|
|
#361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Dzieki dziewczyny
medeline fajny masz taki malutki, mój mi już troche przeszkadza np podczas wiązania butów, niedługo będzie to mąż robił Ja też jestem od początku na l4 i nie wracam do pracy bo moja firma się zamknęła więc nie mam do czego
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne brzuszki
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne brzuszki dziewczyny macie
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
No zgrabny to jeszcze nie jest, szpiczasty taki
ale widzę że już co tydzień rośnie to może nabiorę łagodnych kształtów jak u LUNE.W ciąży każda praca jest dobijająca, bp i bez pracy są dolegliwości
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za wizytę śliczny brzuś super
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne brzuszki macie
ja ponad dwie godziny z rodzicami na skayp-ie rozmawiałam bo doszedł wózek, fotelik i łóżeczko |
|
|
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wam
![]() Magda, paskudna sytuacja na drodze. Oby sie nic takiego nie wydarzyło! Kamilka cokolwiek się dzieje trzymaj się mocno. Trzymamy za Ciebie kciuki! Dziewczyny gratulacje wizyt, zakupów, nowych tygodni, Lune i Medeline - śliczne brzuszki! No i taaakie macie super figury, zazdroszczę ![]() Z rana pojechaliśmy do ginekologa, pani położna stwierdziła że ginekolog "musiał zapomnieć" o glukozie i jak wreszcie przyszedł to mi wystawił nowe skierowanie na badania. Tylko teraz nie wiem, bo mam na jednym skierowaniu glukozę, mocz i morfologię, więc muszę skierowanie wykorzystać na raz, jestem w 25t 4d, no i glukozę muszę zrobić w miarę szybko, krew i mocz zazwyczaj robiłam niewiele przed wizytą, a tę mam dopiero 12.10 Myślę o poniedziałku-wtorku przyszłego tygodnia (26t 5d), myślicie że może być tak późno glukoza? No bo niby do 27t 0d mam czas, poradzicie?
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
hariett a to nie do 28 tygodnia najlepiej robić. Wydaje mi się że spokojnie możesz nawet w końcówce przyszłego tygodnia zrobić. A nawet jak zrobisz po 28 tygodniu to nic się nie dzieje, w glukozie chodzi o to żeby jak najwcześniej wykryć ewentualną cukrzycę. Czytałam, że dziewczyny rozbiły też w 30 tc.
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
A jak zrobię w 24+3, to będzie okej, czy za wcześnie?
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dzisiaj brzuch boli, tak bardzo nisko, jak chodze to jakas masakra...
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robiłam dokładnie w 24+3.
hariett mnie się wydaje, że będzie ok, bo wszędzie jest napisane, że do 28 można zrobić. |
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
O czarnula, to akurat jak ja
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę robić w środę wypadnie mi wtedy 24+4
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
ZUKEN, do łóżka z no spą i magnezem marsz!
DOTKA, będzie ok i jak zrobicie 28t Z dniami też będzie ok. To są zalecenia, nie sztywne ramy
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
świetnie wyglądasz
mały masz brzuszek! ![]() a własnie czytam że jakas mega awaria i na całym świecie skype przestał działać
|
#376 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny koszt ok 550 zł jeśli nie będzie dało włożyć samego szkła za 50 zł. Eh..Malwi to on nie chce widzieć brzuszka i czuć? No ja bym chciała wracać na jego miejscu jak najszybciej do ciebie i dzidziusia ![]() Cytat:
Ja chcę pracować do końca roku. Niby z dwulatka nie jest ciężko Ale wiecie jak to z dzieckiem.. Jeszcze studia i w ogóle to trochę dużo, ale cenie sovie to że w pracy mogę się spokojnie położyć i odpocząć w razie wu ![]() Niby tak ale nie lubię takich akcji ![]() Cytat:
O.widzisz wystarczy się upomniec czasem Gratuluję nowych tygodni, miesięcy, zakupów tz mi kolek jeszcze nie przyniósł na górę także nie mogę jeszcze wózka wypróbować dzidziuś mi nie daje spokoju Haha tłucze się jakbym nie wiadomo co zjadła Będzie chyba problem z usg kurcze.. Albo weźmiemy Olę ze sobą albo mama weźmie wolne na cały dzień
|
|||||
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukałam artykułu i faktycznie piszą, że od kilku godzin awaria. To nam się jakoś udało porozmawiać ale teraz nie mogę połączyć. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-09-21 o 14:55 |
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, napisz mi tu albo na priva dane auta (marka, midel, rok, pojemnosc, jak najwiecej szczegolow) zobacze czy da sie cos zrobic z tym lusterkiem tutaj.
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Mysle, ze chcialby byc z nami w tym czasie, ale ambitnie zalozyl, ze zarobi wiecej, a pogoda teraz tam licha i nie chodzi tak czesto do pracy jak myslal. Tez sie wkurzam, bo z jednej strony wiem, ze potrzebujemy kase, ale chyba wole, zeby byl z nami na miejscu. W szczegolnosci, ze nie moge sobie pozwolic juz na niektore rzeczy. Chociaz i tak duzo zrobilam w domu, jak go nie bylo.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo za całe lusterko do busa nie daliśmy więcej niż 3 stówki
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Med chcialabym, niestety z mala to juz nie takie proste :/ kurde pierwszy raz mnie taki bol zlapal
|
|
|
|
#382 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#383 |
|
Wtajemniczenie
|
I jestem. Z dzidzia wszystko w porzadku. Glowka, kregoslup, warga, nozki, raczki, narzady wewnetrzne w normie. Tylko serduszko cos slabo widoczne bylo. W kazdym razie bije i jest miarowe. Lozysko na tylnej scianie. I prawdopodobnie bedzie CORECZKA
nastepna wizyta 12.10 wtedy sprawdzi dokladnie serduszko. Aaa i na glukoze skierowanie. Takze 8.10 bede walczyc
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Thefall boli Cie caly czas czy jak?
Mnie przy chodzeniu... |
|
|
|
#385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki słonko ale nie trzeba - tata jest mechanikiem, wtyczki tu i ówdzie ma więc coś bedxie kombinował. Cytat:
niby cała obudowa jest, mam nadzieję, że uda się samo szkło zamontować. A jak nie to trudno ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Oby
zdziwiło mnie ze tata nie krzyczał no ale sam mi przyznał rację że musiało być coś z nim nie tak skoro nawet się nie zatrzymał tylko pojechał.. W ogóle was też tak syfi na buzi? No mega gule ciągle mi wywala |
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia gratuluję córeczki
wyczekalas się, ale było warto
|
|
|
|
#389 |
|
Zadomowienie
|
Może nie cały czas ale codziennie. Najczęściej wieczorami i w nocy. Czasami i rano jak dużo pobudek mamy. Szyjka zamknięta, łożysko mam trochę za nisko, ale na razie mam się nie denerwować tym.
Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Magda jak sie poloze to moja cora na mnie wchodzi I chce skakac
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Thefall nie no to mnie dzisiaj tak mocno pierwszy raz, jak sie zegne w pol to jest najgorzej... nie wiem kurde :/ do szpitala na pewno nie pojade, do gina do wizyty jeszcze kawal czasu... moze do jutra przejdzie!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

ale widzę że już co tydzień rośnie to może nabiorę łagodnych kształtów jak u LUNE.

Myślę o poniedziałku-wtorku przyszłego tygodnia (26t 5d), myślicie że może być tak późno glukoza? No bo niby do 27t 0d mam czas, poradzicie?

koszt ok 550 zł jeśli nie będzie dało włożyć samego szkła za 50 zł. Eh..

bo za całe lusterko do busa nie daliśmy więcej niż 3 stówki