|
|
#3361 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 6
My tak spędzaliśmy 2 i 3 lata temu
ostatni sylwester poszliśmy na bal a teraz domek
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Na sylwestra nie mam planów, trochę się obawiam, że nie będzie co robić, studia skończone, ludzie powracali do rodzinnych miast albo za pracą. Rok temu miałam trzy zaproszenia, a nie poszliśmy nigdzie, bo byłam zaraz po tej ciężkiej ekstrakcji. Wpadliśmy na chwilę do kolegi się przywitać, ale zaraz wyszliśmy i po północy poszliśmy spać. W ogóle sylwester to jeden z tych dni, gdzie jakiś społeczny przymus każe nam iść się bawić. A jak się nie ma gdzie, źle się czuje, albo zwyczajnie nie ma ochoty, to zaraz jest się niejako na marginesie życia towarzyskiego. Bo zaraz wyjdzie na jaw, że nikt nas nigdzie nie oznaczył itp. Myślałam, żeby wyskoczyć w góry w tym roku. A.nigdy nie wiedział gór, a zimą są piękne i można poszusować. Ale jak wyobrażę sobie te tłumy to
![]() Witam nowe
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
W zeszłym roku było na bogato bo w Zakopanem a w tym roku idziemy do naszych przyjaciół i spędzimy sylwestra we 4
![]() No i najważniejsze, że w Polsce
|
#3364 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratki! ![]() Cytat:
dostaniesz dietę i szybko zrzucisz kilka kg i od razu nawet samopoczucie będziesz miała lepsze, zobaczusz ![]() Cytat:
chyba aż takie złe to to nie jest? XD Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale mam nadzieję, że to nie był sen proroczy chociaż jak tak dalej pójdzie z moją dietą to bebzol bede miała większy od piersi ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3365 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
Ale się dziś tragicznie czuje.. Wczoraj poszłam spać z Kubą o 21.30, wstałam do pracy i siedzę nieprzytomna, kicham, kaszlę, głowa mnie tak boli - zaraz się chyba zabiorę do domu, położę z Kubą na tą godzinkę
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie rok i 10 miesięcy
my z TŻ chcemy iść na naszą sale weselną na sylwestra ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3367 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- U mnie rok i 8 miesięcy
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolezanka 3 miesiace temu tez rodzila, 5 godzin probowala naturalnie ale skonczylo sie na cesarce. Powiedziala, ze nie bedzie mi opowoadac jak bylo, zebym sie nie zrazila ale jest w stanie zagwarantowac ze przytulenie swojego bobo zaraz po urodzeniu jest warte tych wszystkich boli ;-) jakby musiala to zrobilaby jeszcze raz to samo dla synka ;-)
|
|
|
|
|
#3369 | |
|
Konto usunięte
|
Hej!
Witam nową. Bierz 2017! ![]() Cytat:
Moi się wszyscy cieszą. A mama ostatnio powiedziała, że jeszcze tyle czasu, a ona by chciała już. ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Z jakiego lotniska lecisz?
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę specjalnie tak wybrałam bo przynajmniej mam pewność, że nasz przyjaciel może po mnie przyjechać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3373 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3374 |
|
Zadomowienie
|
Będziemy co miesiąc obchodzić razem miesięcznice
![]() Aniołek, trzymaj się.Wygrzej się w łóżku |
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam starszego brata który do ślubu się nie spieszy (nie ma nawet kandydatki) i jestem córeczką tatusia więc... I w sumie z najbliższej rodziny i kuzynostwa będę pierwsza. Dziewczyny, chciałabym żebyście wyraziły szczerze opinię. Zastanawiam się nad wyborem świadka i rozważałam dwie koleżanki, jedną z którą znam się od przedszkola i byłam jej świadkową na ślubie i jest to dla mnie ważna osoba. Druga koleżanka jest aktualnie najlepszą koleżanką i mam z nią super kontakt (nawet razem pracujemy od pewnego czasu) i znamy się z tych samych studiów na których poznałam tża więc nasza trójka to taka "paczka". Ale: moja mama proponuje mi bym na swojego świadka wzięła swojego brata. Mój tż bierze swojego brata. Ja wymyśliłam że jeśli poproszę brata o świadkowanie to po prostu obie koleżanki wezmę na druhny żeby pomogły mi "technicznie"- ubrać się, wyglądać, trzymać kwiaty itp- typowo kobiece zadania. Jak myślicie, dobry wybór mieć dwóch mężczyzn na świadków? |
||
|
|
|
#3377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zaocznie chyba, nie? ![]() Cytat:
ja niestety ostatnia zostane mężatką ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3378 | ||
|
Konto usunięte
|
Eee myślałam, że jakimś Norwegianem przylecisz ale w takim razie ja też odwiedziłam to lotnisko ![]() No i powinnaś już wylądować w nowym terminalu, opowiesz mi jak wrażenia. ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
A jakie masz stosunki z bratem? Podstawowe pytanie. ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Nie, studiuję stacjonarnie. U nas są tak ogarnięci po prostu. |
||
|
|
|
#3379 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Ja już mam plan na najbliższe i nie bardzo mi się to podoba. Na start seminarium a ja mam temat i plan hahaha
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy się nie spotkałam ze ślubem, gdzie było dwóch świadków-mezczyzn. Ale nie widzę w tym nic złego
tylko na zdjęciach może zabawnie wyglądać ;DU mnie będzie moja siostra. Chyba jestem jedyną ze świadkową-siostrą? Zwykle PM biorą koleżanki, mimo że mają rodzeństwo, nawet siostrę. Trochę mnie to dziwiło, bo wiem, że na tych ślubach, na których byłam, rodzeństwo ma świetny kontakt. |
|
|
|
#3381 | ||
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
o rety, to jednak nie mam tak źle. Ale wkurza mnie to niemiłosiernie. Bo chciałabym już sobie zaplanować jak działać, czy może miałabym czas na jakąś pracę dorywczą w tygodniu, a tu dupa, nic nie wiadomo
ale u ciebie to juz totalna przeginka
|
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3385 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() Dla mnie Ty sama powinnaś wiedzieć kogo chcesz, my tych osób nie znamy, nie wiemy jakie są relacje, jak często są obecne w życiu - jak to wygląda na co dzień
|
|
#3386 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3388 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Jeśli nie będziecie mieć transporta daj znać bo my z D. wybieramy się tam odwiedzić znajomych ale nie możemy się zebrać więc to będzie dobry pretekst do wycieczki
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
Z wiekiem coraz lepsze. Jak byliśmy szalonymi nastolatkami to żarliśmy się o byle g....o. Powiedziałabym że teraz stosunki są bardzo dobre, odkąd wyprowadziłam się z domu to jest między nami fajnie Chociaż mamy na wiele tematów baaaardzo odmienne zdanie to jednak możemy na sobie zawsze polegać, wspieramy się, pomagamy sobie i praktycznie codziennie jesteśmy w kontakcie. Wiem że będzie dobrym świadkiem, bo choć do życia ma podejście.... nazwijmy to bezstresowe to powierzając mu zadanie lub jakąś rolę sprawdza się w stu procentach. Skoczyłby za mną w ogień i nie pozwoli zrobić krzywdy. No i wiecie, przyjaźnie i koleżanki mogą się skończyć a jednak brat to brat.
|
|
|
|
#3390 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Zawaliłam was troszkę zdjęciami w klubie hahaha
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Byłam dziś u tego dietetyka, właśnie wróciłam. Kobieta bardzo kompetentna, w piątek otrzymam dietę. Niby wszystko fajnie, ale złapałam doła. Myślałam, że mniej ważę, a jest tragicznie, przeraża mnie to wszystko 

Najgorzej mi idzie z pieczywem,bo w ogóle go nie umiem odróżniać
ale zaocznie chyba, nie?
ale u ciebie to juz totalna przeginka