|
|
#301 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze mnie wkurzało jak Kubuś był mniejszy, że "zobaczę jak będzie starszy, to dopiero wtedy nie będę mieć na nic czasu". Wszystko się potwierdziło
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi.... Juz to widze, kobita z brzuchem pod nosem zrzuca wegiel :P taki slaby dowcip.....
Niech on sie nie wyglupia ;-) TheFall, mnie to nie denerwuje, a przeraza, ze spokojne spanie sie skonczy :P Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-09-21 o 11:13 |
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego chyba bede zmuszona zasymulowac. Kurde okres grzewczy coraz blizej, a on se do grudnia chce siedziec. Aaa gdzie cholera w tym wszystkim ja i dziecko. W szczegolnosci, ze teraz wracam od mamy w przyszlym tyg. i wracam do remontu. Musi wrocic, bez gadania.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja licze, że negocjowalibyśmy tak za 100zł max ![]() A na jakiej aukcji kupiłaś? Cytat:
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
a żeby to się chociaż tak dało wyspać na zapas
|
|
|
|
#307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
jaki materac kupujecie do łóżeczka?
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
To tez roznie bywa z tym spaniem. U nas sie teraz wszystko unormowalo I juz nie pamietam kiedy sie nie wyspalam
![]() Thefall potrafimy z Mela sie byczyc do 10:30
|
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Co do lozeczka to ja dla cory kupowalam uzywane ale jak nowka za 100 zl
dla mnie sie oplacalo bo nowe kosztuje kolo 300 Teraz bedzie tez dla synka tylko musze przemalowac na bialo! |
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupilam gryka-pianka-kokos, jak siadalam, kladlam sie na niego, to byl ok
wystarczajaco twardy, a na takim mi zalezalo.
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysek,po prostu gin uwaza ze jak tylko mozna mnie przevadac pod jakimkolwiek katem to to robi
ja mialam wskazania do prenatalnych (rozszczep podniebienia),do echa juz nie ale podciaga to pod to i dzieki temu mialam dwa razy prenatalne,dwa razy polowkowe i teraz echo. I w 30 tygodniu tez mi zrobia usg w klinice.
|
|
|
|
#315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nadal jestem w szoku jak dziecko moze sie tak ciagle budzić, a i tak mam łagodny przypadek. A z czasem teraz (1,5 roku) jest rzeczywiście mniej ale wolę ten stan. Jest coraz fajniej kumata. Przeraża mnie to że znów bedzie w domu takie malenstwo z ktorym nie ma kontaktu. Ty masz chłopaka, tak? Ja mam piankowy z Ikei jeszcze po Kindze. Nie bede nowego brała. |
|
|
|
|
#316 |
|
Rozeznanie
|
Mojakaren chciałabym do końca pazdziernika jeszcze popracować, moze w między czasie wezmę sobie krótki urlop, chociaz wszyscy mi mowia ze jestem glupia ze tyle pracuje.
|
|
|
|
#317 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
powiedz mu ze nie masz już siły na nic i niech wraca ![]() ja w ciąży baaaardzo dużo śpię, co więcej wciąż mi się śpi wygodnie mimo sporego brzucha. Nawet na sikanie nie budzę sie zbyt często (raz, max 2 razy) więc jest ok, no ale kilka nieprzespanych nocek i i tak będzie zombie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#318 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ty to robisz???? Cytat:
Fajnie tak ![]() Cytat:
Ja chce do połowy listopada popracować, ale zobaczymy. W tym tygodniu zwolnienie przez tego wirusa a w nastepnym urlop
|
|||
|
|
|
#319 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nowe z szufladą jednak trochę droższe więc jak masz takie upatrzone i do tego wytargujesz za stówkę to wtedy chyba nie będzie źle ![]() swoje kupiłam tutaj http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...546499111.html model dominik. już przyjechało, otwarłam tylko karton i na pierwszy rzut oka super. jest ładne jaśniutkie, bez żadnych ciemnych brzydkich sęków (bo to drewno sosnowe) i ma okrągłe szczebelki. siostra też mówi że ładne, zobaczymy co mąż na to
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#322 |
|
Wtajemniczenie
|
O mamo nie wierze. Lekarka ma 3 cesarki i bedzie dopiero na 14. Masakra jeszcze 2h czekania :-(
Jak tak mowicie o tym TSH to juz sie nie martwie ![]() Dotka a wyniki HCT 35,8| 37-47 PLT 146 |150-450 PDW 22,8 |9-17 NEU 5,6|2,5-5,0
|
#323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy sie nie dogodzi Myśle że 1,5-2 miesiace przed porodem wystarczy żeby się ogarnąć. Mam przynajmniej taką nadzieję.
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko zalezy od zawodu i zakresu obowiazkow ![]() Ja na L4 jestem od samego poczatku, bo raz ze w pracy musze bardzo duzo dzwigac (DPS dla os starszych), dwa praca przy urzadzeniach, emitujacych szkodliwe fale, trzy DPS jest siedliskiem wszelakich bakterii i wirusow wiec mega glupia bym byla gdybym tam choc dzien popracowala bedac w ciazy.... |
|
|
|
|
#325 |
|
Zadomowienie
|
Kogelmogel, tygrysek jak tylko chęci i siły do pracy sa to pracujcie. Dość sie jeszcze nasiedzicie w domu. Dzięki dziewczyny za zaproszenie. Wiem, każdy jakieś tam zmartwienia ma. Jeden większe, inny mniejsze a i tak je przezywa. Pamietam jak to było. Choć teraz wiem ze to nic nie znaczyło... Moze krótko o sobie. Mam 2 synków, 4 i 6 lat- juz w pierwszej klasie. Teraz spodziewam sie wymarzonej córci. Moze marzenia sie spełnia i ja przytulę do piersi
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez L4 od samego poczatku, dzwiganie kartonow z towarem (rozladowanie palety nie powinno przekraczac max 1h, jedna paleta, to ok. 800 kg), siedzenie na kasie, wszystko w ciglym biegu plus ludzie do sklepu nie zawsze przychodza zdrowi. Czesto gesto kaszla, prychaja na kasjerow.
|
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja podobnie od samego poczatku. Tzn od 9tc od kiedy sie dowiedzialam o ciazy. I nie zaluje nic a nic
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Dotka super, że z serduszkiem malca wszystko w porządku to najważniejsze.
Co to za paczkę dostałaś? Cytat:
Lateks - pianka MallaMi łóżeczko będziesie już rozkładać czy jeszcze poczeka? Magdusiaaa to jeszcze poczekasz ale może dzidzia Ci wynagrodzi i pokaże co tam miedzy nóżkami chowa, masz coś do czytania? |
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia, nic mi Twoje wyniki nie mowia
![]() Kamilka,na pewno wszystko bedzie dobrze! Ciezko cos doradzic,bo nie wiem jak duzy jest problem. Ja spokojnie powinnam byc juz na L4 ale coz.. jeszcze pazdziernik musze przecierpiec. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.