![]() |
#1141 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
![]() No pewnie, tymi pozniejszymi tez bedziesz, mimo, ze bola, bo to jest dzidzius ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-09-21 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
perfumoholiczka
|
U mnie 20 tydz 3 dzień i dalej nic nie czuję ;/
![]() |
#1144 |
Rozeznanie
|
To ja jestem jednak jakaś dziwna, mojego Motylka poczułam w brzuchu w 17 tc. A to moja pierwsza ciąża i troszkę tłuszczyku na brzuchu mam. Ginekolog powiedziała właśnie, że jak motylki w brzuchu na początku czuje się dziecko. Teraz w 19 tc. wieczorami odczuwam już takie bardziej zdecydowane ruchy, choć ma to miejsce sporadycznie.
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poczułam dopiero wlasnie jakos tuz przed 20tyg, a jak chodzilam na joge to dziewczyny sie zalily ze sa 22-23 tydzien i dalej nic nie czują. Kilka zajęć pozniej wszystkie juz czuly. Takze spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- spokojnie dziewczyny, na kazdego przyjdzie pora ![]() wiem, ze latwo mowic, bo w pierwszej ciazy tez pozno poczulam (chyba ostatnia na watku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- ide zaraz umowic sie do dentysty, mam nadzieje ze przyjma mnie na nfz w jakims rozsadnym czasie bo szkoda mi kasy bulic skoro w ciazy dentysta za darmo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | ||||||
Zakorzenienie
|
Jeju weekend się skońćzył i znowu tworzycie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Łee upatrzyłam sobie bluzkę z C&A a w moim mieście na 4 sklepy nie mają działu ciążowego:/ ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Teraz też sobie upatrzyłam jedne dżiny. Jest jakaś promocja,że jak się przyniesie swoje stare dźiny to na nowe jest 20% zniżki. Ale nie wiem do kiedy to ![]() Cytat:
Gratulacje ![]() Moje kopie aż mi czasem dziwnie ![]() ![]()
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak czytam i czytam i nie mogłam zjarzyć co ty to o mnie piszesz ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Happy Mum na bardzo fajne rzeczy, ale drogie jak jasny gwint :/. Mnie H&M odstrasza jednak. Ale ja nikomu zakupów tak robić nie ma zamiaru zabraniać ![]() Dziewczyny a co z okryciem wierzchnim na jesień? Co polecanie i skąd? Robiłam podchody i nic nie znalazłam. W nieszczęsnym Happy Mum by się coś znalazło fajnego, ale te ceny, to naprawdę przesada.
Żona - 20.09.2014 r. II kreski - 16.06.2015 r. Mama - 18.02.2016 r. Edytowane przez Hermi1989 Czas edycji: 2015-09-21 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Ja póki co mieszczę się we wszystko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Z tymi ruchami to tak jest przedwczoraj czułam mocniejsze przelewanych może nawet jakiś kopniaczek maly a wczoraj cały dżin nic może delikatnie i juz pnika ale dziś juz się mały powiecie wiec luz ![]() Co do ciuszków nasze 40 kupiłam sobie w C&A ciążowe dżinsy wzięłam 42 bo myślę sobie urośnie ale to był błąd mogłam wziąć 40 bo mi z tyłka zjeżdżają bo wszystko idzie w brzuch. A musze pochwalić się ze mój Tż kupił mi w weekend w sklepie z odzieżą ciążowa sukienkę weszłam w M ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Przepraszam ze błędy ale pisze z tel i mam głupi słownik żyjący właśnie życiem ![]()
#1153 |
Raczkowanie
|
No te spodnie to ciężki temat. Teraz u mnie to tez na topie. Mam jedne stare to delikatnie przetarły mi sie w udach od wewnętrznej strony. Drugie czarne materiałowe jakos dają rade. Resztę pozostawałam od koleżanki niby rozmiar moj 40 a normalnie dzis w pracy to myślałam ze oszaleje bo mi ciagle spadały!!!! Koszmar. Drugie tez sztruksowe to jeszcze na nie za gorąco ale tez w tyłku ok ale pas za szeroki ja nie wiem . Do du....to wszystko. Chyba leginsy mi zostaną
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli chodzi o okrycie wierzchnie, to ja na czas zimy proponuje przeprowadzic sie do UK I wtedy parka spokojnie wystarczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
ja póki co nie kupuję jeszcze ciążowych ciuchów, jeśli chodzi o spodnie to głównie w leginsach chodzę , mam też kilka sukienek, które wcześniej były luźniejsze a teraz są w sam raz. Ogólnie to ja póki co mało przytyłam i w niektórych ubraniach jestem w stanie "zamaskować" ciążę.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także w sumie jeszcze tylko dżinsy bym chciała i jakieś dwie bluzki z krótkim rękawiem, właśnie w C&A widziałam takie zwykle t-shirtowe, no ale... najwyżej zamówię online, bo bluzek się nie boję ![]() Ja mam nadzieję,że nie będę kupować. Mama ma już dla mnie do przymierzenia swoją kurtke puchową z zeszłego roku (rozm. 42, więc może akurat bo jest większa sporo, a mi też biust urósł), a teściowa flauszowy płąszczyk taki rozkoloszowany. Więc to by mi załatwiało i wersję sportową, i elegancką. Wiem,że niektóre kobiety prawie nic nie kupują ciążowego i sobie jakoś radzą, ale kurczaki, może już ostatni raz jestem w ciąży i chcia labym mieć ładne, ciążowe ciuchy, żeby czuć się dobrze ![]() Cytat:
Ja sobie wymysliłam jeszcze ponczo. Zawsze można narzucić na kurtkę jak jest za zimno ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() może coś jeszcze zakupię jakiś płaszczyk bardziej elegancki, ale to czas pokaże ![]() ![]() ![]() Motyl całkiem fajne rzeczy mają w C&A ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-09-21 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Ja kupilam pare dluzszych i luzniejszych bluzek a la trapezowych a tak to leginsy królują...
#1159 |
Zakorzenienie
|
Ja ciążę z Mikołajem przechodziłam w zwykłych dżinsach...z Lilką już były ciasne...w sumie to od ciąży z Lilką praktycznie cały czas w leginsach latam bo się odzwyczaiłam od innych i mi zwyczajnie niewygodnie...
Zresztą ja to w ogóle żeby coś dla siebie kupić to zawsze mam mega problem...szczególnie jeśli chodzi o spodnie i odzież wierzchnią typu kurtka/płaszcz... |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Mnie od zawsze jest za dużo...wiele razy próbowałam coś z tym zrobić...Jak już się tak na poważnie nakręciłam to po miesiącu się okazało że w ciąży jestem...zgubiłam 4 kilo...potem już w ciąży zeszło jeszcze 4. Obecnie jestem -1/0 w zależności od pory dnia...ale teraz jak M wróci mam zamiar iść do dietetyka co by za wiele nie przytyć a potem po porodzie pełną parą do przodu. Jedno mnie cieszy- czekolada mimo że dawno nie jadłam nie smakowała jak dawniej, za to jabłka, gruszki wchodzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
perfumoholiczka
|
Przyszedł dziś dresik z króliczkiem z Chin, kiedyś pokazywałam zdjęcie.. No i się wkurzyłam, bo zamawiałam na 0-3 miesiące a przyszedł rozmiar 80
![]() ![]()
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1164 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płaszczyk elegancki mi się przyda, bo będą Święta, do Kościła itepe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1165 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja małam 55cm i 2800 kg, tż waga podobna wzrostu nie pamietam. Córa 58 i 3100. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Figuś mam na myśli coś takiego mam w wersji nieciążowej, są miękkie i bez rozporka no wiesz bardzo wygodne ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-09-21 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
hmm.. nigdy takowych nie kupowałam, ale może czas pomyśleć na ganianiu po domu, dookoła i sklepu obok ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Rozeznanie
|
Docs ale wiesz ha szlam droga spacerkiem.i mnie zadyszki duszności zapalny.nawet przy zwykłej rozmowie muszę głębszy oddech złapać
Rany dziewczyny płakałam się jak głupia.mówiłam że czuje takie pukanie w pidbrzuszu szczególnie jak siedzę zgieta.albo na prosto prze.tak więc teraz prze głowę mam wyżej,polizylam rękę na podbrzuszu delikatnie nacisnelam bo tluszczyk ,a tu czuje jak się coś przesowa bardzo delikatne ale jednak |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Dzisiaj sie juz troche ogarneliśmy. Zamówilismy nowe opony i potem poszliśmy na basen. Myslalam ze fajnie mi bedzie sie pływało a tu niekoniecznie - brzuch mnie ciagnal na dół ![]() ![]() potem poszlismy na Krupówki, musiałam czapke kupić bo jakos mi w głowe zimno było i bluze przy okazji ![]() ![]() potem zaszlismy na zbójeckie jadło - wynik - ledwo dotoczyłam sie do hotelu ![]() ![]() dopiero jak poleżałam troszke to poczułam ze cos jest nie halo ![]() nagle katar i zimno mi. Może mnie przewiało. Ale wypiłam dwie herbaty z cytryna i polezałam pod kołdrą. Teraz mi lepiej ![]() Jutro jedziemy do Krakowa ![]() A no i moja mała kruszynka tak sie rozszałała ze mi spokoju nie daje - całymi dniami mnie nasuwa a ostatnio to chyba fikołki robi bo aż mi brzuch skacze czasami i takie dziwne uczucie wtedy mam ![]() ![]() a to mój widoczek z okna pokoju ![]() 12029085_661659067302674_638519188_n.jpg
#1170 |
Rozeznanie
|
Docs boziu miało być FIGA
Jak wyłączyć słownik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.