![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Na fejsie znalazłam taki obrazek:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zadomowienie
|
Idę robić obiad ale szczerze .. nie chce mi się
![]()
#843 |
Zadomowienie
|
To mi się przypomina komedia "Jak urodzić i nie zwariować" i tam jedna rodzi tak na lajcie i w pewnym momencie mówi "oj, chyba muszę... apsik" i dziecko wyskakuje
![]()
#844 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Wyobrażam sobie, że teraz masz dużo stresu, ale niedługo odetchniesz z ulgą ![]() Ja też nie lubię gotować ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mój też jak na 7 miesiąc to mały jest ![]()
![]() |
#846 |
Zadomowienie
|
ogolnie, masz regularnie wizyty, badasz się, maluch się rozwija prawidłowo - po prostu siedzi pewnie bliżej kręgosłupa
![]() Wymyśliłam na obiad spagetti. Pod warunkiem że zrobię jakieś zakupy... |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Ja widze to zdj w wodzie. Krew jest dopiero pozniej ![]() Wzielam nospe, magnez, poduszka pod nogi i w pozycji simsa. I tak zasnelam bo z tych nerwow dostalam dusznosci. Wstalam i odpuscilo. Ale nadal leze. |
![]() ![]() |
![]() |
#848 | |||||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wróciłam do domu, kupiłam dwa pojemniki rattanowe w Pepco jeden większy i mniejszy, krem babydream na mróz, chusteczki calendula i wzięłam też ten 5pak cleanica skin balance, wyszedł za 16,50 zł za 360 szt chusteczek, czyli paczka po 3,30 zł wyszła, jak Małej nie posłużą to ja zuzyje, za takie pieniądze ![]() Dzisiaj też zamierzam siasc i dokończyć zamówienie na gemini i na allegro podzialam ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
A z zoladkiem masz coś nie tak teraz czy ogółnie? A ja wczoraj zrobiłam tyle mielonych z 80 dag mięsa dla nas dwójki, ze spokojnie na dzisiejszy obiad wystarczy i pewnie jeszcze kilka zamroze, ale wyszły pycha, z buraczkami i ziemniakami ![]() ![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Aniqa a co badalas zeby spr odwodnienie i potas?
Bo ja bym chciala zbadac wapn? Bo jednak nie toleruje mleka o mlecznycg to i malo tego jem. |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Rozeznanie
|
dziewczyny zamierzające kupować monitor oddechu
potrzebuję waszej pomocy bo ja jestem zielona za 200zł mogę mieć Snuza Hero - czy uważacie, że warto? któraś zamierza taki właśnie kupić i coś o nim więcej wie?
#851 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zadomowienie
|
merve 200-250 to z tego co widziałam niezła cena za używkę
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Jak wstawić zdjęcie z pliku na dysku w klubie, nie wychodzi mi
![]() ok, juz poradziłam ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- ja też coś ostatnio kiepsko z przyswojeniem mleka i produktów mlecznych, w sumie po ciąży może nawet odstawię, może złagodzi objawy hashimoto... Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2015-09-23 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lobofylia bardzo polecala ten monitor, mówiła że w szpitalach przy wczesniakach nawet go stosuja, a ona przy swoim astmatyku uważała go za super zakup, także bierz! ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Raczkowanie
|
Melduje ze żyje
![]() hm.. sama nie wiem. ![]() Ale krwawilam raz.. brzuch różnie.. ale takich akcji jak przy pobycie w szpitalu nie ma.... Odpisze wam na kilka rzeczy ![]() Tantum ja kupie ok 5 saszetek i rivanol w żelu i mydlo szare. Miałam nacinane krocze plus jako chojrak zamiast leżeć chodziłam i poszły mi szwy... wiec w leczeniu po nacięciu mam poziom doświadczenia mistrz ![]() Mnie naszlo na kp wersja laktator a dziecko tylko w sensie podtrzymania laktacji ![]() Szczepionki to dla mnie koszmarny temat.. syna szczepilam 5w1 plus na meningok., rotawirus i pneum. Na pneum. musze zaszczepić jak najszybciej bo moj syn jest nosicielem :/ na Rota też będę ale po doniesieniach o szkodliwych tych 5w1 to sama nie wiem co wybrać. Ehhh... |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
A wy kupujecie snuzę ze względu na to, że np. dziecko będzie spało w dzień w innym miejscu niż jesteście? Czy tak po prostu dla spokojności?
Szczerze to mi nawet przez myśl nie przeszło, żeby to kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie zastanawiałam się wcześniej nad tym bo oprócz ciuszków jeszcze nic nie mam, a gdzie mi tam do monitora oddechu jak np fotelik do samochodu w lesie... ale kolega TŻta z pracy się go spytał czy jesteśmy zainteresowani no to chyba jesteśmy ![]()
![]() |
#859 |
Raczkowanie
|
Hihi Lobofylia się melduje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sama z siebie też nie wiem czy bym wpadła na taki zakup
![]() |
#861 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A zależy czy jeszcze jakiś Mała dostanie ![]() ![]() Ooo to porządne zakupy ![]() Ja też wrzuciłam kilka rzeczy do koszyka na Gemini ![]() Właśnie teraz jak zobaczy wyniki to powinna odpuścić ze szpitalem. A z żołądkiem i jelitami to mam od lat ![]() Nie wiem czy to badanie się jakoś konkretnie nazywa, ale miałam badany magnez, sód, potas, wapń i chlorki (na magnez miałam skierowanie). I nie wiem ile kosztowało, bo mama mi nie chce powiedzieć, bo ona płaciła, a ja chciałam jej oddać pieniądze ![]() Ale wydaje mi się, że za każde się osobno płaci i chyba każde kosztuje kilka zł. Z tego co widzę to potas mam nawet ciut wyższy niż wtedy kiedy byłam w szpitalu. Zjadłabym mielonych, ale ja lubię tylko zimne, a teraz wolę z zimnymi nie ryzykować ![]() Cytat:
Czekamy ![]()
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
Ogólnie ja kupuje dla spokoju. Dla bezpieczeństwa. Plus u mnie młody niestety udowodnił mi ze to przydatny gadżet. Ale ja bardzo polecam snuze. Zakładalam ja długo..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
A ja chciałam zapytać o laktator, chciałam kupić już przed porodem, ale TŻ mnie nawrócił, że jego siostra ma i używała ze 2 razy. Sądzicie, że mogłabym go od niej wziąć i zdezynfekować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Aniqa już wstawiłam fotkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A czym zdezynfekowalas? Domyślam się, ze psychicznie tez może być Ci ciężko, skoro cały czas musisz leżeć, ale przynajmniej widzisz tego efekty, bo nie boli, tylko raz krwawilas u dalej Bobaska masz w brzuszku i może się tam spokojnie rozwijać i zdrowo rosnąć. Niech to Cię cały czas podtrzymuje na duchu ;* Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#867 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() można też np. nakładki sobie zmienić ![]() nie ma za co ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadna z moich znajomych nie miała, jedna nawet przy dziecku z problemem serduszkowym nie kupowała, więc chyba to nie jest niezbędna rzecz. Ogólnie wysłałam Ci zaproszenie do znajomych bo nie widzę zdjęcia w klubie. Sprawdzałam na stronie jakiegoś labo cenę tych badań i tak: Sód i potas po 7 zł, chlorki 8 zł, wapń 9 zł, magnez 7 zł.
![]() |
#869 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() octaniseptem tą gumeczkę przemyłam ![]() ![]() no właśnie tym się pocieszam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.