Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVI - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-24, 13:38   #1921
MoniiaaR
Rozeznanie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVI

http://www.lot eria-paragonowa.pl/aktualnosci/
MoniiaaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 13:39   #1922
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takaja2 Pokaż wiadomość
Ja też dostałam i ciekawa jestem czy wszystkie SMS-y już wysłali, bo zgłosiłam jeszcze jeden paragon od mamy i nic jej nie przyszło na razie. Którego wysyłałaś swoje zgłoszenie?
I pytanie jeszcze do tamlin(tak mi się wydaje, że to byłaś Ty - po poprzednim losowaniu tych misek pisałaś, że wygrałaś 5szt. tak? Wszystkie paragony zgłaszałaś tego samego dnia? I SMS-y o wygranej też dostałaś jeden po drugim czy np.następnego dnia?
Wygrałam 3 miski, wysyłałam zgłoszenia w różnych dniach, a smsy były w sumie w jednym czasie i u mnie i Tż

Na Henkel w Biedrze juz wysłałam Fajne nagrody i dużo, więc szansa jest na wygraną.
Stary 2015-09-24, 13:45   #1923
Gaga1995
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
No właśnie ludzie często nie biorą paragonów, mogą być żniwa dla sklepikarzy...
Cytat:
Napisane przez MoniiaaR Pokaż wiadomość
Samochód by mi się przydał
Ja biorę udział w programie Gospodarstw Domowych z GFK, więc paragonów mam pełno
Gaga1995 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 13:47   #1924
MoniiaaR
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gaga1995 Pokaż wiadomość
Ja biorę udział w programie Gospodarstw Domowych z GFK, więc paragonów mam pełno
Teraz to każdy będzie zbierał paragony, nawet nie swoje
Stary 2015-09-24, 13:47   #1925
navioe
Zakorzenienie

nie wiem czy było
http://pojedyneksmakow. com
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 13:50   #1926
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Normalnie jak nie ruszy sie nic i nie znajde pracy w zawodzie, to chyba ide do sklepu
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 13:51   #1927
anula2501
Rozeznanie

Cytat:
Co to za akcja?
Koło Pałacu kultury ma być jakiś automat w którym można będzie wymienić kapcie na buty New Balance.
anula2501 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-24, 13:51   #1928
Gaga1995
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie, nigdzie się nie będą plątać paragony. Ale konkurencja będzie wielka
Gaga1995 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 13:54   #1929
SceneCat
Zadomowienie

Heja
U mnie z rana doszła Mixa i tak samo w środku koperty trochę morko było Ale jej zapach mnie zniewala po prostu

Instagram
SceneCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 13:55   #1930
MalgorzataD
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nitramsch Pokaż wiadomość
Na nfz należą się też wizyty położnej w domu i ona też pomaga przy przystawianiu dziecka. A w domu to jednak większy komfort. Chociaz w moim przypadku podczas wizyt położnej wszystko grało a sam na sam z młodym nie wychodziło, więc byłam matką ściągającą. Masakra.
Tak,tak ja mam swoją położną,już w trakcie ciąży do mnie przychodziła,a teraz do małego przychodzi w poniedziałki tylko.A że byłam w szpitalu,to przy okazji podpytałam.Podeszła sama do mnie położna ze szkoły rodzenia zobaczyć małego i przy okazji porozmawiałam.Od razu po wysłuchaniu całego problemu zaproponowała nakładki na piersi z Canpol Babies rozmiar S i kupiłam.Spróbujemy z tą jedną piersią powalczyć.
Od wczoraj na 4 przystawienia do cycka,3 razy jadł z ulubionej piersi pozycja boczna i ani razu nie zajęknął nawet,natomiast z tej której nie lubi nadł tylko raz i była histeria mimo iż zmieniłam pozycję.
W każdym razie kupiłam te nakładki i spróbujemy tak Dzięki za rady! )))
MalgorzataD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:01   #1931
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez requiem29 Pokaż wiadomość
1. jedna osoba może wygrać wyłącznie raz, naprawdę wierzycie , że będą sobie dokładać do tych 7000 paragonów do zweryfikowania jeszcze wiele , wiele tysięcy, bo ktoś wysłał wiele zgłoszeń?
a Ty wierzysz, że będa wysyłac po kilka razy ten sam paragon z 1 telefonu? Bardziej prawdopodobne, że z 1 paragonem będa wysyłać po 1 zgłoszeniu na każdy numer telefonu...a potem ewentualnie dokupią paragony jak więcej razy wygrają

O ile ta 1 wygrana na 1 osobę w regulaminie znaczy na 1 osobę, a nie na 1 gospodarstwo domowe...bo wtedy będzie mniejsza mozliwość kombinowania.
Cytat:
Napisane przez soanya Pokaż wiadomość
Ale to był inny konkurs, nagród dużo mniej. Tutaj jest tego sporo więc ciekawe czy będą się bawić w taką weryfikację. Jeżeli w regulaminie jest taki zapis, to wtedy można ewentualnie zgłaszać im takich co się chwalą w sieci swoim cwaniactwem. Miejmy nadzieję, że się postarają
Ja kiedys musiałam odesłać 2 pargony na maskotke...ale nie pamiętam, przy jakiej agencji.
Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Wygrałam kufel w Tyskim, ale formularza nie wypełniam, szkoda mi dla kawałka szkła podawać pesel, co innego dla aparatu...
W każdym piwnym konkursie wymagają pesel...to chodzi o wiek uczestnika.
Cytat:
Napisane przez beatrix_76 Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam meila ,że wygrałam czteropak EB i koszulkę Czy podawałyście w danych pesel?? Bo jakoś średnio mi się to podoba
Jak wyżej ja w EB podałam NIP dla odmiany
Cytat:
Napisane przez Pala24 Pokaż wiadomość
dziewczyny,kupiłam dwupak pepsi 1,75 w biedronce na konkurs i się okazało że w regulaminie jej nie ma,posiada któraś kontakt do organizatora konkursu?byłabym bardzo wdzięczna.
Może byc...podobno nie wypisali wszystkich produktów na listę...ale jak mają naklejkę i to Pepsi to na pewno przejdzie
Cytat:
Taaaa...jasne...a potem Ci fiskus zapuka do drzwi i zapyta jakim cudem wydajesz więcej niż masz dochodów

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:05   #1932
takaja2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatrix_76 Pokaż wiadomość
O dostajecie już sms, to ja pewnie nic nie wygrałam bo u mnie sms brak nie ma znaczenia którego dnia się wysyła, tam nagrody losują danego dnia a potem ślą sms, więc data zgłaszania nie ma znaczenia.
Ja wiem, ale są też jakby podetapy. Z regulaminu: "Losowanie nr III i IV odbywa się w dniu 22.09.2015 r. Losowanie nr III odbywa się spośród zgłoszeń nadesłanych w dniach 07.09.2015 r. – 13.09.2015 r., natomiast losowanie nr IV odbywa się spośród zgłoszeń nadesłanych w dniach 14.09.2015 r. – 20.09.2015 r." Czyli dwa losowania III i IV. Swój paragon zgłosiłam 12.09 czyli do III losowania, a mamy 18.09 czyli już do IV i myślę, że może na razie rozsyłali SMS-y z tego III

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Wygrałam 3 miski, wysyłałam zgłoszenia w różnych dniach, a smsy były w sumie w jednym czasie i u mnie i Tż
A wszystkie zgłoszenia zmieściły się w I etapie, czy II też (wiem, że to jedno losowanie, ale dwa etapy)
takaja2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:08   #1933
MoniiaaR
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
a Ty wierzysz, że będa wysyłac po kilka razy ten sam paragon z 1 telefonu? Bardziej prawdopodobne, że z 1 paragonem będa wysyłać po 1 zgłoszeniu na każdy numer telefonu...a potem ewentualnie dokupią paragony jak więcej razy wygrają

O ile ta 1 wygrana na 1 osobę w regulaminie znaczy na 1 osobę, a nie na 1 gospodarstwo domowe...bo wtedy będzie mniejsza mozliwość kombinowania.

Ja kiedys musiałam odesłać 2 pargony na maskotke...ale nie pamiętam, przy jakiej agencji.

W każdym piwnym konkursie wymagają pesel...to chodzi o wiek uczestnika.

Jak wyżej ja w EB podałam NIP dla odmiany

Może byc...podobno nie wypisali wszystkich produktów na listę...ale jak mają naklejkę i to Pepsi to na pewno przejdzie

Taaaa...jasne...a potem Ci fiskus zapuka do drzwi i zapyta jakim cudem wydajesz więcej niż masz dochodów
Myślisz że ktokolwiek pomyśli o fiskusie? Poza tym - fiskus nie zajmuje się takimi pierdołami.
Stary 2015-09-24, 14:18   #1934
MalgorzataD
Zadomowienie

O jaka miła wiadomość - wygrałam zestaw kosmetyków chyba dla dzieci z Mustelli
MalgorzataD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:22   #1935
Aciaz1000
Raczkowanie

Witam się

Nie mam czasu na konkursy ani na pogawędki z Wami a tak mi tego brakuje

Zmiana pracy, remont, pierwszy dzień małego w przedszkolu i milion innych spraw na głowie.

Powiem Wam tylko że udało mi się dostać do testowania MIxy. Listonosz przyniósł dziś kopertę i kazał się podpisać. Ale w tym miejscu co ja miałam się podpisać było już coś pomazane i kazał niżej. Ja nie pomyślałam że to Mixa tylko że jakiś list/ulotka/próbka bo koperta płaska. Zamykam drzwi i zaglądam do koperty a ona rozerwana/otwarta i w środku nic nie ma. Odrazu wyskoczyłam za listonoszem i mówię że ktoś otwierał i w środku nic nie ma. A on do mnie że podpisałam że odebrałam i pewnie sama otworzyłam. Wkurzył mnie strasznie, taaa jasne w 2 sekundy otworzyłam kopertę i zabrałam zawartość. Wrócił się do auta znalazł na podłodze moją mixę wrócił i przepraszał.. no ale niesmak pozostał
Aciaz1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:25   #1936
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Myślisz że ktokolwiek pomyśli o fiskusie? Poza tym - fiskus nie zajmuje się takimi pierdołami.
Mysle, że Ci odpowiednio używający mózgu - tak I ukrywanie dochodów to nie pierdoła

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:25   #1937
madziaa2809
Zakorzenienie

Robił ktoś już 2 i 3 zadanie z testowania CK? Bo te 2 to jeszcze, ale te 3 to jakieś głupie. Niby mi napisali, że można wziąć udział tylko w 1 zadaniu, to już mam spełnione, ale zastanawiam się...
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:25   #1938
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aciaz1000 Pokaż wiadomość
Witam się

Nie mam czasu na konkursy ani na pogawędki z Wami a tak mi tego brakuje

Zmiana pracy, remont, pierwszy dzień małego w przedszkolu i milion innych spraw na głowie.

Powiem Wam tylko że udało mi się dostać do testowania MIxy. Listonosz przyniósł dziś kopertę i kazał się podpisać. Ale w tym miejscu co ja miałam się podpisać było już coś pomazane i kazał niżej. Ja nie pomyślałam że to Mixa tylko że jakiś list/ulotka/próbka bo koperta płaska. Zamykam drzwi i zaglądam do koperty a ona rozerwana/otwarta i w środku nic nie ma. Odrazu wyskoczyłam za listonoszem i mówię że ktoś otwierał i w środku nic nie ma. A on do mnie że podpisałam że odebrałam i pewnie sama otworzyłam. Wkurzył mnie strasznie, taaa jasne w 2 sekundy otworzyłam kopertę i zabrałam zawartość. Wrócił się do auta znalazł na podłodze moją mixę wrócił i przepraszał.. no ale niesmak pozostał
Bezczelny
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:30   #1939
MoniiaaR
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Mysle, że Ci odpowiednio używający mózgu - tak I ukrywanie dochodów to nie pierdoła
Chodzi mi o to, że nikt tego sprawdzał nie będzie. Równie dobrze mogłaś dostać paragony od rodziny i zgłosić. Kto Ci udowodni że nie?
Poza tym, czy ktoś zabrania Ci wziąc leżącego paragonu ze sklepu i zgłosić? Nie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-24, 14:34   #1940
aknelam
Zadomowienie

Cytat:
Chodzi mi o to, że nikt tego sprawdzał nie będzie. Równie dobrze mogłaś dostać paragony od rodziny i zgłosić. Kto Ci udowodni że nie?
Poza tym, czy ktoś zabrania Ci wziąc leżącego paragonu ze sklepu i zgłosić? Nie.
Niby tak, ale to znów stwarza okazję do wielu nadużyć i zaczyna przeczyć całej idei tego konkursu.
aknelam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:41   #1941
SceneCat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
Robił ktoś już 2 i 3 zadanie z testowania CK? Bo te 2 to jeszcze, ale te 3 to jakieś głupie. Niby mi napisali, że można wziąć udział tylko w 1 zadaniu, to już mam spełnione, ale zastanawiam się...
Ja też wzięłam udział w tym 1. a reszta mi się bardzo nie podoba i odpuszczam sobie;p

W ogóle znowu atakuje mnie Rysiek Rembiszewski, mimo, że go jakiś czas temu zablokowałam, co on

Instagram
Stary 2015-09-24, 14:42   #1942
gosielax
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SceneCat Pokaż wiadomość
Ja też wzięłam udział w tym 1. a reszta mi się bardzo nie podoba i odpuszczam sobie;p

W ogóle znowu atakuje mnie Rysiek Rembiszewski, mimo, że go jakiś czas temu zablokowałam, co on
Mnie tez codziennie grube miliony oferuje haha
gosielax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:44   #1943
MoniiaaR
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aknelam Pokaż wiadomość
Niby tak, ale to znów stwarza okazję do wielu nadużyć i zaczyna przeczyć całej idei tego konkursu.
Dlatego ja nie lubię takich loteriowych konkursów. Weźmy loteriadę - zgłosiłam 2 swoje kupony i tyle, bo tyle kupiłam. Ale najwięcej pewnie pozgłaszali pracownicy punktów, bo jak ktoś nie wziął to ma się zmarnować? Tak samo teraz ten konkurs w biedronce. Bedzie kombinowanie, zgłaszanie tego samego paragonu ze stu numerów itd.
Ale organizatorzy na to przyzwalają stwarzając takie a nie inne warunki konkursu.

Poza tym - czy myślisz że tak nie będzie? Ja bym sie wstydziła cudze paragony zgarnąć. Ale są ludzie którzy zrobią to bez problemu.

Edytowane przez MoniiaaR
Czas edycji: 2015-09-24 o 14:45
Stary 2015-09-24, 14:49   #1944
lillianne_91
Wtajemniczenie

Raz otworzyłam maila od Ryska- zaczął współpracę z portalami i UE, i wysyła "zgodnie z prawem" .... prześladowca

Najbardziej w loterii paragonowej obawiam się tego że Janusze Konkursowi będą kazali w sklepie kasować produkty osobno

Gratuluję wygranych

lillianne_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:55   #1945
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja nie lubię takich loteriowych konkursów. Weźmy loteriadę - zgłosiłam 2 swoje kupony i tyle, bo tyle kupiłam. Ale najwięcej pewnie pozgłaszali pracownicy punktów, bo jak ktoś nie wziął to ma się zmarnować? Tak samo teraz ten konkurs w biedronce. Bedzie kombinowanie, zgłaszanie tego samego paragonu ze stu numerów itd.
Ale organizatorzy na to przyzwalają stwarzając takie a nie inne warunki konkursu.

Poza tym - czy myślisz że tak nie będzie? Ja bym sie wstydziła cudze paragony zgarnąć. Ale są ludzie którzy zrobią to bez problemu.
oczywiście, że tacy się znajdą - Janusze
Z loteriadą wiele razy musiałam się upominać o kupony bo nie dawali

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 14:59   #1946
90cc386d624738111e594c6ec0f7fc13c0b15966_66a57bf1e3c88
Konto usunięte

Dojechało monte z Trnd
90cc386d624738111e594c6ec0f7fc13c0b15966_66a57bf1e3c88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 15:03   #1947
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgorzataD Pokaż wiadomość
Tak,tak ja mam swoją położną,już w trakcie ciąży do mnie przychodziła,a teraz do małego przychodzi w poniedziałki tylko.A że byłam w szpitalu,to przy okazji podpytałam.Podeszła sama do mnie położna ze szkoły rodzenia zobaczyć małego i przy okazji porozmawiałam.Od razu po wysłuchaniu całego problemu zaproponowała nakładki na piersi z Canpol Babies rozmiar S i kupiłam.Spróbujemy z tą jedną piersią powalczyć.
Od wczoraj na 4 przystawienia do cycka,3 razy jadł z ulubionej piersi pozycja boczna i ani razu nie zajęknął nawet,natomiast z tej której nie lubi nadł tylko raz i była histeria mimo iż zmieniłam pozycję.
W każdym razie kupiłam te nakładki i spróbujemy tak Dzięki za rady! )))
a nie mówiłam daj znać jak poszło ciekawa jestem jak Kajtek sobie poradzi gratuluje Musteli

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 15:37   #1948
kokolino4
Raczkowanie

Dziewczyny ,orientujecie się może czy trzeba oświadczenie z Biedronki wysyłać każdy paragon osobnym listem ? Wygrałam ja i mąż i nie wiem jak mam to wysłać ? razem czy osobno ?
kokolino4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 15:41   #1949
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotade Pokaż wiadomość
widzę tradycyjnie u mnie

gratuluję wam wygranych

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-24, 15:46   #1950
SceneCat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anula2501 Pokaż wiadomość
Koło Pałacu kultury ma być jakiś automat w którym można będzie wymienić kapcie na buty New Balance.
WoW ;O jest gdzieś jakieś info w necie o tym? Bo nie mogę znaleźć ;O

Dobra mam, sorki xD

Instagram
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości