|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Cytat:
Przy starszym miałam rabat 7 czy 8% i to nawet od cen w promocji wiec super. Teraz czasem nie wchodzi na cene promocyjna hmm
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wrzuce link 😊
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O super- do 10% może być, ale pewnie wiesz. W aplikacji nie widać ze dostępna, na kompie widać taka zielona kropa przy nazwisku z prawej strony ekranu 😜
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeessssttteeeemmmm
))))
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Eh- ale miałam przejścia z ta moja aplikacja :-(- ze strony jak próbowałam ale wylogowac to mnie przerzucalo od razu na aplikacje i tylko mielilo ozesz jak mnie to Wnerwia... dzisiaj już z rana się ucieszyłam ze wszystko ok a tu dupa znowu to samo... Musze trochę nadrobić nie ukrywam bo nie wiem co się tu w ogóle dzieje... no oprócz akcji o rozszerzanie bo to doczytałam na fb.. a tak to nic:-(
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Sobota znowu mi tak zleciala ze szok. Najpierw byłam na kursie - nie pisałam Wam wcześniej ale zdecydowałam się robić prawko w końcu... taka się uchowalam he he . Potem wróciłam do domu i byliśmy na rynku na obiedzie bo jakoś tam wujek mojego męża przyleciał prosto from JU-ES-EJ - i oczywiście teściowa miała sraczke żeby wszystko wyszło ide-analnie. .. . He he normalnie na obiedzie cyrki nad cyrkami... no i jak wróciliśmy to już był wieczor próbowałam się do Was dobić ale się nie dało :-( wczoraj to byliśmy u znajomych popołudniu Olaf w gościach jest Anioleczkiem aż nie wierze wtedy ze to mój syn...
)) no i tez szybko zlecialo... weekend i po weekendzie...
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Juhhhhhuuuuu )))))))))---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Świetne
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
KAMILOVE sama nie wiem czy się ciesze. Ja mam dwa kg mniej niż przed ciążą teraz.
VIOLKA biedna Adka ciekawe czy to faktycznie ząbki idą? ROSI no ja też myślę że to rozszerzanie diety u Was. Zawsze coś co nie jest mlekiem czy to mm czy naturalnym od matki - jest już czymś o co rozszerzasz dietę. BLACK współczuję nocki
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
No witamy
![]() Super że robisz prawko bez tego ciężko ![]() Cytat:
|
|
#3432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Na razie bez nozek uzywam. na macie mu klade i naciska 😊 na dlugo powinna posluzyc ta zabaweczka 😊
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
No hej hej!
![]() A mój synuś dziś posłuchał maminych życzeń o spokojna noc i gdybym go nie wzięła przed drugą do cycka ( miałam już tak twardy ze aż wyciekalo z niego. Obudziłam się z mokrym stanikiem i koszulka) to by pewnie dalej spał. Zjadł i dalej w kimke - spał do 5.50. Zjadł i pospal do 7. Także jak dla mnie super Mnie boli głowa tak od zatok i leje się z nosa. Gardlo mniej boli juz. Tz pojechał na rozmowę kwalifikacyjną - chce zmienić pracę, bo w tej obecnej nie ma szans na powrót na dzienna zmianę, chodzi tylko na nocki. To nie jest życie tak ciągle nie spać w nocy, nie mówiąc o tym ze Filip cicho nie usiedzi gdy tatuś odsypia, wiec Tz wciąż zmęczony chodzi. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- DOMIMA no to to super ze się zdecydowałas na prawko. Masz już jazdy? Jak Ci idzie?
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czytam o zupkach ze po rozszerzaniu na nie, jakie te zupki? Normalnie na kosciach? Czy warzywne wywary? Bo ja nue kumam i jade poki co ba sloiczkach ...
|
|
#3435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
jedna z nich mały uwielbia jako gryzaka. Jest z ogranicznikiem wiec sie nie boje ze za gleboko wsadzi. Chyba coś takiego jak mała Koperco ma na zdj na fb ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
chyba dziś się przejdę do drugiego rosska. Dyni z gerbera poszukam
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba ze bym znow sie tak zle poczula jak w nocy.
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba z nadrabianiem zejdzie mi dzisiaj cały dzień... eh...
NIEZAWSZE - ta cała sytuacja z Twoją Maja jest bardzo przykra. Niedowiary ze to się przytrafiło przy dorosłych osobach :-(- straszne to :-( bardzo mi żal Twojej Córci :-( VIOLKA - Gratki 5 mcy Adusi - calusnej Księżniczki - piękne ma te usteczka - fajnie ze marcheweczka coś tam posmakowala - super jak się widzi taka fascynacje w tych małych oczkach ![]() A i doczytałam ze wciągnęła Cię apka do fotek - no moim zdaniem wymiata. Miałam i mam kilka różnych ale ta jest moim zdaniem najlepsza i łatwa przede wszystkim - a pioseneczki to my ten zestaw katujemy kolejny miesiąc i powiem szczerze że Mój Synus je uwielbia ![]() MAŁA - Gratki Pół roczku dla Jasia - miał torcik z połowa świeczki? Oczy Jasia są HIPNOTAJZING -oj będzie łamał serca co rusz... Sylwia a Ty gotujesz zupki czy te Warzywka czy póki co sloiczki? MAJKA - jak tam Twoje Skarby? Obydwa? Kurcze czytałam ze dawalas jajko :-( - ja jeszcze nie dalam i nie wiem kiedy to zrobić :-( HANIA - Czytałam ze coś tam buszujesz po necie :-/- eh... Kochana staraj się to ograniczyć bo zejdziesz nam z tego świata. Ja juz w ciąży oduczylam się czytać tego g.wna... Jak się martwisz to sięgaj po informacje u lekarza bo to jest dość wiarygodne źródło :-* - a jak teraz u Filipka z tymi kupkami? CASHMERE - jak idzie Szymkowi papusianie nowości? Nie podobają się twojemu mężowi łupy? Eh.. faceci... Mój to nosy nic mi nie mówi bo i tak jak mi się coś podoba to to będę mieć czy jemu się to widzi czy nie... wiec się już nawet nie wypowiada... Aha HANIA - jak się czujecie? Bo czytałam ze macie szpital w domu :-( MADZIXX - A jak zdrówko Ali? Bo Wy z mężem juz lepiej prawda? Dobrze kojarzę? EWULKA - witamy witamy ![]() SUNNY dalej się nie odezwała? I SONIA tez prawda? :-( Hmm.... |
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
:-*
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- :-* |
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka się uchwałam.
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Mi mama dala na prawko. Jak mialam 19lat. Mega wdzieczna za to jestem bo to bardzo przydatna sprawa przy dziecku. No i wtedy latwiej bylo zdac niz teraz.
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chcesz z miękkiej to gotuje szybko je osobno i potem dodajesz do zupki
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, a u nas zamartwienia się ciąg dalszy. Dziś Mała straszliwie zgrzedzi, ale to chyba brzuszek, bo wyrurkowalam, bąki i kupa poszły i usnęła spokojnie, wiec zobaczymy. Ale za to wczoraj wyszła jej wysypka na calutkim brzuszku i plecach, trochę też ma na nóżkach i nie wiem od czego, czy to alergia pokarmowa (w sobotę dostała biszkopcik do mamlania). Wysypka wygląda jak pokrzywka. Eh, i do tego niska temperatura ciała 35,9... Samą nie wiem co o tym sądzić.
Edytowane przez kana158 Czas edycji: 2015-09-21 o 10:56 |
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ta siostra tz tez robiła z siebie taka szopkę ze szok. Cały czas z mamusia mówiły o tych dzieciach siostry - dwie dziewczynki jedna 8 lat druga roczek. No i wszystkich zameczaly tematami z nimi związanymi... tesciowej pysknelam raz i miałam spokój. Siedzieliśmy na końcu stołu wiec tez tak nas tesciowka posadzila jak jakieś gówno... eh... w każdym razie wujeczek przyszedł do nas i wychwalal mnie i Olafa wiec miłe to a jak tylko poszedł to tesciowka juz tylko podsluchiwala co on do nas mówi i się wtracała . Masakra. Za to zjadłam pyszny obiad z deserem kawa i winkiem i jak obliczalam ile kosztowało moje menu to było ponad 100 he he tak się odwdzieczylam za zaproszenie )))))
|
|
|
|
|
#3446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeeaaaa !!!! Opowiadaj co na obiedzie ![]() Cytat:
Dowiedzieli się dopiero jak zdałam ![]() Wstałam z wyra i idę ogarniac siebie i małego, kasa przyszła na tż konto ide poszaleć Popłacę rachunki haha
|
||
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrazilam sie tym moimi popsulymi sloiczkami trochę. Teraz chcę pomrozic gotowe mieszane porcje warzyw, zeby móc je od razy do gara i zupke ugotować. Póki co za nami tylko marchewka dynia i ziemniak
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak. Mam już jazdy. No mam super instruktorow wiec jest dość wesoło. Idzie mi dość dobrze choć ja chce lepiej i lepiej więc sama wymagam od siebie dużo. No Kraków jest takim średnim miejscem na naukę ze tak powiem bo za bardzo w ruch korkach to się nie pojezdzi się za to uczy zachowania wśród innych na drogach. Jest ok... ale ja już kilkanaście lat temu Nauczyłam się jeździć i po wioskach sobie smigalam - nie wiem czemu nie robiłam wcześniej prawka. Jakoś nie odczuwalam potrzeby bo zawsze ktoś mnie woził. Ale już teraz jak mam Maluszka Mojego Kochanego to chciałabym być niezależna.. |
|
|
|
|
#3449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiem, że auto i prawko przy dziecku to rzecz niezbędna ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
jak chcesz z mieskiem miało być. To gotujesz je.
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
No to racja. Mi tata dawał jak tylko skończyłam 18 lat - bo ówczesny chłopak mnie nauczył jak miałam 17 lat i wtedy bym zdała napewno od razu....aaaallleee ze ja jako prezent chciałam co innego niż prawo jazdy to mam za swoje. Wtedy chciałam wyjechać z chłopakiem na 3 dni gdzieś tam już nie pamiętam i prosiłam ze to dla mnie najważniejsze a nie jakieś prawko... no i uniosłam się... I nie dostałam ani tego ani tego....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

Do Rosska jeżdzę autem, wózkiem ciut za daleko narazie, ale 2 razy w miesiącu to napewno jestem w Rossku

muszę pilnować żeby na rabacik uzbierać.
jedna z nich mały uwielbia jako gryzaka. Jest z ogranicznikiem wiec sie nie boje ze za gleboko wsadzi. Chyba coś takiego jak mała Koperco ma na zdj na fb

Ślubujemy: 21.10.2017