![]() |
#1021 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() diety raczej nie uniknę, gin mi powiedział żebym nie dała się zbyć bez diety bo z cukrzycą nie ma żartów jak się już rozwinie ![]() ale może uniknę glukometru Cytat:
![]() 26 tydzień, dokładnie 25t 2d ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oby u Ciebie było ok ![]() Kinga proszę o dopisanie kolejnej wizyty 15.10 godzina 14.15 ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
Magda, generalnie jak dziecko nie ma suchej skóry, to nawet i balsam nie jest potrzebny
![]() Wiadomo, jak ma AZS, czy inne problemy, no to go smarujesz tym co trzeba, ale jak myjesz czymś łagodnym, to ta skóra sama się na tyle nawilża, że nie trzeba raczej specjalnie smarować. A i tak jak chcesz np. masować, to ten raz dziennie będziesz go maziać jakimś olejem. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Kinga, ja proszę o dopisanie wizyty 30.09 i 5.10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |
Zakorzenienie
|
Ja się boję trochę tej glukozy i co wyjdzie bo jem słodkie na okrągło. Tylko nie czeko czy ciastka tylko owoce, jogurty, ciasto. Grzesze jedynie zelkami i cukierkami miętowymi. To bym mogła pochłaniac cały czas. Dziś np. Zjadłam cały słoik dżemu jabłkowego domowej roboty
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() Matko jak dobrze, że miałam kurs pierwszej pomocy w liceum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1027 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a z tą glukozą średnio, ale może sama dieta wystarczy ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj zaczęłam czytać gazetki i poradniki z paczki od cioci. Co gazeta to inne porady, zwariować można
![]()
#1030 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio moja mama sie pytala dziewczyn na oddziale w jakim preparacie myja dziecko, oczywiscie uslyszala, ze sa plyny do kapieli johnsona, hipp i te wszystkie znane firmy, a na oddziale myja tym co maja, czyli mydlem w podajnikach. Ciuszki tez piora w tym co maja. Przynajmniej w tym szpitalu co ja bede rodzic na czas pobytu ubranka dla dzieci daje szpital.
Kwestia podkladow, pampersow tez jest zapewniona przez placowke. Mozna miec, jest to tylko widzimisie pacjentki, ale jak nie ma, to nie ma powodu do zmartwien.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Zazwyczaj kapiel odbywa sie ostatniego dnia pobytu w szpitalu, przy zalozeniu, ze wszystko jest prawidlowo. Zostawia sie ta maz co dziecko ma na sobie jak sie urodza, on dziala lepiej niz najlepszy krem nawilzajacy.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia super ze z malym jest wszystko dobrze
![]() Pietrusiowata w zyciu bym nie wpadla na taki pomysl. Ale swoja droga najwazniejsze ze podzialalo i ze kregoslupa sobie nie polamalas ![]()
#1034 |
Zakorzenienie
|
To zalezy od szpitala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu jestem zdziwiona. Byłam pewna ze w szpitalu nie kapia dziecka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Dotka, ale jak idziesz do szpitala bo np tak ja my mamy termin na styczen, w listopadzie jedziesz do rodziny na drugi koniec Polski, tam okazuje sie, ze zaczyna Ci sie akcja porodowa, nie masz ze soba nic, bo przeciez termin byl na za 2 miesiace, to co masz schizowac, bo nie masz swojej torby? Skoro opieke medyczna masz zapewniona przez panstwo, to zwyczajnie Ci sie naleza podstawowe srodki czystosci na czas pobytu w szpitalu, tak samo jak dziecku.
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Mój myśli pojechać na miesiąc do Anglii zarobić na wesele i wyprawkę. Wiem, że to tylko miesiąc, ale jak nie jestem bluszczem normalnie tak teraz strasznie mi się płakać chce jak pomyślę że miałby pojechać gdzieś
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Wtajemniczenie
|
O mamo skonczylam w koncu zamawianie rzeczy... mega meczace to jest szczerze mowiac
![]()
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
No piszesz o kąpieli ostatniego dnia. To jak to się ma z zostawianiem mazi?
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Trochę mi się wyklucza twoja wypowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Jesli wszystko jest ok, to matke i dziecko wypisuja na 3 dzien do domu. Jak dlugo myslalas, ze ta maz jest na dziecku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-2 koszule nocne -op. majtek siateczkowych -2 op. podkladow Canpol i Bella -wanienke -szczotke i grzebyk do wlosow -nozyczki do paznokci -4 pieluchy flanelowr -7 pieluch tetrowych bialych -5 pieluch tetrowych kolorowych - butelke 150ml Tommee Tippee -przescieradlo na przewijak -2 smoczki uspokajajace Poki co tyle ![]()
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Czyli zakupy higieniczne.
Właśnie ja zastanawia się nad smoczkami, jakie kupiłaś z avant czy innej firmy? ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Ale mi się czegoś chce, tylko nie wiem czego. Chodzę od szafki do szafki, a w nich jak na złość nic nie ma. Musze coś zjeść |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Zadomowienie
|
Wróciłam z rocznicowej kolacji teściów.... Jestem przejedzona.... Belh..... Idę leżeć bo zwrócę.... Oj będzie zgaga....
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
Kamilka, ja bez Gavisconu sobie już życia nie wyobrażam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja siedze i dlubie orzechy laskowe ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Co sadzicie o imieniu Pola? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.