|
|
#3271 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Ja przyznam, ze dzisiaj pierwszy raz od nie wiem od kad w sumie niedobrze mi było podczas ćwiczeń i miałam dosc Ale oczywiście nic nie przerwałam ani nie zwolniłam, osioł uparty, jak zwykle ![]() I generalnie ciezko mi sie ostatnio wstaje, odkąd dzien sie skraca, a im blizej listopada tym mam wieksza depre - nienawidzę tego miesiąca, byle do wiosny
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
![]() Dzięki za wszystkie typy odnośnie Krakał ![]() Polly kurka mi te gotowe ramki to żadne nie pasują Moim zdaniem i m prościej tym lepiej ...Ja mam swoje długie nazwisko + Negatywowe i rzeczywiście za długo... Dlatego daję pierwszą literę imienia kropkę i pierwsze nazwisko Rachelo U mnie na bazarku jest balea dostępna wczoraj kupiłam 500 ml olejek lavendowy do kąpieli za 9 zł , szampony i odżywki z naszej serii ma po 7,50 , zamówiłam sobie szampon i odżywkę figową bo fajnie zmiękcza
|
#3273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co plis byłoby najsowo jakby ktoś miał jakiś pozytywny temacik chętnie potrzebuję w ramach odskoczni. Znalazłam sobie milion zajęć, ale jednak to nie to. Musi być temat zajmujący - logo ? Z prozaicznych kłopotów właśnie nadaliśmy stół w przesyłce - tragedia, czuję że będzie bitwa z firmą kurierską, ale tak to jest jak małżyk wybrał najtańszą. ![]() Tylko, że cóż z tego, stratni będziemy oboje. No i mój telefon nie chce dzwonić Jak ja uwielbiam w takie dni tego typu przeszkody. Mam 3 mega ważne sprawy do załatwienia dziś przez tel. ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() Jeeeeah wreszcie pozytyw! No ja wciąż nie kliknęłam, bo coś tam? Nie pamiętam już co.
|
||
|
|
|
#3274 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad silnego postanowienia oszczędzania więcej... Zważywszy, że osiągnęłam perfumeryjną i ciuchową nirvanę (pomijając drobne plany zakupowe uwzględnione w całorocznym [!] budżecie
) to powinno być łatwo... Ale jak żyć bez zakupów dających kobicie tego typu przyjemność? Może chociaż waciki czasami sobie sprawię...
|
|
|
|
#3275 | ||
|
Zakorzenienie
|
A no i zapomniałam
![]() Jutro jedziemy do Sanoka do muzeum Zdziska Beksińskiego ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
i mieli jeszcze dezodoranty rexony w wersji na rynek amerykański.Myślicie że lepsze som ?
|
|
#3276 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ciagle coś mi w oko wleci, jak nie ciuch, to kosmetyk, jak nie kosmetyk, to bizu, jak nie bizu to sprzęt i tak sie to perpetuum mobile nakręca
|
|
#3277 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Zapomniałam skomentować ludzkiej znieczulicy - masakra O_o Ilekroć mi się zdarzyło cionszowo omdlewać to zaraz ktoś obcy dopytywał co jest grane. Ja akurat wolałabym wówczas święty spokój niż być w centrum zainteresowania, ale fakt, że u mnie kończyło się na przesiadywaniu na krawężnikach w stanie lekko zmulonym i tak naprawdę nie potrzebowałam pomocy. W każdym razie teraz noszę przy sobie wodę i batona. |
|
|
|
|
#3278 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja bym chciała mieć z czego oszczędzać
|
#3279 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Otóz to, ja nie mam, bo jestem na bieząco
|
#3280 | |
|
Nindżopesz
|
Tekst dnia
Chyba odlewką Fumidusa i ogólnym zniechęceniem po ostatnich testach nieznanych mi wcześniej perfum, które Brzmiały Obiecująco. No nie ma nic! A ze swoich "zbiorów" już wytypowałam kolejne dwie flachy do denkowania bez nadziei, że później znajdę coś na ich miejsce. Minimalizm siłą rzeczy ![]() Cytat:
Właśnie miałam fazę na ulepszanie garderoby więc trochę szmat przybyło, trochę ubyło. Mam jeszcze kilka muszmieci ale cenowo poza moim zasięgiem albo po prostu nigdzie czegoś takiego nie ma. |
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ano, ja nie inaczej naszam. No i tak telefon pokazuje wszystkie kontakty wykonuje połączenie i po pierwszym sygnale - się rozłącza. Rachunki popłacone, jak chciałam wejść w jakieś ustawienia połączeń - to się ładuje wieczność i pokazuje błąd sieci lub karty SIM. No ale wszystkie kontakty wsio jest. Wyłączałam go i włączałam 2 razy. Dunno Do przyjazdu małża przeczekam potem zazdzwonię z jego tel. grrrrrrr A teraz ZEN
|
|
|
|
|
#3282 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
thnx
acz nada ![]() Nie mam sił. Olewam to na razie. Nie mam nerwów. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-21 o 12:19 |
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zajrzałam dzisiaj na stan konta po weekendowych zakupach... uuuu a niby tylko jakieś buty ciepłe i kurtki (czarna jesienna ramoneska z odpinanym kożuchowym kołnierzem z mango outlet ) i pare drobiazgów do kuchni, skarpetki, 2 czapki itp... no nie wiem, gdzie tyle wsiąkło ![]() Marzy mi się na zimę czarny długi płaszcz z kapturem, najlepiej długi i w militarnym klimacie albo pseudowiktoriański, ale takich nie ma na restyle jest jeden, ale cienki, jesienni, a na jesień już mam dwa ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-21 o 13:43 |
|||
|
|
|
#3286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sabb Cytat:
tylko 4,5h od londynu, po drodze dużo do zboczenia i blisko już do edynburga ![]() siedzę nad tym od wczoraj, bo 2 dni to chyba za mało na ogarnięcie ![]() 2. za stół ![]() Cytat:
jaka sieć? może coś z nadajnikiem i zasięgiem też tak czasem mam, albo komunikat że nr jest za krótki (nawet z kierunkowym)
|
|
#3287 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
tam nie ma literówki
![]() tzn można jechać prosto przez manchester ale fan liverpoolu raczej tego nie zrobi...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-21 o 13:54 |
|
|
|
#3289 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i współczuję i dobrze rozumiem ten stan ![]() 2. jak wszystkich rzeczy , które byśmy chciały ![]() Najbardziej nie cierpię stycznia , ciemno , zimno , do wiosny daleko , po świętach pustki w kieszeni a miesiąc dłuuugi i do wypłaty daleko . Listopad da się przeżyć , bo masochistycznie znajduje przyjemność w obserwowaniu syfu na zewnątrz , kiedy jestem wewnątrz no i o świętach się już myśli , ale styczeń to jedna wielka beznadzieja
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skądś to znam. To chyba najdurniejsza i najbardziej upokarzająca forma listu ever. Pick me! Pick me! Wiem ile trwa napisanie czegoś takiego żeby nie zbłaźnić się, żeby nie wyszło kuriozalnie.2. Oł maaan. Dziękuję, ale to tylko wzmaga pragnienie ucieczki stąd. Zaraz natychmiast! 3. Thnx. 4. T-Mobile znaczy się lipa. nie mam żadnych komunikatów. Pewnie sieć.
|
|
|
|
|
#3291 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rejcz, T-Mobile robi rozmaite dziwne rzeczy.... mnie standardowo i regularnie rozłącza z przyjaciółką po godzinie rozmowy - nieistotne, która dzwoni do której, godzina mija, koniec połączenia
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Thnx, mam obecnie tak wywalone na to, że hej ![]() Autentycznie, szkoda mi nerwów. Telefony wykonam jak małż wróci. |
|
|
|
|
#3293 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie lubie tej sieci. Miałam kiedyś w niej numer, jak jeszcze była Erą i tez jaca bywały - często sms-y nie dochodziły, nie wychodziły, albo nagle z 50 naraz. Czasami nic nie szło, stwierdziłam ze raz wystarczy i never more Mobila ![]() Generalnie mialam we wszytskich sieciach chyba numery i tylko z Plusem i Play nie miałam zadnych cyrków.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-09-21 o 14:03 |
|
|
|
|
#3294 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na to wygląda
ale w Playu podobno ucinają po 45 minutach, wiec jeszcze nie jest tak źle
|
#3295 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie, w Play nic nie ucinają
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też właśnie dumam do kogo się przenieść, ale umowa jeszcze rok.
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Znaczy, ze sieć miała problemy, albo zasięgu nie było. Jak miałam Orange to myslałam, ze szlag mnie trafi, bo na naszym osiedlu co chwila zasięg padał, tragedia no Wypięłam się na nich i przeniosłam nr do innej sieci.
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
ja się na temat telefonów dyplomatycznie nie wypowiem
![]() A płaszcz fajny był w restyle, ale już nie ma wysłałam @ z pytaniem, ale widze, że nigdzie w sieci go już nie ma, więc pewnie wycofion jest http://www.liquiwork.com/punkcoatjac...g/11401212.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-21 o 14:18 |
|
|
|
#3299 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście nie na kasjer-sprzedawca ![]() 2. wczoraj dostałam zapro na koncert Rae Morris 8.10 w Shepherds Bush Empire a byłam pewna że do listopada się nie ruszę już ![]() 3. macie zdjecia przed 4. ale to orange zaliczył zwiechę stulecia parę lat temu ![]() no bywa i wtedy wychodzi jaki człowiek zagubiony bez komórki straszne jest to jak uzależnili ludzi....
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Ciężkie sny
Ale oczywiście nic nie przerwałam ani nie zwolniłam, osioł uparty, jak zwykle 

? 
Tylko, że cóż z tego, stratni będziemy oboje. 
) to powinno być łatwo... Ale jak żyć bez zakupów dających kobicie tego typu przyjemność?
Może chociaż waciki czasami sobie sprawię...

Do przyjazdu małża przeczekam potem zazdzwonię z jego tel. grrrrrrr 

) i pare drobiazgów do kuchni, skarpetki, 2 czapki itp... no nie wiem, gdzie tyle wsiąkło
za stół
znaczy się lipa. nie mam żadnych komunikatów.