![]() |
#871 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Cytat:
![]() Tylko rozek jest mniejszy i tak myślę, że do wózka może będzie za krotki, ale w sumie na żywo go nie widziałam, więc Ty możesz mieć lepsze zdanie na ten temat ![]() Tak, tam trzeba założyć konto, bo jak wrzucisz rzeczy i doczekała nawet z 15 min to potem pusty koszyk jest, tak jakby sesja wygasa, już raz tak zrobiłam, myślałam, ze będzie jak na allegro i nie zamykalam karty, a potem był pusty ;/ A czemu zimne nie? Ja wczoraj i zimne jadłam, też lubię, albo na bułkę jak,m kanapke, pycha ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-09-23 o 12:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ogolnie - zgadzam się. Ale tak jak mówię dla mnie akurat to był niezbędnik. Moje drugie dziecko ma gigantyczne "Szanse" na astme... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety nie każda pracownica zatrudniona na kontrakcie terminowym będzie mogła skorzystać z przywileju który gwarantuje art.☠177 § 3☠KP.☠Wyjątki stanowią: - umowa na okres próbny, ale tylko wtedy gdy została zawarta na krócej niż 1 miesiąc, - umowa o pracę na czas określony zawarta w celu zastępstwa pracownika w czasie jego usprawiedliwionej nieobecności w pracy"
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i kiedys przecież dużo dzieci umieralo przez ta śmierć lozeczkowa wlasnie ;/ Cytat:
![]() A dzięki, nie pomyślałam, że do tego może się nadać ![]() Wszystko zdziwisz, jak urodzisz, zobaczysz, my będziemy narzekamy na samopoczucie, a Ty będziesz cwierkala, że w końcu możesz chodzić i będziesz wolna ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Lobo witaj
![]() Aniqa ale to chyba sie biochemia nazywa? Pobierali w takie smieszne rurki? Ja snuze uzywke kupie mam nadzieje ![]() Haha patrzcie co kupila ImageUploadedByTapatalk1443009078.735763.jpg ![]() Edytowane przez sylwoha Czas edycji: 2015-09-23 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#878 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym do wózka to pewnie dostanę od kogoś. Zresztą czasem są fajne za 20 zł w sklepach, takie polarowe kocyki, więc można kupić takie żeby był typowo do wózka ![]() Właśnie mi wygasł koszyk ![]() ![]() Zimne się teraz boję ze względu na żołądek. W sumie nigdy mi nie szkodziły, ale po tej akcji ze szpitalem się przestraszyłam ![]() Może zrobię za jakiś czas i spróbuję. Jak nie to mąż zje ![]() ![]()
![]() |
#879 |
Rozeznanie
|
Ani_qa ja kupiłam książkę w biedronce w Krakowie (nie wiem może z jakiejś wyprzedaży była skoro nigdzie indziej nie ma?). Leżały 2 szt. wśród książek więc jedną przygarnęłam
![]()
#880 |
Raczkowanie
|
wogóle
![]() ![]() wiecie np. przychodzi ciocia i młody się wita buziakiem itd.. ale jak idą to dał tylko papa w sensie powiedział i nie chciał dać buziaka - i oni foch że powinien, i jeszcze dostał opr od drugiej cioci że brzydko się zachowuje bo nie chciał dać buzi... i kurcze... mówię że przecież NIE MUSI... tak... wydaje mi się że taki buziak, jako gest hm... miłości z strony dziecka ma wyjść od dziecka a nie że "musi".... i tak się wdaliśmy w dyskusje i wypowiedziało się pare osób z starszego pokolenia ![]() ![]() bo ja np. uważam że Młody ma prawo mieć zły humor i np. powiedzieć niewiem koledze, kuzynowi, cioci czy nawet babci albo mi jako mamie że nie chce się z bawić z daną osobą... albo np. że on MUSI dać buzi na dzień dobry i na dowidzenia... albo że MUSI zjeść to czy to... i wyszło że go rozpieszczam, potrzebna mu dyscyplina itd... jeszcze Młody dolał oliwy do ognia bo się hm... obraził że go nazwali że brzydko robi i nie chciał się bawić, no i jego wujek go za uszka tak dla zabawy łapał i on w ryk ![]() ![]() ![]() mam wrażenie że ludzie myślą że dzieci są hm... troche jak robocik... MUSI robić to i to, nie może mieć foch, nie może mieć własnego zdania.... hm... co myślicie? dziwna jestem?? |
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba, że ten niepokój jest taki ogólny bardzo- nie wiem... Cytat:
![]() ![]() Ale na kartce sobie zapisywała, żeby pamiętać i pisała wszystko osobno. A jak patrzyłam na wypis ze szpitala to też wszystko było rozpisane. Jaka fajna sówka ![]()
![]() |
#882 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#885 |
Zadomowienie
|
Lobo nie jesteś dziwna
![]() ![]()
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#887 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła,TŻ mi napisał że w sobotę znowu do pracy idzie,tylko ciekawe że jakoś tego w jego wypłacie nie widzę zbytnio. Dla mnie 80zł za sobotę to jest gowno a nie płaca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nad monitorem oddechu ciągle się zastanawiam, i rozmyślam czy jak już to kupować nowy czy używany (nie żebym miała coś do używek, ale jak liczę że za używany jakieś 250 zł + przesyłka i bateria ok 30 + przesyłka to chyba wolę dołożyć 100zł i mieć nowy z gwarancją) Na razie patrzę, czy trafi się jakiś w okolicy w dobrej cenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
aniqa dzieki- zapytam babki w labo bo chce sobie zrobic
lobo- nie jestes dziwna tylko one starej daty ogolnie- a nie moze odmowic? Kurcze za ile h 80 zl? ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- a i snuze na bank uzywana- nowa kosztuje 400 zl kolo z wysylka pewnie wyjdzie ;P uzywka polowe jak dobrze trafisz |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zadomowienie
|
Ja chyba nie kupuje monitora .. chyva ze znajdę jakaś fajna promocje
Kurde zjadłam juz obiad i jestem taka padnięta ze nie mam siły wstać ..
#892 | |
Zakorzenienie
|
sylwoha może odmówić, ale on chyba uważa, że 80 zł podreperuje budżet
![]() Psss, mnie gówno obchodzi, jak chce to niech jedzie, tylko niech mi potem nie marudzi że nie MAMY czasu jechać obejrzeć łóżeczek i wózków albo że jest zmęczony. Już mam dość tego, od początku sierpnia każda sobota w robocie prawie. Jakby to miało jeszcze jakiś finansowy fajny efekt to spoko ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Ja dziś mam klasykę: ziemniaki, karkówka i kapusta kiszona ![]() Ostatnio kiszoną kapuste mogłabym jesc całymi wiadrami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rozumiem, ja ciepłe też uwielbiam ![]() Cytat:
Cytat:
SYLWHOA taki sam łańcuszek wrzuciłam do koszyka przy zakupach allegro, ale w końcu jednak nie kupilam, super jest ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
Idę robić obiad temu pajacowi, ale w związku z tym że się wkurzyłam odechciało mi się jechać do księdza, o.
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zadomowienie
|
lobo nie jesteś dziwna.
ogolnie a nie może odmówić ? Swoją drogą robiliśmy z tż jeszcze w zeszłym roku weekendowe zlecenia, w tym roku prawie się nie pojawiają - nie odczuwamy tego, ja i tak odpadam a tż nie ma czasu, ale porażające jest to, ze jak się dowiedziałam osoby które realizują je za nas biorą 1/3 tego co my - za takie pieniądze robiłam to samo 10 lat temu, teraz by mi się nie chciało z domu wychodzić. A smutne jest właśnie to, że ktoś na nich konkretnie zarabia, bo główny zleceniodawca płaci cały czas tyle samo |
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie dopytaj jeszcze najlepiej. Ale mi się wydaje, że jest tak jak piszę
![]() Cytat:
![]() |
#897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#899 |
Konto usunięte
|
Ja kupowałam na Gemini bez logowania
![]() Ja snuzę też kupuję dla spokoju ![]() Ogolnie do laktatora są wymienne tzw. zestawy startowe - podejrzewam, że to te części, które mają styczność z piersiami. I jak to kupisz, a resztę zdezynfekujesz to myślę, że możesz mieć używkę. Lobo super, że jest dobrze ![]() ![]() A i patrzcie co kupiłam dla mojego misia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Ja zimne uwielbiam, albo już takie bardzo letnie. Ciepłego nie tknę
![]() Lobo to mydło szare na gojenie rany po nacięciu to w kostce czy w płynie może być? ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52869340]Ja kupowałam na Gemini bez logowania ![]() Ja snuzę też kupuję dla spokoju ![]() Ogolnie do laktatora są wymienne tzw. zestawy startowe - podejrzewam, że to te części, które mają styczność z piersiami. I jak to kupisz, a resztę zdezynfekujesz to myślę, że możesz mieć używkę. Lobo super, że jest dobrze ![]() ![]() A i patrzcie co kupiłam dla mojego misia ![]() ![]() Jakie cudo ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.