|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
Tak się zastanawiam, jak myślicie czy juz czas na wit D? Kamlisa, Miszka- kiedy zaczynacie?
Kamlisa- jak nie masz potwierdzenia do lipa. Musisz dzwonić aż się dodzwonisz |
|
|
|
#452 |
|
Konto usunięte
|
Wonder, sorrki
Wiecie, co zrobilam w niedzielę, otworzyłam plik z moim pisaniną i udalo mi się nie zapisać efektow dwutygodniowej pracy, uśmiałam się i zaczęlam pisać od początku już nie w tempie pół strony dziennie...i co dzis wysylam całosć. Eve, w życiu nie pojadę do Twojego kraju, mam tam koleżankę i obie wrzucacie zdjęcia tak podanego jedzenia, że mam ślinotok... |
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Uf..Ogarnełam najważniejsze. Czas na kawę
Sati spróbuj lotionu K.Murphy.Daje pogrubienie i efekt volume Ausssie -czas na D+K Kama zacznij że wreszcie ten Purles Czekam i czekam na opinię Twą Pani..Elixir bogini jakże to brzmi dostojnie![]() Skromnie przypomnę ,że filoetowy tusz Loreal- Miszka odkryła i Was wszystkie przekonywała,że to must have w codziennym makijażu.Dalej jest u mnie w czołówce
|
|
|
|
#454 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Aussie, ja wit.D biore cala serie co1- 2 miesiace plus Calcium & wit. C
Danusia, qrczeeeeee.... dwa tygodnie pracy sie wzielo I beclo! To musialo bolec. Wspolczuje ![]() Oj tam, my tu nie musimy zaraz jesc, pic tez fajnie podaja
|
|
#455 |
|
Gang Iren
|
Kama ten krem to pędzlem się nakłada? Współczuję przejść z zapisami do lekarza. Też mnie takie rzeczy wkurzają.
Nie biorę witamin. A może powinnam? Są tak sprzeczne opinie. Tutaj pytałam dwóch lekarzy i twierdzą, że nie trzeba. Ponoć wystarczy 15 min spaceru dziennie, nawet gdy nie ma słońca. Ale daję dzieciakom. Muszę kupić. A K po co się bierze? Wiem tylko, że noworodkom po urodzeniu się daje.
|
#456 |
|
Konto usunięte
|
Nie znoszę, nie cierpię i dla mnie to najgorsza trauma
Po pierwsze dlatego, że to jest za dlugo, za czasow robienia balejażu kolo 4-5 h, mam dość dużo wlosow na glowie bardzo cienkich, ale przy balejażu teraz samo obcięcie to u mnie 40 minut. Po drugie moje wlosy się kręcą, w zależności od ich humoru mam mocne afro, dwa rulony, poskręcane konce lub fale w stylu lat 30, generalnie z moimi wlosami fryzjerzy sobie dobrze radzą, jeśli stawka obciecia oscyluje w granicach 150 zł. Wiec mam opcje isc za mniej i cierpiec co rano bo sa źle obciete, albo chadzac rzadko. A i moje wlosy szybko rosna, wiec gdybym chciala miec jedna dlugosc to tak co 2-3 tygodnie do fryzjera. Reasumujac ide 2 razy w roku scinam z 3-4 cm, a raz na 5-6 lat mocniej. |
|
|
|
#457 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dior So Real?! Zdecydowanie, bardzo TAK!!! LOVE <3 Mysle nad tymi w zlotej oprawce. ![]() ... I te cale zlote sa cuuuuudne!
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-09-22 o 14:34 |
|
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam z manicure + pedicure, ale relaks....
Dana, kurczę, sorki, nie załapałam dowcipu zazwyczaj zaskakuję ![]() Współczuje utraty, ale widzę odbudowałaś wszystko w ekspresowym tempie. No bo w końcu kto jak nie Ty niesamowita jesteś dziewczyno. Eva, ja lubię reisefieber i wyjazdy, tylko pakowanie mnie strasznie nudzi. A brak cieplej wody wkurza, bo nie wszystko moge prac ręcznie. A poza tym wiadomo, bez cieplej wody jest do Jak kupisz te okularki, to się podziel wrażeniami. Ja sama nie wiem jak się do nich ustosunkować, bo są specyficzne. A do tego jest na nie boom wsród celebrytów, taki must have u nich, a ja wolę mniej popularne rzeczy. Ale cos mnie w nich przyciąga.... Do fryzjera nie lubię chodzić. Mam długie włosy i moimi jedynymi szaleństwami jest podcinanie końcówek i grzywka od czasu do czasu jak mnie najdzie ochota, ale i tak mam wtedy traumę
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-09-22 o 15:20 |
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, wiem, ociagam się z eliksirem Purles, ale na rano z basenem mam serum Olay z kremem z filtrem tejze samej firmy. Na dzień bez basenu to samo, albo serum Misshy pod krem z filtrami Eisenberga. na popołudnie serum z wit C. wieczorem znowu Missha. To kiedy ja mam eliksir stosować...?
![]() Witamina D cały czas, całorocznie, pomijając urlop w Egipcie Obecnie lekarze wiąża jej niedobór z całym mnóstwem chorób i procesów metabolicznych, Gosia. Chodzenie tak - pod warunkiem, ze dzień w dzien chodzisz z krótkim rękawem i dekoltem przez 15 minut. chodzisz...? Ja nie.a jak nie to na pewno nie masz wystarczającej porcji swiatłą słonecznego. 2000-5000 dzień wdzien biore, mam niedobory potwierdzone badaniami krwi, to wiem, ze nie przedobrze. dawka 1000 przez 4 miesiące nie dała efektu.Umówiłam się. dziś robiłam komplet badan, bo chciałabym, by endokrynolog ocenił, czy nie chudne, bo jestem leniwym i podstarzałym obżartuchem, czy cos dodatkowo wisi mi kamieniem milowym u szyi Mój zespół PCO, albo tarczyca jednak... To az nieprzyzwoite - nic nie schudnąć...Jeśli jestem zdrowa - to znak, ze musze większy rezim wprowadzić, ale wole wiedzieć, na czym stoje.System rezerwacji internetowej jest absurdalny i to powiedziałam pani, która do mnie łaskawie oddzwoniła ( ja dodzwonić się nie mogłam, bo okazuje się, ze jak jest zajęte to automatycznie włacza się pełna skrzynka- co sugeruje, ze telefon jest wyłączony na dobre). Na kij jest rozpiska dni i godzin, w której pacjent wybiera sobie konkretny termin, potem potwierdza ten termin kodem z sms...?! Na kij, skoro nie ma związku z rzeczywistością...?! Co z tego, ze mi pasuje piątek na 10, skoro najbliższy wolny termin jest za dwa tygodnie, a doktor nie przyjmuje w ogóle w piątki ani rano...?! W takim razie wystarczyłoby zostawianie swego telefonu i czekanie na oddzwonienie. Ech...Pani chyba nie bardzo rozumiała, o co się tam wkurzam... ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html przerażający artykuł. faktycznie dla niektórych powinna być kara śmierci, od reki. I ta kobieta jest nadal nauczycielka...? |
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Kama wypaćkaj mishhe i zacznij Purles
Badania ważna rzecz.Idę w piątek.Swoje podstawowe,plus nadprogramowe,które znów pociągną po kieszeni..Niestety nie refundowane w PL.Tak to u nas jest... Chłopaki też będą miały przegląd ha ha... Jutro o 12 .15 czeka mnie spora dawka adrenaliny.Został mi korzeń w dziąśle i muszę gada usunąć.No się boim ![]() ![]() Dzis mam ciapowaty dzień.Najpierw stłukłam wino.Sięgałam po sałatkę , zahaczyłam wino i butelka spadła na kafle -robiąc w kuchni i holu istne morze czerwone
|
|
|
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki
skracając temat w kwestii luksusów moim zdaniem każdemu według potrzeb ![]() jak tam ze złuszczaniem buźki, już można, czy jeszcze dać na wstrzymanie? Jak myślicie? dla chcących podregenerować siły na jesienne chłody polecam http://stressfree.pl/pierzga-pszczel...-zastosowanie/ a propos lakieru i diamentów, żeby nie zapeszyc, ale od powrotu ze szpitala mam na palcu jeden osobisty...
|
#462 |
|
Gang Iren
|
Kama dzięki. To chyba jednak kupię wit d i zacznę brać. Na goło nie latam. Spacery mam, ale ubrana, jedynie twarz może łapać witaminę.
No a co z K? Po co Miszka ją bierzesz?
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia poczytaj http://naturopatia-sanatum.blogspot....-zazywasz.html
|
|
|
|
#464 |
|
Konto usunięte
|
Skończyłam moją pisaninę i wysłałam od razu
![]() chwila oddechu więc http://mazidla.com/index.php?page=sh...&Itemid=100387 się zastanawiam |
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko trzeba być systematycznym, a tu wiadomo.. nuda
|
|
|
|
|
#466 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
![]() To zamiast K mogę ogóra
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, Missha to uczciwe i wydajne 60 ml, więc tak szybko się nie wypacka. Ale specjalnie dla Ciebie otworzyłam Purles elixir. Nooo...próbke Ci oczywiście mogę wysłać, ale jakos nie widzę, bys w zachwyt popadła
![]() Butelka z wygodną pompka. Elixir wygląda wypisz wymaluj jak złoty olejek nuxe. Tez jest złoty i gesty...i olejkowy. Może trochę się rozwarstwiać, ja miałam najpierw olejek, potem ten gęsty balsam. Jest tłustawo, nabłyszcza, jednym słowem tylko na wieczór, jak większość olejków. Zapach delikatny, dość przyjemny. Gesty, z takimi chyba zatopionymi drobinkami, bo drapie przy rozsmarowywaniu. Może walkowac, cokolwiek jest pod nim. Raczej nie będzie wydajny. Na pewno zuzyje, ale specjalnie wygodny to on nie jest... ciekawe przepisy z bananami ![]() https://wizaz.pl/Kuchnia/Nowosci-kul...m_campaign=NYT Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-09-22 o 21:40 |
|
|
|
#469 |
|
Konto usunięte
|
Kama dzieki za polecenie przepisów, nie widzialam http://whiteplate.com/2009/05/chlebe...y-sophie-dahl/ najpyszniejsze ciasto jakie jadlam, dodajcie olejek waniliowy lub laskę wanilii...muszę sobie zrobić
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Danusia, teraz to jutro MUSZĘ kupić banany
|
|
|
|
#471 |
|
Konto usunięte
|
Kama im bardziej brązowe tym lepsze, a i jeszcze daj cukier brązowy
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Kamusia- - jesteś best!
Używaj i pisz czy widzisz efekty okey? Kurczę moja znajoma miała papę jak niemowlak ..Chwaliła ten elixir..i wszystko co w 106 jest.. Dana co to za cudo?Unosi cycki hi hi ![]() Pisze ,że do biustu-a laski nim facjatę smarują To działa na papie![]() Soso używałaś? ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Kupiłam dziś ta maseczkę http://allegro.pl/beauty-home-maska-...684997981.html |
|
|
|
#473 |
|
Konto usunięte
|
Mischka
powertowałam blogi, wychodzi, tak jak Soso pisała, ze na dolinę łez działa, no to się oglądam od godziny czy mam czy też nie mam doliny łez, bo na biust nie dam i już
|
|
|
|
#474 |
|
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj jedziemy do Leeds, załatwiać z teściową numer ubezpieczenia. Wyprawa się szykuje, bo jedziemy autobusami. Miłego dnia
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Danusia- super się uporałaś z napisaniem pracy od nowa
dawaj znać jak u ciebie to cudo na dolinę łez działa Kamlisa- nie lubię olejków na twarzy, tego oblepienia i tłustości... Soso- co to znaczy być systematycznym? jak długo czekałaś na efekty? Zastrzeżona - ja już z kwasami zabawę rozpoczęłam Która mi coś na ochotnika z bananami podrzuci ? : Pokornie rozpoczełam wczoraj suplementację wit D i K, a na dokładkę kolagen. Mówiąc szczerze śmierdzi ale czego się nie robi dla urody |
|
|
|
#476 |
|
Zadomowienie
|
Aussie uzywasz ten kolagen z BingoSpa?
|
|
|
|
#477 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziołszki, kawa, obowiązkowo, no inaczej
![]() Dziś czeka mnie pakowanie na wyjazd, trzymajcie kciuki, żeby poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie.... ![]() Gosia, powodzenia w załatwianiu spraw ![]() Uklika, Danusia ma ten kolagen z BingoSpa.
|
|
#478 |
|
Zadomowienie
|
Jestem pod wrażeniem jak wzrosła "produktywność" tu na forum
![]() Dior So real - jak dla mnie mało która twarz w okularach wygiętych "do dołu" wygląda atrakcyjnie i optymistycznie ... Co do trwałych lakierów do paznokci moimi faworytami jest duet 7-dniowego Maybelline z top coatem Seche Vite (top jest genialny, dostępny w Superpharm) oraz nowe lakiery Sally Hansen (wcześniejsze ich wyroby mnie nie przekonywały) https://wizaz.pl/Makijaz/Miracle-Gel-Sally-Hansen Miszka - też jestem fanką Kevina Murphy'ego. Jego żelowy olejek young.again jest najlepszym produktem do moich puszących się włosów jaki miałam ![]() A jak do pielęgnacji dodałam szampon z tej samej serii i nawilżającą odżywkę a farba na włosach z tej samej firmy, to koleżanki na spotkaniu dotykały moich włosów ze zdziwieniem jak osiągnęłam na mojej głowie tak zdrowy, lśniący efekt przy moim gatunku włosa. U mojego fryzjera te produkty są dostępne taniej niż w sieci i są niesamowicie wydajne - poprzednie opakowanie olejku (86zł) wystarczyło mi na przeszło pół roku, więc przy takim rezultacie cenę uważam za akceptowalną. Miłego jesiennego dnia |
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Uklika- nie, mój kolagen jest z noble medica
![]() Wonder- szybkiego i sprawnego pakowania |
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Aussie czym sie kwasisz?
Gosia miłej wyprawy? Eva gdzie zdjątko? Dana smaruj i pisz czy działa ![]() Wonder gdzie jedziesz? Wczoraj nakupowałam mydeł ![]() Marsylskie -kwiat pomarańczy i zielona herbata,kwiat lotosu z masłem shea i naturalne mydło -ręcznie robione -solniak biało- czarny.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

Czekam i czekam na opinię Twą Pani..Elixir bogini jakże to brzmi dostojnie

zazwyczaj zaskakuję 

ale czego się nie robi dla urody