|
|
#871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Cytat:
![]() Tylko rozek jest mniejszy i tak myślę, że do wózka może będzie za krotki, ale w sumie na żywo go nie widziałam, więc Ty możesz mieć lepsze zdanie na ten temat Tak, tam trzeba założyć konto, bo jak wrzucisz rzeczy i doczekała nawet z 15 min to potem pusty koszyk jest, tak jakby sesja wygasa, już raz tak zrobiłam, myślałam, ze będzie jak na allegro i nie zamykalam karty, a potem był pusty ;/ A czemu zimne nie? Ja wczoraj i zimne jadłam, też lubię, albo na bułkę jak,m kanapke, pycha ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-09-23 o 13:45 |
||
|
|
|
#873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) czyli pielucha snuza i dopiero reszta ![]() ogolnie - zgadzam się. Ale tak jak mówię dla mnie akurat to był niezbędnik. Moje drugie dziecko ma gigantyczne "Szanse" na astme... |
|
|
|
|
#874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety nie każda pracownica zatrudniona na kontrakcie terminowym będzie mogła skorzystać z przywileju który gwarantuje art.☠177 § 3☠KP.☠Wyjątki stanowią: - umowa na okres próbny, ale tylko wtedy gdy została zawarta na krócej niż 1 miesiąc, - umowa o pracę na czas określony zawarta w celu zastępstwa pracownika w czasie jego usprawiedliwionej nieobecności w pracy"
|
|
|
#875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i kiedys przecież dużo dzieci umieralo przez ta śmierć lozeczkowa wlasnie ;/ Cytat:
![]() A dzięki, nie pomyślałam, że do tego może się nadać ![]() Wszystko zdziwisz, jak urodzisz, zobaczysz, my będziemy narzekamy na samopoczucie, a Ty będziesz cwierkala, że w końcu możesz chodzić i będziesz wolna ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Lobo witaj
Aniqa ale to chyba sie biochemia nazywa? Pobierali w takie smieszne rurki? Ja snuze uzywke kupie mam nadzieje ![]() Haha patrzcie co kupila ImageUploadedByTapatalk1443009078.735763.jpg
Edytowane przez sylwoha Czas edycji: 2015-09-23 o 13:52 |
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym do wózka to pewnie dostanę od kogoś. Zresztą czasem są fajne za 20 zł w sklepach, takie polarowe kocyki, więc można kupić takie żeby był typowo do wózka ![]() Właśnie mi wygasł koszyk ![]() Zimne się teraz boję ze względu na żołądek. W sumie nigdy mi nie szkodziły, ale po tej akcji ze szpitalem się przestraszyłam ![]() Może zrobię za jakiś czas i spróbuję. Jak nie to mąż zje Bo ja uwielbiam zimne, a ciepłego mielonego nie zjem
|
|
#879 |
|
Rozeznanie
|
Ani_qa ja kupiłam książkę w biedronce w Krakowie (nie wiem może z jakiejś wyprzedaży była skoro nigdzie indziej nie ma?). Leżały 2 szt. wśród książek więc jedną przygarnęłam
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
wogóle
z tematów "pociążowych"... miałam ostatnio gości i stwierdziłam że jestem DZIWNĄ matką... wiecie.. ale wydaje mi się że dobrze robię wiecie np. przychodzi ciocia i młody się wita buziakiem itd.. ale jak idą to dał tylko papa w sensie powiedział i nie chciał dać buziaka - i oni foch że powinien, i jeszcze dostał opr od drugiej cioci że brzydko się zachowuje bo nie chciał dać buzi... i kurcze... mówię że przecież NIE MUSI... tak... wydaje mi się że taki buziak, jako gest hm... miłości z strony dziecka ma wyjść od dziecka a nie że "musi".... i tak się wdaliśmy w dyskusje i wypowiedziało się pare osób z starszego pokolenia i wyszło że jestem dziwna.... bo ja np. uważam że Młody ma prawo mieć zły humor i np. powiedzieć niewiem koledze, kuzynowi, cioci czy nawet babci albo mi jako mamie że nie chce się z bawić z daną osobą... albo np. że on MUSI dać buzi na dzień dobry i na dowidzenia... albo że MUSI zjeść to czy to... i wyszło że go rozpieszczam, potrzebna mu dyscyplina itd... jeszcze Młody dolał oliwy do ognia bo się hm... obraził że go nazwali że brzydko robi i nie chciał się bawić, no i jego wujek go za uszka tak dla zabawy łapał i on w ryk i oni do niego że brzydko też się nie bedą z nim bawić itd... nno więc jak zostaliśmy sami to ich upomniałam że sory ale może on nie lubi pstrykania w uszka nawet dla zabawy ![]() mam wrażenie że ludzie myślą że dzieci są hm... troche jak robocik... MUSI robić to i to, nie może mieć foch, nie może mieć własnego zdania.... hm... co myślicie? dziwna jestem?? |
|
|
|
#881 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba, że ten niepokój jest taki ogólny bardzo- nie wiem... Cytat:
Mama mi pobierała krew strzykawką i wlewała do probówki normalnie. Bo ja nie jeżdżę do labo tylko mama mi pobiera i zabiera do labo w szpitalu Ale na kartce sobie zapisywała, żeby pamiętać i pisała wszystko osobno. A jak patrzyłam na wypis ze szpitala to też wszystko było rozpisane. Jaka fajna sówka
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
Lobo nie jesteś dziwna
myślę tak samo )
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
ok, to dobrze - przynajmniej pozbyłam się myśli że może ze mną coś nie halo... ![]()
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła,TŻ mi napisał że w sobotę znowu do pracy idzie,tylko ciekawe że jakoś tego w jego wypłacie nie widzę zbytnio. Dla mnie 80zł za sobotę to jest gowno a nie płaca.
|
|
|
|
#889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nad monitorem oddechu ciągle się zastanawiam, i rozmyślam czy jak już to kupować nowy czy używany (nie żebym miała coś do używek, ale jak liczę że za używany jakieś 250 zł + przesyłka i bateria ok 30 + przesyłka to chyba wolę dołożyć 100zł i mieć nowy z gwarancją) Na razie patrzę, czy trafi się jakiś w okolicy w dobrej cenie |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
aniqa dzieki- zapytam babki w labo bo chce sobie zrobic
lobo- nie jestes dziwna tylko one starej daty ogolnie- a nie moze odmowic? Kurcze za ile h 80 zl? ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- a i snuze na bank uzywana- nowa kosztuje 400 zl kolo z wysylka pewnie wyjdzie ;P uzywka polowe jak dobrze trafisz |
|
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
Ja chyba nie kupuje monitora .. chyva ze znajdę jakaś fajna promocje
Kurde zjadłam juz obiad i jestem taka padnięta ze nie mam siły wstać ..
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
sylwoha może odmówić, ale on chyba uważa, że 80 zł podreperuje budżet
Psss, mnie gówno obchodzi, jak chce to niech jedzie, tylko niech mi potem nie marudzi że nie MAMY czasu jechać obejrzeć łóżeczek i wózków albo że jest zmęczony. Już mam dość tego, od początku sierpnia każda sobota w robocie prawie. Jakby to miało jeszcze jakiś finansowy fajny efekt to spoko ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Ja dziś mam klasykę: ziemniaki, karkówka i kapusta kiszona ![]() Ostatnio kiszoną kapuste mogłabym jesc całymi wiadrami. |
|
|
|
|
#893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rozumiem, ja ciepłe też uwielbiam ![]() Cytat:
Cytat:
SYLWHOA taki sam łańcuszek wrzuciłam do koszyka przy zakupach allegro, ale w końcu jednak nie kupilam, super jest ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Idę robić obiad temu pajacowi, ale w związku z tym że się wkurzyłam odechciało mi się jechać do księdza, o.
|
|
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
lobo nie jesteś dziwna.
ogolnie a nie może odmówić ? Swoją drogą robiliśmy z tż jeszcze w zeszłym roku weekendowe zlecenia, w tym roku prawie się nie pojawiają - nie odczuwamy tego, ja i tak odpadam a tż nie ma czasu, ale porażające jest to, ze jak się dowiedziałam osoby które realizują je za nas biorą 1/3 tego co my - za takie pieniądze robiłam to samo 10 lat temu, teraz by mi się nie chciało z domu wychodzić. A smutne jest właśnie to, że ktoś na nich konkretnie zarabia, bo główny zleceniodawca płaci cały czas tyle samo |
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dopytaj jeszcze najlepiej. Ale mi się wydaje, że jest tak jak piszę
![]() Cytat:
|
|
#897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#899 |
|
Konto usunięte
|
Ja kupowałam na Gemini bez logowania
![]() Ja snuzę też kupuję dla spokoju Ogolnie do laktatora są wymienne tzw. zestawy startowe - podejrzewam, że to te części, które mają styczność z piersiami. I jak to kupisz, a resztę zdezynfekujesz to myślę, że możesz mieć używkę. Lobo super, że jest dobrze leż grzecznie, my Cię tu wspieramy w bólu Ja tam nie uważam, że Twoje poglądy są dziwne. Jakby ta ciocia miała zły humor to też by strzelała fochami.A i patrzcie co kupiłam dla mojego misia
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zimne uwielbiam, albo już takie bardzo letnie. Ciepłego nie tknę
Lobo to mydło szare na gojenie rany po nacięciu to w kostce czy w płynie może być? ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52869340]Ja kupowałam na Gemini bez logowania ![]() Ja snuzę też kupuję dla spokoju Ogolnie do laktatora są wymienne tzw. zestawy startowe - podejrzewam, że to te części, które mają styczność z piersiami. I jak to kupisz, a resztę zdezynfekujesz to myślę, że możesz mieć używkę. Lobo super, że jest dobrze leż grzecznie, my Cię tu wspieramy w bólu Ja tam nie uważam, że Twoje poglądy są dziwne. Jakby ta ciocia miała zły humor to też by strzelała fochami.A i patrzcie co kupiłam dla mojego misia [/QUOTE]Jakie cudo
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

Twardsza w takim sensie, że podobna w dotyku do pościeli, a ta Miko jest bardziej kocykowa
tam trzeba konto założyć prawda? Chyba bez logowania nie można kupować?

Wiadomo, każda chce dla swojego malucha jak najlepiej i niejednokrotnie oddałaby wszystkie pieniądze, żeby zapewnić maluchowi to co najlepsze, ale z drugiej strony chyba trochę dajemy się zwariować i omamić sklepowym witrynom i innym takim
skończylam pisać a patrze a tu mój nick

Mama mi pobierała krew strzykawką i wlewała do probówki normalnie. Bo ja nie jeżdżę do labo tylko mama mi pobiera i zabiera do labo w szpitalu 

mój pierworodny spał tak: pielucha snuza, body i pajac bawełniany 
: (jak każdej matce pewnie...)