl (perfumeria.pl) Chyba nie przewinela sie nam, tu na forum, w kontekscie jakis problemow, a jest sprawdzona
Eee, spoko. Wiadomo, że różne rzeczy się zdarzają, sprzedaż wysyłkowa rządzi się swoimi prawami. To raczej ułamek tego wszystkiego, zdecydowana większość jest wporząsiu, ale jak mogę to wolę się upewnić.

A perfumeria.pl jest spoko , podobnie jak orpe - nigdy nie miałam zastrzeżeń, komunikatywni są bardzo, ale nie wszystko mają.

Ej, może jeszcze ktoś mi powie czemu wczoraj tego gandalfa ceneo wypluwało mi przy wielu różnych wyszukiwaniach, a dzisiaj przy żadnym (nawet jeśli wiem, że coś mają)??? Ja piórkuję. Idę szukać na piechotę po perfumeriach... i przestaję już zrzędzić i robić offtopy.

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez hellokatie Pokaż wiadomość
Hej to znowu ja odesłali mi pieniądze z adiora HP edt z zepsutym atomizerem, przeglądam oferty i na amour.pl polecanej przez was są za 200 zł ? Za te pieniądze można kupić oryginał ? pytam bo pewnie już nuejdan z Was kupywała ten zapach ? Chodzi o HP edt Diora
No i super.
Pewnie można. Choćby TU, u sprawdzonego i polecanego sprzedawcy (co prawda 209,99 ale dostawa gratis), to i na amour pewnie też skoro sklep jest polecany.
Stary 2015-09-25, 13:34   #2118
hellokatie
Rozeznanie

Śmiesznie bo testery 100 ml chodzą prawie wszędzie po 255zł ale ja nie cierpie takich butli duzych potem sie tylko męczy człowiek kurcze już nie wiem co robić
Stary 2015-09-25, 13:41   #2119
201701121500
Konto usunięte

Cytat:
Śmiesznie bo testery 100 ml chodzą prawie wszędzie po 255zł ale ja nie cierpie takich butli duzych potem sie tylko męczy człowiek kurcze już nie wiem co robić
Yhm... ja uwielbiam setki (wincyj, wincyj! ), za swoją dałam 274zł... a tu masz połowę płynu raptem 74zł taniej. Testery to w ogóle inna bajka. Czasem są też "flakony" czy "unboxy" za śmiesznie małe pieniądze. To nie jest niemożliwe. Tej perfumerii osobiście nie znam, oprócz tego że jest na liście zaufanych nie spotkałam się z nią. A Indizio - tego z alle - to polecają wszędzie, nie tylko na wizażu, także na innych forach. Ale zrobisz jak uważasz.
Stary 2015-09-25, 13:51   #2120
hellokatie
Rozeznanie

Niewiem ja o nim w sumie nie słyszałam ;/
Chyba kupie tester za 255 zł skoro 50tki chodzą po 231 to 20 drożej ale przynajmniej w pewniejszych perfumeriach najwyżej będe ich uzywać kilka dobrych lat ;p

Edytowane przez hellokatie
Czas edycji: 2015-09-25 o 13:54
Stary 2015-09-25, 13:55   #2121
Arsonist
Zakorzenienie

Cytat:
No to już słyszysz i mówimy Ci, że jest w porządku. A z setki zawsze można zrobić rozbiórkę i masz za grosze tyle ml, ile chcesz.
Stary 2015-09-25, 14:01   #2122
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba kupie tester za 255 zł skoro 50tki chodzą po 231 to 20 drożej ale przynajmniej w pewniejszych perfumeriach najwyżej będe ich uzywać kilka dobrych lat ;p
Indizio jest spoko - kupowałam u nich i z wysyłką i stacjonarnie (mała perfumeria)
Mają oryginały, nie ma się czego bać

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 14:25   #2123
hellokatie
Rozeznanie

Kupiłam właśnie flaszke 50 ml u indizio Ufam Wam żeby zrobić rozbiórke musiałabym wziąźc udział w 3 rozbiórkach , a nigdy nie bralam a że tak powiem zalezy mi na czasie a zanim wziełabym udział troche by minęło ( ostatnimi czasy nic mi się nie podoba na rozbiórkach -chociaż zaglądam tam dopiero od tygodnia ). Wolę 50tki niewiem czemu po prostu tak mam
Stary 2015-09-25, 21:05   #2124
zania
Matka buldoga

Cytat:
Yhm... ja uwielbiam setki (wincyj, wincyj! ), za swoją dałam 274zł... a tu masz połowę płynu raptem 74zł taniej. Testery to w ogóle inna bajka. Czasem są też "flakony" czy "unboxy" za śmiesznie małe pieniądze. To nie jest niemożliwe. Tej perfumerii osobiście nie znam, oprócz tego że jest na liście zaufanych nie spotkałam się z nią. A Indizio - tego z alle - to polecają wszędzie, nie tylko na wizażu, także na innych forach. Ale zrobisz jak uważasz.
Ba, Indizio podajemy jako przyklad, gdzie trzeba wskazac oryginalne flaszki jesli chodzi o detale. Ma bardzo dobre zdjecia, realne zdjecia, zadne tam katalogowe

Cytat:
Kupiłam właśnie flaszke 50 ml u indizio Ufam Wam żeby zrobić rozbiórke musiałabym wziąźc udział w 3 rozbiórkach , a nigdy nie bralam a że tak powiem zalezy mi na czasie a zanim wziełabym udział troche by minęło ( ostatnimi czasy nic mi się nie podoba na rozbiórkach -chociaż zaglądam tam dopiero od tygodnia ). Wolę 50tki niewiem czemu po prostu tak mam
Ufaj, ufaj Indizio to pewniak
Stary 2015-09-26, 14:50   #2125
nalezedociebie
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy jakaś perfumeria internetowa ma w sprzedaży Mod Noir Marc Jacobs? Bo odwiedziłam kilka stron i nic

nalezedociebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-26, 20:44   #2126
KentuckyG
Raczkowanie

Dot.: Perełki z Allegro, część IX

A widziała któraś z Was może gdzieś takie perfumy Spirit of shadow? Kupowałam je w Anglii i nigdzie nie mogę odnaleźć, a to był idealnie zrobiony, klasyczny Ghost.
KentuckyG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 10:46   #2127
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez nalezedociebie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy jakaś perfumeria internetowa ma w sprzedaży Mod Noir Marc Jacobs? Bo odwiedziłam kilka stron i nic
Sephora? KLIK Ale nie wiem czy ta perfumeria cie interesuje, czy mialas moze na mysli te tansze
Stary 2015-09-28, 15:20   #2128
liv87
Guerlain Lover

Co powiecie o perfumerii perfumymax.pl oraz izapachy.pl?
Szukałam w wyszukiwarce, ale nigdy nie widziałam odpowiedzi na te posty, a na dodatek nie ma jej w polecanych...
Kupował ktoś?

2023: 62

Edytowane przez liv87
Czas edycji: 2015-09-28 o 15:26
liv87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 21:11   #2129
nalezedociebie
Zakorzenienie

Cytat:
Sephora? KLIK Ale nie wiem czy ta perfumeria cie interesuje, czy mialas moze na mysli te tansze
Właśnie zapomniałam dodać, oprócz Sephory. Ale dziękuję

nalezedociebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 07:27   #2130
nigreco
Raczkowanie

Botega Venetta - gdzie poza Sephorą?

Jeśli łamię jakieś reguły forum, to przepraszam z góry.
Ale mam pytanie - czy i gdzie można kupić Botega Venetta poza Sephorą, skoro deklarują, że to zapach na wyłączność? Cena jest dość wysoka.
Czy w takim razie w innych perfumeriach to podróbki? Poradzccie doświadczone!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości