![]() |
#61 | |
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Rocznik '94 Reunion, część XIV
Cytat:
![]() ja nienawidzę szukać butów na zimę... o ile adidasy jakieś znajdę, tak zimowe... ![]() ![]() ![]() ![]() ekhm... jak musiałam na anatomię wkuwać kości i z czego się każda składa, jakieś głupie przyrostki, wyrostki, srostki, to mi się rzygać chciało, koniec końców na zaliczenie nie poszłam i zaliczałam dzień przed egzaminem ![]() ![]() ja średnio za nią przepadam, ale sporo kawałków mi w ucho wpada ![]()
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Miał, czy ja nie powiedziałam, że moja muzyka kojarzy mi się ze Stanami, dlatego mnie drażni? Kawałek Eminema i Gwen jest z filmu, na którym byłam tam w kinie
![]() Cytat:
![]() Dzizas, te wszystkie kodeksy, ustawy, srawy, nienawidzę ![]() Nie gadaj tak, radzisz sobie lepiej niż niektóre z nas ![]() ![]() Ja jej nie lubiłam przez jakiś czas, ale przez bitch better have my money wróciła do moich łask ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Fluma sama nawet zarzuciłam ![]() ![]() Ale bym sobie zjadła pizzę..
![]() |
![]() |
#64 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
![]() ja mówię, że prawie wszystkiego, a jak się naj*bię to mi się horyzonty poszerzają ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teeeeż, ostrą z dużą ilością seraaa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja też, przez Mr. Robota, ta scena w kiblu i ten tekst, który mam w podpisie, no mistrz ![]() nic nie mów, ja siedzę i maluję od godziny paznokcie, bo co chcę pomalować to nowy post i muszę odpisać ![]() swoją drogą, ale mamy ruch dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
napisałam, że już Ci podsyłałam, ale może komuś innemu się spodoba ![]() no ![]() Cytat:
no się okaże, najwyżej będę coś kombinować ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jest kosmiczna... ![]() ![]() Najgorsze przede mną, Postępowanie Administracyjne, KPA to taka cegła jest ![]() Ale dla mnie akurat to jest ciekawe, owszem, można czasem rzygnąć ale na szczęście sygnatur nikt nam się na pamięć nie każe uczyć, tak samo artykułów. Po coś te kodeksy są, żeby ich używać a nie uczyć się ich na blachę. Ale rozwiązywanie kazusów moim zdaniem jest super ciekawe ![]() ![]() Bo jeszcze na nich jestem? ![]() U mnie miłość się zaczęła przy albumie Unapologetic, szczególnie Pour it Up, Phresh Out The Runway (było na początku koncertu, na wejście ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Pizza
![]() ![]() Minth, nie oglądałam, ale chętnie nadrobię choćby dzisiaj! ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- KPC to miałam, nie polecam ![]() ![]()
![]() |
#69 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie no, te anatomie to też podejrzewam, że porażka jest ![]() Co sobie wymyśliłaś? Drugi kierunek? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja 2h temu miałam iść spać ![]() Ale teraz chyba serio idę. Nie pisać już nic do rana! ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
![]() Lamar miał być w tym roku na Openerzeeee i jakoś miesiąc przed dali info, że jednak go nie będzie ![]() ![]() ![]() Nooo taaaaki cieniutki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Ale jak przeżyłam admina to przeżyje i KPA! ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- ja taką mocno serową z salami ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
odpowiadam za nią: tak
![]() eh.. ja na moich też jeszcze jestem ![]() damy radę ![]() Maja, właśnie prosiłam Miał, żeby pomogła mi znaleźć jedną piosenkę, taką żwawą która leci: tarara tarara tarara z damskim wokalem zniekształconym elektronicznie... .... a to skrillex z Justinem ![]() ![]() Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Mam coś dla was: ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Lwiątko z Cintry
|
mi też ![]() ![]() Cytat:
wiesz, to czego nas uczyli na biologii, a potem w rozszerzeniu pokazali na studiach to płakać mi się chciało ![]() ![]() tak jakby ![]() jeso, jazz, blues, country... coś okropnego ![]() ![]() HTGAWM za 6 dni rusza z 2 sezonem, a Viola Davis za rolę Annalise w tym serialu dostała Emmy <3 w ogóle tyle powrotów, że przestaję się nudzić ![]() dobre sobie ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
muszę nadrobić HTGAWM
![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
musimy ![]() to było piękne ![]() jesoo, fakaj bąka ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- nadrabiaj ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
A bo to jakiś z komentarzem, sam kodeks w porównaniu do innych gruby nie jest. Gorzej jak się czyta artykuły, wertuje się kilka kartek i bum! "o czym ja k...wa czytam?"
![]() Najmniej problemów to jednak sprawia KK i KPK
![]() |
#75 |
Kuźnia inspiracji
|
Ja w ogóle podziwiam wszystkie z Was, które uczą się tych prawniczych rzeczy, dla mnie to jakaś miazga jest
![]() w ogóle co ja tu robię, muzyki słucham innej, seriali prawie wcale nie oglądam ![]() Miałku, pytałaś mnie o sprawy sercowe i zapomniałam odpisać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahahah mistrzostwo, zawsze co usług ![]() umrzyj Oliw, umrzyj ![]() w sobotę se zamówie, o! Cytat:
![]() ![]() Jaki kierunek? No właśnie widziałam ale jestem zbyt leniwa, żeby sprawdzić, która to ![]() Crazy Eyes z OITNB też dostała Emmy ![]() Ja czekam na powrót Suits bo zakończenie ostatniego sezonu było.. ![]() Cytat:
![]() Tak, KK było przyjemne (chociaż porównując Prawo Karne w rzeczywistości a w HTGAWM to... ![]() Cytat:
![]() No Ty jak się rozpiszesz... ![]()
![]() |
![]() |
#77 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
oj no co ![]() ![]() no to dobrze, jak dobrze ![]() Cytat:
no ja swojego ciała nauce bym nie poświęciła też, ale przyszli lekarze muszą się na czymś uczyć... dawno z przyjaciółką nie gadałam, ona miała sporo fajnych historyjek i lubiłam tego słuchać ![]() nie powiem jeszcze ![]() ja to się w ogóle nie orientuję kto i jakie seriale zgarnęły, tzn. wiem, że GOT chyba najwięcej, o Violi mi wyskoczylo na fb, resztę miałam poczytać, ale jakoś zapomniałam ![]() najbardziej to chyba czekam na iZombie... a na początku przyszłego roku - Banshee i Vikings. na GOT czekam, ale jakoś tak z mniejszym zapałem, bo trochę mnie przeraża to, że ostatni sezon nadgonił książki i tak zagmatwał niektóre historie, że teraz istnieje prawdopodobieństwo, że popłyną ![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak, GOT ma 12 w tym nagroda za najlepszego aktora drugoplanowego w serialu dramatycznym dla Tyriona ![]() ![]() W sensie, że jak? To będzie film samowolka i książka samowolka? ![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no to bez specjalnego zdziwienia, tak myślałam, że Mad Men kilka dostanie, a z komediowych to w ogóle nie ogarniam, bo niewiele z tego gatunku serialów oglądam ![]() i tak już samowolkę zrobili, z wątkiem Sansy, ze Stankiem, no mieszają sobie jak chcą ![]() ![]() a książka się pisze tak ![]()
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mamo... ja nie chcę października ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu, mi się wydaje, że on już powstaje. Nie róbcie tego błagam ![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
Lwiątko z Cintry
|
nie ryczeć mi tu ![]() ![]() Cytat:
toć premierę 6 sezonu przewidują na kwiecień 2016 ![]() ![]() niby sezon ma się opierać na książce (oni ciągle są w kontakcie z Martinem, zdradził im nawet zakończenie, jakby nagle umarł/zginął w wypadku i nie zdążył wydać książek), ale jak to będzie jak w przypadku ostatniej wydanej części to pozdro ![]() ![]()
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2015-09-23 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja koleżanka na medycynie jak miała zajęcia w prosektorium to zazwyczaj mieli jakichś bezdomych do krojenia ![]() Ooo, Suits, nawet nie pamiętam na którym sezonie skończyłam, chyba na poprzednim i już nie pamiętam o co chodziło ![]() Cytat:
![]() Ja chcę tylko dlatego, że mam urodziny i wpadnie jakiś hajs ![]() ![]() Muszę się wybrać do dziekanatu w końcu ![]() ![]() Mama ma dziś wolne i będzie zupa z fasolki szparagowej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
O! Co ja paczę, nowy wątek!
![]() ![]()
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po co do dziekanatu? Też sobie właśnie poobiednią kawę zrobiłam. W ogóle mam tak ch.ujowy dzień... spałam aż do 9:30, miałam takiego lenia, że postanowiłam że nie zrobię standardowego treningu tylko pojeżdżę na rowerze a tu ![]() ![]() ![]() Ale za to ładne kwiatki dostałam ![]() Jezu, nie mówcie mi, mam taką pustkę w lodówce, że to się nie dzieje ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja też ![]() ja mam już dość zupy z fasolki szparagowej... czy to taka zwykła, czy krem ![]() ![]() tak wyszło ![]() ja bez kitu jestem penisową panią domu ![]() ![]() ale krem już zrobiony, muszę tylko pranie rozwiesić, a tak mi się nie chce, bo okres przyszedł ![]()
![]() |
![]() |
#87 | ||
Kuźnia inspiracji
|
aa jakoś nie umiem ładnie ubierać w słowa tegoo
![]() Cytat:
![]() 9 miesięcy, jak ciąża ![]() ![]() Strach pomyśleć, co będzie w 6. sezonie, jakaś jedna wielka wojna albo orgia ![]() Cytat:
![]() podoba mnie się to określenie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dowiedzieć się co dalej itp ![]() ja i tak Cię podziwiam że jesteś taka systematyczna, ja to mam z tym taaaaaaaaaaaki problem, że aż wstyd ![]() bez okazji? ![]() Cytat:
![]() szapo ba! ![]() Byłam dziś z przyjaciółką 3h na rowerze, podziwiałam moje piękne miasto po 4ech miesiącach nieobecności, tęskniłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chociaż czarne za kostkę mi się podobają i nosiłabym. Cytat:
![]() W ogóle nigdy? ![]() Ja bardzo dobrze umiem korzystać z tego co mam. Ale jak już w lodówce żadnego warzywka poza ziemniorami nie mam to ja to tak. Proszę wziąć również pod uwagę, że staram się jeść zdrowo i mam wyliczone makro. A jak jedyne co mam w słusznych ilościach to kapusta, ziemniaki i jajka to troszkę trudno tak. Jasne że mogłabym robić kluchy jakieś czy coś ale no nie jadam takich rzeczy. Cytat:
W sensie, systematyczna bo regularnie ćwiczę czy co? Co mi z tego jak nic mi to nie daje? ![]() Tak jakby, tak ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
za młoda na dzieci jesteś, masz rację ![]() mnie też, idealnie do mnie pasuje, po dzisiejszym wyczynie ![]() Cytat:
lubię szparagową, ale mi się przejadła... w sumie w formie zupy/kremu widziałam ją dużo częściej, niż ugotowaną do obiadu... i raz jadłam cukinię nadziewaną pomidorami, fasolką i cebulą, dobre było ![]() ![]() lubię Twoje miasto, bardzo ładne jest. byłam raz, ale mnie zauroczyło ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.