|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
ale jestem wpływowa, tak mi się Maroussia podobała, potem trochę mnie zawiodła, bo skisła rzeczywiście fatalnie, a teraz przeczytałam o "kupce na słońcu" , psiknęłam sobie na nadgarstek i poszłam zmyć, bo poczułam to co Rachela
|
|
|
|
|
#392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja właśnie jestem w trakcie pakowania - jeszcze obiad i ruszam w drogę. Nie pachnę dziś niczym globalnie, bo wszystkie zapachy już zapakowałam i poowijałam z warstwy ręczników, ścierek i poszewek - toż to moje największe skarby ![]() Na nadgarstku tylko kropla Lavande Velours, ale to nie moja wersja lawendy - za mało lawendy w lawendzie, za to ładny fiołek. Jeśli któraś z Was jest chętna na wymianę na jakąś miniaturkę lub odlewkę, to zapraszam na PW. Tulipanko, Bjeato, udanych wakacji!
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę! ;]
Cytat:
).Pachnę Brit Red (musiałam się dosłodzić po porannej ziemi Hermesa). Byłam z chłopem na Walkathonie (tym krótszym - 6km, bo nie chciało nam się rano zrywać), oboje swoje kilometry przekazaliśmy na WWF. Wywiało nas strasznie, mimo że na słońcu było całkiem ciepło... Teraz dosłownie zamarzam, głowa mnie boli od wiatru i oczy się kleją od nadmiaru tlenu we krwi.
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Odrobiną Heiress,ale prawie jej nie czuję
|
|
|
|
#395 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hihi...może nie dla mnie, ale z przyjemnością sobie pooglądałam.
Olik, bardzo klimatyczne zdjęcia. Bardzo mi się podobają Cytat:
Oj! zawiedli. Niestety. Zlekceważyli cały swój elektorat, odeszli od lewicowego programu. Cała nadzieja w LiD. Gdyby tak weszli w koalicję z mniejszymi partiami o podobnej orientacji politycznej, takimi jak Racja, ZKP Wiktora, Partia Kobiet Gretkowkiej i razem z nimi poszli do wyborów mieliby o wiele większe szanse na sukces wyborczy. W którym programie można Cię Sabbath zobaczyć? Cytat:
...Piękna Keira kokietuje mówiąc, że nie zależy jej na sexy wyglądzie. po co w takim razie powiększałaby sobie usta botoxem i tak pięknie je wydymała i tak zalotnie patrzyła. Nie żebym się czepiała Bo nie. Cytat:
Cytat:
Dziewcz ynko![]() Cytat:
_______________ Angel Pivoine
|
|||||
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
O telewizji nie wiem, ale w internecie można znaleźć całkiem sporo o Sabbath...
Nawet na YouTube ją wyhaczyłam --- Brit Red, maniakalnie i z uwielbieniem
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ miałam zaległości w czytaniu, postów w tym wątku przybywa w zastraszającym tempie
![]() Pachnę L, ale bez skunksulki; jest w praniu, zresztą i tak bałabym się że ją upaćkam smoczym tuszem
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
Kenzo Amour. Nie wiem czy nie skończy się na przelotnym romansie, bo strasznie szybko przestaję je na sobie czuć
oj , niedobrze...
|
|
|
|
#400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beatko, udanego urlopowania i duzo sloneczka zycze Cytat:
Dziewczynko, gratulacje skladam Sama mam prawo jazdy, ale on momentu zrobienia nie prowadzilam ani razu i wcale mnie nie ciagnie ![]() Cytat:
Anuschko, wspolczuje No, ale kroplowka pewnie pomorze ![]() Cala pachne DV
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
pachne Hypnotic Poison, z nadgarstka dolatuje mi vanilia YR...
(nie podejmuje sie rozwazam o polskiej polityce, jako, ze zupelnie mnie ona nie interesuje... na pierwszy rzut oka stwierdzeniem takim wykazuje sie ignorancja, jenakze niechec do politykowania wywodzi sie z czegos zupelnie innego) Stal sie cud - ojciec pochwalil moj tatuaz! nieslychane! uzyl slow 'to to ladne jest' |
|
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#403 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje
pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#404 |
|
Przyczajenie
|
Ja standardowo - Angel. Dorównuje mu tylko Ultraviolet i 212 sexy - to moje zapachy na dzień. Nocą pachnę Escape albo Chance - w zależności od okazji
|
|
|
|
#405 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Egzaminatorem była starsza kobietka. Chłopak za kazdym razem wchodził, odpowiadał całkiem poprawnie na pytania - pani profesor z milczeniem wysłuchiwała odpowiedzi a na koniec oblewała tego studenta. Za jakims dziewiątym razem stał się cud i kobieta jednak zaliczyła studentowi egzamin. Zapytała wówczas przeszczęśliwego studenta czy wie, "czemu oblewała go tyle razy". On oczywiście odpowiedział, że nie. Na to pani profesor - "bo za każdym razem podczas odpowiedzi trzymał pan łapy w kieszeniach".![]() Chyba wielu wykladowców ma bardzo konserwatywne podejście i założenie trampek na egzamin mógł uznać za brak szacunku w stosunku do komisji i egzaminu. Córko, myślę że ten genialny pomysł na wstrzyknięcie kolagenu w usta Keiry mógł wyjść z inicjatywy menadżera czy kogoś innego trzymającego pieczę nad jej wizerunkiem. A ona głupio się zgodziła. Takie z założenia sexy (w rzeczywistości śmieszne) wydęcie usteczek to najczęstszy efekt po powiększaniu ust
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2007-09-15 o 21:08 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis cały dzien spedziłam w Wawie.To był dobry dzień i dzien w jakis sposób dla mnie roztrzygający.Pachniałam Darling K.Minoque
Teraz zatapiam nos w nadgarstek, na którym pięknie rozwija sie I love love z próbki![]() Miłego sobotniego wieczoru dla Was |
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mam wyjątkowo miły wieczór
TŻ mnie męczy instalacją Windows Servera i potem różnych rzeczy na nim, a sam skubany piecze ciasto Pachnę Tea Rose
|
#408 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dzień spędziłam z Glorią i przeziębieniem (boli mnie gardło i cieknie z nosa
), a jutro idę do pracy na cały dzień.Z Zoo-botanicy wróciłam z pięcioma kaktusami i wrzosem Sfinks wyglądał jak połączenie szczura ze świnią i ugryzł swojego właściciela ![]() Pozatym piękne maine coony, devon i cornish rex'y, norweskie leśne, tonkijskie koty... poprostu raj. I zakochałam się w jednym czerwonym kanarku, pięknie dla mnie śpiewał. Do tego moje ulubione rybki (kolcobrzuszki) wyszły zza skałek ponoć na mój widok ![]() Nie mogłabym nie wspomnieć o alaskan malamutach - mieć takiego Wilka... Piękne. Dobrze, że w moim nowym miejscu pracy nie będę musiała się zbyt dużo odzywać - nie wiem czy jutro będę mogła mówić. W moim domu panuje angina. Dalej Gloria. |
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prawdziwy charakter, ale jest przekochany Jedyny mieszkaniec mojego domu, ktory uwielbia zaspy sniezne i duzy mroz ![]() ____________ Spedzilam urocze popoludnie na plazy, wiec przesylam Wam troche slonca, ciepla i blekitnego nieba! Jutro pogoda powinna byc taka sama, wiec pewnie tez spedze dzien poza domem. Pachnialam Skin. Mrrr... i byly pawody do mruczenia ___________ Teraz wychodze na spacer, moze na lampke wina do jakiegos przytulnego baru ![]() Pachne Mechant Loup
|
|
#410 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Choć ja też mam charakternego Wilka, tylko pod postacią kota ![]() Obecnie męczę się z przenoszeniem kilkudziesięciu GB ze starego komputera na nowy, za pomocą 1GB pendrive'a Tragedia.Wzięłam antybiotyk, mam tak słaby organizm, że od wszystkich łapię choroby :/ |
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Na avignon i ouarzazate perły lalique
Grzech mieszac az tyle, ale cudnie pachą razem |
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z przyjęcia "poślubnego" mojej kochanej teściowej
Byłam odziana w czarny garnitur, długie perły, czerwoną pomadkę i Ambre Sultan Spedziłam miły dzionek w Sopocie - wiało jak cholera ale piekne było. Plaża i morze o tej porze roku są takie nostagiczne... |
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się błąkam samotnie po internecie, obok mnie smętnie leżą notatki.
Napadła mnie piosenka Evanescence, co boli przede wszystkim dlatego, że nie lubię tego zespołu, w ogóle nie przepadam za wokalistkami, wolę śpiewających facetów. No właśnie, co jest do cholery z tymi wokalistami j-rock, że tak strasznie mnie kręcą? ![]() Pachnę niemoralnie; cieleśnie i koronkowo - Madness.
|
#414 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Pachnę Flowerbomb EDT. Niestety błyskawicznie ze mnie ulatuje
. A taki śliczny...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dzis z próbki Yohji Yamamoto pour femme. |
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać
- doszła cała i zdrowa, choć nieco pognieciona. Na razie testowałam jedynie ten waniliowy budyniek ![]() A gruszka dotarła? Moje przesyłki nie mają ostatnio szczęścia, za to mają porządne obsówy czasowe. Ja nie wiem, co listonosze z nimi robią.
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem w dalszym ciągu Zagorsk, natomiast na nadgarstkach Incensi Villoresi... W słuchawkach słodko wyją mi Astarte, czyli growlingujące panie, które udają, że są panami Rachelo -kręcą Cię, bo mają rozczulające skośne oczka i wogóle są tacy cali rozkosznie słodziakowaci, mniam ![]() <----- czy JA to naprawdę napisałam???
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Różo
Że nie mówiąc o innych... takich... chęciach.
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gruszki jeszcze niet ale w Gdańsku to normalka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

).
Bo nie.
Dziewcz ynko

.