![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '94 Reunion, część XIV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no.. nie zabiorę papierów z wydziału, bo chcę mieć status studenta, chcę iść do pracy, ale co dalej to mam kilka pomysłów i już zaczynam się znowu czuć jak dziecko we mgle ![]() Daje, bo jakbyś przestała ćwiczyć to wszystko by Ci sflaczało i kilka kg wróciło pewnie, co? A tak to trzymasz formę, nie wariujesz na tym punkcie i jest git ![]() aaa, takie buty ![]() to może czas je odwiedzić drugi raz? ![]() Oczywiście... że nie. Przecież wróciłam i złapał mnie dół i nie kiwnęłam palcem. ![]() Sezon na wieczory pod kocem z herbatą i książką uważam za otwarty, zaraz przyjdzie czas na smętną muzykę i pochwałę smutku- jesień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Lwiątko z Cintry
|
no chętnie, tylko obecnie mi zawitał w portfelu kryzys ekonomiczno-erotyczny, zaglądam, a tam chooy ![]() ![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Minth, na pewno coś daje, bo zachowujesz kondycję i poprawiasz jakość swojego ciała
![]() ![]() ![]() Ja i tak popieram i podziwiam jak ktoś robi cokolwiek i nie odpuszcza po kilku dniach, bo to niezły wyczyn nie być leniem (jak ja) ![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko skoryguję Twoje słowa: tłuszcz nie zamienia się w masę mięśniową nigdy. Tłuszcz trzeba spalić, żeby mięśnie było widać. To jest za często powtarzany skrót myślowy.
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Po prostu to uprościłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Domyśliłam się, tylko potem osobom nie w temacie wydaje się jest, że tak faktycznie jest i tak się potem sieją brednie
![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak sero to w stanach trochę zrzuciłam, aż się zdziwiłam jak weszłam na wagę i wszyscy mi to mówią, ale nie czuję się dobrze i muszę się zacząć ruszać, bo kiedyś miałam jakieś tam bicki a teraz... ![]() Tylko jak będę pół dnia spędzać w łóżku, jak dziś, to nie wróżę sobie sukcesu ![]() Moja kumpela poprosiła mnie, żebym była świadkiem w jej sprawie rozwodowej i o opiekę nad dzieckiem- odmówiłam, ciekawe jaka będzie reakcja ![]() I umówiłam się wczoraj z przyjaciółką na rower, pogoda dziś super jest, a jej coś wypadło, więc chyba sama się wybiorę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego odmówiłaś? Ja siedzę jak na szpilkach bo poszło info, że są oceny z admina. A ja jeszcze nie mam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo sądzę, że oboje są siebie warci, nie chcę się w to mieszać a ona się do mnie odzywa wtedy, gdy ma jakąś sprawę, a jak ostatnio chciałam ją odwiedzić to mi napisała 'Dobrze, to zostaniesz z małą 40 minut a ja skoczę coś załatwić' ![]() U nas też kocioł z usosem, bo rejestracja na ogólnouniwersyteckie wykłady była. Stresujesz się a zapewne zaliczysz ![]() aaa, Paseczkowa nie odpowiedziałam Ci, mam pomysł który chodzi za mną od listopada ale to nie lada wyzwanie i na razie tylko sobie sama o tym myślę, sądzę, że to za dużo i nie dam rady. Ale ogólnie nie chcę znowu wybrać czegoś, czego będę żałować i nigdzie mi się nie przyda, jak dotychczas, więc myślałam o językach, to jest dosyć uniwersalne i osoby ze znajomością języka są potrzebne w każdej dziedzinie, a jeżeli nie wykorzystam tego w pracy, to chociaż w podróżach (jak będzie mnie na nie stać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Lwiątko z Cintry
|
![]() Cytat:
trzymam kciuki ![]() ja teraz przez okres nabrałam wody strasznie, normalnie momentami czuję się, jakbym się toczyła ![]() ![]() podziwiam osoby, które ćwiczą, bo ja np. nie potrafię się zmotywować. widzę siebie, widzę innych ludzi, widzę wysportowane dupy i na mnie to nie działa. nie działają na mnie hasła pt. 'możesz być lepszym sobą' i inne takie słodkopierdzące. motywację chyba powinno się samemu odnaleźć nie? jak się nie chce to żadne zdjęcia wysportowanych tyłków/przemian czy hasła nie sprawią, że magicznie poderwę tyłek i właśnie tego dnia zacznę coś robić dla siebie ![]()
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, że powinno się samemu. Od poukładania w głowie i zmiany podejścia trzeba wyjść ![]() ![]() ![]() Co za mama ![]() ![]() Nasz tyłek, nasz wybór ![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
uff, bo już myślałam, że to ze mną jest coś nie tak, że mnie takie rzeczy nie motywują ![]() z jedzeniem mam poukładane, nie obżeram się, patrzę na to co jem. ale jak mam chęć na czekoladę to sobie zjem kostkę albo dwie, a nie tak jak to było jakiś czas temu, że połowa tabliczki schodziło. nie odmawiam sobie, bo wiem, że jak będę to w sobie zduszać, to potem się rzucę na słodkości jak głupia i będzie jeszcze gorzej ![]() najgorsze jest to, że nie umiem poderwać tyłka i się zmotywować żeby odpalić nawet jakiś pół godzinny trening z Fitness Blendera ![]() ![]() w sumie jedyny taki życiowy przykład, że jak się chce, to się to ma to moja bratowa, która wróciła do swojej wagi sprzed ciąży. w trakcie przytyła jakieś 15 kg, po urodzeniu jej sporo spadło i przez pierwsze miesiące też, bo to się wiązało z ogromnym stresem ze względu na stan zdrowia małej. potem zaczęła ćwiczyć, dla siebie, dla swojego samopoczucia i po prawie 9 miesiącach od porodu wróciła do wagi sprzed ciąży. w ogóle po niej nie widać, że w styczniu urodziła dziecko, ba... że ma dwie córki (jedna starsza, druga młodsza, żeby nie było, że bliźniaki miała ![]() samo się nic nie zrobi, muszę przestać robić sobie wymówki ![]()
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2015-09-24 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no u nas tez kradna, a szczegolnie we Frankfurcie - i szczegolnie polacy ![]() ![]() a rower przspal bezpiecznie noc! ![]() Cytat:
![]() a krem z marchewka, cebula, curry, ibirem i papryka ![]() ![]() to bedzie czilałtowy-klabing ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kolejny z dupy dzien za mna, jezu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tez uwazam ze zdrowy tryb zycia jest bardzo wazny, sama staram sie taki prowadzic (no moze nie teraz, jak wracam z pracy, wychodze dalej i wracam o 20 do domu ![]() a rodzice potrafia dobic, moja mama tez jest mistrzem, tak mi plakala jak wazylam 48 kg ze chuda, ze niezdrowa, a potem jak wrocilam do normy sama potrafila walnac " no teraz to Ci sie przytylo, chyba sie zaniedbalas" ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Kuźnia inspiracji
|
ratunku
![]() zrobiłam sobie małe paznokciowe kuku i potrzebuję na wczoraj odżywki/czegokolwiek innego, żeby utwardzić pazurki, bo boję się, że zaczną mi się urywać (to bardzo właściwe słowo) do samego mięsa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To słusznie, że olałaś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Brawa dla roweru, był dzielny ![]() A macie konfetti ze sreberka? Na opku właśnie na tej piosence je.bło takim konfetti, przy pierwszym pie.rdolnięciu ![]() ![]() Cytat:
![]() Zgadzam się ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak z odżywek to nie wiem, bez formaldehydu to podobno czarna z Golden Rose jest spoko. Jakie kuku sobie zrobiłaś?
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2015-09-24 o 22:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To jak po niemieckiej stronię i czilałtowy klabing, to ja poproszę: https://www.youtube.com/watch?v=VJHfhq6VOsg ![]()
![]() |
![]() |
#110 | ||||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no życie jest zbyt krótkie żeby sobie odmawiać przyjemności, tak sobie powtarzam, ale jak wszystkie wiemy... wszystko co dobre powoduje tycie, płacz albo ciążę, więc ciężko ![]() no moja to raczej zawsze w stronę 'ale Ci się przytyło' ![]() Cytat:
co zrobiłaś? ![]() powiem tak jak Maja - ta czarna z GR albo Sensique Silky Smooth i skłaniałabym się raczej w stronę odżywek bez formaldehydu, bo możesz wyjść z jeszcze gorszymi paznokciami. ewentualnie utwardzenie Hardem. ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
<3 ![]()
![]() |
![]() |
#111 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Raczej nie będę utwardzać hybryda, bo trzeba by matowic płytkę, na tym miejscu po żelu nie sposób jest to zrobić, jest tak cienki. Spróbuję GR w takim razie, dziękować ![]() Cytat:
Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
kurczaki, to Ty go na siłę zdejmowałaś? ![]() ja pierdykam, ale dzisiaj zimnica ![]() zakopuję się pod kocami i nie wyłażę... ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- 2 sezon HTGAWM ruszył, zaraz się zabieram za odcinek ![]() Maja, jak tam wyniki?
![]() |
![]() |
#113 |
Kuźnia inspiracji
|
Po części tak, ale jak pisałam duża część odkleila się sama i w sumie jak obcielam wolny brzeg to może na 20% się to trzymało mocniej. Cóż, gdybym tego nie zrobiła, to zerwalby się sam przy robieniu czegoś, a wtedy mogłoby być to bardziej przykre w widoku
![]() Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
uuu, to widzę na ostro... nie zazdroszczę, bo pewnie doprowadzenie paznokci do normalnego stanu trochę potrwa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Serwus
![]() Na weekend pojechałam na wieś, poukładać sobie kilka rzeczy i odpocząć- udało się. A dziś dzwoniłam do dziekanatu i sobie tak spie.rdoliłam nastrój, że szkoda gadać ![]() A co u Was? Nie zabijajmy wątku, przywiązałam się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- I wzywam Agę i Hon, chociaż nie wiem czy wiedzą, że jest nowa część ![]()
![]() |
![]() |
#116 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
pogrubione - u mnie też dzisiaj nie najlepiej, ale to przez moje dokonania kulinarne, chyba piehdole, przez resztę tygodnia się nie dotykam do garów ![]() Aga wie, ale czy podczytuje to nie mam pojęcia ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
dokonania kulinarne- moja mama wczoraj zrobiła mi przepyszne, pikantne, aszwege papryki faszerowane i mam na dziś jeszcze
![]() czytam pierwszą część więźnia labiryntu, mega mnie wciągnęła ![]() to niech się odezwie, da znak życia, powie, czy znalazła jakiegoś rycerza ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Lwiątko z Cintry
|
jadłabym, a póki co to w tygodniu przypaliłam dynię, potem dodałam jedną łyżeczkę proszku do pieczenia do ciasta marchewkowego i mi nie wyrósł = zakalec... a teraz jeszcze soczewica z pomidorami do penne wygląda tak penisowo, że płakać mi się chce
![]() ja dzisiaj strzelę jakiś film... albo Bogowie ulicy albo Mr. Nobody (kiedyś zaczęłam i nie ogarnęłam ![]() ![]() może uda mi się ją namówić ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Bosz te dziekanaty...
![]() ![]()
![]() |
#120 |
Kuźnia inspiracji
|
U mnie spokój na uczelni póki co, zobaczymy, jak przyjdzie co do czego, czyli składanie wniosku o stypendium
![]() O dobrych rzeczach tu piszecie, jeżuniu ![]() no i jeszcze trochę pogmerałam przy paznokciach i mam pół na pół już całkiem swoich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.