![]() |
#4771 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
Dzięki bardzo ... o tak mieszkają za ulicą w drugim bloku i nie ma jej w sumie kto pomagać bo mama pracuje i brat również więc będę miała praktykę .. Teraz czekamy na maleńswto u brata ciotecznego z terminem na 6 października ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4773 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4774 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Kiwi, ja głosuje na nr 3 lub 4. Darka , prawie żadna z nas nie miala skierowania na badania genetyczne, bo do tego trzeba mieć wskazania. Ale skierowanie na morfologie, to powinien Ci dac, bez przesady. Zaczęłam dzisiaj 18-ty tydzień i 5-ty miesiąc!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Super! Ja dzisiaj zaczęłam 16 tydzień.
![]()
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#4777 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam pytanie, w ciąży mam więcej śluzu to normalne nie jest go jakos specjalnie dużo po prostu codziennie jest.. Ale przed chwila wyplynela ze mnie taka biala rzadka maź i dosyć dużo tego aż poczułam tez macie cos takiego
?? sorry jak kogoś obrzydzilam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedys ide po kaufie i czuje ze mi cos plynie mowie o fak!!! Do kibelka patrze a tu taka maz :p ble ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Dzisiaj na śniadanie zjadłam twaróg z cukrem i śmietaną i to jednak nie było to ![]() Ja bym chciała zrobić takie coś, ale mam dwie lewe ręce i zero cierpliwości :/ Dużo zdrowia dla Młodego ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zadomowienie
|
hej Wam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Wtajemniczenie
|
Czyli ok.. Bo weszłam w pierwszy lepszy link na forum i babka z naszbocian.pl pisala ze po takim czymś 2dni później jej czop sluzowy wypadł potem pęcherz plodowy i 2tyg później urodzila masakra te internety ale pierwszy raz tak miałam i nie wiem czy to infekcja czy co bo to nie śluz tylko biala maź wodnista...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny, odnośnie kamicy nerkowej, niestety też mam, kamienie i to spore, powiem że bardzo się boję ataku kolki nerkowej w poprzedniej ciąży miałam w 27 tc, myślałam że rodzę, ból gorszy, okropny, nie do opisania, dali kroplówkę w szpitalu tylko nospa, nic innego nie można, jeszcze było krwawienie z pęcherza a ja myślałam że z dróg rodnych bałam się strasznie. Życzę zdrowia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale fakt, że czasem potrafi zalać ![]() Cytat:
![]() Zjadłyśmy z lokatorką foremkę crumble jabłkowego i mam niedosyt
![]() |
#4785 |
Raczkowanie
|
Bonku nie czytać porad dr Googla
![]() Na naszym-bocianie jest wiele dziewczyn po przejściach, statystyka problemów dużo większa niż przeciętnie wśród ciężarnych, więc nie ma co się sugerować. A kiedy masz najbliższą wizytę? - może się umów do lekarza zamiast się stresować doktorem Googlem ![]()
#4786 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale malenstwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale ten czas szybko leci,lada moment bede pierwsze polowkowe usg ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Wtajemniczenie
|
Mam wizytę 5.10 ja wiem ze na googlach to wszystkie choćby świata ale jakos wierzyłam ze przeczytam taaak to normalne
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Choroby swiata* |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Przez to ja internetów nie czytam, tylko Was :-P bo wiem, że jak sobie coś wykręcę to koniec.. :-D
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że pochwalisz się foto ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli nie, to bym nie panikowała. Obserwowała się nadal i normlanie na wizycie powiedziała o tym.
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i oficjalnie nadszedł ten dzień, w którym kupiłam pierwsze ciuszki dla Malucha ![]() ![]() Wypiorę i wrzucę fotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę zaraz nastawić zaczyn na chlebek ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja już wstałam 9.30 ale wisiałam na telefonie z siostrą ![]() Na śniadanie: płatki z pełnego ziarna bez cukru fitella, 1 banan skrojony, jogurt truskawkowy mały+ trochę naturalnego, kawa z mlekiem. Bonku też miałaś takie zakwasy na brzuchu jak wstałaś ![]() ![]() ![]() ![]() I odp na twoje pytanie o śluz, też tak mam czasami, bardziej na początku, kiedyś pobiegłam do toalety bo bałam się , że krwawię ![]() ![]() Kiwi masz ładnąfigurę, musisz mieć coś wciętego w talii, jakąś kurteczkę przy ciele albo cieniutką narzutkę żeby Ci nie dodawała w talii cm. Myślę, że na żywo wyglądasz lepiej bo robisz zdjęcia jakby "z góry" :P nr1,2,3,4 ze zdjęć mi się podobają. Mi masakrycznie wypadają włosy ![]() ![]() ![]() Jabłek nie mogę jeść świeżych bo mam alergię, ale dzisiaj kupuję marchewki bo mi narobiłyście smaka ![]() gosza82 idziesz na ognisko?? ale fajnie, ja tez chcę ![]() malinka9191 robisz kocyk sama, super ![]() ANTERIA idźcie może z synem do alergologa/ pneumologa bo chyba te leki co ma to za mało skoro ma w nocy napady. nyny15 ja tez zazwyczaj się tak budzę w nocy , przedwczoraj tak miałam że co godzinę miałam parcie na pęcherz, dramat, kupiłam jakąś żurawinę w tabletkach bo nie mogę znaleźć syropu, a herbata nie wiem czy jest wystarczająca ![]() nessea u mnie też pochmurno i czasami mnie też głowa pobolewa na zmianę pogody, dzisiaj na szczęście nie. można wziąć paracetamol czasami. Ja chodzę prywatnie i USG genetyczne też miałam prywatnie bo nie podobało mi się na nfz. Teraz jestem dobrze zaopiekowana. Wczoraj Was dziewczyny czytałam ale nie miałam kiedy odpisać bo pichciliśmy z mężem i rano wstałam patrzę a tu cały post niewysłany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Ok, ale to jeszcze przed praniem i prasowaniem, więc jutro będą ładniejsze
![]() Dałam zawrotne 12zł za wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Myślicie, że mogę zjeść gyrosa?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Co do synka to pomyliłam zapalenie oskrzeli z zapaleniem krtani, ciążowy mózg mi takie figle plata
![]() ![]() Pocieszam się tym że mam już takie doświadczenie i w razie w, wiem co robić inaczej mogło by się skończyć źle. A nic nie zapowiadało że może nam się coś takiego przytrafić... Teraz synek śpi to mogę trochę odetchnąć.
#4799 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a misia tatty teddy uwielbiam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4800 |
Wtajemniczenie
|
Dzwonilam do gina powiedzial ze to może sie wiązać z infekcja grzybicza ale wiadomo trzeba zbadać i jakby sie powtorzylo albo cos dzialo to jechsc na izbę a jak cos to on ma dyżur w szpitalu jutro i moge przyjść jakby mnie cos dalej niepokoilo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.