|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe PM cz. II :)
U mnie półtora miesiaca. W najblizsza sobote potwierdzamy w hotelu liczbe goscii ustalamy menu, wpłacamy część kasy i mam druga, mam nadzieje, ostatnia przymiarkę.
Nie mamy jeszcze w ogóle stroju dla Tż!! Ja sie stresuje a o mi gada ze jeszcze mnóstwo czasu
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie 16 dni
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie równiusieńki miesiąc |
|
|
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby u nas też poszło tak błyskawicznie.. Jakoś ostatnio opadł mi zapał do tego wszystkiego..
|
|
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
hej,
a co macie zamiar włożyć do sukienki jak będzie poniżej 10 st?Nie bardzo wiem na co się zdecydować a pod koniec października taka temp możliwa
|
|
|
|
|
#2196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziewczyny bylam wczoraj u krawcowej by skrocic sukienke i tym samym przymierzylam ja po raz drugi bo pierwszy raz byl w majujak ja kupowalam no i az mi dech zaparlo i nie mowie tu o zbyt mocno scisnietym gorsecie poczulam sie jak milion dolcow, nie moglam sie na siebie napatrzec- mam nadzieje, ze na Tz tez zrobie takie wrazenie ![]() Wczoraj tez zarezerwowalismy wakacje, tydzien po slubie lecimy na Fuerte |
|
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę miała koronkowe bolerko z rękawem 3/4
![]() kashmirka ale Ci zazdroszczę tej Fuerty |
|
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam dzisiaj drugą przymiarkę, ale iestety suknia do odbioru za tydzien.My też celujemy w Kanary, i też tydzien po Najbardziej chcialabym teneryfę, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
|
#2199 |
|
Rozeznanie
|
Ja również nienawidzę bolerek i futerek więc postawie na skórkę w kolorze ecru
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Konto usunięte
|
Tutaj to zacznijcie sie juz rozgladac bo Kanary sa bardzo popularne w tym okresie z racji tego, ze odpadl Egipt i Tunezja a na kierunki blizsze typu Grecja czy Turcja to juz nie ma pogody, z Poznania to sie wycieczki sprzedaja jak swieze buleczki
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Zamknęliśmy dziś listę gości odpadły nam w sumie dwie pary ale z sensownych powodów (kuzynka niedawno urodziła a koleżanka jest w zagrożonej ciąży) oraz ciocia, ktora nie przyjdzie bo stwierdzila ze jest za stara na takie imprezy (no comment )Koniec końców wesele na równe 80 osób co mnie bardzo cieszy ![]() Przygotowania do panieńskiego, który organizuje mi Siostra i najlepsza przyjaciółka idą pełną parą, moje dziewczyny nie zawiodły i bedzie nas łacznid ze mna 15 nie wiem jak mialybysmy sie zmiescic na before przed klubem w naszej kawalerce ale z pomoca przyszli moi teściowie- wyjezdzaja akurat do sanatorium wiec domowa czesc panienskiego odbedzie sie w ich mieszkaniu naprawde uwielbiam ich!
|
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kashmirka, z jakim biurem lecicie? Mi cenowo najbardziej pasuje ITAKA, ale mają tylko Lanzarote w terminie, który nam pasuje. A nie ukrywam, że wolałabym Fuertę ![]() Mój panieński jest totalną tajemnicą, co wg mnie jest super fajne Właśnie wróciliśmy z kościoła, wszystkie formalności załątwione, ksiądz wie, że mamy jedną spowiedź Teraz tylko czekać
|
|
|
#2202 |
|
Konto usunięte
|
Tutaj tez chcielismy z Itaką ale nasze upatrzone hotele wyprzedały się na pniu wiec lecimy z Rainbow tours
Itaka lata na Fuerte z Poznania ale wyloty sa tak jak i z innych biur tylko w niedziele ![]() Moj panienski tez jest dla mnie tajemnica, Siostra mi tylko powiedziala ile bedzie osob bo mnie zna i wiedziala ze nie bede zadowolna ze bedziemy mialy sie w tyle osob cisnac na takim metrazu i nie bedzie dla kazdego miejsca siedzacego i w sumie dobrze bo udalo sie zalatwic to mieszkanie Tesciow a poza tym nie wiem nic ale ciesze sie na ta niespodzianke
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry,
dziewczyny odebrałam obrączki. Doradźcie która opcja będzie najodpowiedniejsza
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Konto usunięte
|
Mi sie najbardziej podoba obraczka solo, ewentualnie z tym drugim obraczkowym ale czy to zareczynowy? Bo ten z korona jes za cienki i ma za duza korone w stosunku do obraczki
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie już niecałe 2 tygodnie
Jesteśmy na etapie wybierania wycieczki też chcemy Kanary ale jeszcze nie zdecydowaliśmy dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- W sobotę miałam panieński było mega! wróciłam o 5:20 ;D buty całe zjechane... odciski na maksa
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem solo. Ewentalnie z cienkim obrączkowym.
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również jestem za samą obrączką na palcu, zaręczynowy noszę od początku na lewej dłoni
![]() justynia super, że się tak wybawiłaś ja panieński mam tydzień przed ślubem i aż boję się na samą myśl co moja świadkowa wymyśliła ![]() Dziś idę na drugą przymiarkę sukni |
|
|
|
|
#2208 |
|
Konto usunięte
|
ja spróbuję nas dziś umówić z salą na weekend bo teoretycznie powinniśmy się spotkać 2 tygodnie przed weselem czyli w kolejny weekend żeby wpłacić 50% $ i omówić szczegóły ale w następny weekend mamy panieński/ kawalerski a później Tż jedzie na tygodniowe szkolenie do Wrocławia więc najlepiej byłoby nam załatwić to w ten weekend, mam nadzieję że nie bedą robili problemu
ale w końcu dostaną kasę tydzień wcześniej, powinni się cieszyć
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Konto usunięte
|
Hej
ja też PMka październikowa, to juz całkiem niedługo, 10.10.2015
|
|
|
|
|
#2210 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Konto usunięte
|
hmm stres powoli dopada.
teściowie psują nerwy wtrącaniem się suknia, buty, bukiet, tort, makijaz inspirowany tym ze zdjęcia, próbna fryzura, inspiracja paznokci |
|
|
|
|
#2212 |
|
Konto usunięte
|
wszystko mi się podoba
fryzura bardzo elegancka |
|
|
|
|
#2213 |
|
Konto usunięte
|
znajome z mamusiowej grupy zjechały, ze fryzura niedopracowanaa, wystają włoski i widać wsuwki
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Raczkowanie
|
Hej nawet nie wiedziałam, że jest taki wątek
i z tego co widzę spotykam tu moje koleżanki z wątku PM 2015 :P ja ślubuję 10.10.15 ale wydaje mi się, że jeszcze tyyyyleee czasu, że hoho:P bardziej się stresowałam 3 miesiące temu
|
|
|
#2216 |
|
Konto usunięte
|
Hej winnie.
A ja zaczynam teraz.... przez ten stres aż okresu nie miałam od 10.09, wczoraj dopiero coś tam się zadzialo... ja to w nerwach ciagle bo boska rodzinka tza ciagle się wtraca |
|
|
|
|
#2217 |
|
Raczkowanie
|
o matko to faktycznie musisz się stresować- współczuję- u mnie odpukać nic się nie dzieje tzn są sugestie ale jakoś spokojnie się to rozchodzi
Nie stresuj się za bardzo żeby ten dzień się nie okazał męczarnią bo ma być samą radością![]() A jeszcze odnośnie fryzury to wcześniej nie widziałam tego zdjęcia bardzo ładna jest podoba mi się
Edytowane przez winnie25 Czas edycji: 2015-09-22 o 14:11 |
|
|
|
|
#2218 |
|
Rozeznanie
|
hej winnie , ola
A są dziewczyny z wątku PM 2015 są Ja :PDzisiaj kolejna przymiarka sukni i co sie okazało bd bez staniczka i po co ja tyle kasy na niego wydawalam >głupia ja < Sukienka o wiele lepiej układa się bez niego i jak mam go założonego to nawet bardotka wystaje ![]() Dzisiaj zamawiam alkohol <w końcu> no i może zadzwoni facet od obrączek, które miały być do odbioru 16 , wczoraj poszliśmy i okazało się że ich nie ma :/ Troszke nie fajnie , no ale co zrobić... |
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super fryzura
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia ja również idę na przymiarkę i zostawiam bardotkę
![]() ola fryzura bardzo ładna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

Ja miałam dzisiaj drugą przymiarkę, ale iestety suknia do odbioru za tydzien.
)
nie wiem jak mialybysmy sie zmiescic na before przed klubem w naszej kawalerce ale z pomoca przyszli moi teściowie- wyjezdzaja akurat do sanatorium wiec domowa czesc panienskiego odbedzie sie w ich mieszkaniu
naprawde uwielbiam ich!

03.10.2015
ale w końcu dostaną kasę tydzień wcześniej, powinni się cieszyć