Rocznik '94 Reunion, część XIV - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-09-22, 23:27   #61
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Rocznik '94 Reunion, część XIV

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Ja mam 2 pary botków, brązowe i takie... szaro turkusowe? A potrzebuje czarnych na gwałt. Chociaż mimo, że kocham botki to coś co kocham, czuję że całą jesień i pół zimy przebiegam w moich nowych Adasiach <3 W ogóle ostatnio coraz bardziej na wygodę stawiam, w LO byłam bardziej elegancka niż teraz. Wtedy obcas musiał zawsze być a teraz jak mam wybór i dużo do chodzenia danego dnia to wybór jest prosty. Teraz nawet myślę o czarnych emu do kostki na zimę Z butami zimowymi jest taki problem.. Mega mi się spodobały buty Isabel Marant takie i tak wiem wiem że wszystkie równo powiedzą, że paskudne, ale mi się tak widzą, są na bank super ciepłe i wygodne a mają mały koturn schowany.. do tego zimowy wygląd.. no zakochałam się niestety A niestety to chyba wiadomo czemu...

Jakbyś zobaczyła ile ja mam czasem materiału to byś się zmotywowała Niektórych rzeczy nie ma najmniejszej opcji ogarnąć w jeden dzień. Kilka dni to czasem mało. Ale ja też nie lubię się uczyć więc hi5, nie wiem co mi strzeliło do głowy żeby iść na studia

Ooo o Rihannie to nawet nie wspominam bo to moja bogini
ja to chyba od zawsze się skłaniałam ku wygodzie, jak czuję, że będę się niekomfortowo czuła, to mi się odechciewa zakładać obcasy, nawet czasami rezygnuję z koturnów
ja nienawidzę szukać butów na zimę... o ile adidasy jakieś znajdę, tak zimowe... a te co wkleiłaś to oczywiście mi się nie podobają może jakby inaczej były wykonanee... ale tak nienienie a cena... WTF

ekhm... jak musiałam na anatomię wkuwać kości i z czego się każda składa, jakieś głupie przyrostki, wyrostki, srostki, to mi się rzygać chciało, koniec końców na zaliczenie nie poszłam i zaliczałam dzień przed egzaminem a teraz sobie jeszcze wymyśliłam coś ze studiami, że się chyba zesram w październiku

ja średnio za nią przepadam, ale sporo kawałków mi w ucho wpada

meeow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-22, 23:27   #62
oliwja
Zakorzenienie

Miał, czy ja nie powiedziałam, że moja muzyka kojarzy mi się ze Stanami, dlatego mnie drażni? Kawałek Eminema i Gwen jest z filmu, na którym byłam tam w kinie

Cytat:

Ja mam 2 pary botków, brązowe i takie... szaro turkusowe? A potrzebuje czarnych na gwałt. Chociaż mimo, że kocham botki to coś co kocham, czuję że całą jesień i pół zimy przebiegam w moich nowych Adasiach <3 W ogóle ostatnio coraz bardziej na wygodę stawiam, w LO byłam bardziej elegancka niż teraz. Wtedy obcas musiał zawsze być a teraz jak mam wybór i dużo do chodzenia danego dnia to wybór jest prosty. Teraz nawet myślę o czarnych emu do kostki na zimę Z butami zimowymi jest taki problem.. Mega mi się spodobały buty Isabel Marant takie i tak wiem wiem że wszystkie równo powiedzą, że paskudne, ale mi się tak widzą, są na bank super ciepłe i wygodne a mają mały koturn schowany.. do tego zimowy wygląd.. no zakochałam się niestety A niestety to chyba wiadomo czemu...

Jakbyś zobaczyła ile ja mam czasem materiału to byś się zmotywowała Niektórych rzeczy nie ma najmniejszej opcji ogarnąć w jeden dzień. Kilka dni to czasem mało. Ale ja też nie lubię się uczyć więc hi5, nie wiem co mi strzeliło do głowy żeby iść na studia

Ooo o Rihannie to nawet nie wspominam bo to moja bogini
Te borki Marant też mi się podobają, ale cena jest kosmiczna + ja nie noszę butów ze skóry itp, więc wszystkie emu, new balance dla mnie odpadają

Dzizas, te wszystkie kodeksy, ustawy, srawy, nienawidzę
Nie gadaj tak, radzisz sobie lepiej niż niektóre z nas

Ja jej nie lubiłam przez jakiś czas, ale przez bitch better have my money wróciła do moich łask ale najpierw zakochałam się w tej choreografii a później w kawałku:

oliwja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-22, 23:28   #63
minthema
Zakorzenienie

Właśnie zauważyłam, tę piosenkę Schoolboya też ostatnio gwałcę
A Fluma sama nawet zarzuciłam To jeden z moich ulubionych jego kawałków obok Sleepless i wielu innych

Ale bym sobie zjadła pizzę..

minthema jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-22, 23:30   #64
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Jamie xx to też mój klimat Obstawiany jest na przyszłorocznego Opka.

Hahah ja mam tak rozpięty gust muzyczny, że aż nie wiem co odpowiedzieć jak ktoś mi się pyta jakiej muzyki słucham
jak miło słyszeć, że ktoś też to lubi

ja mówię, że prawie wszystkiego, a jak się naj*bię to mi się horyzonty poszerzają

Stary 2015-09-22, 23:31   #65
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
a teraz sobie jeszcze wymyśliłam coś ze studiami, że się chyba zesram w październiku
nie przesadzaj, to nie fizyka kwantowa #wiemcomówię #mówięjakjest #oliwiatakipilnystudent
Cytat:
ja teeeeż, ostrą z dużą ilością seraaa

Stary 2015-09-22, 23:34   #66
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Właśnie zauważyłam, tę piosenkę Schoolboya też ostatnio gwałcę
A Fluma sama nawet zarzuciłam To jeden z moich ulubionych jego kawałków obok Sleepless i wielu innych

ja też, przez Mr. Robota, ta scena w kiblu i ten tekst, który mam w podpisie, no mistrz

nic nie mów, ja siedzę i maluję od godziny paznokcie, bo co chcę pomalować to nowy post i muszę odpisać
swoją drogą, ale mamy ruch dzisiaj

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
Miał, czy ja nie powiedziałam, że moja muzyka kojarzy mi się ze Stanami, dlatego mnie drażni? Kawałek Eminema i Gwen jest z filmu, na którym byłam tam w kinie

napisałam, że już Ci podsyłałam, ale może komuś innemu się spodoba

no

Cytat:
nie przesadzaj, to nie fizyka kwantowa #wiemcomówię #mówięjakjest #oliwiatakipilnystudent

no się okaże, najwyżej będę coś kombinować #całeżycienalajcie

Stary 2015-09-22, 23:39   #67
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

Te borki Marant też mi się podobają, ale cena jest kosmiczna + ja nie noszę butów ze skóry itp, więc wszystkie emu, new balance dla mnie odpadają

Dzizas, te wszystkie kodeksy, ustawy, srawy, nienawidzę

Ja jej nie lubiłam przez jakiś czas, ale przez bitch better have my money wróciła do moich łask ale najpierw zakochałam się w tej choreografii a później w kawałku:
hahaha fail Meow

No jest kosmiczna... Obrabuję bank i se kupie o

Najgorsze przede mną, Postępowanie Administracyjne, KPA to taka cegła jest Dobrze że nas ominie postępowanie cywilne, to dopiero hardkor!
Ale dla mnie akurat to jest ciekawe, owszem, można czasem rzygnąć ale na szczęście sygnatur nikt nam się na pamięć nie każe uczyć, tak samo artykułów. Po coś te kodeksy są, żeby ich używać a nie uczyć się ich na blachę. Ale rozwiązywanie kazusów moim zdaniem jest super ciekawe Szczególnie na prawie konstytucyjnym, moralne dylematy i te sprawy
Bo jeszcze na nich jestem?

U mnie miłość się zaczęła przy albumie Unapologetic, szczególnie Pour it Up, Phresh Out The Runway (było na początku koncertu, na wejście ), Numb, Loveeee Song... Kocham

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-22, 23:46   #68
Frutti
Zakorzenienie

Pizza ale mi smaka narobiły...

Minth, nie oglądałam, ale chętnie nadrobię choćby dzisiaj! Oj Lamara też bardzo lubię, ostatnia płyta J.Cola też bardzo fajna :yes:

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

KPC to miałam, nie polecam KPA eee, cieniutki kodeks, do przejścia. Ale durny
Stary 2015-09-22, 23:53   #69
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
ja to chyba od zawsze się skłaniałam ku wygodzie, jak czuję, że będę się niekomfortowo czuła, to mi się odechciewa zakładać obcasy, nawet czasami rezygnuję z koturnów
ja nienawidzę szukać butów na zimę... o ile adidasy jakieś znajdę, tak zimowe... a te co wkleiłaś to oczywiście mi się nie podobają może jakby inaczej były wykonanee... ale tak nienienie a cena... WTF

ekhm... jak musiałam na anatomię wkuwać kości i z czego się każda składa, jakieś głupie przyrostki, wyrostki, srostki, to mi się rzygać chciało, koniec końców na zaliczenie nie poszłam i zaliczałam dzień przed egzaminem a teraz sobie jeszcze wymyśliłam coś ze studiami, że się chyba zesram w październiku
Mnie się na tym zdjęciu z gołą nogą nie podobają ale z wąskimi spodniami No widzą mi się. Zobaczyłam u Jessici i u niej jeszcze fajniej niż na zdjęciu wygądają. Ech A cena, cóż. Nie dość, że buty od projektanta, to jeszcze skóra cielęca i inne bajery..

Nie no, te anatomie to też podejrzewam, że porażka jest Chociaż mi się biologii zawsze bardzo przyjemnie i szybko uczyło. Gdybym tylko bardziej się z chemią lubiła...

Co sobie wymyśliłaś? Drugi kierunek?
Cytat:
jak miło słyszeć, że ktoś też to lubi

ja mówię, że prawie wszystkiego, a jak się naj*bię to mi się horyzonty poszerzają
Ja najpierw mówię "Prawie wszystko" a potem "no oprócz jazzu.. i disco polo.. i country.. i jeszcze.. "
Cytat:
ja też, przez Mr. Robota, ta scena w kiblu i ten tekst, który mam w podpisie, no mistrz

nic nie mów, ja siedzę i maluję od godziny paznokcie, bo co chcę pomalować to nowy post i muszę odpisać
swoją drogą, ale mamy ruch dzisiaj
Mi się przez ten serial przypomniała A jak jesteśmy przy serialach to W KOŃCU wykończyłam Monka i ojejciu, zakończenie Będę tęsknić I zaczęłam How to get away with murder, po pierwszym odcinku jestem bardzo bardzo na tak, wiem że mi się spodoba.

A ja 2h temu miałam iść spać
Ale teraz chyba serio idę. Nie pisać już nic do rana!

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Frutti Pokaż wiadomość

Minth, nie oglądałam, ale chętnie nadrobię choćby dzisiaj! Oj Lamara też bardzo lubię, ostatnia płyta J.Cola też bardzo fajna :yes:

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

KPC to miałam, nie polecam KPA eee, cieniutki kodeks, do przejścia. Ale durny
Tylko, że nie wiem czy już do ściągnięcia jest Ale chyba powinien być.
Lamar miał być w tym roku na Openerzeeee i jakoś miesiąc przed dali info, że jednak go nie będzie Tak żałuję że jak byłam 3 lata temu i też był Lamar to byłam taka zaj.ebana i nawet na ten koncert nie trafiłam Bo był ziomek kuzynki i trochę za dużo wypiłyśmy i w ogóle bardzo przej.ebałam ten dzień

Nooo taaaaki cieniutki

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Ale jak przeżyłam admina to przeżyje i KPA!

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:
ja teeeeż, ostrą z dużą ilością seraaa
ja taką mocno serową z salami

Stary 2015-09-22, 23:57   #70
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
odpowiadam za nią: tak
Cytat:
Bo jeszcze na nich jestem?
eh.. ja na moich też jeszcze jestem
Cytat:
no się okaże, najwyżej będę coś kombinować #całeżycienalajcie
damy radę

Maja, właśnie prosiłam Miał, żeby pomogła mi znaleźć jedną piosenkę, taką żwawą która leci:
tarara tarara tarara
z damskim wokalem zniekształconym elektronicznie...
....
a to skrillex z Justinem
Dzięki

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Mam coś dla was:

Stary 2015-09-23, 00:00   #71
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:

mi też aż sobie poszłam herbatę zrobić, żeby mi przeszło

Cytat:
Nie no, te anatomie to też podejrzewam, że porażka jest Chociaż mi się biologii zawsze bardzo przyjemnie i szybko uczyło. Gdybym tylko bardziej się z chemią lubiła...

Ja najpierw mówię "Prawie wszystko" a potem "no oprócz jazzu.. i disco polo.. i country.. i jeszcze.. "

Mi się przez ten serial przypomniała A jak jesteśmy przy serialach to W KOŃCU wykończyłam Monka i ojejciu, zakończenie Będę tęsknić I zaczęłam How to get away with murder, po pierwszym odcinku jestem bardzo bardzo na tak, wiem że mi się spodoba.

A ja 2h temu miałam iść spać
Ale teraz chyba serio idę. Nie pisać już nic do rana!

wiesz, to czego nas uczyli na biologii, a potem w rozszerzeniu pokazali na studiach to płakać mi się chciało mimo że anatę uważam za jeden z lepszych przedmiotów, uwielbiałam te zajęcia. jak na prawdziwych kościach się uczyliśmy, a na uczelniach medycznych jeszcze lepiej jest... moja przyjaciółka na lekarskim jest, grzebali sobie w ludziach, którzy się zgodzili pośmiertnie oddać nauce

tak jakby

jeso, jazz, blues, country... coś okropnego disco polo też albo jakieś ostre techniawy generalnie łatwiej mi wymienić to czego nie słucham, niż to co mnie muzycznie interesuje.

HTGAWM za 6 dni rusza z 2 sezonem, a Viola Davis za rolę Annalise w tym serialu dostała Emmy <3 w ogóle tyle powrotów, że przestaję się nudzić

dobre sobie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-23, 00:01   #72
oliwja
Zakorzenienie

muszę nadrobić HTGAWM

Stary 2015-09-23, 00:02   #73
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
damy radę

Maja, właśnie prosiłam Miał, żeby pomogła mi znaleźć jedną piosenkę, taką żwawą która leci:
tarara tarara tarara
....
a to skrillex z Justinem
Dzięki

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Mam coś dla was:

musimy

to było piękne

jesoo, fakaj bąka

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Cytat:
muszę nadrobić HTGAWM

nadrabiaj

Stary 2015-09-23, 00:12   #74
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo taaaaki cieniutki

Ale jak przeżyłam admina to przeżyje i KPA!
A bo to jakiś z komentarzem, sam kodeks w porównaniu do innych gruby nie jest. Gorzej jak się czyta artykuły, wertuje się kilka kartek i bum! "o czym ja k...wa czytam?" i trzeba to zrobić jeszcze raz żeby cokolwiek pojąć.
Najmniej problemów to jednak sprawia KK i KPK
Stary 2015-09-23, 05:42   #75
Inspire
Kuźnia inspiracji

Ja w ogóle podziwiam wszystkie z Was, które uczą się tych prawniczych rzeczy, dla mnie to jakaś miazga jest
w ogóle co ja tu robię, muzyki słucham innej, seriali prawie wcale nie oglądam

Miałku, pytałaś mnie o sprawy sercowe i zapomniałam odpisać jest dobrze i w sumie tyle, zgrzytów większych brak, no

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-23, 09:58   #76
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
odpowiadam za nią: tak

tarara tarara tarara
....
a to skrillex z Justinem
Dzięki

Mam coś dla was:
Bosze

hahahah mistrzostwo, zawsze co usług

umrzyj Oliw, umrzyj

w sobotę se zamówie, o!
Cytat:
wiesz, to czego nas uczyli na biologii, a potem w rozszerzeniu pokazali na studiach to płakać mi się chciało mimo że anatę uważam za jeden z lepszych przedmiotów, uwielbiałam te zajęcia. jak na prawdziwych kościach się uczyliśmy, a na uczelniach medycznych jeszcze lepiej jest... moja przyjaciółka na lekarskim jest, grzebali sobie w ludziach, którzy się zgodzili pośmiertnie oddać nauce

tak jakby

HTGAWM za 6 dni rusza z 2 sezonem, a Viola Davis za rolę Annalise w tym serialu dostała Emmy <3 w ogóle tyle powrotów, że przestaję się nudzić
moja siostra miała zajęcia w prosektorium Przekładała jakieś głowy do wiader czy coś Zdecydowanie nie poświęciłabym swojego ciała do nauki pośmiertnie..

Jaki kierunek?

No właśnie widziałam ale jestem zbyt leniwa, żeby sprawdzić, która to
Crazy Eyes z OITNB też dostała Emmy

Ja czekam na powrót Suits bo zakończenie ostatniego sezonu było..

Cytat:
A bo to jakiś z komentarzem, sam kodeks w porównaniu do innych gruby nie jest. Gorzej jak się czyta artykuły, wertuje się kilka kartek i bum! "o czym ja k...wa czytam?" i trzeba to zrobić jeszcze raz żeby cokolwiek pojąć.
Najmniej problemów to jednak sprawia KK i KPK
No ja zawsze na uczelni u innych widziałam KPA takiej grubości właśnie
Tak, KK było przyjemne (chociaż porównując Prawo Karne w rzeczywistości a w HTGAWM to... Typowe expectation VS reality) ale najlepiej wspominam Cywila <3 Materialne, nie procesowe.
Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Ja w ogóle podziwiam wszystkie z Was, które uczą się tych prawniczych rzeczy, dla mnie to jakaś miazga jest

Miałku, pytałaś mnie o sprawy sercowe i zapomniałam odpisać jest dobrze i w sumie tyle, zgrzytów większych brak, no
Ale... to naprawdę często jest ciekawe

No Ty jak się rozpiszesz...

Stary 2015-09-23, 10:15   #77
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:

oj no co każdy ma przeciez inne zainteresowania, nie zawsze się muszą pokrywać

no to dobrze, jak dobrze ile to już razem?

Cytat:
moja siostra miała zajęcia w prosektorium Przekładała jakieś głowy do wiader czy coś Zdecydowanie nie poświęciłabym swojego ciała do nauki pośmiertnie..

Jaki kierunek?

No właśnie widziałam ale jestem zbyt leniwa, żeby sprawdzić, która to
Crazy Eyes z OITNB też dostała Emmy

no ja swojego ciała nauce bym nie poświęciła też, ale przyszli lekarze muszą się na czymś uczyć... dawno z przyjaciółką nie gadałam, ona miała sporo fajnych historyjek i lubiłam tego słuchać

nie powiem jeszcze

ja to się w ogóle nie orientuję kto i jakie seriale zgarnęły, tzn. wiem, że GOT chyba najwięcej, o Violi mi wyskoczylo na fb, resztę miałam poczytać, ale jakoś zapomniałam

najbardziej to chyba czekam na iZombie... a na początku przyszłego roku - Banshee i Vikings. na GOT czekam, ale jakoś tak z mniejszym zapałem, bo trochę mnie przeraża to, że ostatni sezon nadgonił książki i tak zagmatwał niektóre historie, że teraz istnieje prawdopodobieństwo, że popłyną

Stary 2015-09-23, 10:31   #78
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
nie powiem jeszcze

ja to się w ogóle nie orientuję kto i jakie seriale zgarnęły, tzn. wiem, że GOT chyba najwięcej, o Violi mi wyskoczylo na fb, resztę miałam poczytać, ale jakoś zapomniałam

najbardziej to chyba czekam na iZombie... a na początku przyszłego roku - Banshee i Vikings. na GOT czekam, ale jakoś tak z mniejszym zapałem, bo trochę mnie przeraża to, że ostatni sezon nadgonił książki i tak zagmatwał niektóre historie, że teraz istnieje prawdopodobieństwo, że popłyną

tak, GOT ma 12 w tym nagroda za najlepszego aktora drugoplanowego w serialu dramatycznym dla Tyriona Kilka dla Mad Men a w komediowych się nie orientuję bo żadnego nie znałam z tego co pamiętam

W sensie, że jak? To będzie film samowolka i książka samowolka?

Stary 2015-09-23, 10:44   #79
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
tak, GOT ma 12 w tym nagroda za najlepszego aktora drugoplanowego w serialu dramatycznym dla Tyriona Kilka dla Mad Men a w komediowych się nie orientuję bo żadnego nie znałam z tego co pamiętam

W sensie, że jak? To będzie film samowolka i książka samowolka?

no to bez specjalnego zdziwienia, tak myślałam, że Mad Men kilka dostanie, a z komediowych to w ogóle nie ogarniam, bo niewiele z tego gatunku serialów oglądam

i tak już samowolkę zrobili, z wątkiem Sansy, ze Stankiem, no mieszają sobie jak chcą bo chcą widza zaskakiwać, żeby Ci co książki czytali nie byli pewni, czy ich ukochana postać przeżyje
a książka się pisze tak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-23, 10:50   #80
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle ostatnio coraz bardziej na wygodę stawiam, w LO byłam bardziej elegancka niż teraz. Wtedy obcas musiał zawsze być a teraz jak mam wybór i dużo do chodzenia danego dnia to wybór jest prosty. Teraz nawet myślę o czarnych emu do kostki na zimę Z butami zimowymi jest taki problem.. Mega mi się spodobały buty Isabel Marant takie i tak wiem wiem że wszystkie równo powiedzą, że paskudne, ale mi się tak widzą, są na bank super ciepłe i wygodne a mają mały koturn schowany.. do tego zimowy wygląd.. no zakochałam się niestety A niestety to chyba wiadomo czemu...
Też tak mam, nieważne że wyglądam jak przygłup, ważne że ciepło W tamtą zimę w największe mrozy chodziłam w gruuubym, czarnym, puchowym płaszczu, w którym wyglądałam jak wielki czarny bałwan, ale za to było mi ciepło

Mamo... ja nie chcę października
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-23, 10:53   #81
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
i tak już samowolkę zrobili, z wątkiem Sansy, ze Stankiem, no mieszają sobie jak chcą bo chcą widza zaskakiwać, żeby Ci co książki czytali nie byli pewni, czy ich ukochana postać przeżyje
a książka się pisze tak
No tak, to że sobie pogmatwają w kilku wątkach to ok, ale rozumiem, że kolejny sezon powstanie po wydaniu książki, tak? Błagam powiedz, że tak.
Jezu, mi się wydaje, że on już powstaje. Nie róbcie tego błagam

Stary 2015-09-23, 11:09   #82
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość

nie ryczeć mi tu też nie chcę, ale okłamuję siebie, że chcę i będzie dobrze

Cytat:
No tak, to że sobie pogmatwają w kilku wątkach to ok, ale rozumiem, że kolejny sezon powstanie po wydaniu książki, tak? Błagam powiedz, że tak.
Jezu, mi się wydaje, że on już powstaje. Nie róbcie tego błagam

toć premierę 6 sezonu przewidują na kwiecień 2016 a The Winds of Winter ciągle są w przygotowaniu... więc serial się nagrywa, książka pisze i może być tak, że książka wyjdzie kilka miesięcy przed 6 sezonem, ale to nic przecież nie zmienia, skoro już trwają nagrywki od dawna, scenariusz napisany i odcinki się powoli składają
niby sezon ma się opierać na książce (oni ciągle są w kontakcie z Martinem, zdradził im nawet zakończenie, jakby nagle umarł/zginął w wypadku i nie zdążył wydać książek), ale jak to będzie jak w przypadku ostatniej wydanej części to pozdro oczywiście wszystkie książki sobie zaspoilerowałam

Edytowane przez meeow
Czas edycji: 2015-09-23 o 11:12
Stary 2015-09-23, 11:10   #83
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
umrzyj Oliw, umrzyj

w sobotę se zamówie, o!

zawsze do usług

moja koleżanka na medycynie jak miała zajęcia w prosektorium to zazwyczaj mieli jakichś bezdomych do krojenia

Ooo, Suits, nawet nie pamiętam na którym sezonie skończyłam, chyba na poprzednim i już nie pamiętam o co chodziło
Cytat:
Też tak mam, nieważne że wyglądam jak przygłup, ważne że ciepło W tamtą zimę w największe mrozy chodziłam w gruuubym, czarnym, puchowym płaszczu, w którym wyglądałam jak wielki czarny bałwan, ale za to było mi ciepło

Ja nawet w cienkiej wiosennej kurtce wyglądam jak bałwan

Ja chcę tylko dlatego, że mam urodziny i wpadnie jakiś hajs

Muszę się wybrać do dziekanatu w końcu Wstałam, piję sobie kawę, słucham muzyki i zaraz idę trochę ogarnąć mieszkanie

Mama ma dziś wolne i będzie zupa z fasolki szparagowej

Stary 2015-09-23, 13:11   #84
Esvea
Raczkowanie

O! Co ja paczę, nowy wątek!
Stary 2015-09-23, 14:41   #85
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, Suits, nawet nie pamiętam na którym sezonie skończyłam, chyba na poprzednim i już nie pamiętam o co chodziło

Muszę się wybrać do dziekanatu w końcu Wstałam, piję sobie kawę, słucham muzyki i zaraz idę trochę ogarnąć mieszkanie

Noo z tym serialem jest tak, że dłuższa przerwa i już nic się nie pamięta

Po co do dziekanatu?
Też sobie właśnie poobiednią kawę zrobiłam. W ogóle mam tak ch.ujowy dzień... spałam aż do 9:30, miałam takiego lenia, że postanowiłam że nie zrobię standardowego treningu tylko pojeżdżę na rowerze a tu Zepsuł się, znowu Do tego jak szukałam gaci w misce z praniem to zastałam w niej wielkiego, grubego pająka I znowu, miałam świeże pranie a teraz znowu 1/3 muszę wyprać..
Ale za to ładne kwiatki dostałam

Jezu, nie mówcie mi, mam taką pustkę w lodówce, że to się nie dzieje Muszę kombinować na 10 sposobów i do tego brać niektóre rzeczy siostrze.. Ocipieć można

Stary 2015-09-23, 14:57   #86
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Ja nawet w cienkiej wiosennej kurtce wyglądam jak bałwan

ja też

ja mam już dość zupy z fasolki szparagowej... czy to taka zwykła, czy krem i kapusty kiszonej na dłuższy czas też, dziękuję za rewolucje żołądkowe

Cytat:
Napisane przez Esvea Pokaż wiadomość
O! Co ja paczę, nowy wątek!

tak wyszło

ja bez kitu jestem penisową panią domu zadowolona nastawiłam dynię w wywarze warzywnym razem z innymi warzywami, nastawiłam pranie i poszłam odkurzać. skończyło się tym, że musiałam ratować dynię, przekładać ją do innego garnka, bo się przypaliła
ale krem już zrobiony, muszę tylko pranie rozwiesić, a tak mi się nie chce, bo okres przyszedł

Stary 2015-09-23, 18:56   #87
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
No Ty jak się rozpiszesz...
aa jakoś nie umiem ładnie ubierać w słowa tegoo

Cytat:
oj no co każdy ma przeciez inne zainteresowania, nie zawsze się muszą pokrywać

no to dobrze, jak dobrze ile to już razem?

na GOT czekam, ale jakoś tak z mniejszym zapałem, bo trochę mnie przeraża to, że ostatni sezon nadgonił książki i tak zagmatwał niektóre historie, że teraz istnieje prawdopodobieństwo, że popłyną
No wiem, tak se sobie żartuję

9 miesięcy, jak ciąża ale żadnego dziecka z tego nie będzie

Strach pomyśleć, co będzie w 6. sezonie, jakaś jedna wielka wojna albo orgia

Cytat:
Jezu, nie mówcie mi, mam taką pustkę w lodówce, że to się nie dzieje Muszę kombinować na 10 sposobów i do tego brać niektóre rzeczy siostrze.. Ocipieć można
U mnie nawet na koncie hula wiatr, w lodówce prawie też, uczę sie korzystać z tego, co mam

Cytat:
ja bez kitu jestem penisową panią domu
podoba mnie się to określenie

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-23, 19:40   #88
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
Noo z tym serialem jest tak, że dłuższa przerwa i już nic się nie pamięta

Po co do dziekanatu?
Też sobie właśnie poobiednią kawę zrobiłam. W ogóle mam tak ch.ujowy dzień... spałam aż do 9:30, miałam takiego lenia, że postanowiłam że nie zrobię standardowego treningu tylko pojeżdżę na rowerze a tu Zepsuł się, znowu Do tego jak szukałam gaci w misce z praniem to zastałam w niej wielkiego, grubego pająka I znowu, miałam świeże pranie a teraz znowu 1/3 muszę wyprać..
Ale za to ładne kwiatki dostałam
noo, zagatwany strasznie

dowiedzieć się co dalej itp
ja i tak Cię podziwiam że jesteś taka systematyczna, ja to mam z tym taaaaaaaaaaaki problem, że aż wstyd

bez okazji?
Cytat:
ja mam już dość zupy z fasolki szparagowej... czy to taka zwykła, czy krem i kapusty kiszonej na dłuższy czas też, dziękuję za rewolucje żołądkowe

ja bez kitu jestem penisową panią domu zadowolona nastawiłam dynię w wywarze warzywnym razem z innymi warzywami, nastawiłam pranie i poszłam odkurzać. skończyło się tym, że musiałam ratować dynię, przekładać ją do innego garnka, bo się przypaliła
ale krem już zrobiony, muszę tylko pranie rozwiesić, a tak mi się nie chce, bo okres przyszedł
lol, to moja pierwsza szparagowa w tym roku

szapo ba!

Byłam dziś z przyjaciółką 3h na rowerze, podziwiałam moje piękne miasto po 4ech miesiącach nieobecności, tęskniłam

Stary 2015-09-23, 20:44   #89
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

A to tego nie powiedziałam Prędzej zmarznę niż będę wyglądać jak przygłup Rok temu największym poświęceniem było założenie dwóch szalików. Pomimo tego, że mam z czasów chyba podstawówkowych wielki, długi, puchowy płaszcz ale za penisa go nie ubiorę bo wyglądam w nim jak przerośnięta purchawka. Więc marzłam w cienkim, stylowym płaszczu akrylowym I raz założyłam na miasto (tj do szkoły) pseudo emu.. czułam się tak beznadziejnie i wieśniacko w nich, że to był ostatni raz kiedy je założyłam na zewnątrz. Teraz służą mi jako papcie w zimniejsze dni.
Chociaż czarne za kostkę mi się podobają i nosiłabym.

Cytat:
aa jakoś nie umiem ładnie ubierać w słowa tegoo

No wiem, tak se sobie żartuję

U mnie nawet na koncie hula wiatr, w lodówce prawie też, uczę sie korzystać z tego, co mam
To ubierz brzydko, ale chociaż ubierz

W ogóle nigdy?

Ja bardzo dobrze umiem korzystać z tego co mam. Ale jak już w lodówce żadnego warzywka poza ziemniorami nie mam to ja to tak. Proszę wziąć również pod uwagę, że staram się jeść zdrowo i mam wyliczone makro. A jak jedyne co mam w słusznych ilościach to kapusta, ziemniaki i jajka to troszkę trudno tak. Jasne że mogłabym robić kluchy jakieś czy coś ale no nie jadam takich rzeczy.
Cytat:
dowiedzieć się co dalej itp
ja i tak Cię podziwiam że jesteś taka systematyczna, ja to mam z tym taaaaaaaaaaaki problem, że aż wstyd

bez okazji?
Z Twoimi studiami? A już podjęłaś jakąś decyzję?

W sensie, systematyczna bo regularnie ćwiczę czy co? Co mi z tego jak nic mi to nie daje? Mam straszny z tym problem i łapię dołka bo prawie rok naprawę regularnych ćwiczeń min 5 razy w tygodniu a mam wrażenie, że stoję w miejscu. Były małe ups and downs ale teraz od jakiegoś czasu naprawdę mam wrażenie, że nic się nie dzieje. Nawet hormony z tego powodu odstawiłam bo myślałam, że to to..

Tak jakby, tak Tydzień temu mi stłukł karniszem podstawkę pod osłonkę doniczki, to chyba takie zadośćuczynienie

Stary 2015-09-23, 20:52   #90
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:

podoba mnie się to określenie

za młoda na dzieci jesteś, masz rację

mnie też, idealnie do mnie pasuje, po dzisiejszym wyczynie

Cytat:
lol, to moja pierwsza szparagowa w tym roku

Byłam dziś z przyjaciółką 3h na rowerze, podziwiałam moje piękne miasto po 4ech miesiącach nieobecności, tęskniłam

lubię szparagową, ale mi się przejadła... w sumie w formie zupy/kremu widziałam ją dużo częściej, niż ugotowaną do obiadu... i raz jadłam cukinię nadziewaną pomidorami, fasolką i cebulą, dobre było ale wczoraj u brata wszamałam cukinię i nadzienie to był kurczak, podgrzybki i serek mascarpone, pycha chociaż średnio za grzybami przepadam. podmieniłabym na pomidory albo szpinak

lubię Twoje miasto, bardzo ładne jest. byłam raz, ale mnie zauroczyło

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości