Mamusie grudniowe 2015 cz.7 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-24, 11:47   #1081
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

ale jaja dzwonił do mnie albert z eski odpowiedzial na moje zgłoszenie na wkręcenie kogoś z 2013 r. masakra!
oczywiście sie zgodziłam i bede wkrecac TŻta looooollll
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 11:48   #1082
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Ogolnie
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 11:49   #1083
ogolnie
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52880555]Ogolnie [/QUOTE]
i dobrze, dam mu nauczkę, ze niektórych rzeczy sie nie robi
Stary 2015-09-24, 11:49   #1084
benita84
Zadomowienie

witam podczytałam trochę i jeszcze chwila i może będę na bieżąco

pisałyście o sielskim dzieciństwie moje też było cudowne, beztroskie i pełne przygód... i słabo mi na myśl że moje dzieci miałby chociaż część z tego doświadczyć

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Kurczę, teraz tak sobie myślę, nie chodzę na sr i nie będę umiała oddychać z drugiej strony nasze mamy nie chodziły a jakiś nas urodziły
wydaje mi się że wtedy jakoś intuicja podpowiada różne zachowania min jak oddychać żeby było lżej sr ma ten plus że oswaja z tematem i może niektóre rzeczy są później mniej zaskakujące ale nie dajmy się zwariować bez tego tez każda sobie poradzi

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Byam dziś na USG i... przepływy dalej do du.py, więc mnie zatrzymali na KTG i jutro znów mam przyjechać na kolejną sesję... a i dostałam skierowanie na dalsze konsultacje do Oxfordu.. poryczałam się, bo już psychicznie jestem zmęczona..

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
ogolnie racja z tymi bioderkami ! moj Krzys na dzien dorby bedzie mial usg bioder w kierunku dysplazji, bo ja mialam.
u nas teraz standardowo wszystkie dzieci mają wizytę u ortopedy po urodzeniu i usg. Ale swoją drogą leżenie na brzuszku jest bardzo dobre dla maluszków nie tylko na bioderka ale też na mięśnie grzbietu i dla brzuszka też dobrze... tylko nie każde dziecię tak lubi u mnie wszyscy sąsiedzie wiedzieli kiedy kładę młodego na brzuszku

Cytat:
Napisane przez simka234 Pokaż wiadomość
Hej wstawianie ale wam zazdroszczę u mnie punkt 6 pobudka czasem dłużej pospi ale to rzadkość.. także porażka a ja oprócz pobudek na siku jeszcze 3 na jedzenie młodego , no co za zarlok nie mam pomysłu jak mu zlikwidować te nocne jedzenie..

Jestem wykończona mam nadzieję że zaraz usnie to i ja z nim pokimam jak mi da drugi w brzuchu
oj współczuję nocnych pobudek :/ mój też tak potrafił kilka razy na butle się budzić aż w końcu stwierdziłam że koniec z nocnym mlekiem i była tylko woda w bidonie do picia na noc... dwie noce pomarudził i spokój
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 11:57   #1085
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
ale jaja dzwonił do mnie albert z eski odpowiedzial na moje zgłoszenie na wkręcenie kogoś z 2013 r. masakra!
Cytat:
i dobrze, dam mu nauczkę, ze niektórych rzeczy sie nie robi
Co mu zrobisz co mu zrobisz?

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 12:00   #1086
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Co mu zrobisz co mu zrobisz?
Ogólnie nie pisz, bo jeszcze przeczyta
Stary 2015-09-24, 12:00   #1087
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Ogólnie nie pisz, bo jeszcze przeczyta
Napisz w klubie !

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-24, 12:04   #1088
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisz w klubie !
Nie wlezie tu, nie wie jaki tytuł wątku ani mój login a historie staram sie usuwac

Jeszcze w sumie nie wiem, ale to chyba ten Albert wymysla w kazdym razie podjarałam sie, niech ma za te swoje
Stary 2015-09-24, 12:05   #1089
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Wrzucam obiecane zdjęcia wózka
super się prezentuje
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 12:05   #1090
ogolnie
Zakorzenienie

moja mama wchodzi i sie pyta czy dobrze sie czuje widząc jak gadam do brzucha "synu, zrobimy ojcu jajca"
Stary 2015-09-24, 12:06   #1091
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
witam podczytałam trochę i jeszcze chwila i może będę na bieżąco

pisałyście o sielskim dzieciństwie moje też było cudowne, beztroskie i pełne przygód... i słabo mi na myśl że moje dzieci miałby chociaż część z tego doświadczyć

wydaje mi się że wtedy jakoś intuicja podpowiada różne zachowania min jak oddychać żeby było lżej sr ma ten plus że oswaja z tematem i może niektóre rzeczy są później mniej zaskakujące ale nie dajmy się zwariować bez tego tez każda sobie poradzi

u nas teraz standardowo wszystkie dzieci mają wizytę u ortopedy po urodzeniu i usg. Ale swoją drogą leżenie na brzuszku jest bardzo dobre dla maluszków nie tylko na bioderka ale też na mięśnie grzbietu i dla brzuszka też dobrze... tylko nie każde dziecię tak lubi u mnie wszyscy sąsiedzie wiedzieli kiedy kładę młodego na brzuszku

oj współczuję nocnych pobudek :/ mój też tak potrafił kilka razy na butle się budzić aż w końcu stwierdziłam że koniec z nocnym mlekiem i była tylko woda w bidonie do picia na noc... dwie noce pomarudził i spokój
no u mnie czasem mój starszy prześpi noc a czasem się obudzi na jedzenie no ale nie dziwę sie bo on mając te swoje 2 lata to powinien normalnie jeść a on nie chce jest głodny robie chlebek nie zje o mleko tak tylko co z tego jak to go nie nasyci od długiego czasu z tym walczę i nawet na chama mu coś innego pcham bo już nie mam siły do niego tak wstawać i jak tak coś zje wiecej to pośpi do tej 6 rano
katarzynaxxx89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-24, 12:08   #1092
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
O łał

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 12:09   #1093
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
moja mama wchodzi i sie pyta czy dobrze sie czuje widząc jak gadam do brzucha "synu, zrobimy ojcu jajca"
czekamy na relacje
ihihihihih

Stary 2015-09-24, 12:10   #1094
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wlezie tu, nie wie jaki tytuł wątku ani mój login a historie staram sie usuwac

Jeszcze w sumie nie wiem, ale to chyba ten Albert wymysla w kazdym razie podjarałam sie, niech ma za te swoje
to daj znać kiedy
Stary 2015-09-24, 12:12   #1095
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne jest to wrażenie no i super się spłukuje, nie to co większość żeli

A są wymiary podane? Może po prostu zmierz jakąś swoją np luźną sukienkę
Powiem Ci, ze po niczym nie miałam takiego wrażenia jak zmywalam to z twarzy, nie umiem nawet ująć tego w słowa jaką ta twarz była tylko, ze zmoczylam twarz woda, namydlilam w dłoniach to mydło, siup na twarz i mogłam ja szczoteczka kosmiczna, więc to może taki podwójny efekt

Wymiary są podane, ale np biodra są w S 88-92 cm a w M juz od 96 cm sie zaczyna, no a jak ja mam 92 to nie wiem jak na to patrzeć, z kolei w cyckach pasuje mi S, a wzrost podobnie jak z biodrami, mam 163, może 164, a tam górna granica to 164 cm
Ale zastanawiam się jednak nas S, bo w M raczej nic nie noszę, a te koszule są ładne i nawet potem można je nosić do spania, a nie chce mieć na sobie worka, żeby platal mi się przy spaniu...

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Sylwuska no ja nie rozumiem tej mojej wagi, bo brzuch rośnie, a waga mi się zmienia 0,5kg raz na plus raz na minus. Już mnie raz lekarka uspokajała, że mały rośnie ładnie i dobrze odżywiony, więc mam olać wagę.
Jak widzę reklamy kuchennych rewolucji to mi się śmiać chce bo nie wycięli uroczego słówka na k... i śmiga w każdej reklamie

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

No i weź tu nie rób zakupów... http://pl.dawanda.com/product/848249...rkaw-ladowanie
Skoro Mały rośnie, to wszystko ok, pozazdrościć stałej wagi

Super body
Cytat:
Piękny, łudzaco podobny do wcześniej wybranego przez nas Tako marine

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 12:15   #1096
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Evciapo mam pytanko odnośnie waleczkow tych z kurczakiem z ali? Przyszły już do Ciebie?? Jak wygladaja? No chyba Ty zamawialas?
Tak zamawiałam, przyszły chyba w poniedziałek Jak za tą cenę są w porządku

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Przyszly moje wszystkie zakupy
Tzn oststki

Rozek, kocyk cienki i recznik z kapturkiem

Plus moja kurtka jest spoko, ale jak mi bebzol urosnie to nie wejde :p

Załącznik 6058457Załącznik 6058458Załącznik 6058459
Ale świetne

dolinka dobrze, że już końcówka przeprowadzki

mervie super, że możesz się powoli poruszać

sweet wózek się fajnie prezentuje

Cytat:
Cytat:

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

I jeszcze fotki ciuszków

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 12:18   #1097
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Hah, faktycznie jaja, ale jestem ciekawa co to będzie, aż w necie włączę , jaka to eska?
Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość

Ale świetne

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

I jeszcze fotki ciuszków

Spoko, dZięki

Stary 2015-09-24, 12:26   #1098
ogolnie
Zakorzenienie

sylwuska z Poznania jeśli o to Ci chodzi i zwykłe radio eska.

Jeżuu, ale mi się nie chce iść depilować Odwlekam to co godzinę, aż w końcu pojadę z zarośniętym podwoziem
Stary 2015-09-24, 12:33   #1099
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:

Jeżuu, ale mi się nie chce iść depilować Odwlekam to co godzinę, aż w końcu pojadę z zarośniętym podwoziem
Ja wczoraj prawie zapomniałam Ale na szczęście zdążyło mnie olśnić. Swoją drogą jak mam pamiętać, skoro nie mam szans zobaczenia się TAM bez lusterka? Golenie nóg pod prysznicem to też wyczyn...

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-24, 12:34   #1100
syylwuska
Zakorzenienie

EVCIAPO Super ciuszki, mam chyba taka sama czapeczke w kwiatki

OGOLNIE tak o to, bo ja przez neta musiałabym włączyć eske, a jest kilka
A Ty może będziesz u lekarza, jak będą go wkrecac??

Stary 2015-09-24, 12:48   #1101
kalusia87
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam takie pytanie odnośnie allegro. Do koszyka mogę dodać max 20 przedmiotów czyli tylko tyle mogę kupić, czy mogę dokupić resztę poza koszykiem?
Stary 2015-09-24, 13:05   #1102
_karmazynova_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
może mają jakąś akcję, albo przykaz bo mnie ostatnio też pani kasjerka wołała
U mnie w biedronce brak języka niemowląt, a kasjerka też ostatnio mnie zawołała do siebie i przy okazji ochrzaniła młodego chłopaka, że taki młody a ciężarnej nie zauważył

Cytat:
No ja już po wizycie, z Małym okej, a co do mnie - cóż - ciąża :P Powiedział, że nie widzi jeszcze oznak, że spojenie się rozchodzi, ale ból może na to wskazywać i żeby starać się chodzić, bo jak się zależę, to będzie problem, bo nie dam rady wstać. Szyjka długa i zamknięta i kolejna wizyta za trzy tygodnie.

Ale na dokładkę posprzeczałam się z Mężem, a teraz zrobiłam sobie budyń nugatowy, który śmierdzi jak stara szmata Także ten. Miło.
Super, że wszystko ok
Pisałyście ostatnio o kłótniach z TŻ. Serio coś wisi w powietrzu, bo mnie też nie ominęła sprzeczka z TŻ. Wyprowadził mnie z równowagi, aż zmartwiłam się o małego w brzuchu, bo długo się Adaś nie odzywał, a jak w końcu zaczął kopać to tak delikatnie, że aż mi się przykro zrobiło. Na dodatek wieczorem przez te nerwy brzuch mnie bolał 2 razy mocniej niż zwykle

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Nie mam siły nadrabiać .. czasu też nie nie..

Byam dziś na USG i... przepływy dalej do du.py, więc mnie zatrzymali na KTG i jutro znów mam przyjechać na kolejną sesję... a i dostałam skierowanie na dalsze konsultacje do Oxfordu.. poryczałam się, bo już psychicznie jestem zmęczona..

lecę teraz na szybką drzemkę, bo na noc do tyry..

Mam nadzieję, że u was wszystko ok..
Biedna mam nadzieje, że będzie coraz lepiej... Najważniejsze, że będziesz pod opieką specjalistów.
Doczytałam, ze kierowniczka puściła Cię do domu wcześniej, to super z jej strony.

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Kobietki!
U mnie dzisiaj w końcu ostatni dzień przeprowadzki. W sumie najgorszy, bo muszę popakowac wszystkie pierdoły, które jeszcze zostały. No i całą kuchnię.. ale dam radę!

Nic mi nie mówcie o wrześniowych wydatkach... u nas tylko wczoraj poszło 1500€ na lodówkę i małą zmywarkę... a tak optymistycznie poszliśmy na zakupy po zrobieniu wywiadu cenowego w Polsce... i jeszcze 200€ w Ikei na dywan, dwa komplety przegródek do szuflad i przedłużacz... Kiedyś taka nie byłam, ale od czasu ciąży żal mi każdego wydanego centa.. na siebie to nie pamiętam kiedy coś wydałam..

Ale mały dawał wczoraj popisy! Niby w każdej aplikacji piszą, że od teraz ruchy będą mniej wyczuwalne, a u mnie jest na odwrót. Cały czas leży poprzecznie- wczoraj chyba się wyprostował, po poczułam wyschnięcie w jednym czasie jakieś 10cm na lewo od pępka i prawie, że przy plecach po prawej stronie pępka. Jaki on już dluuuuugi jest! TZ akurat to zobaczył i był w szoku:p a ja się wystraszyłam, bo tak bardzo na boku jeszcze go nigdy nie czułam.

Kciuki za wizyty!!
Super, że w końcu ostatni dzień

Fajnie musiał wyglądać Twój brzuch

Cytat:
Napisane przez jente1984 Pokaż wiadomość
Hej brzuszki!
Ja jak zwykle wpadam tylko na chwilę, miałabym więcej czasu ale mój 4-latek już 2 tygodnie siedzi chory w domu

Byłam wczoraj na krzywej cukrowej, TŻ odebrał mi dziś wynik i trochę się zmartwiłam. 89 na czczo, 174 po 1h i 153 po 2h, z norm wychodziłoby mi, że ten ostatni wynik mam przekroczony (norma do 140), choć są podobno też jakieś nowe normy gdzie 153 to jest akurat granica normy... Wizytę u gina mam dopiero za 2 tygodnie, myślicie że powinnam się martwić albo w ogóle pójść wcześniej??
Mam nadzieję, że szybko synek wyzdrowieje
Nie martw się na zapas, poczekaj na wizytę u lekarza.

Cytat:
Napisane przez mervie Pokaż wiadomość
dzień dobry
kciuki za dzisiejsze wizyty! ja też zawsze zapominam się ujawnić z wizytami na pierwszej stronie...

sylwoha zajefajne wszystkie rzeczy w koty!

usnęłam wczoraj jakoś, w swetrze i w grubych skarpetach
widocznie nieźle się wygrzałam bo dziś lepiej
ale zaraz idę też po zdrowotne zakupy, bo nie ma żartów

i co do wizyt (bom zakręcona jak słoik) we wtorek byłam u mojej gin,
dalej mam to małe rozwarcie ale szyjka długa i twarda i dostałam zezwolenie na powolne poruszanie się po świecie
nawet na zajęcia mogę iść czasem sobie posiedzieć
boooosh co za radość!!! chociaż kondycja ZERO po kilku tygodniach leżenia
tak więc dziś idę do skarbowego po papierki i do sklepu po kapuchę- na szczęście wszystko pod ręką
Takie dobre wieści a Ty dopiero dziś o nich piszesz Super, że ne musisz tylko leżeć

Cytat:
Przyszly moje wszystkie zakupy
Tzn oststki

Rozek, kocyk cienki i recznik z kapturkiem

Plus moja kurtka jest spoko, ale jak mi bebzol urosnie to nie wejde :p

Załącznik 6058457Załącznik 6058458Załącznik 6058459
Piękne rzeczy

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Super

Cytat:
no i fajnie!

Evciapo
super ciuszki

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

Edytowane przez _karmazynova_
Czas edycji: 2015-09-24 o 13:06
_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 13:18   #1103
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale świetne

I jeszcze fotki ciuszków

Piekne zakupy !!

Wy wczoraj o przeziebieniach.. ja dzisiaj wstalam jakas slaba a teraz jeszcze gula w gardle doszla.
Ale jak prosilam ze jak sa chorzy zeby nie podchodzili zaslaniali usta to po co ..... wsciekla jestem.. bo oni fervex czy cos wezma...
a mnie zostaje paracetamol i herbata z miodem. ale jestem wsciekla.
dzisiaj parowka, goraca kapiel i znowu zamiast cos zrobic w domu bede kuwa lezec... bo ktos nie zadbal o swoje zdrowie i mial glebokow powazaniu moje. :/

Stary 2015-09-24, 13:37   #1104
ogolnie
Zakorzenienie

Adka
Ja się od razu wydzieram, że nie mają do mnie podchodzić. A TŻ odmawia wszystkich chorych znajomych, którzy zresztą rozsądni i też nie chcieli mnie zarazić i przełożyliśmy spotkanie.

Kurujcie się dziewczyny
Stary 2015-09-24, 13:51   #1105
czubasek20
Zakorzenienie

Dziewczyny czy wy odzywiacie sie teraz tak mega zdrowo ?
Dostalam z☠☠☠ke (od tesciowej) ze nie jem salaty i pomidorow.
Za to wpierdzielam jablka, mieso i cebule. Plus banany. I duzo duzo nabialu...
Ale jakos tak wyrzuty mnie dopadly ze glodze malego
I jeszcze mi durna jeczy ze powinnam wiecej czasu na sloncu spedzac poki pogoda jest..tyle ze ja pojde pochodze 5 min a potem caly wieczor zdycham.

enedue co sie nie meldujesz po wizycie

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 13:54   #1106
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Adka
Ja się od razu wydzieram, że nie mają do mnie podchodzić. A TŻ odmawia wszystkich chorych znajomych, którzy zresztą rozsądni i też nie chcieli mnie zarazić i przełożyliśmy spotkanie.

Kurujcie się dziewczyny
Jestem wscikla.. jeszcze gadalam z mechanikiem... auto najlepiej puscic za krotka chwile... babola kupilismy..

Stary 2015-09-24, 14:00   #1107
kalwinka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, mam takie pytanie odnośnie allegro. Do koszyka mogę dodać max 20 przedmiotów czyli tylko tyle mogę kupić, czy mogę dokupić resztę poza koszykiem?
Ja ostatnio robiłam na 2 tury - wyszło mi 21 przedmiotów u 3 sprzedawców i resztę u innych kupowałam za drugim rzutem, do tego czasu siedziały w obserwowanych

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy odzywiacie sie teraz tak mega zdrowo ?
Dostalam z☠☠☠ke (od tesciowej) ze nie jem salaty i pomidorow.
Za to wpierdzielam jablka, mieso i cebule. Plus banany. I duzo duzo nabialu...
Ale jakos tak wyrzuty mnie dopadly ze glodze malego
I jeszcze mi durna jeczy ze powinnam wiecej czasu na sloncu spedzac poki pogoda jest..tyle ze ja pojde pochodze 5 min a potem caly wieczor zdycham.

enedue co sie nie meldujesz po wizycie
Nie sądzę, żeby było mega zdrowo, raczej normalnie. Jem na co mam ochotę, pije wyciskane soki, do obiadu staram sie żeby codziennie była jakaś sałatka. Dzisiaj np zjadłam kanapkę z serem wędliną i ogórkiem, 2 kanapki z dżemem i jabłko na obiad będzie barszcz ukraiński, pieczony kurczak z ziemniakami i colesław. Kolacji jeszcze nie wymyśliłam, ale jakaś ryba za mną chodzi, więc może wciągnę makrelę

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Adka łącze się w bólu, tż w sobotę ma posprzątać samochód i go wystawić. Jeszcze mi dogryza że moja wina, że auto się sypie, bo nie chciałam kolejnej alfy
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:07   #1108
sylwoha
Zakorzenienie

Czubasek ja tako- ale nie jest zle

Adka to niestety puszczajcie bo tylko dokladac
Bwdziecie

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Ja jestem zdania ze na auto trzeba wydac, nawet czasem przeplacic zeby bylo ok. I nie kupowac z komisow :p
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:32   #1109
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mervie Pokaż wiadomość
ten remont mnie zjada wypracowałam centrum dowodzenia światem z kanapy i zarządzam
będę uważać, bo nie chcę żeby coś się zmieniło w najbliższym czasie
a rozwarcie jest na 1cm, tak jak poprzednio- więc dobry znak, że przez miesiąc się nie posunęło
ale wiadomo- mam nie dźwigać, nie skakać i nie tańczyć
i dalej zaraz seksu

za dwa tygodnie mam kolejną wizytę i będę już zaproszona na pierwsze KTG do szpitala!!
zrobiłam takiego wytrzeszcza, że pani doktor się ze mnie śmiała
normalnie końcówa
przynajmniej sobie szpital pooglądam...
To faktycznie dobrze, że to rozwarcie nie postępuje Pewnie to duża zasługa leżenia
A z tym seksem to już tak do końca będzie... sami mamy zakaz

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Mi wysłali ze 21 przesyłka ruszyła w drogę i był jej numer, a dziś rano zadzwonił listonosz.
A mi właśnie nic nie napisali. Listonosz dziś zostawił awizo więc jadę teraz po przesyłkę. Jeśli to nie mydło to będę do nich pisać, bo zamawiałyśmy tego samego dnia

Cytat:
Śliczny!

Cytat:
Ale fajnie! Czekam na relację

Cytat:

I jeszcze fotki ciuszków

Piękne!

Cytat:
Wy wczoraj o przeziebieniach.. ja dzisiaj wstalam jakas slaba a teraz jeszcze gula w gardle doszla.
Ale jak prosilam ze jak sa chorzy zeby nie podchodzili zaslaniali usta to po co ..... wsciekla jestem.. bo oni fervex czy cos wezma...
a mnie zostaje paracetamol i herbata z miodem. ale jestem wsciekla.
dzisiaj parowka, goraca kapiel i znowu zamiast cos zrobic w domu bede kuwa lezec... bo ktos nie zadbal o swoje zdrowie i mial glebokow powazaniu moje. :/
Biedna Jak to ludzie nie potrafią zrozumieć
Sami mieliśmy się spotkać z koleżanką w ten weekend, ale napisała, że jest przeziębiona i jak jej nie przejdzie to się nie zobaczymy bo nie chce mnie zarazić
Stary 2015-09-24, 14:32   #1110
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość

[/COLOR]Adka łącze się w bólu, tż w sobotę ma posprzątać samochód i go wystawić. Jeszcze mi dogryza że moja wina, że auto się sypie, bo nie chciałam kolejnej alfy
Najgorzej ze kupilismy vectre w maju..
od znajomego i wgl..
ale okazuje sie w trakcie ze jego mechanik byl chuyem...
cos co mialo byc zmienione nie bylo. Nawet znajomemu nie mowie bo szalu dostanie, ostatnio juz jak cos sie spieprzylo kase nam chcial oddawac. A ja mowie uspokoj sie to nie Twoja wina, ale jak turbo pada i wgl... to nie ma juz sensu...
zachcialo sie modyfikowanego auta...

Cytat:
Czubasek ja tako- ale nie jest zle

Adka to niestety puszczajcie bo tylko dokladac
Bwdziecie

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Ja jestem zdania ze na auto trzeba wydac, nawet czasem przeplacic zeby bylo ok. I nie kupowac z komisow :p
Kurde, wiesz co i racja. ale zaczyna padac wiele rzeczy bo auto bylo modyfikowane..
w sensie mapowany silnik ( chip), konikow sie zachcialo poprzedniemu wlascicielowi a tak to vectra w silniku 1.9 tdci jest nie do zajechania...
to masz Ci los.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości