zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-20, 22:25   #421
caffeine
Zakorzenienie

Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy

Dana, testuję tonik Bielendy - jest super skuteczny! Przy stosowaniu dwa razy dziennie okazał się naprawdę mocny, za mocny wręcz... ja chyba mam naprawdę wrażliwą skórę wyglądałam jak... wypolerowana no ale używam też serum i dwóch kremó z wit C, to ma znaczenie.
Efekt widać od razu, wypryski goją się ekspresowo - no i żadnych przesuszeń, podrażnienia - bardzo fajny kosmetyk.
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 22:56   #422
201605090958
Konto usunięte

Lo matko, ja go stosowałam dwa razy w tygodniu i mnie przepolerował teraz mam mezo z Bielendy i poszedł w odstawkę bo się kolagenem nasycam
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 06:52   #423
gosia261282
Gang Iren

Dzień dobry

Caffe który tonik Bielendy masz?
Stary 2015-09-21, 08:01   #424
caffeine
Zakorzenienie

Dzień dobry, dzień dobry!

Gosia - Mezo Tonik z kwasem hialuronowym, migdałowym i laktobionowym. Mocny jest. Dostałam go akurat szczęśliwie w bardzo 'nieszczęśliwym' momencie, kiedy zaatakował mnie wysyp czegoś paskudnego... po kilku dniach z tym tonikiem - po wypryskach ani śladu! Efekt jak po wizycie u kosmetyczki. Ale stosowanie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu - czyli dwa razy dziennie - zdecydowanie za często dla mnie, w sumie używam również krem z 20% vitC, dużo tych kwasów na raz... Łuszczenie skóry jest bardzo delikatne, widać jedynie po nałożeniu podkładu, który nie chce się za bardzo 'trzymać'.
Stary 2015-09-21, 08:28   #425
Wonder Woman
Zadomowienie

Hej Dziołszki
Ja już po kawie.

Te okulary niby niezbyt ładne, ale przyciągają w jakiś sposób mój wzrok. Są specyficzne.

Caffe szaleje z tonikiem Fajnie, że udało sie cos sprzedać, fajny sposób pozbywania się rzeczy. Caffe, to jak to w końcu jest, Ty chcesz wrócić do pracy ? Aaaaa, Ty myślałaś o biznesie, juz sobie przypominam.

Miłego dnia
Stary 2015-09-21, 09:15   #426
aussiewoman
Zakorzenienie

Już po śniadaniu
szaro i zimno dzisiaj u mnie...nie chcę jesieni, chcę lata
Eva - ależ ci lata zazdroszczę

Nie podobają mi się takie okulary
Caffe- słodki ten kubek
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 09:25   #427
gosia261282
Gang Iren

U mnie też szaro i zimno. Najgorsze, że cały dzień deszcz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-21, 09:37   #428
caffeine
Zakorzenienie

Wonder - pracuję nad tym. Na razie - mała w domu... znowu jakieś przeziębienie, prawie straciła głos
Stary 2015-09-21, 12:20   #429
Kamlisa
Zakorzenienie

dziś wstałam z 4 Z - zła, zmeczona, zdołowana i zdegustowana...A takie poczucie bezsensu życiowego miałam Może wpływ tez na to jakiś miała wietrzna i deszczowa pogoda, gdy nie chciało mi się objuczonej już do pracy wlec na basen. ale poszłam
Okulary nie w moim stylu. Dla mnie najważniejsze, by dobrze leżały na nosie. i lubie cieniowane Te warunki spełnia jeden model armaniego więc kupiłam 2 pary - teraz nosze już druga.
To, co ktoś kupuje za swoje pieniądze to jego sprawa. Dobroczynnosc to wybór, nie obowiązek, choć przy dużej ilości pieniędzy staje się chyba potrzeba, ucieczka...? Ja łoże na zwierzaki przerozne, ale już nie na biedne dzieci Wybór mój, bo pieniądze moje.
To krótki dowcip :
Burza na morzu, statek tonie. Ludzie miotają się, krzycza, płaczą, modlą się...Jeden stary Żyd stoi nieporuszony. Wreszcie ktoś go łapie za ramię: Panie, nie widzi pan...? Statek tonie...! Tamten wzrusza ramionami : A bo to mój statek?
Faktem jednak jest, ze za dużo pieniędzy psuje przyjemność zakupów. Jedne, droższe perfumy to frajda o wiele wieksza, niż jak się kupuje którys tam flakon i wpycha to szafki Tak samo chyba z szóstym luksusowym samochodem. Kasa nieproporcjonalna do frajdy. Lakier...? Ten pokazany przez Danusię mnie zainteresował. tego za milion bym nie kupiła chyba niezależnie od stanu konta - po prostu żaden lakier, czy ma diamenty, meteoryty czy polon nie jest tyle wart. To nie byłaby frajda ale absurdalne wywalenie pieniędzy.
Fajnie się czyta, Eve, o Twoim zyciu. Jest takie odległe od mojego...Nie lepsze czy gorsze - inne. Najwazniejsze, ze Ty się czujesz pogodzona ze sobą, dobrze we włąsnej skórze. Obojetnie co robimy i ile mamy - takie wewnętrzne zadowolenie jest podstawą. Pewnie gdyby nagle nastąpiła filmowa zamiana ról - byłby problem - Ty bys się nudziła w moim zyciu, ja bym nie potrafiła imprezować i bawic się zakupami...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2015-09-21 o 12:26
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 12:54   #430
Wonder Woman
Zadomowienie

Caffe, tak to już niestety jest, że jak dziecko pójdzie do przedszkola, to często się choroby zdarzają

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Fajnie się czyta, Eve, o Twoim zyciu. Jest takie odległe od mojego...Nie lepsze czy gorsze - inne. Najwazniejsze, ze Ty się czujesz pogodzona ze sobą, dobrze we włąsnej skórze. Obojetnie co robimy i ile mamy - takie wewnętrzne zadowolenie jest podstawą. Pewnie gdyby nagle nastąpiła filmowa zamiana ról - byłby problem - Ty bys się nudziła w moim zyciu, ja bym nie potrafiła imprezować i bawic się zakupami...
Kama, bardzo dobrze powiedziane.
Stary 2015-09-21, 18:37   #431
Michell72
Zakorzenienie

Ale fajnie czytać o życiu Kamy -jak i o życiu Evy
Miałam dzis przynajmniej newsa do kawy...oooMąż mi o jakiejś dyszy opowiadał to go poczęstowałam opowieścią o lakierze za mały milion
Uwierzcie był bardziej zainteresowany ów diamentowym cudem ,niżeli ja- dyszą

Człowiek z Wami sporo się uczy,a ile dowiadujeIle pieniędzy traci...Nie sposób Was nie tochać ...Dobrze ,że każda jest inna...

Do poczytania http://www.styl.pl/piekno/news-mlodo...em,nId,1888164
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-21, 19:18   #432
caffeine
Zakorzenienie

Miszka, to pewnie go zainteresuje ta dianentowa czaszka, której zdjęcie wstawiałam
Miała być sprzedana, jako najdroższe dzieło sztuki w historii - artysta zażyczył sobie - bagatela - 50 milionów o ile pamiętam

Eva, może któryś z twoich szeików kupi?
Stary 2015-09-21, 19:31   #433
Michell72
Zakorzenienie

Caffe przegapiłam broszkę
Jeżdzimy z mężem po towar raz w tyg,więc mu umilam drogę opowieściami..wizaż pl-zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+
Stary 2015-09-21, 19:35   #434
caffeine
Zakorzenienie

Hirst i jego memento mori... 8,601 diamentów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hirstPA_468x349.jpg (22,9 KB, 7 załadowań)
Stary 2015-09-21, 20:26   #435
uklika
Zadomowienie

Znacie maske do stop zluszczajaca l,biotica w postaci skarpetek? wczoraj zrobilam, czekam na luszczenie

Kamcia Twoja rada odnosnie maski Collistar zadzialala, po 40 minutach trzymania efekt jest, wloski fajne, blyszczace.
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-21, 20:37   #436
Kamlisa
Zakorzenienie

Uklika, trzymanie tej maski parę minut mija się z celem, do tego słuza inne, na przykład swietna z saryna key Jak ma być kolor - to ma być czas odpowiedni...
brzmi fajnie
http://www.sklepestetyka.pl/shedor-e...FQxmGwodfKIGtQ

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2015-09-21 o 20:49
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 20:49   #437
gosia261282
Gang Iren

Uklika znam tę maskę do stóp. Fajna, efekt długo mi się utrzymywał.
Stary 2015-09-21, 21:03   #438
Michell72
Zakorzenienie

Kama z Saryny na odrosty?Jaka?

Uklika K.Murpy ma wszystkie produkty genialne.Jednak tym naj są dla mnie lotiony- pogrubiający (full again)i volume(gravity)..Spray tez cieszy się świetnymi opiniami,ale nie miałam..Teraz będę testować shine (nabłyszczacz)-dam znać.W PL nie takie tanie -lotiony 105zł .Jak masz szansę u siebie tanio kupić- to polecam..Warto

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Przepis na życie -Shedor
http://www.sklepestetyka.pl/SHEDOR_n...nti-aging.html
Brzmi-faktycznie faaajnie
Stary 2015-09-21, 23:11   #439
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Mam i ja teraz ten tusz. Jest super!

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Gosia- świetne
Tez sie przekonalam ze cena tuszu nie zawsze idzie w parze z jakością... na slub kupiąłm wypasiony, ktory był "zwykły", loreale lubię, a najwiekszy odstrzał miedzy jakoscią a ceną, ma dla mnie lovely
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...p-mascara.html

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

A jak chcecie mega trwalosc na paznokciach to po pomalowaniu to to z różową naklejką i każdy lakier nagle okazuje sie byc KWC nawet chanel http://www.labmuffin.com/2015/06/ess...e-coat-review/
Ja dorzucę jeszcze sally hansen:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wa-wersja.html

Ja tam balowac lubie od zawsze, ale od jakiegoś czasu wolę spędzac czas z moim dzieckiem ;-p . Poza tym takie balowanie troche sie kłoci z koncepcja zdrowego trybu życia i u mnie zawsze konczy sie wyrzutem sumienia ;-) ale czasem trzeba sie zapomniec

Miszka, ktore to serum olay? czy tam nie ma samych silkonów?

No i przyznać sie laski, ktora jeszcze tego kolagenu nie zamowiła? ja kupuję jutro.

A skarpetki lbiotica mialam, to sie dłuzej trzyma niz kilka minut. Efekt murowany

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą

Edytowane przez konspiracja
Czas edycji: 2015-09-21 o 23:13
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 23:33   #440
gosia261282
Gang Iren

Dla mnie ten tusz z lovely niezły, ale tylko "niezły". Chociaż jeśli wziąć pod uwagę cenę, to wiele sporo droższych było gorszych.
Stary 2015-09-21, 23:52   #441
201605090958
Konto usunięte

Dla mnie każdy tusz jest dobry przez 2 tygodnie a potem kiepsko...lubiłam HR lubiłam Lancoma ale to byly toksyczne miłości.
Wonder dobra już Wam nic nie polecę
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 07:15   #442
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Hejka Kochane Wszystkie bardzo, bardzo, bardzo dziekuje za trzymane kciuki, chyba zaczne w to naprawde wierzyc, bo fluidy zadzialaly nadzwyczaj pozytywnie.

Lekarz mial swietny humor, poza tym stwierdzil ze z zadna inna pacjentka tyle sie nie nasmieje co ze mna, naturalnie panikara jestem I musiala mnie trzymac vel przytulac pielegniarka podczas gdy moj Doktorek krew mi pobieral, dla zmylenia mojej uwagi rozmowa zeszla na temat parkingu I gdzie tu jak najbardziej VIPowsko ayto postawic, no bo to nie chodzi o to aby zaparkowac nieprawdaz, ale w jakom miejscu ahahahaha, tak sie nasmielismy, ze mi Doktorek wiecej krwi pobral niz zamierzal, rzucil tylko, ze w takim razie zrobi mi Turbo PRP I bedzie gites.
Znieczulenie bylo kremem tym, co wrzucilam z telefonu, Lidocaine 10.56% I dzialalo dobrze, ale kilka wkluc bylo glebszych I z lekka mnie zabolalo.
To drugie PRP, a za miesiac trzecie I koniec, czas ogladac efekty

Wyszlam z kliniki z lekka zmeczona, a wlasciwie to jak to u mnie, w glowie mi sie z lekka krecilo, pojechalam do domu I padlam na lozko.
Tak lezalam do dzisiaj rana na dobra sprawe, bo sobie zrobilam labe I nie poszlam do pracy wczoraj, w koncu mialam zabieg I nalezal mi sie odpoczynek, Biedny Mis.

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytowalam, odpisalam... I wzielo wcielo, grrrrrr...

Kamlisa, punkt widzenia zawsze zalezy od punktu siedzenia, czyli dla jednego frajda bedzie kupno calego bochanka chleba, dla innego flakonik perfume, a inny bedzie szczesliwy z nowego penthouse.
Nie ma lepszej lub gorszej radosci, kazdego bedzie cieszyc cos innego. Zgadzam sie, ze najwazniejsze to aby czuc sie szczesliwym w miejscu w jakim sie jest, aby byc szczesliwym samym z soba, zadne pieniadze szczescia nie dadza jesli ktos nie wie co z nimi zrobic, szczescie I radosc plynie z nas, moj dziadek, czesc jego pamieci, mowil do mnie, jesli potrafisz pomyslnie przezyc miesiac z 1 tysiacem zlotych, to I 1 million miesiecznie Cie nie zmieni.
Pan Bog Jak chce mrowke ukarac, to daje jej skrzydla.
Madrosc jaka zrozumialam dopiero po latach, widzac wokol siebie przyklady 'mrowek' co nagle dostaly skrzydel. Wiadomo jak to sie konczy.

Caffeine, czaszka jest piekna, najchetniej sama bym ja kupila, moglaby byc w wesji Swarovski kocham motyw czaszek, moj Harleyowy outfit wlasnie na tym bazuje.

Gosia, trzymam kciuki za szybkie & pomyslne znalezienie pracy dla tesciowej.
Prawde mowiac, podziwiam Twoja cierpliwosc.
Wyjatkowo wkurzaja mnie osoby, ktore 'wszystko wiedza najlepiej'.

Satynka, bedziesz miala dostep w PL do Internetu?
Chce zdjecia z plazy duzo zdjec z plazy

Danusia, bardzo fajny opis dalas tego lakieru, wyobrazilam go sobie
Zastanawiam sie czy nie przejsc sie I zobaczyc jakie kolory sa w ofercie.
Lakier jaki mam na paznokciach wytrzymuje 3-4 tygodnie.

Michell, jaka dieta? Ty I dieta? Nie zartuj

Aussie, zaraz wleje cos slonecznie pozytywnego

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 07:25   #443
Eva ID01
Przyczajenie

24 Carat Gold Cappuccino w Emirates Palace Hotel.

Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk

---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------

Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
Eva ID01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 07:42   #444
gosia261282
Gang Iren

Dzień dobry
Eva dobrze, że już po, teraz tylko czekać na efekty
Dzięki za dobre słowo

Dużo dziś mam na głowie. I jutro też.
Miłego dnia dziewczęta
Stary 2015-09-22, 08:49   #445
Black_Satin
Raczkowanie

Kawy, potrzebuje KAWY!!! Cos czuje, ze dzis bez capuccio d'oro sie nie obejdzie! Eva, czy moglabys mi juz zamowic, zaraz tam bede!
Yessss, mam tam WLan, ale... plaza bez palm, czy to cos dla Ciebie?

Ta oskrzydlona mrowka to wspaniale porownanie. Tego samego zdania jestem.

Black_Satin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 08:53   #446
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
Dla mnie każdy tusz jest dobry przez 2 tygodnie a potem kiepsko...lubiłam HR lubiłam Lancoma ale to byly toksyczne miłości.
Wonder dobra już Wam nic nie polecę
Danusia, ale przecież ja nic nie powiedziałam tylko, że napisałaś super recenzję lakieru nie rozumiem

A mi akurat bardzo podszedł tusz Lancome, używam od dłuższego czasu, chciałam sobie znaleźć jakiś tańszy zamiennik, ale kilka razy się nadziałam i przestałam szukać. Ale tego z L'oreal, o którym pisze Gosia akurat nie miałam. Ostatnio w ross była promocja Pupa divas lashes za 20 pln, kupiłam ze względu na cenę, szału nie ma.

A tak w ogóle, to dzień dobry

Gosia, trzymam kciuki za powodzenie z Twoimi sprawami.
U mnie tez dzisiaj sporo rzeczy do załatwienia w związku z czwartkowym wyjazdem. A do tego od dziś do 25.09 nie ma u mnie cieplej wody, bo cos robią. Rewelacja, zwłaszcza tak przed wyjazdem, jak trzeba szykować i wszystko na szybko robić

Miłego dnia Dziołszki
Stary 2015-09-22, 08:57   #447
aussiewoman
Zakorzenienie

Eva- kawa wygląda pysznie

lubicie chodzić do fryzjera? byłam wczoraj. Fryzura odśnieżona samopoczucie poprawione ale stwierdzam też, że w miarę upływu czasu coraz ciężej znoszę te wizyty. Jak dla mnie cała ta "procedura" fryzjerska powinna trwać ok 30min, a nie 2-3 h. To dla mnie męczarnia...ok mogę wypić dobrą kawę, herbatę, zrobić przegląd prasówki, posłuchać najnowszych okolicznych ploteczek, a jednak męczy mnie to...
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 09:23   #448
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Black_Satin Pokaż wiadomość
... plaza bez palm, czy to cos dla Ciebie?

Satynka, jasne ze bez palm, za to z wydmami, chetnie popatrze na troche egzotyki

Cytat:
Napisane przez Wonder Woman Pokaż wiadomość
U mnie tez dzisiaj sporo rzeczy do załatwienia w związku z czwartkowym wyjazdem.

Wonder, trzymaj sie kochana, goraczka przed podroza to dla mnie masakra, najbardziej w podrozach lubie powroty.

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
lubicie chodzić do fryzjera?

Aussie, tak srednio, te 3 godziny mnie nie przerazaja, ale za to zawsze sie boje czy mi dobrze wlosy zrobia, wiec mam stress jak przed Dentysta.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 09:51   #449
Black_Satin
Raczkowanie

Taaa, takze dla mnie fryzjer to zlo konieczne. Jak dentysta lub kontrola u ginekologa Ja mam w ogole specjalne wymagania...Mialam kiedys, przed wielu laty, fryzjera idealnego.To byla pelnia szczescia.Niestety,rozcho rowal sie bardzo powaznie i nigdy juz do zawodu nie wrocil. Od tamtego czasu szukam jego nastepcy. Bez sukcesu, niestety.Ale 3 godziny u fryzjera to bym nie wytrzymala: co oni tak dlugo wam robia?U mnie, z farbowaniem odrostu, trwa cala procedura ok.1.5 godziny.To jest jeszcze znosne.W salonach Biostetique lubia sie tak dlugimi godzinami cackac. Dlatego tam nie chodze Moje wlosy sa blond, jedwabnie miekkie, bez objetosci, bardzo trudne.

Black_Satin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 11:46   #450
Kamlisa
Zakorzenienie

Miszka, saryna key volume, na odrosty nie ma
Murphy nie jest zły, ale za drogi. Miałam/mam iles rzeczy. Szampony, odzywki, do stylizacji...Jeśli już - to do stylizacji, choć i tak przepłacamy
Shedor kupiłam, zobaczymy. Eliksir, choć i krem z tej serii wygląda ciekawie. tylko ten pędzel...?
http://www.sklepestetyka.pl/shedor-c...-35-50-ml.html
dziś próbuję zapisac się do lekarza Prywanie, rzecz jasna. Do szału doprowadza mnie takie bujanie się, ja jestem osobą konkretną. Idę- nie idę, jadę - nie jadę...A opcja: mam wizyte już zaklepaną...? a może jednak nie...? - wkurza mnie po prostu. nowy lekarz ze szczecina, teoretyczie w necie jest telefon i możliwość zapisania się on-line. telefon nie jest odbierany. albo wyłączony. może lekarz sam do siebie zapisuje...? i nie odbiera w trakcie przyjęc...? To po co jest podany...? zapisałam się on line ale zadnego potwierdzenia nie mam Zależy mi na konkretnym dniu, jak będę w szczecinie, a nadal nie wiem, czy nie powinnam szukac dalej... No zła jestem

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości