![]() |
#871 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Hej, ja tez znikam na urlop na prawie 2 tygodnie. Lecimy do Barcelony. Zapewne nie dam rady sie odzywać.
Trzymajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Raczkowanie
|
Hej
Tygrysek udanego wyjazdu ![]() Zazdroszczę kocham Barcelone ![]()
#873 |
Zakorzenienie
|
tygrysku, udanego urlopu!
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Rozeznanie
|
Tygrysek udanego urlopu
![]()
#875 |
Zakorzenienie
|
tygrysek bawcie się dobrze!
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zadomowienie
|
Kinga - doskonale Cię rozumiem z tym wybieraniem, bo mam tak samo. Gdyby chcieć kupić coś fajnego, to trzeba by u każdego zamawiać niemal tylko po jednej sztuce
![]() Aaa w sobotę kupiłam 2 rzeczy ze Smyka i doszłam do wniosku, że jakość pajacyków Next jest nieporównywalna. Tygrysek - udanego urlopu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry pięknym okrągłym paniom
![]() Zbieram dupkę i zaraz jadę ![]() Co do zakupów Kinga a patrzyłaś na tym bobodziak pl? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- A właśnie - Tygrysek udanego urlopu! ![]() Matko ja nie wiem kiedy to dziecko śpi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Wtajemniczenie
|
Tygrysek udanego urlopu
![]()
#879 |
Rozeznanie
|
Tygrysek udanego wyjazdu
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Ja znowu dzisiaj w nocy nie pospałam obudziłam się około 2 i tak do prawie 4 nie mogłam usnąć, założyłam maskę na oczy i jakoś mi się udało wyciszyć ale to nie to samo co jednolite spanie. A od soboty zabieramy się za budowanie pokoju dla dzidziusia i aż się boje tego bałaganu.
#880 |
Zakorzenienie
|
Witam w czwartkowy poranek
![]() Tygrysek, udanego wypoczynku ![]() Dotka, Pietrusiowata, ja tez husky chyba wezme, jeszcze z TZtem musimy podjechac i go oblookac. Ktos pisal o gabce do wanienki. Chyba w watku rzeczy zbednych w wyprawce czytalam, zecto sie nie sprawdza i wiele mam to potwierdzalo. Ja warsztaty mam we wtorek ![]() Magda, Ty przynajmniej sie dzis nie obudzilas, a moj od 5 break dance taki odstawial, ze spac nie moglam :-/ Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
To moja na prawdę musi ze mną spać w nocy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
Rano po przebudzeniu jest ok, ale około południa (czasami szybciej) już mi zaczyna twardnieć brzuch, a na wieczór to już jest w ogóle masakra. On cały czas jest twardy :/
#884 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
edit: albo nie kupie bambusowe
odliczanie ![]() Edytowane przez niunia_leyla Czas edycji: 2015-09-24 o 08:05 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
Czarnula, co Ty robisz o 4 rano?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
uao kiedy masz wizytę? Powiedz o tym koniecznie swojemu lekarzowi. Powinnaś trochę więcej się oszczędzać.
Dotka wstaję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tygrysek83 Udanego wypoczynku Wczoraj pierwsze zebranie w szkole... prawe 2 h ![]() Co do podkładów poporodowych, ja miałam jedną paczkę. Zawsze wam ktoś może dowieźć do szpitala jak bedziecie więcej potrzebować. Jak ktoś nie miał to korzystał z ligniny. Potem w domu miałam po prostu wielgachne podpaski, żeby się nie przesuwały... no i cieńsze to zdecydowanie niż ten podkład... Bo ten glut ani wygodny... Ani... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia powodzenia na wizycie
![]()
#889 |
Zakorzenienie
|
Czarnula, ale to przynajmniej jecie z mężem śniadanko
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 |
Zadomowienie
|
Ja nic do wanienki nie kładłam. Miałam ta z Ikei i ona ma paski przeciwpoślizgowe. Myłam ręka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o 4 rano?! A jakbys została w łóżku to nie usniesz na nowo? O tym samym pomyślałam...ja o tej porze przekrecam sie na drugi bok :-D Q ogole kosmos to co piszecie o ruchach,tym bardziej ze pisalyscie to samo kilka tyg temu jak bylyscie tak jak ja teraz w 22-3 tygodniu,ja moja moze 2-3 razy dziennie poczuje i zawsze,zawsze w tym samy miejscu -tuz nad spojeniem lonowym. Brzuch też mam nisko,nie mam tego zaokraglenia ciazowego od pepka do zebr co zwykle kobiety maja. Nie wiem sama czy to powod do niepokoju.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Nic tylko mnie wkurzyli w przedszkolu dodatkowo
![]() ![]() ![]() I chyba jednak idę na dziekankę ale to nie wiadomo jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Rozeznanie
|
Tygrysek udanego wypoczynku
![]() Magda a czemu jednak dziekanka? Ewusia, Malwi na jakich warsztatach bylyscie wczoraj, bo chyba przeoczylam? Ja wczoraj padlam o 21 z przerwa na szybka kompiel wstalam o 7.30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
bo termin porodu w środku sesji. I łaź z tym wielkim brzuchem grudzień/styczeń kiedy płaszcza zimowego nie masz, nie wiesz czy Cię łaskawy pan kierowca busa zabierze wieczorem do domu i czy nie będziesz musiała stać po 2-3h, siedzenie na uczelni 10h. Później w styczniu stres, bo zaliczenia, egzaminy, a tu wykładowcy nie mają logicznego podejścia do tego wszystkiego, mają w upie Ciebie i cały system, wymyślają Bóg wie co i terminy takie że
![]() ![]() Psychicznie lepiej mi będzie kiedy wiem, że w styczniu zrezygnuję z pracy i na spokojnie się przygotuję do porodu, urodzę i będę miała czas na nauczenie się dziecka, ogarnięcia siebie i wszystkiego wokół. W czerwcu ślub to też zamieszania z tym będzie dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Mamo to ja, z tego miesiecznika, a jaj nie kojarzysz, to z portalu banyonline.pl
25.10 sa jeszcze "mama wie". Wczoraj akurat byly poruszane tematy bezpieczenstwa dziecka w samochodzie, podstawowe zachowania w udzielaniu pierwszej pomocy i jak zajmowac sie takim malenstwem, kapiel, rytualy jakie warto wprowadzac. Reszta to mnie jakos malo zainteresowalo, raczej mialo dla mnie taki charakter reklamy. Aa co do tych mat i gabek do wanienki, to pani ze szkoly rodzenia mowila, ze to tylko siedlisko bakterii jest, za kazdym razem trzeba suszyc. Dla mnie za duzo zachodu. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Magda a nie myslalas, zeby postarac sie o ITS? Albo moze udaloby sie zaliczyc tylko niektore przedmioty.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Rozeznanie
|
Magda mysle ze to dobra decyzja, odchowasz bobasa to wrocisz na uczelnie a tak to ciagly stres czy dasz rade wyrobić sie z nauka, opieka nad dzieckiem, slubem itd. Wieczny kocioł.
Malwi dzieki za info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki urlopujace, spokojnie sobie wypoczywajcie. Bawcie sie dobrze, uwazajcie na brzuszki i w ogole
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Kogiel zgadza sie, ale widze np po mojej przyjaciolce wziela dziekanke i tak sie potoczylo, ze ja 2 lata po studiach jestem, a ona nie moze skonczyc studiow. Ja tez rozwazam podyplomowke, dobrze sie czuje, a nie chce tracic tego czasu na siedzenie w domu.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam ile mnie kosztowała sesja letnia. Niby było łatwo, ale byłam mega senna, nic nie wchodziło do głowy, gdyby nie ściągi i dziewczyny to na bank bym nie zdała ![]() ITS? A co to? Indywidualny tok nauczania? Bez szans na mojej uczelni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
A mnie moja mala niezle wystraszyla dzisiaj. Zwykle jak sie kladlam spac to fikala jak szalona, plus w nocy jak sie przekrecalam to jednego kopa zawsze mi sprzedawala no i od razu od samego rana kopala. A wczoraj ostatni raz kolo 20 ja czulam i przed snem juz nic, w nocy jak sie przebudzalam nic. Spanikowana wstalam o 6 i czekalam az sie ruszy. Nie wiem czy ona rytm dnia zmienila czy co.. na szczęście w koncu laskawie mamusie okopala.
![]()
#900 |
Zakorzenienie
|
Malwi wiem, że mogę to odłożyć później w czasie, jednak to nie w moim stylu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Ja bym chciała na spokojnie mieć czas, żeby spędzić go z dzidziusiem.. Przyzwyczaić się do nowej roli, w pełni się tym cieszyć.. a nie co weekend gnać na uczelnię, użerać się z tymi głupimi wykładowcami, martwić się, bo znowu coś wymyślili, stresować tymi egzaminami.. No nie wiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.