Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;) - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-15, 19:10   #2011
navi
Zakorzenienie

GG do navi
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość
a navi gdzie się wypuściła, że tak się żegna
ja się wypusciłam niedaleko, bo do podrzutka pomieszkac
jego tata wyjechal z kolega na działke i mial wrocic jutro wieczorem, a wrocil o 14 dzis dlatego, ze okazalo sie,ze oprocz nich na tej działce była jakas para z dzieckiem, dziecko sie pochorowalo no i koniec wyjazdu...
dzisiejszy dzien mialam spedzic troche z nim, troche z mama a w koncu on mnie wystawil z kolegami (daaawno nie widzianymi,wiec wybaczam), mama z jakims 'ktoskiem' no i zostalam na lodzie
ale dobrze, ze dzis mi sie udalo do was dopchac, bo w poniedzialek moglabym nie przebrnąc

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Chciałam życzyć Navi udanego weekendu

I miałam jeszcze trochę powklejać
dziekuje
zdjecia sa po prostu szczegolnie z tymi białymi smugami, sliczne!!

Agawko dziekuje bardzo, popłakałam się ale opisalas to wszystko tak wzruszająco, ze ani sie obejrzalam i juz mialam lzy w oczach
pieknie wygladałas i ogromnie sie ciesze, ze wszystko sie udało! pogoda faktycznie piekna! no i gratuluję pracy!

Oreganko ja w tym temacie nie lepsza, wiec nie bede sie odzywac

a tak poza tym wczoraj wpadli znajomi, wiec mam pare fotkow, ale tak po Agawce to raczej wrazenia nie zrobia no ale wyślę, a co

a mi to 'wystawienie' dobrze zrobilo, wreszcie mam porządek w ciuchach
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 19:12   #2012
Brewka :)
sophisticated

Linux fajny, jest też wersja odpalana z płyty, do gry w szachy używałam

nie ma fotek plenerowych
dawaj navi
ja dziś palcem nie kiwnęłam (oprócz odkurzania, obiadu, prania, mycia garów ), bom chora jednak i zabetonowało mi głowę katarem

EDIT PIngi baw się dobrze
Stary 2007-09-15, 19:13   #2013
pingwin2
Zakorzenienie

Cegła sie zmniejsza, problem polega na tym, ze nie bardzo mam czas na pracę
dzisiaj lasery i peeling
zaraz idę na imprezę
ale wciąż do przodu

Ann narazie nie ma takiej choroby, ale wszystko przed nami

Maglisa ale będziez mieć sprzęt

Agawa cudownie wyglądałaś i gratuluję pracy

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 19:22   #2014
navi
Zakorzenienie

GG do navi

ojj Brewuś to zdrowka duzo!

a mi jakos tak smutno się zrobilo..

pingus
dobrej zabawy

edit:
po podrzutka wlasnie przyjechal kolega do ktorego jadą, okazalo się ze bedzie tez zona tego kolegi i dziewczyna drugiego,o czym on wiedzial juz wczesniej, a zaproponowal mi zebym moze tez jechala przed sekunda, jak oni juz w drodze są a ja nie gotowa do wyjscia itd...
przykro mi sie zobilo.. no ale chociaz przeprosil, ze tak pozno proponuje

i jeszcze @ dostalam
Stary 2007-09-15, 19:23   #2015
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maglisa Pokaż wiadomość
buuuuuuuuuuuu
buuuuuuuuuuuuuu
Wirusek to chyba nie, nic na to nie wskazywało.
Ale żeby to stwierdzić na pewno, trzeba go włączyć, a to się właśnie nie udaje.
Ale może faktycznie jakiś bezpiecznik. Obaczym, spec ma go zabrać w poniedziałek.

To już go przy okazji trochę pewnie stuninguje, bo starawy jest i Visty mi nie uciągnie.
I tak miałam to w planach na jesień, ale troche późniejszą. No cóż, będzie prędzej.
Ale będę miała szybką maszynę. I zainstaluję dwa systemy operacyjne. Popróbujem Linuxa, od dawna mnie korci.
Maglisko to nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło
Mój kopm też ledwo zipie i może paść w każdej chwili, ale na razie nie planuję nowego.

Cytat:
Napisane przez navi Pokaż wiadomość
ja się wypusciłam niedaleko, bo do podrzutka pomieszkac
jego tata wyjechal z kolega na działke i mial wrocic jutro wieczorem, a wrocil o 14 dzis dlatego, ze okazalo sie,ze oprocz nich na tej działce była jakas para z dzieckiem, dziecko sie pochorowalo no i koniec wyjazdu...
dzisiejszy dzien mialam spedzic troche z nim, troche z mama a w koncu on mnie wystawil z kolegami (daaawno nie widzianymi,wiec wybaczam), mama z jakims 'ktoskiem' no i zostalam na lodzie
ale dobrze, ze dzis mi sie udalo do was dopchac, bo w poniedzialek moglabym nie przebrnąc

a tak poza tym wczoraj wpadli znajomi, wiec mam pare fotkow, ale tak po Agawce to raczej wrazenia nie zrobia no ale wyślę, a co

a mi to 'wystawienie' dobrze zrobilo, wreszcie mam porządek w ciuchach
Navi wszystkie fotki są zawsze bardzo chętnie widziane w mojej skrzynce

Pogoda niestety taka, że wokół mnie sporo osób juz kicha, sama łykam jakieś spomagacze.

Cytat:
nie ma fotek plenerowych
dawaj navi
ja dziś palcem nie kiwnęłam (oprócz odkurzania, obiadu, prania, mycia garów ), bom chora jednak i zabetonowało mi głowę katarem
No własnie ja też nie mam fotek plenerowych, a Agawka pisała, żę wysłała.

Brewko współczuję nie znosze nie mieć smaku, sztwynego języka po nocy spania ledwo ledwo i bolącego od wycierania nosa
Ale strasznie dużo zrobiłaś w tej chorobie

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
Cegła sie zmniejsza, problem polega na tym, ze nie bardzo mam czas na pracę
dzisiaj lasery i peeling
zaraz idę na imprezę
ale wciąż do przodu
Pingwinku baw się dobrze!!!!
Pingwinku to fotki z impry chyba będą, nie?

No własnie czekam na relację z cd laserowania pach

EDIT: Navi czemu Ci smutno??
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 19:24   #2016
sophisticated

Cytat:
ojj Brewuś to zdrowka duzo!

a mi jakos tak smutno się zrobilo..

pingus
dobrej zabawy
a czemu smutno ślicznotko?
Stary 2007-09-15, 19:30   #2017
annLee
Zakorzenienie

Pingi-a czym się teraz peelingujesz?
laser znowu pod paszki?
udanej imprezki!

Navi-mój małż też mi zawsze w ostatniej chwili bąknie nie cierpię tego

Brewko-się 3maj niuniusiu

Maglisko-to nie ma tego złego... mam nadzieję,że całkiem nie padł i uda się go ocucić

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 19:31   #2018
navi
Zakorzenienie

GG do navi

napiszałam w edicie. rzecz w tym,ze ja wcale nawet nie mialam szczegolnej ochoty tam jechac. wolalabym zeby on został ze mna ale tak rzadko maja okazje sie spotkac, ze nawet nie smiem prosic.. jakos sobie sama poradze
oj przez ten @ sie marudna robie i jakas płaczliwa

edit:
ann no wlasnie
wiecie, ja myslalam ze to ma byc takie meskie spotkanie, bo tak to zrozumialam, a tu sie okazuje, ze beda baby, dzieci (ten kolega ma coreczke 4letnia) i w ogole caly kram
zreszta, najlepsze towarzystwo to ze mnie dzis nie jest bo tylko bym ryczala
a tak poza tym, to ten kolega,to moja ex miłosc wiec czy ja wiem czy bym chciala w towarzystwie jego zony i dziecka wieczor spedzic nie jestem ani zazdrosna, ani nic ale chyba najzwyczajniej nie w nastroju

dostalam smsa od taty i znowu sie poryczalam, to juz sie smieszne robi
juz za miesiac przylatuje
aaa wlasnie, chcialam was prosic o rade tak w ogole.
otoz za tydzien sa jego urodziny (tzn taty).
i podrzutek wpadl na pomysl, ze zrobi mu stronę taką gdzie beda jakies fajne zyczenia itd. tylko ja nie mam pomyslow co na niej umiescic a on mi juz zaczyna dziure w brzuchu wiercic,ze mam mu to rozrysowac, bo inaczej nie zdazy zrobic..
ja mam tylko plan, zeby lecialo w tle jakies 'happy birthday' i to koniec . cos mnie inwencja tworcza opuscila.

maglisko u mnie w frimie tak jest, ze dopiero jak cos kaputnie na amen, to sie kupuje nowe, a mnie szlag trafia bo potem zostaje przez pare dni np bez kompa albo drukarki
Stary 2007-09-15, 19:37   #2019
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
napiszałam w edicie. rzecz w tym,ze ja wcale nawet nie mialam szczegolnej ochoty tam jechac. wolalabym zeby on został ze mna ale tak rzadko maja okazje sie spotkac, ze nawet nie smiem prosic.. jakos sobie sama poradze

edit:
ann no wlasnie
wiecie, ja myslalam ze to ma byc takie meskie spotkanie, bo tak to zrozumialam, a tu sie okazuje, ze beda baby, dzieci (ten kolega ma coreczke 4letnia) i w ogole caly kram
Oj Navi

A swoja droga podrzutek nie zbyt ładnie się zachował znając mój wstretny charakter i złosliwy za czas jakiś, ale nie za długo zrobiłabym mu to samo faceci tylko wtedy się uczą gadanie nic nie daje

Navi zrób sobie ciepłą herbatkę, film obejrzyj albo książkę poczytaj winka się napij dla rozluźnienia, czy zrób coś na co masz ochotę życie kobiet ciężkie jest
Stary 2007-09-15, 19:41   #2020
sophisticated

Cytat:

edit:
ann no wlasnie
doczytałam
nie ma co kryć, jak śffinka się zachował
coś ty masz z nim pod górkę ostatnio, co?
może sobie jakiś film ckliwy obejrzyj co się nie nadaje do oglądania z podrzutkami albo książkę
EDIT ooo widzę, że pomysł z filmem i książką niegłupi jest, skoro nie tylko ja na to wpadłam
Stary 2007-09-15, 19:42   #2021
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Oj Navi

A swoja droga podrzutek nie zbyt ładnie się zachował znając mój wstretny charakter i złosliwy za czas jakiś, ale nie za długo zrobiłabym mu to samo faceci tylko wtedy się uczą gadanie nic nie daje

Navi zrób sobie ciepłą herbatkę, film obejrzyj albo książkę poczytaj winka się napij dla rozluźnienia, czy zrób coś na co masz ochotę życie kobiet ciężkie jest

dzięki

wiesz, on sie tak zachowal bo byl pewien ze to bedzie spotkanie meskie, fakt wiedzial ze bedzie ta dziewczyna, ale jakos nie pomyslal zeby mnie wziasc no nic, przezyje

wlasnie zabieram sie za przeszukiwanie plyt z filmami
winka sie nie napije, bo po kazdych % dostaje krwotoku, tak wiec oszczedze sobie tej imprezy herbatka bedzie lepsza

prosze spojrzyjcie w edita dalszego w moim poscie na poprzedniej stronie

edit:
Brewko raz pod gorke raz z górki jak to bywa ostatnio jest wszystko oki.. ale cii bo zapesze
wlasnie, wezme jakis co z nim bym nie obejrzala, dobry pomysl
zdjęcia zmniejszone, zaraz bedą leciały
oj jak fajnie was miec
Stary 2007-09-15, 19:48   #2022
sophisticated

navi pracę domową widzę pomyślę, zaraz mnie po raz ostatni na dziś odepchną od kompa na godzinkę, to może przez ten czas mnie olśni
a wiesz o czym twój tata marzy? podróżach w konkretne miejsca, licencji pilota, spotkaniu z gwiazdą rocka itd.? można by w te życzenia wpleść takie wizualizacje wykorzystując jego fotki może, taki trochę forest gump o efekty mi chodzi
flashową stronkę podrzutek może zrobić? bo to najzręczniej by było chyba

lecę na razie
Stary 2007-09-15, 19:49   #2023
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
doczytałam
nie ma co kryć, jak śffinka się zachował
coś ty masz z nim pod górkę ostatnio, co?
może sobie jakiś film ckliwy obejrzyj co się nie nadaje do oglądania z podrzutkami albo książkę
EDIT ooo widzę, że pomysł z filmem i książką niegłupi jest, skoro nie tylko ja na to wpadłam
No film najlepszy na babskie smutki albo książka ewentualnie babskie spotkanko

Cytat:
dzięki

wiesz, on sie tak zachowal bo byl pewien ze to bedzie spotkanie meskie, fakt wiedzial ze bedzie ta dziewczyna, ale jakos nie pomyslal zeby mnie wziasc no nic, przezyje

wlasnie zabieram sie za przeszukiwanie plyt z filmami
winka sie nie napije, bo po kazdych % dostaje krwotoku, tak wiec oszczedze sobie tej imprezy herbatka bedzie lepsza

prosze spojrzyjcie w edita dalszego w moim poscie na poprzedniej stronie

edit:
Brewko raz pod gorke raz z górki jak to bywa ostatnio jest wszystko oki.. ale cii bo zapesze
wlasnie, wezme jakis co z nim bym nie obejrzala, dobry pomysl
zdjęcia zmniejszone, zaraz bedą leciały
oj jak fajnie was miec
Navi nie usprawiedliwiaj mi tu podrzutka faceci nie usprawiedliwiają zachowania takiego, czy innego babki nie zbyt ładnie się zachował i teraz powinien mieć karę i Cie przepraszać wymysl mu jakąś pokutę tym bardziej, ze masz dziś słabszy dzień
No to gorąca herbatka z cytrynką do filmu będzie akurat

Ja też zaraz idę polukać jakiś filmik chyba popcornu sobie zrobię, bo mój podrzutek nie jada takich rzeczy ani chipsów itd. sama musze wcinać ale to dobrze, więcej jest dla mnie

EDIT: kurcze pojęcia nie mam co może być na takiej stronce?? a może zdjęcie Twoje z tatą, zyczenia? jakieś wyskakujące niespodzianki?? może oprócz tradycyjnego "happy b." mix jakichs Jego ulubionych utworów we fragmentach??
Dziewczynki pomóżcie, bo ja nie wiem

EDIT2: Navi zdjęcia oblukam później, bo teraz idę.

Miłego wieczorku Wszystkim
Stary 2007-09-15, 19:57   #2024
navi
Zakorzenienie

GG do navi

wiedziałam ze na was mozna liczyć
juz mnie zaczyna oswiecac dzieki waszym pomysłom

Cytat:
navi pracę domową widzę pomyślę, zaraz mnie po raz ostatni na dziś odepchną od kompa na godzinkę, to może przez ten czas mnie olśni
a wiesz o czym twój tata marzy? podróżach w konkretne miejsca, licencji pilota, spotkaniu z gwiazdą rocka itd.? można by w te życzenia wpleść takie wizualizacje wykorzystując jego fotki może, taki trochę forest gump o efekty mi chodzi
flashową stronkę podrzutek może zrobić? bo to najzręczniej by było chyba

lecę na razie
czy flashową nie wiem, ale zapytam

Cytat:
No film najlepszy na babskie smutki albo książka ewentualnie babskie spotkanko

Navi nie usprawiedliwiaj mi tu podrzutka faceci nie usprawiedliwiają zachowania takiego, czy innego babki nie zbyt ładnie się zachował i teraz powinien mieć karę i Cie przepraszać wymysl mu jakąś pokutę tym bardziej, ze masz dziś słabszy dzień
No to gorąca herbatka z cytrynką do filmu będzie akurat

Ja też zaraz idę polukać jakiś filmik chyba popcornu sobie zrobię, bo mój podrzutek nie jada takich rzeczy ani chipsów itd. sama musze wcinać ale to dobrze, więcej jest dla mnie

EDIT: kurcze pojęcia nie mam co może być na takiej stronce?? a może zdjęcie Twoje z tatą, zyczenia? jakieś wyskakujące niespodzianki?? może oprócz tradycyjnego "happy b." mix jakichs Jego ulubionych utworów we fragmentach??
Dziewczynki pomóżcie, bo ja nie wiem

EDIT2: Navi zdjęcia oblukam później, bo teraz idę.

Miłego wieczorku Wszystkim
no ok ok juz nie usprawiedliwiam pokutą bedzie wbranie się jutro ze mna do Łazienek albo czegos podobnego na spacer.on nie kocha takich wypraw a dawno juz nie bylismy

Iwonko zebym ja wiedziala jakie sa jego ulubione utwory.. znamy sie pół roku zdjecia to na pewno beda ale tez nie mam ich za wiele...
wspólne mamy jedno
jak teraz przyjadą to bardziej go pomecze o wspólne fotki, wtedy nie bardzo miał nam kto pstrykać

zdjątka juz są u was
Stary 2007-09-15, 19:58   #2025
maglisa
Zakorzenienie

Cytat:

maglisko u mnie w frimie tak jest, ze dopiero jak cos kaputnie na amen, to sie kupuje nowe, a mnie szlag trafia bo potem zostaje przez pare dni np bez kompa albo drukarki
U mnie w firmie też tak jest.
Zwłaszcza, że nie miałam kasy na nowego kompka. Teraz musi sie znaleźć.
I tak jak dziewczynki już zauważyły: nie ma tego złego...
Tak to bym si znowu zbierała i zbierała do tego i zawsze byłyby jakieś pilniejsze wydatki. A teraz nie ma "zmiłuj się": zdech i trzeba go reanimować.

maglisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 20:05   #2026
navi
Zakorzenienie

GG do navi

dokładnie, nie ma zmiłuj

no, a ja wybrałam film, padło na Celebrity, bo un allena nie kocha a ja owszem!!
tak wiec zabieram sie mam nadzieje ze komputer chociaz mnie nie zawiedzie i odpali

dzieki za przytulenie, wysluchanie i wstępne pomysly mam nadzieje ze cos mi się wyklaruje fajnego.. ogolnie wielki
Stary 2007-09-15, 23:34   #2027
Iwonalodz
Zakorzenienie

Chyba znowi była przerwa w Wizażu.

Maglisko przynajmniej będziesz miała super full wypas kompa tylko pozazdrościć

Navi to ja Ci nic więcej nie doradzę, co do tego prezentu dla taty, bo kurcze, ja mało pomyłowa jestem
Zdjęcia fajne sympatycznych masz znajomych i widze oko pięknie umalowane zdradzisz jak?

Oglądam "Jak dobrze wyglądać nago II" i pierwsza wersja to był sofcik przy tej. Tutaj gołe biusty niezaleznie od wieku i panie bez majtek to norma zaściankowa jednak jestem mocno, miałam czerwony polik jak to oglądałam
No i cos dla Rzabci powiedzieli, że Brytyjki mają największe statystycznie biusty w Europie kurcze może i największe, ale czemu mają spokojnie staniki z 65 i 60 pod biustem skoro średnia ubrań to 16 ?? a u nas w Polsce bida!!!
I jeszcze Gok Wan powiedział, że biustonosz powinno się zmieniać, co pół roku, bo się wymiary zmieniają, ale moje się w takim tempie nie zmieniają

Co Wy spicie już?
Stary 2007-09-16, 01:33   #2028
Lide
Zadomowienie

Cytat:

A w ogóle to kompek mi umarł. Jestem na prawdę niszczęśliwa.
No po prostu w pewnym momencie się wyłaczył, ekran zrobiie czarny i cześc. Nie daje się włączyć.
BUUUUUUUUUUUUUU
BUUUUUUUUUUUU
Maglisko to prawdopodobnie power box ci wysiadl - no to ta czesc ktora doprowasza prad z tymi wszystkimi cablami - latwo samemu wymienic. Ja nie kupowalam calego computera juz ladnych kilka lat - po prostu od czasu do casu robimy jakies upgrade i w ten sposob teraz mam 3 i prawdopodobnie jak bym wszystko trzymala to wyszedl by 4ty i jeszcze jakas mala pralka

Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Cześć Słoneczka

Lide, jak uzbieram na bilet do Australii to masz jak w banku że Cię odwiedzę - czy tego będziesz chciała czy nie

Cytat:

Oglądam "Jak dobrze wyglądać nago II" i pierwsza wersja to był sofcik przy tej. Tutaj gołe biusty niezaleznie od wieku i panie bez majtek to norma zaściankowa jednak jestem mocno, miałam czerwony polik jak to oglądałam
Zaraz ide nastawic nagrywanie bo az musze z ciekawosci obejrzec - a tak to zawsze zapomne ze leci

Cytat:
No i cos dla Rzabci powiedzieli, że Brytyjki mają największe statystycznie biusty w Europie

A fotek plenerowych tez nie mam

PS a ja tez czekam z compem az mi cos wysiadzie wtedy jade i kupuje albo nowa czesc albo nowa przystawke - teraz mialam ochote kupic nowy printer bo przestal mi w kolorze printowac ale gdzies przez przypadek wyczytalam jak go zresetowac i malpa zaczol dzialac dobrze tak ze nietety musze go jeszcze potrzymac
Lide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 03:39   #2029
pingwin2
Zakorzenienie

Ann teraz kwas pirogronowy
mam 1 fotke z windy, niewiele widac, ale mogę jutro wrzucić
my nie robimy tyle zdjec

pachy super, prawie łyse - tylko, że ja mam je mocniej robione niż normalnie tj. 2x wiecej podczas zabiegu
po urlopie idę robić łydki i serie peelingów na twarz

Navi ale foty!!!!!!!!!!!!!
Sliczn jak zawsze i fajny pomysł na prezent

Rzabba ja mam włosy farbowane farbą L'Oreala Lupo i Majirel

a teraz do pracy

Stary 2007-09-16, 07:01   #2030
annLee
Zakorzenienie

Pingi- a ten kwas to pierwszy raz czy kolejny? jak wrażenia? podobno efekty fajne i nie ma dużego rumienia po
fajnie masz z tym laserem

fotę wrzucaj

a co frycek powiedział na Twoje włosy?

idę pooglądać Navi

wstawać śpiochy!

KAWA!

edit-Navi ślicznotko-a co Ty tam sobie sączyłaś przez słomkę ?
nie przeszkadza Ci ta bródka narza?
fajne fotki

No2

"
Stary 2007-09-16, 07:54   #2031
sophisticated

no ja nie mogę z tym Pingiem z imprezy do roboty siada
cześć
też widziałam te cycki wczoraj u Goka wyszło mi na to, że babki, które przychodzą do niego na początku wcale nie są jakieś wstrząsająco zakompleksione itd. tylko całkiem normalne przynajmniej w porównaniu do tego tłumu wczoraj

Pingi może być w windzie
Stary 2007-09-16, 08:08   #2032
annLee
Zakorzenienie

a ja nie widziałam tych cycków-spróbuję dzisiaj zapolować

No2

"
Stary 2007-09-16, 08:16   #2033
pingwin2
Zakorzenienie

kurcze, o które te cycki chętnei zobacze, bo nie wiem o co chodzi

ann ja mam wlosy w świetnym stanie
nie są zniszczone
to pierwszy pirogronowy, narazie jestem lekko czerwona i zaczynam obłaźić, ale mialam podwójna dawkę
on jest podobny do glycolowego, a moja skóra to lubi wiecza za 5 dni powinno być oki
teraz też zaczynam kurację antybiotykową+ maść
mam nadzieję, ze coś to da

Stary 2007-09-16, 08:21   #2034
sophisticated

cycki dzisiaj o 9.45 rano

Pingi a czemu aż antybiotyk?
Stary 2007-09-16, 08:24   #2035
annLee
Zakorzenienie

Pingi-a co ma dać?

ja nie mówię,że masz złe włosy-w końcu ich nie widziałam na oczy
jeno pierzyły Ci się ostatnio,więc pytam czy frycek czegoś nie zauważył/powiedział

dzięki Brewcia-będę polować

No2

"
Stary 2007-09-16, 08:36   #2036
pingwin2
Zakorzenienie

ann po waxie pierzenie i problemy z rozczesywaniem minęły od razu

Brewka na paskudna cerę ten antybiotyk

Stary 2007-09-16, 08:46   #2037
sophisticated

Cytat:

ale ci się pogorszyła jakoś? bo jak pamiętam z fot do paskudnej to ci daleko było, a jaką maść? w końcu jak ty masz paskudną to ja muszę się sobie dokładniej przyjrzeć
Stary 2007-09-16, 09:39   #2038
maglisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lide Pokaż wiadomość
Maglisko to prawdopodobnie power box ci wysiadl - no to ta czesc ktora doprowasza prad z tymi wszystkimi cablami - latwo samemu wymienic. Ja nie kupowalam calego computera juz ladnych kilka lat - po prostu od czasu do casu robimy jakies upgrade i w ten sposob teraz mam 3 i prawdopodobnie jak bym wszystko trzymala to wyszedl by 4ty i jeszcze jakas mala pralka

Lide, no jestem pod wrażeniem. Ja sporo sama robie przy nim, ale raczej chodzi ustawienia i te sparwy. Właściwie to wszystko sama.
Ale w bebechach to mu jeszce nie grzebałam. Jest wysoce prawdopodobne, że to zasilacz. Tylko nawet jak go otworzę to nie wiem które to jest.
Mój kompek ma już ładnych parę lat i myslę, że to nie będzie tylko wymiana czy dołożenie czegoś. Podejrzewam, że procesor nowy, może też i płyta glówna. Na pewno pamięci więcej, ale to znowu muszę wszystkie kości wymieniac, bo teraz już takich nie ma. I miejsca na przechowywanie różnych różności tez by się przydało. Korci mnie karta telewizyjna. Jest bardzo prawdopodobne, że zostanie z niego tylko obudowa i pare pomniejszych drobiaqzgów.

Cytat:

Pingi, coś ściemniasz z ta paskudną cerą. Z bardzo nielicznych zdjęć, które dane mi było oglądać, to jakoś nie przypominam sobie tej paskudnej cery. Wręcz przeciwnie: liczko gładkie, jak u księzniczki. Chyba, że je fotoszopowałaś.

maglisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 10:25   #2039
Lide
Zadomowienie

Cytat:
Lide, no jestem pod wrażeniem. Ja sporo sama robie przy nim, ale raczej chodzi ustawienia i te sparwy. Właściwie to wszystko sama.
Ale w bebechach to mu jeszce nie grzebałam. Jest wysoce prawdopodobne, że to zasilacz. Tylko nawet jak go otworzę to nie wiem które to jest.
Mój kompek ma już ładnych parę lat i myslę, że to nie będzie tylko wymiana czy dołożenie czegoś. Podejrzewam, że procesor nowy, może też i płyta glówna. Na pewno pamięci więcej, ale to znowu muszę wszystkie kości wymieniac, bo teraz już takich nie ma. I miejsca na przechowywanie różnych różności tez by się przydało. Korci mnie karta telewizyjna. Jest bardzo prawdopodobne, że zostanie z niego tylko obudowa i pare pomniejszych drobiaqzgów.

Pingi, coś ściemniasz z ta paskudną cerą. Z bardzo nielicznych zdjęć, które dane mi było oglądać, to jakoś nie przypominam sobie tej paskudnej cery. Wręcz przeciwnie: liczko gładkie, jak u księzniczki. Chyba, że je fotoszopowałaś.
No nie ja tez od czasu do czasu kupuje nowy motherboard z processorem, pamiec, lepsza video card itp
Co do karty z TV to ja mam we wszystkich bo czesto ogladam filmy prosto z computera na TV (odkad zaczelam kablowac z malzem pociagnelam sobie kabelki w srodku scian prosto z video card do TV) - ale teraz namierzam sie na dvd ktore odtwarza filmy w orginale bez przerabiania tylko ze ja juz mam dwa i teraz trzecie . No ale to nie ma nic do czynienia z odchudzaniem (chyba ze mojego portfela )

Pingwinku czekamy na to zdjecie z windy

Navi jak zwykle pieknie wygladasz na zdjeciach - och ta mlodosc - dlaczego to tak szybko mija
Lide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 11:17   #2040
oreganka
Zakorzenienie

witam
Cytat:
Sukienka kupiona??
kurcze jeszcze nie kupiłam
wczoraj byłam w nowym centrum handlowym w moim mieście ale nic nie kupiłam, dzisiaj może zrobię podejście do tej miniówki

Cytat:
pachy super, prawie łyse - tylko, że ja mam je mocniej robione niż normalnie tj. 2x wiecej podczas zabiegu
po urlopie idę robić łydki i serie peelingów na twarz
Pinguś fajnie masz z tymi pachami, jeden problem z głowy

Navi śliczna jak zawsze
ale podpinam się do pytania, czy ta bródka Podrzutka Cię nie gryzie?

ktosiek mi wczoraj tak działał na nerwy, byliśmy z znajomymi w knajpie i tańcach, wogóle nie miałam ochoty z nim gadać ani tańczyć, w efekcie mało brakowało a by się obraził na mnie, ja chyba chcę być wolna znowu, już nawet nie chodzi o tamtego gościa ale o ktośka to jest wszystko na wyrost i naciągane,muszę to jeszcze przemyśleć, ale chyba nadszedł czas na poważną rozmowę

edit: dla wtajemniczonych w allegro, możecie podać sprawdzonego sprzedawcę (chodzi o perfumy) please!!!brat koniecznie na już potrzebuje kupić na już!

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości