![]() |
#1321 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do stwierdzenia o becikowym to też tak myśle. Ja jeszcze nie byłam go załatwiać. Cytat:
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
Mehja bratowa zachowała się jak obrazona 5 latka :/ nieladnie z jej strony.
Powinna to zrozumiec. |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nam dwie imprezy wyszły jakoś 1500. ![]() Mehja porażka z Twoja bratowa ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- jestem chujowa pania domu.. chyba tak dlugo nie odkurzałam, ze moje dziecko zaczelo sie bac ![]()
![]() |
#1324 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Super, że wszystko się udało! Grzeczne mamy dzieci na watku i piękne mamy ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bershke też lubię, chociaż ostatnio te ciuchy tam to jak dla nastolatek, wolę stradivariusa :p Chociaż spodnie kupuję tylko w bershy ![]() Phiii ale burzujska bratowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Blog kaszka z mlekiem. Ok jesteśmy po. Głowa zdeformowana, prawdopodobnie od ułożenia w macicy. Wysłali nas na rtg. Bedą dzwonić z wynikami. Lekarka mówiła ze jak zacznie siedzieć to lekko sie odksztalci ale na spektakularna poprawę nie mamy co liczyć. Będzie gadać z chirurgiem i próbować załatwiać nam ten kask na kasę. Jak sie nie uda mówiła, żeby iść prywatnie. Okazało sie, ze jak ostatnio byliśmy u rodzinnego na takim ogólnym przeglądzie coś wyszło z okiem prawym nie tak, jakieś zamglenie. Jestem w☠☠☠☠iona bo wtedy nic mi nie powiedzieli dopiero ta lekarka w notatkach wyczytała. Kilka dni temu dostałam list żeby iść z Amy do okulisty ale myślałam ze to taka rutynowa kontrola. Jednak ona sprawdziła jej to oko, mówi ze jej sie wydaje ok ale ona okulista nie jest. W następny wtorek mamy wizytę z rym okiem to zobacYmy. Mam nadzieje, ze będzie ok. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Zakorzenienie
|
Aika będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
Domincia- no to piona! Ja też jeszcze o becikowe nie składałam. Zniechęca mnie ta cała papierologia.
Aika- oby z oczkiem było wszystko w porządku i żebyście dostali ten kask.
#1331 |
Zadomowienie
|
Aika wysle Ci zaraz wiadomosc prywatnao pewnej poduszce
![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nich zawsze wszystko jest normalne. Myślał ze dziś tez nas zbyje ale nie, przeprowadziła mega dokładny wywiad i ja zbadała. Dzięki dziewczyny. Wogole udało mi sie kupić dziś na eBayu nosidełko Tula za dobra cenę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
chociaz tyle.. mi tez sie wydaje, ze Lilly ma plaski prawy bok przez to ze spalam na prawej stronie przez cala ciaze..naczytalam sie w necie juz o NHS, kosztach i czasie terapii.. na razie probuje zeby mala miala glowke na wprost jak spi albo na lewej stronie, cos tam sie udaje.. no nic, czekam na skierowanie do pediatry.. ale teraz chyba pojde z moim TZ,bo jak pojde sama to sie denerwuje i mam malo do powiedzenia a zawsze jak jest TZ to jakos inaczej..
#1334 | |
Zakorzenienie
|
no niestety ona taka jest nie wiem teraz jak ja mam się zachować, jakby nic się nie stało? pewnie ona będzie oczekiwała przeprosin ale przecież ja teraz mam też prawo się poczuć obrazona że olała ważny dzień mojej córki ![]() to druga żona mojego brata, paniusia taka i Coś dobrze napisała- zachowuje się jak 5-latka a ma lat 45 Cytat:
kochana załatwiaj! ja też się nastawiałam na batalię bo mops u mnie to porażka totalna ale teraz o dziwo poszło bez problemu, aż w szoku byłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś tez byłam z Tz ale to ja z nimi rozmawiam a on głownie słucha. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu nie przepraszala jej, bo nie masz za co. Ale to jestem ja, a ja jestem bardzo konfliktowa ![]()
![]() |
#1338 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma kiedy do tego ![]() Cytat:
![]() Ja bym coś jej powiedziała przy pierwszej lepsze okazji. Nawet bez nerwów, spokojnie ale dobitnie. Bez jaj, to co? osobno trzeba dzwonić do brata, do bratowej a może jeszcze do ich dzieci? Nie wiem..to oni nie są rodziną że trzeba osobną ją zapraszać? ![]() Eej, ja jestem tempak nad tempakami ![]() Próbuję zainstalować tego ig. ale tam wyskakuje, że mam im podać metodę płatności-czy z orange, czy kod czy z mojego konta. I ja nie wiem-podawać? A oni coś pobierają ? jakąś kasę? ![]()
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
Eee...no zaraz zobaczę
![]() Bożeno...Lena chrapie jak niedźwiedź ![]()
#1341 |
Zakorzenienie
|
Masija powinno być pomiń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Tż był załatwiać becikowe i oczywiście jeszcze brakuje kilku zaświadczeń.
Poza tym gościu powiedział, że gdybyśmy przyszli w kwietniu to mielibyśmy zasiłek. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Siacha czemu w kwietniu którego roku.?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
W tym roku, po tym jak Tż zmieniał prace co dostał dyscyplinarke. Wtedy też byśmy dostali ten drugi tysiak.
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozmawiałam z bratem na ten temat bo dopiero dziś się od mamy dowiedziałam czemu jej nie ma! wczoraj zapytałam go czy sam przyszedł to powiedział, że tak i nie ciągnął tematu a ja pomyślałam, że może się pokłócili więc też nie drążyłam. do głowy mi nie przyszło że się pokłócili ale o nas. Jak mu daliśmy to zaproszenie to on później zadzwonił żebyśmy odwiedzili ich. No ale nie mieliśmy jak i kiedy (gdybym wiedziała, że przez to ona nie przyjdzie to coś byśmy wykombinowali żeby tam wpaść). Cytat:
nie mają dzieci, to jego druga żona od kilku lat. Mój brat ma dzieci których ona nienawidzi. kiedyś nie przyszła na świeta bo moja mama zadzwoniła do brata żeby ich zaprosić a nie do niej. teraz nie wiem czy mamy tam jechać w weekend czy olać ją w takim razie? bo jak pojadę to mam udawać że jest ok? przyszły mi witaminy do testowania i mam jeden zestaw dla 50+gdybym była wredna to bym jej dała ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-09-21 o 12:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() Siostra mojego byłego narzeczonego była taką księżniczką i wtedy byłam glupia bo ich matka ciągle coś do mnie miała, no rzeczy z kosmosu a ja zamiast ich wysłać w ☠☠☠☠u jeszcze przepraszałam. I to się NIE sprawdza, wierz mi. Tylko gorzej jest jak pokażesz, że może sobie pozwolić. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Zakorzenienie
|
Domincia wyslalam Ci priw
![]() ![]()
#1348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje Marei. Ona sprawdzała to oko to mówi ze jej sie wydaje ze jest ok. Wszystko po tej prawej stronie, najpierw utrata słuchu w prawym uchu, potem ta płaska głowa a teraz to oko. ImageUploadedByWizaz Forum1442838112.771805.jpgtaka ta Tula. Babka mówiła ze prawie nie używana bo kupiła a dziecko szybko wyrosło i musiala kupić Tula toddler. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Marei w sumie masz rację, sto razy zapraszać nie będę.
Aika biedni jesteście, tyle się nastresowac musicie. Nadal mocno kciukam za Amy, oby główkę udało jej jak najlepiej ukształtować i za oczka- żeby były Zdrowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.